مشاهده نسخه کامل
: Asus N56vz.....VS.....Lenovo Y580.....VS......Hp dv6-7000
eafar1366
08-06-2012, 19:40
دوستان مطالب رو در باره این 3 تا یه جا بنویسن که بشه مقایسه کرد کدوم رو بگیریم
eafar1366
09-06-2012, 09:35
یکی مشخصات dv6 7000 رو میزاره ببینیم ؟ چه مدل هاییش توو ایران میاد
این همه اختلاف قیمت مشکوک نیست که 2150000 خریدن؟
زیاد خبر ها دنبال نمی کنم ویندوز 8 باید صفحه تاچ باشه ؟ کی عرضه میشه ارزش داره بمونم تا رو لبتاب بیاد 8
بس ssd لازمه . نمیدونم چرا راضی نمیشم برای لبتاب زیاد هزینه کنم ولی بدرد بخور و شیک مثل اینکه تا 1.6 هم بیدا نمیشه شایدم هست
سری 7000 گرم نمیکنه اخه مثل اینکه اچ بی گرم میشه زیاد
em0cUteb0y
19-07-2012, 08:59
دوست عزیز قسمت برجسته انتخاب این لیست بدون شک hp dv6 7000 هست ...
واقعا انتخاب بی نظیری هست از هر نظر که تصور کنین ...
درست هست که هر سه نوت بوک کانفیگ بالا و فوق العاده ای دارن اما خیلی روشن هست که کانفیگ هیچ وقت نتونسته و نمی تونه اولویت اول رو برای خرید داشته باشه نه نوت بوک و نه هیچ وسیله دیگه ...
مثل این هست که شما می دونین تو رنچ 90 میلیون کلی اتومبیل وجو داره اما به هر حال یکی شون از بقیه مدل ها سرتره و نهایتا اون انتخاب می شه ...
اما این دلیل بر بودن سایر برندها هم نیست چون تو صنعت چیزی به نام بد بودن و جود نداره و کوچکترین تزلزلی شرکت رو به سه نابودی می کشونه ...
مساله انتخاب بین خوب و عالی هست که ما در مورد نوت بوک عالی رو در نظر داریم ...
pavilion dv6 به شدت سرتر هست از اون دو مدل ...
هم به لحاظ دیزاین و شیک بودن / ارگونومی / کیفیت بالای بدنه /اسپیکر اختصاصی Beats به همراه Subwoofer که روی هیچ نوت بوکی اصلا وجود نداره اونم به صورت Integrated ...
شما اگر مدل های قبلی اچ پی رو از نزدیک دیده باشین که قطعا دیدین به خصوص مدل های سری 6000 میدونین که بسیار شیک و زیبا بودن اما واقعا اچ پی بازهم همه رو غافلگیر کرد و طراحی فوق العاده ای رو برای این سری اعمال کرد ...
واقعا من که خودم dv6 6000 دارم فکر نمی کردم اچ پی امسال طراحی وحشتناک عالی بزنه می دونستم عالی خواهد بود اما نه دیگه در این حد ...
واقعا فوق العاه جذاب و با کلاس هست من حتی با مک بوک 2012 قیاس کردم باز هم dv6 7000 خیلی سرتر بود ...
فقط مساله اینجاست که چون اپل Drive - Rom رو برداشته کمی نازک تر شده ...
کافی بود فقط اچ پی به استفاده از Drive پایان بده اونوقت می دیدین که با یه سوپر هیولا طرف خواهیم بود که به شدت هم Slim هست ...
تازه مدل های Pavilion m6 هم وجود داره که فقط مخصوص بازار امریکا هست و جایی دیگه ای فروش نخواهد داشت ..
این تازه بحث مربوط به دیزاین و ظاهر نوت بوک هست ...
بحث فنی که به شدت بالاتر هست ...
کانفیگ های عالی به همراه تکنولوژی های انحصاری مثل CoolSense 2 / DriveGuard /FingerPrint/ و اسپیکر فوق عالی و ...که خیلی جای حرف داره ...
فقط این مساله رو عرض کنم که تو سایت خود اچ پی یک مدل رو کانفیگ کردم با پردازنده i5 ivy bridge / 650M nVidia/hard 750 be hamrahe ssd /8gb ram /DVD writer / backlit keyboard/ و ...
که تقریبا شده 980 دلار ...
اگر هم کسی زیاد اهل گیم سنگین نباشه می تونه گرافیک 630M رو انتخاب کنه که 125 دلار یا تقریبا 250 دلار ارزون تر هست ...
با 650M شد تقریبا 1900T ..
با 630 تقریبا 1650T ...
منتظر بمونین پردازنده های i5 هم وارد بازار بشه که فکر می کنم یکی از سایت های فروش آورده بود اما گرافیک 650M نداشت ...
اگر با i5 بخرین حدودا همون 1700 خواهدشد که بسیار مناسبه به نظر من ...
توضیح زیاده اجازه بدین تا همن جا بمونه اگر توضیح بیشتری خواستین ادامه بدیم ...
فقط یه مقایسه هم به لحاظ دیزاین داشته باشیم ...
em0cUteb0y
19-07-2012, 09:06
dv6 7000 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus N56 vz :
y 580 :
فکر می کنم همه چی واضح باشه ...
بستگی داره کدوم به شخصیت آدم بخوره هیچ کدوم هم بد نیستن فقط بحث بر سر خوب و عالی هست ...
...
em0cUteb0y
19-07-2012, 09:24
ضمنا دوست عزیز که میگین اچ ی مشکل گرما داره باید بگم که سیستم کولین اچ پی که CoolSense 2 داره اصلا اجازه گرمای عادی رو هم نمی ده چه برسه به مثلا داغ کردن ...
بله در سال 2009 - 2008 تو سری های 2100 - 2000 اچ پی مشکل گرما وجود داشت که اونم به دلیل استفاده اچ پی از چیپ های nvidia بود که اچ پی سریعا AMD رو جایگزین کرد و مشکل حل شد ...
برای همین هست اچ پی نوت بوک های 2010 - 2011 رو تمام با گرافیک AMD کانفیگ کرده ...
چون به این اظمینان نرسیده بود که مشکل گرمای nVidia حل شده ...
اما امسال دوباره nVidia به اچ پی اطمینان داده که مشکل گرما دیگه وجود نداره و معماری Kepler بسیار عالی و کم مصرف هست ...
و دوباره می بینین که اچ پی و جالبتر اپل به گرافیک های nVidia روی آوردن در صورتی که جفتشون 3 سال هست AMD استفاده می کنن...
اون دوستان غرض ورزی هم که می خوان بگن اچ پی مشکل گرما داره می تونن برن کمی اطلاعات بدست بیارن و متوجه بشن که اگر فقط گرما مشکل اچ پی بود پس چرا اپل هم از nVidia استفاده نمی کرد و AMD رو جایگزین کرده بود ...؟؟
پس می بینین که اپل هم حاضر به ریسک نبود و فقط این اتفاق بد برای اچ پی افتاد و کمی تو عظمت سری Pavilion Dv خلل ایجاد کرد در اون سال ...
پس بدون کوچکترین شکلی اچ پی رو بدون نگرانی انتخاب کنین ...
dishlame
19-07-2012, 10:49
به نظر من HP dv6t-7000 بگير كه واقعا سر تره قيمتش هم بالاي دو ميليون هست
مشخصاتش هم اينه
Intel Core i7 3610QM 2.3-3.1
RAM 8 GB DDR3
HDD 1TR
VGA Gforce GT 650 2GB DDR5
Display 15.6 HD LED
DRIVE blue ray
Webcam HD 2Megapixel
Bluetooth v4 + WIDI
Finger print
SUBWOOFER BEATS Audio
INTEL WIFI
USB: 3 USB3 – 1 USB2
Midnight Black Steel
HDMI Port
Windows 7 Home premium
وزن: 2.2
من خودم خريدم واقعا عاليه چون قبلا ام اس آي 680 داشتم ولي پرفورمنس اون
پايين بود برخلاق قطعات بالاي آن
ولي اين با سي پي يوي جديدش و كارت گرافيك بالاي آن همه نوع بازي هاي
گرافيك بالا را حداقل تا چندين سال ديگه براحتي انجام ميده
من خودم بدون گارانتي ( البته گارنتي در ايران بي ارزش است ) 2400000تومان
خريدم ولي دوست خودم تويكي از اين سايت هاي آگهي نمي دونم سايت istgahبود
يا eforosh با 2150000 خريد
تازه قابليت نصب جداگانه هارد اس اس دي علاوه بر هارد خودش را داره كه من
خودم خريدم و نصب كردم و ويندوز ر روي هاردSSD ريختم اينقدر سرعت بالا اومدن
ويندوز وكار با آن و برنامه هاي اتوكد فتوشاپ و كرل بالا رفت كه نزديك بود شاخ در
بيارم
شما 24 تا پست زدید که 24 تاش هم همین مطلب رو کپی می کنید و پیست می کنید !
هر تاپیکی رفتم بود ! فهمیدیم بابا
dishlame
19-07-2012, 10:52
Model: N56VZ
Processor: Intel Core i7 3610QM 2.3 GHz
Ram :8
HDD :1TB
Screen :15.6
Graphic :GT 650GF(2G)
Weight :
Other :Full HD+BD+W7+ سرير
قيمت لپ تاپ ايسوس N56VZ با گارانتي ايران 2,440,000 تومان
dishlame
19-07-2012, 10:57
Lenovo Y580
Core i7 3610QM@2.3(3.3)GHz,6MB
DDR3 8GB 1600MHz+750GB SATA
Nvidia GeForce GTX 660M 2GB
2,170,000
hamid_maxpayne
19-07-2012, 11:29
n56 vzبا گارانتی 2 ساله الماس 2340000
دوستان کسی جایی رو میشناسه Y580 با هارد SSD داشته باشه.
dishlame
19-07-2012, 11:50
دوستان کسی جایی رو میشناسه Y580 با هارد SSD داشته باشه.
سایت سازگار زده با 64Gig SSD قیمت هم تماس گرفتم : 2,270,000
HP Pavilion dv6t-7000 Vs. Lenovo IdeaPad Y580 Comparison[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
em0cUteb0y
19-07-2012, 23:54
همينه ديگه دوست عزيز وقتي يه سري .... ريختن اينجا نتيجه اين ميشه که شمايي که دنبال نوت بوک هستي اونم تو اين شرايط اقتصادي احساس ريسک بالايي کني ودودل بشي که کاملا هم حق داري ...
دوست عزيز من به شما خيلي دقيق گفتم که انتخابت خيلي عالي هست که مي خواي از اچ پي بخري ...
تا صبح هم مي تونم در مورد عالي بودن و برتريش نسبت به تمام برند ها نه لنوو و اسوس صحبت کنم اما خوب وقتي شما سر حرف 4تا .... بخواي همه مسائل رو براي خودت نه من ناديده بگيري بايد بدونين که صددرصد اخرش هم دچار اشتباه ميشي..
چون نمي تونين از روي صحبت ها افراد متوجه صحت گفتارشون بشين ...
شما خودت در مورد اچ پي تحقيق کردي و تو يک تاپيک ديگه هم گفتي که انتخاب آخرت dv6 6cxx هست اما مياي مي بيني اينجا واقعا 4تا ... از اچ پي بد ميگن معلومه که دودل ميشي بايد بشي خيلي طبيعي هست ...
همين شخص که درمورد اچ پي به طرز خيلي ناشيانه ... ميده کوچکترين سندي نداره که نوت بوک هاي اچ پي مشکل دارن فقط مياد مبهم يه چيز ميگه ...
من از شما مي خوام بري تو اينترنت تو فروم هاي مختلف بگردي و جايي رو پيدا کني که در مورد اچ پي بد گفته باشن ي اين که مشکل گرم کردن داره يا کيفيتش بده يا هر چيز ديگه ...
غير ممکن کسي بتونه چنين کاري انجام بده ...
قضيه بد گفتنه اينا داستان همون گربه ست که دستش به گوشت نمي رسه ...
ايراني جماعت هم حسودن نمي تونه ببينه يه کسي مي خواد جنس عالي و باکلاس بخره همه رو مي خواد تو سطح خودش نگه داره ...
من اين مساله رو تو حرف هاي اينا به وضح مي بينم ...
اصلا بحث اين .... مشاوره نيست فقط 4تا کانفيگ مي گن تموم ..
نمي تونن اصلا در موردش بحث کنن ...
ضمنا همه ش هم ميگن اچ پي گرم مي کنه در صورتي که مشکل گرم کردن بيش از حد مربوط به سال 2009 - 2008 بود که چيپ هاي استفاده شده توسط اچ پي ساخت nVidia بود و به دليل معماري بد مشکل گرم کردن داشت ...
که سريعا اچ پي AMD رو جايگزين کرد ..
همون سال هم من يه Geforce 220 داشتم که خيلي داغ مي کرد و از اون موقع به بعد ديگه nVidia نخريدم ...
ضمنا فکر مي کنين اچ پي چرا سه ساله از گرافيک nVidia استفاده نمي کنه ؟ فقط يه دليل داره اونم مشکلات گرم کردن هست ...
اپل هم همين طور بوده تمام گرافيک هاي مک بوک هاي اپل تو اين 3 سال کاملا ساخت AMD بوده جون مشکل گرما نداره و بسيار بهتر هست ...
اما امسال فرق مي کنه چون اچ پي و اپل دوباره دارن Nvidia استفاده مي کنن به دليل عالي شدن تکنولوژِي ساخت و معماري Kepler و مصرف و گرماي کمتر ...
بازهم ميگم انتخاب شما عالي هست و غيرممکن بتونين رو دست Pavilion سرتر و قوي تر پيدا کنين از هر لحاظ ...برين تاپيک هاي ديگه رو بخونين مي بينين که طرف گفته پاويليون دارم مي خوام عوض کنم چون تکراري شده اما هر چي مي گردم بهتر و زيباتر و فوق العاده تر ازش گير نميارم ...
ضمنا برندي مثل اسوس خيلي خوبه اما اصلا در حد اچ پي نيست که نخصصش نوت بوک - پي سي هست تو دنيا با اون سابقه عظيم ...
به هر حال برند امريکايي بايد يه فرقايي داشته باشه ديگه با يه برند تايواني ..
شما در نهايت تصميم با خودتون هست و اين که چقدر مي تونين درست رو از غلظ تشخيص بدين ...
وگرنه به حال من فرقي نداره شما اسو س بخري يا اچ پي اما وقتي مي توني عالي رو بخري چرا بايد پول به متوسط وخوب بدي ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.