ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف اینترنت توسط فایل ویروسی temp46.exe

M o h a m m @ d
08-06-2012, 19:24
این فایل هربار اینترنت استفاده میکنم بالا میاد و حجم نت میخوره چطور پاکش کنم کلی ای پی باز میکنه که اطلاعات به اون ای پی میفرسته :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jolan57
08-06-2012, 19:42
سوپرآنتی اسپایور رو دانلود و آپدیت کنید و سیستمت رو باهاش اسکن (ترجیحا سیف مود)

AdriftSlave
11-06-2012, 08:06
سوپرآنتی اسپایور رو دانلود و آپدیت کنید و سیستمت رو باهاش اسکن (ترجیحا سیف مود)

منم همين مشكلو دارم! اگه 2 ساعت آن باشم 50 مگ آپلود ميشه!!!
با سوپرآنتي اسپايور تو سيف مود چك كردم چيزي پيدا نكرد
كمك ميخوام شديدن، ممنون ميشم راهنمايي كنيد

A M ! N
11-06-2012, 12:24
مطالعه کنید :

آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست اول مشاهده شود :20:

picher_s
12-06-2012, 18:03
با درود و ادب

دوستان در صورت امکان از مسیر زیر COmbofix را دانلود نموده ، سپس LOGش رو اینجا بزارید تا ببینیم، این ویروسه چکار میکنه.

M o h a m m @ d
12-06-2012, 19:16
با سوپرآنتي اسپايور پاک شد فکر کنم دیگه مصرف مشکوک ندارم .
این log بعد از پاک شدنه
چندتا فایل فقط از تولبار الکسا پاک کرده احتمالا مشکل از همونه چون حتی سایتم که گوگل الوده به بدافزار شناسایش کرده بود تو هیچ فایلی کد الوده پیدا نکردم جز تو فایل html شناسه الکسای سایت

A M ! N
12-06-2012, 19:30
با سوپرآنتي اسپايور پاک شد فکر کنم دیگه مصرف مشکوک ندارم .
این log بعد از پاک شدنه
چندتا فایل فقط از تولبار الکسا پاک کرده احتمالا مشکل از همونه چون حتی سایتم که گوگل الوده به بدافزار شناسایش کرده بود تو هیچ فایلی کد الوده پیدا نکردم جز تو فایل html شناسه الکسای سایت

داخل لوگ قبلیتون رفتار مشکوکی دیده نشد.

به نظر برنامه ای قبلا فایلهایی رو پاک کرده بود که احتمالا کار برنامه های ضد ویروستون هست.

گرچه پروسس یکی از تولبار ها داخل تسک منیجر هنوز فعالیت داشته:

C:\Program Files (x86)\Alexa Toolbar\AlexaToolbarSSB.10.0.dll

موفق باشید.

mohsen...
14-02-2013, 04:23
سلام .
منم همین مشکلو دارم 20 دقیقه انلاین بودم 50 مگ مصرف داشتم فقط هم صفحه گوگل باز بود
نود 32 دارم با اخرین اپدیت ولی چیزی پیدا نمیکنه نورتون هم همینطور . ویندوز عوض کردم تا 2 روز مصرف زیاد نیست ولی بعد از 2 روز مصرف ترافیکم وحشتناک میره بالا طوری که 1 ساعت فقط صفحه گوگل باز باشه 250 مگ مصرف میکنه

خواهشن اگه کسی همچین مشکلی داشته و تونسته حلش کنه منم راهنمایی کنه

jolan57
14-02-2013, 15:05
سلام .
منم همین مشکلو دارم 20 دقیقه انلاین بودم 50 مگ مصرف داشتم فقط هم صفحه گوگل باز بود
نود 32 دارم با اخرین اپدیت ولی چیزی پیدا نمیکنه نورتون هم همینطور . ویندوز عوض کردم تا 2 روز مصرف زیاد نیست ولی بعد از 2 روز مصرف ترافیکم وحشتناک میره بالا طوری که 1 ساعت فقط صفحه گوگل باز باشه 250 مگ مصرف میکنه

خواهشن اگه کسی همچین مشکلی داشته و تونسته حلش کنه منم راهنمایی کنه
اگر نورتون دارید با روش زیر این تروجان رو قرنطینه کنید
امروز با نورتون : تسلیم نشوید. حتی بعد از آلوده شدن ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر نورتون ندارید از Norton Power Eraser استفاده کنید , آموزشش در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsen...
14-02-2013, 18:13
[QUOTE=jolan57;7485927]اگر نورتون دارید با روش زیر این تروجان رو قرنطینه کنید
امروز با نورتون : تسلیم نشوید. حتی بعد از آلوده شدن ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر نورتون ندارید از Norton Power Eraser استفاده کنید , آموزشش در لینک زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی از جواب

گفتم که با نورتون ویروس کشی کردم ویندوز عوض کردم بعد 2 روز بازم برگشت دیروز ویندوز عوض کردم فعلآ که درسته کم مصرف شده یه ایمیل مشکوک واسم اومده بود بازش کردم اینجوری شد فکر کنم از اون بود