ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قاچاقچيان سخت‌افزار گرفتار مي‌شوند؟

wichidika
08-06-2012, 12:32
قاچاقچيان سخت‌افزار گرفتار مي‌شوند؟:27:

قاچاق‌فروشان سخت‌افزاري در حوزه محصولات رايانه به زودي در حلقه محاصره قرار خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رونق هميشگي بازار رايانه و تقاضاهاي واصله به اين حوزه، دست سودجويان را براي بهره‌برداري‌هاي سوء باز گذاشته است. در ماه‌هاي اخير و مخصوصا در سال جديد شاهد برخي خريد و فروش‌هاي مشكوك در سطح شهر و در بازار رايانه هستيم كه اين سوال را به ذهن متبادر مي‌سازند كه چه نظارتي برروي فروش جنس قاچاق در بازار انجام مي‌شود؟
فروش محصولات سخت‌افزاري از قبيل هارد و كول ديسكها در سطح شهر با قيمتهاي فوق‌العاده خيره‌كننده چندي است كه رونق گرفته است و در برخي مناطق از جمله كوچه مروي (محدوده بازار بزرگ) و كوچه پس كوچه‌هاي ميدان انقلاب، افراد كوله به پشت فراواني را مي‌توان يافت كه در لابه‌لاي سي‌دي‌هاي مجاز و غيرمجازي كه در بساط خود دارند و انواع و اقسام فلش و گاها هارد ديسك‌ها را مي‌توان پيدا كرد كه با قيمت‌هايي فوق‌العاده ارزان به فروش مي‌رسند كه شايد تنها ضعف آن‌ها نداشتن گارانتي است كه البته ظاهرا قيمت بسيار پايين آن‌ها، اين موضوع را كمرنگ‌تر كرده است.
نمونه بارزي از اين موضوع فروش كول ديسك‌هايي با ظرفيت‌هاي 16 گيگابايت به قيمت 15 و 32 گيگابايت 19 هزار تومان است كه به وضوح اختلاف قيمتي چشمگير را نشان مي‌دهد كه البته با رفتن چند قدم آ‌ن‌ طرفتر و قيمت كردن همين محصول كه پشت ويترين داخلي مغازه، ميتوان به اختلاف قيمت حدودا 15 تا 25 هزار توماني اين محصولات پي برد و در گفت‌وگويي كوتاه با مغازه‌داران مي‌توان از نارضايتي آن‌ها هم آگاه شد.
البته قضيه به همينجا ختم نمي‌شود و وقتي با فروشنده‌ي هارد ديسك 1 ترابايتي با قيمت 120 هزار تومان در كوچه مروي بازار مواجه و اين بار با تفاوت قيمتي بالغ بر 150 هزار تومان روبرو شده‌ايم و اين درواقع بسيار تعجب‌برانگيز است.
البته خود فروشندگان معتقدند كه محصولاتشان را از راه درست به فروش مي‌رسانند و تنها سودي برروي محصولات نمي‌كشانند اما اگر اطلاعي از قيمت محصولات اين حوزه داشته باشيم به وضوح درمي‌يابيم كه محصولات هاردديسك طي ماه‌هاي گذشته با افزايش قيمت جهاني روبه‌رو هستند.
حال در اين ميان بايد ديد ستاد مبارزه با كالاي قاچاق و سازمان حمايت از مصرف كنندگان چگونه با اين قضيه برخورد خواهند كرد چرا كه چنين فعاليت‌هايي بعضا در سطح شهر رو به گسترده‌تر شدن است.
انتهاي پيام

lovely_killer
08-06-2012, 13:14
سلام

این قیمت های جهانی جدید پدر بازار سخت افزار رو در آورد. قطعات کامپیوتری مثل HDD افزایش قیمت 2-3 برابری داشتن. همیشه قاچاق فروشان سخت افزار توی هر دوره ی اقتصادی وجود داشتن. کسی که به حقوق خودش احترام بذاره به خاطر اختلاف 20-30 هزار تومن یه هارد گرون قیمت رو بدون گارانتی و از دست فروشان سخت افزار خریداری نمیکنه. حالا کول دیسک یه چیزی. :31:من پارسال تابستون یه سیستم که تو امضام هم هست جمع کردم.الان تاپیک های راهنمایی خرید سیستم رو نگاه میکنم. سیستم مشابه سیستم من رو که نسبتا هم قدیمی شده با قیمت خیلی بیشتر از پارسال معرفی میکنن. به نظر من باید یه فکری واسه بازار سخت افزار بکنن تا جمع کردن این دست فروش ها.

_LOVE_CODER_
21-07-2012, 08:30
چطور وقتی قیمت ها به صورت وحشتناک بالا میره این مسولان سکوت میکنند و خیلی عادی جلوه میدن موضوع رو
ولی وقتی عده ای پیدا میشند همون اجناس رو با قیمت مناسب میدن اینطور باهاشون رفتار میشه ؟