مشاهده نسخه کامل
: صفحه مرگ آبی در هنگام وارد کردن IP های داخلی
Amir_Niknam
08-06-2012, 07:29
سلام
یک اتفاق عجیب برای لپ تاپ من افتاده و اون هم این است که وقتی میخوام از طریق یک browser یا Remote Desktop وارد آی پی های شبکه داخلی بشم (مثلا وارد تنظیمات مودم بشم یا به یک کامپیوتر داخلی بخوام Remote Desktop بزنم) BSOD (صفحه آبی مرگ) ظاهر میشه و نوت بوک بعد از چند لحظه ری استارت میکنه اما برای IP های خارجی مشکلی نداره مثلا وب سایت ها در ضمن بقیه کامپیوتر ها با همین مودم مشکلی ندارند.
حتی وقتی بعضی از کامپیوتر های شبکه روشن میشن همین اتفاق براش می افته اول فکر کردم شاید درایور کارت شبکه وایرلش مشکل داره اون رو پاک کردم درایور جدید دادم اما فایده نداشت بعد دیدم حتی با پورت LAN هم که وصل میشم اینطوریه IP Conflict هم وجود نداره
روی لپ تاپم نرم افزار های خاصی دارم که نصب اونها واقعا مشکل هست و دلم نیخواد ویندوز عوض کنم البته اگر اشکال نرم افزاری باشه
به نظر شما مشکل چی هست
ممنون
hadi5647
08-06-2012, 10:07
سلام
یک اتفاق عجیب برای لپ تاپ من افتاده و اون هم این است که وقتی میخوام از طریق یک browser یا Remote Desktop وارد آی پی های شبکه داخلی بشم (مثلا وارد تنظیمات مودم بشم یا به یک کامپیوتر داخلی بخوام Remote Desktop بزنم) BSOD (صفحه آبی مرگ) ظاهر میشه و نوت بوک بعد از چند لحظه ری استارت میکنه اما برای IP های خارجی مشکلی نداره مثلا وب سایت ها در ضمن بقیه کامپیوتر ها با همین مودم مشکلی ندارند.
حتی وقتی بعضی از کامپیوتر های شبکه روشن میشن همین اتفاق براش می افته اول فکر کردم شاید درایور کارت شبکه وایرلش مشکل داره اون رو پاک کردم درایور جدید دادم اما فایده نداشت بعد دیدم حتی با پورت LAN هم که وصل میشم اینطوریه IP Conflict هم وجود نداره
روی لپ تاپم نرم افزار های خاصی دارم که نصب اونها واقعا مشکل هست و دلم نیخواد ویندوز عوض کنم البته اگر اشکال نرم افزاری باشه
به نظر شما مشکل چی هست
ممنون
آنتی ویروست رو چک بکن و در صورت امکان آنرا اناینستال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه منم مشکل مشابهی داشتم وقتی pc رو به مودم smc وصل میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد متوجه شدم مشکل از فایر وال nod32 است
Amir_Niknam
08-06-2012, 10:20
آنتی ویروست رو چک بکن و در صورت امکان آنرا اناینستال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه منم مشکل مشابهی داشتم وقتی pc رو به مودم smc وصل میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد متوجه شدم مشکل از فایر وال nod32 است
من هم اتقاقا نود دارم حقیقتش آمدم uninstall کنم وسطش هنگ کرد ولش کردم حالا که مشکل شما اینطوری حل شده شاید مال من هم همین باشه ممنون میرم الان امتحان میکنم
قبلا این مشکل رو داشتی یا که نه تازه این مشکل برات پیش اومده؟
Amir_Niknam
08-06-2012, 10:47
من هم اتقاقا نود دارم حقیقتش آمدم uninstall کنم وسطش هنگ کرد ولش کردم حالا که مشکل شما اینطوری حل شده شاید مال من هم همین باشه ممنون میرم الان امتحان میکنم
نه متاسفانه درست نشد دوباره صفحه آبی میاد
نه قبلا این مشکل رو نداشتم فکر کنم نرم افزار virtual Router و Conectify رو که نصب کردم این طوری شد البته دقیق یادم نیست حدس میزنم. اونها رو هم پاک کردم اما مشکل همچنان باقی است حتی stack ها TCP/IP رو هم حذف کردم سرویس IP Helper رو هم غیرفعال کردم اما درست نمیشه
Amir_Niknam
08-06-2012, 10:49
نه درست نشد باز هم صفحه آبی میاد
نه قبلا نداشتم فکر کنم از وقتی نرم افزار Virtual Router و Conectify رو نصب کردم برام به وچود آمد اما حدس میزنم و مطمئن نیستم. البته اونها رو uninstall کردم حتی Stack های TCP/IP رو پاک کردم سرویس IP Helper رو هم غیر فعال کردم اما درست نمیشه
دوست عزیز نگران نشو با هم حلش میکنیم
اولین و ساده ترین کار این هست System Restore سیستمت رو به چند روز یا چند ماه قبل ببر و به تنظیماتی که درست بودن!
نتیجشو بگو اگه نشد راه حل های بهتری ارائه بدم!
Amir_Niknam
08-06-2012, 22:45
دوست عزیز نگران نشو با هم حلش میکنیم
اولین و ساده ترین کار این هست System Restore سیستمت رو به چند روز یا چند ماه قبل ببر و به تنظیماتی که درست بودن!
نتیجشو بگو اگه نشد راه حل های بهتری ارائه بدم!
ممنون با Dump Viewer دیدم اشکال در درایوری است که من برای راه اندازی یک شبکه ad hoc نصب کرده بودم دایور رو پاک کردم همین طور نرم افزار Pda.Net مشکل بر طرف شد
باز هم از همگی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.