ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1میلیون و 300 تومن، سبک و قوی؟؟

لوسک
08-06-2012, 15:33
سلام. یه لپ تاپ میخوام تو طیف قیمت 1میلیون تا 1و 300 تومن!
میخوام سبک باشه ترجیحا که راحت حملش کنم.
در حدی باشه که نرم افزارهای حسابداری و مدیریت رو راحت اجرا و ساپورت کنه.
خودم تو نظرم asus Eee Slate بود که گفتن به کارم نمیاد و قوی نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم ترین معیارهام: قیمت، سبک بودن، قوی و مقاوم. خلاصه یه چیزی میخوام 3،4 سال توپ کار کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش دست هم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لوسک
08-06-2012, 15:34
دیروز رفتم بازار رضا و ایرانیان گشتم. لپ تاپ asus u41 بهم گفتن خیلی به دردم میخوره.قیمتش حدود 1400 بود. کسی باهاش کار کرده؟؟ نقاط قوت و ضعفش رو میشه بگید بهم؟؟
اچ پی رو هم پشیمون شدم. چون سنگینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بین asus u41 و asus u46 و asus k43 دودلم.
میشه یکی کمک کنه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لوسک
09-06-2012, 10:55
کسی راجع به لپ تاپ های فوجیتسو اطلاعات داره؟؟؟ چون یه کم ناشناخته اس میپرسم.
یه از آشناهامون برای شرکتش فقط فوجیتسو میگیره و میگه تا حالا به هیچ مشکلی برنخورده.
چه جوریاس؟!

hsein
10-06-2012, 14:35
دیروز رفتم بازار رضا و ایرانیان گشتم. لپ تاپ asus u41 بهم گفتن خیلی به دردم میخوره.قیمتش حدود 1400 بود. کسی باهاش کار کرده؟؟ نقاط قوت و ضعفش رو میشه بگید بهم؟؟
اچ پی رو هم پشیمون شدم. چون سنگینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بین asus u41 و asus u46 و asus k43 دودلم.
میشه یکی کمک کنه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

u41jf رو مادر من داره
لب تاب خوبیه منتها یه عیب اساسی داره اونم این که تا دست می زنید بهش مدام لک میشه روش
اگر حساس نیستی یا حال تمیز کردن هر روز رو داری لب تاب خوبیه
سوالی باشه در خدمتم

hsein
10-06-2012, 14:42
شما نرو بازار رضا و اینا برو پارسیان
بهترن

3rdoor
10-06-2012, 16:46
از نظر سبکی می تونی TM8481 از برند ایسر رو بگیری و با این قیمت می تونی corei5 4DDR3 بگیری . هم سبک هم ظاهر خوبی داره

لوسک
10-06-2012, 16:49
u41jf رو مادر من داره
لب تاب خوبیه منتها یه عیب اساسی داره اونم این که تا دست می زنید بهش مدام لک میشه روش
اگر حساس نیستی یا حال تمیز کردن هر روز رو داری لب تاب خوبیه
سوالی باشه در خدمتم

وااااای! یعنی اینقدر؟! :9:
اتفاقا هم حساسم هم حال تمیز کردن ندارم :31:
مرسی از راهنماییت .لطف کردی.

لوسک
10-06-2012, 16:52
شما نرو بازار رضا و اینا برو پارسیان
بهترن

پارسیان هم همونجا تو ولیعصره دیگه؟؟ چرا ، از چه نظر فرق دارن مگه؟!

hsein
07-07-2012, 14:06
پارسیان هم همونجا تو ولیعصره دیگه؟؟ چرا ، از چه نظر فرق دارن مگه؟!

آره نرسیده به فرهنگستان هنر

اگر وسواس باشین رو مخه
U46 هم رسمی وارد نشده با گارنتی رسمی
شما سامسونگ samsung 300e4a-s06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ببینید اگه نخریدید