مشاهده نسخه کامل
: پدیده ای عجیب در سطح ایران
سلام
راستش این چیزی که مینویسم رو خودم ندیدم ولی از چند نفر شنیدم. بعد سرچ کردم و دیدم خیلی ها توی اینترنت همچین چیزی رو دیدن.
این توضیحات یک نفر در مورد این پدیده هست :
حدود نیم ساعت پیش بود که با بچه ها توی خیابون بودیم و داشتیم میرفتیم خونه. یهو یه صحنه خیلی عجیب منو وسط خیابون میخ کوب کرد. از اونجایی که این نور در سمت کوه اینالی تبریز قرار داشت، اول فکر کردم که نور افکن جدیده که روی کوه تعبیه شده. (چون شبه و تاریک، کوه دیده نمیشه) بعد متوجه شدم که ارتفاعش خیلی خیلی بالاتر از کوهه. با بچه ها همینجوری محو شده بودیم که متوجه شدیم این نور داره میاد به سمتمون. با اون سرعتی که داشت میومد، حداکثر 2-3 دقیقه دیگه باید میخورد تو سرمون
بعد از چند ثانیه این جرم آسمانی که خودش مثل یه لامپ بود و یه دنباله داشت پشت سرش، روی هوا منفجر شد. شکل انفجارش فوق العاده زیبا بود. یعنی به حدی که نمی تونم براتون توضیح بدم. باید بودید و می دیدید. متاسفانه از اوجایی که موبایلمون لنز برای عکاسی تو شب نداره نتونستم از صحنه فیلم و عکس تهیه کنم. فقط تو پیج تبریز فیس بوک یه نفر با لنز عکس گرفته که متاسفانه بعد از انفجار این شی هست. یه عکس هم میذارن که بدونید لحظه انفجار چه شکلی شده بود. (عکسی که گرفته شده با لنز گرفته شده و رنگ آبی داره، رنگ واقعی این جرم سفید سفید بود)
این هم عکسی که یک نفر دیگه ازش گرفته :
51339
یک نفر دیگه توی تهران این ویدئو رو گذاشته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها هم از جاهای مختلف مثل همدان و کرمان و ... گفتن که همچین چیزی رو دیدن.
دوستان توضیح علمی برای این پدیده دارن ؟! خیلی خیلی عجیبه ! با اینکه اصلآ اهل چیزهای ماوراءالطبیعه و ... نیستم ، ولی همچین چیزی رو تا حالا ندیده بودم.
یک ویدئوی دیگه ! میتونه یه جور شهاب سنگ باشه ؟!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_136915
07-06-2012, 23:10
از وقتی که اینو دیدن چقدر طول کشید تا منفجر بشه؟؟؟
کجای تبریز شما اینو دیدی؟؟
از وقتی که اینو دیدن چقدر طول کشید تا منفجر بشه؟؟؟
کجای تبریز شما اینو دیدی؟؟
من خودم ندیدمش متآسفانه ! تهران هستم (البته توی تهران هم میگن دیدن)
کلآ شهاب سنگ میتونه به این صورت دربیاد ؟
parwazsena
07-06-2012, 23:15
اره عین همین بوده
اون دایره که تو عکس هست کنار اون ابی بزرگه جسمه وسط اون بود یه هوی اخرش با سرعت چرخید دود کرد وبا نور زیاد محو شد
Mohammad Hosseyn
07-06-2012, 23:16
دقیقا همین پدیده که شرح دادید چند ساعت پیش توی آسمون من دیدم ... قائمشهر هستم ... چند نفر دیگه هم همزمان با من دیدن !
عجیب بود ... یه منبع نور که دنبالهی تقریبا بزرگی داره و یهو منبع نور و دنبالش مثل یک ابر که یواش یواش بزرگ میشه محو میشن ...
parwazsena
07-06-2012, 23:17
بیشتر از 30 ثانیه طول کشیده
saeed_136915
07-06-2012, 23:22
توی عکس خیلی به زمین نزدیکه. شهاب سنگ میتونه اینقدر به زمین نزدیک باشه؟؟ تا اونجایی که من میدونم شهاب سنگ ها (اکثرشون) قبل از رسیدن به زمین میسوزن و از بین میرن.
یه مورد دیگه هم اینکه شهاب سنگ میتونه یه جا ثابت بمونه؟؟؟
سلام......
عکس های مختلفی از همه جا اومده رو نت!!!
اول از همه، عکس مربوط به تبریز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های جالب تر رو دوست یکی از رفقای فیس بوقیم، گرفته اما:
البته این یه البوم هستش!!
مثلا همون عکس بالا رو زده اینورت کرده که عکس فوق العاده بهتر شده:
عکس از شاهرود توسط یه دوست مشترک دیگه:
جالب تر از همه اینکه کل شهرهایی که این رو دیدن تا حالا، ظاهرا شهرهای شمالی کشور بودن!!! به طوری که تو کرمانشاه دیده شده، ولی تو ایلام که ۲ ساعت به سمت جنوب کرمانشاه هستش، دیده نشده!!(حداقل من ندیدم.... با اینکه بیرون بودم و چند باری اسمون رو دید زدم همینجوری!)
مردم هم تو پارک کنار خونمون بودن، همه عادی بودن و اگر کسی چیزی میدید، توجه همه رو جلب میکرد!!!
یه کلیپ ۲۰ ثانیهای هم اومده بالا که به محض گرفتن لینکش، میدم به شماهم!
Hectorist
07-06-2012, 23:26
آقا میشه یکی فیلم و عکسا رو یه جا آپلود کنه فیلتر نباشه؟
من تو مشهد دیدمش. خیلی بزرگ بود و دقیقا مثل یک انفجار بود.
الان عکس ها رو میفرستم رو سرور ایرانی تا دوستان غیر فیس بوقی هم ببینن
عکس تهران:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین عکس اینورت شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس تبریز:
majid322
07-06-2012, 23:31
تو کشورهای خارجی هم دیده شده...
قضیه داره جالب میشه.
توی ارمنستان هم دیدن و عکس گرفتن.
توی اسرائیل هم همین طور .
tosan622
07-06-2012, 23:35
قضیه جدیه یا سر کاریه ؟ :blink:
Ice Pain
07-06-2012, 23:38
در اسراییل هم دیده شده
....
Hectorist
07-06-2012, 23:39
آقا سرکاری چیه؟
این عکسا چی شد؟ یکی تو لینک بالا نوشته "هارپ" هست این پدیده! شانس ما مشهد هارپ میشه ((:
parwazsena
07-06-2012, 23:39
قضیه جدیه یا سر کاریه ؟ :blink:
نه داش جدیه جدیه
دو تا شاهد عینی داریم :20:
Ice Pain
07-06-2012, 23:40
شاید ماهواره ای از مدار خارج شده باشه
saeed_136915
07-06-2012, 23:41
نه بابا جدیه. تو شهر ما هم دیدن( اهر. آ.ش.)
یه نفر توی اون ویدئویی که گذاشتم این کامنت رو گذاشته :
سفینه فضایی Artor-h5 RQ در نزدیکترین فاصله خود نسبت به زمین دیده شد
به گزارش سنترال کلوبز به نقل از سایت رسمی هوافضای بایکنور وابسته به سازمان فضایی ناسا سفینه مخابراتی Artor-h5 RQ در نزدیکترین فاصله خود نسبت به زمین قرار گرفت
این سفینه به علت فرار از نوعی تشعشعات خورشیدی مجبور به کاهش ارتفاع و مصون ماندن از زیان های احتمالی بود
مردم خاورمیانه این رویداد زیبا را حدود ساعت 16:42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به وقت گرینویچ مشاهده کردند
سفینه مزبور در حال حاضر در ارتفاع نرمال خود قرار گرفته است
دیگه راست و دروغش به کسی که گفته ! اصلآ همچین فضاپیمایی داریم ؟! سرچ کردم چیزی نیومد.
tosan622
07-06-2012, 23:44
نه این عکسایی که دیدم اگه ساختگی نباشه نه ماهواره میتونه باشه و نه شهاب سنگ. من شهاب سنگها رو هم خوب میشناسم. ستاره های دنباله دار ها هم حرکت بسیار کندی دارن :23:
saeed_136915
07-06-2012, 23:45
ممکنه aurora باشه؟؟
Ice Pain
07-06-2012, 23:50
:whistle:
tosan622
07-06-2012, 23:55
ممکنه aurora باشه؟؟
اون که توی قطب دیده میشه. مگه اینکه جهت مغناطیسی زمین 90 درجه بچرخه :)
دوستانی که به یوتوب دسترسی دارن، تبریز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?v=iOEB7EgijjI&feature=share
و اینم از دانلودش برا غیر یوتوبی ها:
دومگ!
tosan622
07-06-2012, 23:58
یه نفر توی اون ویدئویی که گذاشتم این کامنت رو گذاشته :
سفینه فضایی Artor-h5 RQ در نزدیکترین فاصله خود نسبت به زمین دیده شد
به گزارش سنترال کلوبز به نقل از سایت رسمی هوافضای بایکنور وابسته به سازمان فضایی ناسا سفینه مخابراتی Artor-h5 RQ در نزدیکترین فاصله خود نسبت به زمین قرار گرفت
این سفینه به علت فرار از نوعی تشعشعات خورشیدی مجبور به کاهش ارتفاع و مصون ماندن از زیان های احتمالی بود
مردم خاورمیانه این رویداد زیبا را حدود ساعت 16:42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به وقت گرینویچ مشاهده کردند
سفینه مزبور در حال حاضر در ارتفاع نرمال خود قرار گرفته است
دیگه راست و دروغش به کسی که گفته ! اصلآ همچین فضاپیمایی داریم ؟! سرچ کردم چیزی نیومد.
من سایتهای مرتبط با پایگاه فضایی بایکونور رو چک کردم . خبری در رابطه با فضاپیما توشون وجود نداره
Hectorist
08-06-2012, 00:06
نه این عکسایی که دیدم اگه ساختگی نباشه نه ماهواره میتونه باشه و نه شهاب سنگ. من شهاب سنگها رو هم خوب میشناسم. ستاره های دنباله دار ها هم حرکت بسیار کندی دارن :23:
ساختگیش دیگه چیه حالا؟ اینهمه آدم دست به یکی که نکردن! دقیقا همین شکلی بود که تو عکسا هست.
خیلی شبیه به انفجار بود. وقتی یک انفجار رخ میده، از بالا که بهش نگاه کنی، روی سطحی که انفجار روش انجام میشه، یک حلقه ای ایجاد میشه که از ناحیه ی انفجار به سمت بیرون در حال گسترش هست. یه چی تو این مایه ها بود
tosan622
08-06-2012, 00:07
لبنان هم دیده شده.
فکر کنم توی آمریکای جنوبی هم دیدن. قضیه نمیتونه مربوط به یک ماهواره یا فضاپیما باشه . حتما چیز مهمیه. همه جا دیدنش !!!
tosan622
08-06-2012, 00:09
ساختگیش دیگه چیه حالا؟ اینهمه آدم دست به یکی که نکردن! دقیقا همین شکلی بود که تو عکسا هست.
خیلی شبیه به انفجار بود. وقتی یک انفجار رخ میده، از بالا که بهش نگاه کنی، روی سطحی که انفجار روش انجام میشه، یک حلقه ای ایجاد میشه که از ناحیه ی انفجار به سمت بیرون در حال گسترش هست. یه چی تو این مایه ها بود
متوجه شدم . همه جای دنیا دیدنش !!! باید چیز عجیبی باشه
مرتضی nvcd
08-06-2012, 00:40
سایت سنترال کلوبز کجاست ؟ ... یه فروم ایرانی به این اسم داریم که خودش عین ما تو پدیده مونده ... بعد هم این منبع خبر رو دیگه نشنیده بودم !!! ...
سایت رسمی هوافضای بایکنور وابسته به سازمان فضایی ناسا
مگه بایکنور مال روسیه نیست ؟ ... چه ربطی به ناسا داره ؟ ...
tosan622
08-06-2012, 00:45
دوستانی که به یوتوب دسترسی دارن، تبریز:
و اینم از دانلودش برا غیر یوتوبی ها:
دومگ!
چرا فایل رو حذف کردن ؟
نمیدونم چرا خبر جدید در موردش نمیاد؟!!! یعنی چی؟! البته من فکر میکنم یه هواپیمایی سفینهای چیزی بوده که یه مشکلی براش پیش اومده اینجوری کرده!
Maziar_69
08-06-2012, 00:54
اون شب در مورد پپسی خبرا بیشتر بود تا امشب !!!
خوبه ملت تو پیج ناسا نریختن هنوز!!!!
ولی من خیلی دوس داشتم خودم ببینم.
دوستانی که دیدن چقدر طول کشید؟
دودش تا کی تو آسمون بود؟
tosan622
08-06-2012, 00:58
Mohammad Hosseyn
08-06-2012, 01:29
زیاد طول نکشید ... من خودم یهو مواجه شدم باهاش ... اول همونجوری بود که تو عکس هست ... بعد کمتر از یک دقیقه شروع کرد به محو شدن. محو شدنش هم حدود 30 ثانیه میشد ... طوری که بعد 30ثانیه فقط یک ابر آبی به سختی قابل تشخیص بود .طوری که غیر معمول جلوه کنه.
زمان رو حدودی میگم. ولی کلا بدونید از یکی دو دقیقه متجاوز نبود ...
باید پدیده ای باشه که یکبار اتفاق نیافتاده . هواپیما و ماهواره و شهاب سنگ توجیهش نمیکنه . چون هم دیروز و هم امروز اتفاق افتاده (امشب منظورمه :31:)
امیدوارم توجیه علمی پیدا بشه واسش ... وگرنه یوفو این داستان ها که بحث هاش قبلا شده ...
حتما میتونه یه پدید ه جوی باشه ...
یه عکس فوق عجیب و یه ویدیو از سلیمانیه بدستم رسید.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/photo.php?fbid=378682282178870&set=a.200820483298385.45514.198355240211576&type=1&ref=nf [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?feature=player_embedded&v=bgKA9tmQhbc
منم دیدم خیلی خفن بود :18:
Maziar_69
08-06-2012, 01:41
اگه فقط یه منطقه دیده شده بود جای ترس داشت.
چون قبل زلزله بم هم ازینا دیده بودن.
ولی اینکه اینقدر وسیع دیده شده...
نمیدونم...
دیشب اگه دیده شده پس چرا خبری نبود ازش؟
دیشب هم همین ساعت بوده؟
Maziar_69
08-06-2012, 01:43
فیلم جدیدی از شهر ولگاگراد در روسیه، مراحل بیشتری از پدیده نورانی شامگاه گذشته را نشان میدهد. با توجه به این فیلم، این احتمال که منشأ این پدیده نقص فنی یک موشک در ارتفاع بسیار بالا بوده، تقویت میشود.
حوالی ساعت 22:18 شب گذشته (پنجشنبه 18 خرداد 1391) ، پدیده نورانی عجیبی بر فراز ایران و برخی کشورهای همسایه مشاهده شد. اینکه کشورهای متعددی موفق به تماشای این پدیده شدهاند، بدان معنی است که این پدیده در ارتفاع بسیار بالایی از زمین رخ داده است. همچنین شباهت ظاهری این پدیده با موارد مشابه در سالهای 1386 و 1388، این احتمال را مطرح کرد که منشأ این پدیده، نقص فنی موشکی در ارتفاعات بالا باشد.
جالب اینجا بود که من وقتی دیدمش احساس کردم شدیدا به زمین نزدیکه یعنی انگار در فاصله چند صد متری من داشت این اتفاق می افتاد
Aria1997
08-06-2012, 02:09
عجب ....
مثل اینکه واقعیت داره
یک نفر کامنت گذاشته :
به این میگن سقوط و سوختن تدریجی یک شهابسنگ یا دیگر اجسام (از قبیل مخازن سوخت سفینه ها، ماهواره ها و موشک ها، یا سقوط خود ماهواره ها و یا زباله های فضایی دیگر) در جو یک سیاره... !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-2438982
Datum: 07. Juni 2012 13:04
میگن یه شی الماس مانند در آسمان شهر درسدن دیده شده !
والا ما که اینجا چیزی ندیدیم!
دیگه کم کم داره باورم میشه واقعیت داره!!!
-----------------
خدای من !
اینجارو ببینید!!!
روسی نوشته شده ... از آستراخان مثل اینکه
Maziar_69
08-06-2012, 02:10
اون قیلم شهر ولگاگراد روسیه اینجاس:
البته بازم برام عجیبه.
اینکه اینجا عمودی داره میره بالا ولی همه جا افقی دیده شده...
Maziar_69
08-06-2012, 02:11
عجب ....
مثل اینکه واقعیت داره
یک نفر کامنت گذاشته :
به این میگن سقوط و سوختن تدریجی یک شهابسنگ یا دیگر اجسام (از قبیل مخازن سوخت سفینه ها، ماهواره ها و موشک ها، یا سقوط خود ماهواره ها و یا زباله های فضایی دیگر) در جو یک سیاره... !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-2438982
Datum: 07. Juni 2012 13:04
میگن یه شی الماس مانند در آسمان شهر درسدن دیده شده !
والا ما که اینجا چیزی ندیدیم!
دیگه کم کم داره باورم میشه واقعیت داره!!!
-----------------
خدای من !
اینجارو ببینید!!!
آقا اینهمه آدم دیدن شما تازه داره باورت میشه؟ :دی
Aria1997
08-06-2012, 02:13
آقا اینهمه آدم دیدن شما تازه داره باورت میشه؟ :دی
نه خب ! تو اروپا دیده نشده چرا ؟
اسرائیل لبنان ایران روسیه
چرا این کشور ها ؟
خیلی عجیبه آخه!
Maziar_69
08-06-2012, 02:21
ویدیو پست آخرم رو ببین.
موشک روسی بوده.
Aria1997
08-06-2012, 02:21
اون قیلم شهر ولگاگراد روسیه اینجاس:
البته بازم برام عجیبه.
اینکه اینجا عمودی داره میره بالا ولی همه جا افقی دیده شده...
دو تا هست!!!
شما ویدیو رو با دقت نگاه کن
یکی که با دود داره میره بالا
یکی دیگه هم افقی نور میده و داره میره!!!
8nights&7days
08-06-2012, 03:39
امکان داره که ستاره ی دنباله دار بوده باشه.اما...
اما در باره ی انفجار نمی تونم چیزی بگم!شهاب سنگ هم نبوده،شهاب هم نبوده.
Mohammad Hosseyn
08-06-2012, 07:00
امکان ستاره دنباله دار نیست ... حتی نقص فنی ماهواره و ... هم بعید میدونم ... شرایط اون اتفاقات گذشته رو نداره ...
تاکید میکنم روی تکرار شدنش تو دو شب (اونجور ک من خبر دارم) و تغییرات عجیب این پدیده که اون رو بی شباهت میکنه به همه ی اینها.
ستاره دنباله دار حرکت میکنه این ثابته .شهاب هم که حرکت میکنه.ماهواره هم حرکت داره . این هر چیزی که هست بی حرکته ... به نظرم باید یه پدیده ی جوی باشه ...
دنباله اش که کاملا مثل موشک میمونه
فکر کنم از این پرتاب های موشک های آزمایشی باشه که ناموفق بوده و منجر به سقوطش و انفجار شده.
آقا بنده هم بشخصه این صحنه رو در گرگان مشاهده کردم
هیچ نظری ندارم که چی بوده ولی هرچی بود خیلی خوف بود
بیشتر از 1 تا 1.5 دقیقه هم طول نکشید
تو تاپیک علم دربرابر شبه علم هم توضیح دادم
من ساکن یکی از شهرهای کویر مرکزی ایران هستم که در قسمت شمالی آسمان این پدیده رو مشاهده کردم، اتفاقا تنها بودم و بیرون از شهر،این جوری هم که دوستان می گن خوفناک نبود، شدیدتر از این رو هم قبلن تو کرمان دوستام دیده بودن حدود 4 سال پیش.
تست موشک بالستیک (قاره پیما!!! ) توسط روسیه
ناموفق
مثه اینکه خبر پرتابش هم خیلی وقت پیش تایید شده بود
بهترین ویدئو منتشر شده تا به حال
مرتضی nvcd
08-06-2012, 08:14
الان این اتفاق تو یه زمان تو شهر های ایران دیده شده یا زمانش مختلف بوده ؟! ... خبر هایی که تو نته یه زمان رو میگه ... این فیلم اخری هم دقیقا مشخصه یه چیز از طرف زمین رفته بالا ... که موشک هم میتونه باشه ... البته اگه فرض کنیم تو یه ساعت خاص همه دیدن ... هرچند در کشور های مختلف ... میتونه از موشک باشه .... ولی بعضی میگن دیروز دیدیم ... یه لطف کنید دوستانی که دیدن مشخصات دقیق بدن ...
1. مکان زندگی یا دیدن شی نورانی
2. سمت دیده شدن شی ( جنوب ، شمال غربی و ...)
3. ساعت دیدن
4.ارتفاع از افق ( حدودی ... مثلا یه وجب یا هر چی ... اگه منجمید که میتونید دقیق تر بگید )
ممنون
الان این اتفاق تو یه زمان تو شهر های ایران دیده شده یا زمانش مختلف بوده ؟! ... خبر هایی که تو نته یه زمان رو میگه ... این فیلم اخری هم دقیقا مشخصه یه چیز از طرف زمین رفته بالا ... که موشک هم میتونه باشه ... البته اگه فرض کنیم تو یه ساعت خاص همه دیدن ... هرچند در کشور های مختلف ... میتونه از موشک باشه .... ولی بعضی میگن دیروز دیدیم ... یه لطف کنید دوستانی که دیدن مشخصات دقیق بدن ...
1. مکان زندگی یا دیدن شی نورانی
2. سمت دیده شدن شی ( جنوب ، شمال غربی و ...)
3. ساعت دیدن
4.ارتفاع از افق ( حدودی ... مثلا یه وجب یا هر چی ... اگه منجمید که میتونید دقیق تر بگید )
ممنون
گرگان (گلستان)
دقیقا شمال
22:15 تا 22:30
اگه دستا رو کاملا بکشیم جلوی بدنمون میشه حدود دو وجبو نیم!
ما که تو آسمون اهواز چیزی ندیدیم!
متاسفانه اینجا هیچ خبری نیست.:sad:
خوش بحال دوستانی که از این پدیده خارق العاده و شگفت انگیز فیض بردن
مرتضی nvcd
08-06-2012, 09:02
گرگان (گلستان)
دقیقا شمال
22:15 تا 22:30
اگه دستا رو کاملا بکشیم جلوی بدنمون میشه حدود دو وجبو نیم!
این اولین اطلاعات ... پس میشه قسمت شمالی کشور به سمت کشور ترکمنستان ... با ارتفاع 30 درجه حدودا ...
ما که تو آسمون اهواز چیزی ندیدیم!
اگه شما میدید که دیگه ما با یه لشکر یوفو طرف بودیم ...
یه سر به persiant00ls بزنید ( گفتگو آزاد )
چقدر هم تحویل گرفتن بچه رو ... آب لیمو دی:
saeed_136915
08-06-2012, 09:15
من واقعا موندم تو این خبر!! :
آخه اگه پدافند غیرعامله پس چرا تو لبنان و روسیه هم دیده شده؟؟
مرتضی nvcd
08-06-2012, 09:30
دو تا فیلمی که تو یوتیوب دیدم بیشتر قانعم کرد که یه سفینه فضایی در حال سوختنه ... چون دقیقا این دو تا فیلم مثل هم و از دو زاویه گرفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?v=iOEB7EgijjI&feature=share
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?v=bkwdCuW2lhk&feature=related
یکی از سمت پهلو که فکر کنم تو ایرانه ... یکی از عقب یا دنباله ... چون خیلی سرعت کمی داره و یه نقطه نورانی هم ابتداشه ... اگه سفینه در حال سوخت باشه باید در ارتفاع خیلی زیادی باشه ... که این با رویتش تو کشور های مختلف می خونه .... بعد هم اینکه اون انفجاری که در عکس های دوستان هم دیده شده اینجا بیشتر مشهوده ... تو یه نقطه ای ، مرکز نورانی از دنباله جدا می شه ... و بعد بزرگ شده و هر دو محو می شن ...
باید دوستان اطلاعات موقعیتی دیده شدن شیی رو روی هم بزاریم تا ببینیم نقطه تلاقی میدان دید ها کجا میشه ... فعلا این چیزی که گفتن تو گرگان به سمت شماله ... تو تبریز هم سمت کوه عینالی ( نمی دونم درست نوشتم ) که میگه این جسم فعلا بالای دریای خزر و همین حول و حوش بوده ...
مسئله ای که من بهش اشاره کردم همون اول دیدن این بود: شهرهای جنوب ایران ندیدن..... کرمانشاه بوده، ایلام نبوده...اهواز هم نبوده.... اراک بوده اما!!! سیستان نوبده!! بندرعباس هم نبوده.... از اون طرف، عراق، سلیمانیه بوده!!(هم مرز کرمانشاه و کردستان و ارومیه!!)..... بعد جنوب عراق چیزی نگفتن، سوریه چیزی نگفتن!!!! لبنان بوده!!!اسرائیل بوده.... ظاهرا هول و هوش دب اصغر! ستارهی شمال یا دب اکبر، کلب!! دیده شده... تو اون زاویه.....
مرتضی nvcd
08-06-2012, 09:46
که میگه این جسم فعلا بالای دریای خزر و همین حول و حوش بوده ...
ظاهرا هول و هوش دب اصغر! ستارهی شمال یا دب اکبر، کلب!! دیده شده
دوستان بنده که دقیقا اطلاع ندارم از تبریز بودن یا از اراک یا تهران!!!!(این هر روز یه شهره!!)..... گفته بودن که دب اصغر یا اکبر...(من یادم نیست کدومش!!!) ....طرف هم منجم حرفهای هستش...
این ملت تو پرشین تولز واقعا قاطی کردن!!! میگن ماه نیست!!!!!! چه حرفایی!!
واقعا مسخرست!!!!!
خبر انلاین کل عکسها و مطالبش رو از فیس بوق و یوتوب گرفته!! عکس هایی که اینا گذاشتن، اولین بار تو فیس بوک درج شده که من منبع صفحه رو هم گذاشتم....چرا باید اونا دسترسی داشته باشن و ما نه؟!! غیر از اینه که خبر رو مردم اول منشتر کردن بعد اینا؟!!
شرم اوره که سریع ربطش دادن به ازمایش موشکی!! اگر خبرهای مربوط به روسیه بیرون نمیزد، احتمالا بابتش شیرینی هم میدادن!!!!که اره ما این حرکتو زدیم!!!
خبرگزاریهای جهانی به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کردند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که روسیه در ساعت 21:39 پنجشنبه 7 ژوئن به وقت مسکو (22:09 پنجشنبه 18 خرداد به وقت ایران) موشک بالستیک قارهای جدیدی از سری TOPOL-M را با نام RS-12M از جنوب این شلیک کرده و موشک با موفقیت در هدف موردنظر واقع در خاک قزاقستان فرود آمده است.موشک سری TOPOL-M سه مرحلهای است و حدود 47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است و میتواند محمولهایبه وزن 1200 کیلوگرم را حمل کند. سرعت آن در مدار زمین به بیش از 7000 متر بر ثانیه میرسد و میتواند با دقت 200 متر، هدفی در 11هزار کیلومتری را نشانه رود. مشخصات این آزمایش با زمان و ویژگیهای ظاهری پدیده مشاهده شده در آسمان مطابقت داشت و به همین دلیل، اغلب کارشناسان حدس میزنند که پدیده نورانی شب گذشته مربوط به این آزمایش باشد. تصویر زیر مربوط یه یکی از این موشکهاست که در رژه نظامی به نمایش درآمده است.
از روسیه درخواست دارم که لطفا از این به بعد جوری تست کن که تو ایلام هم دیده بشه ما هم یه حالی بکنیم!!چشمون در اومد بس که دب اکبر و اصغر تماشا کردیم!!... دستت درد نکنه!!
این رسانه های ایرانی همین هستن دیگه. یعنی کافیه الآن من توی یه وبلاگ بنویسم دلیل این حادثه ، پدیده ای نجومی به نام JFH35RW بوده که در فاصله فلان سال نوری از زمین اتفاق افتاده ، به چند ساعت نکشیده کلی از سایت های خبری عینآ همین رو copy paste میکنن.
دیگه وقتی روزنامه پر تیراژ میاد خبری پپسی روی ماه رو با جدیت اعلام میکنه ، این چیزا هم بعید نیست.
پروژه BlueBeam ناسا :
bobSilon
08-06-2012, 10:44
خوب پس با این اوضاع تمام این پدیده ها که دوستان دیدن و مختصات شمال رو دادن مربوط به آزمایش نظامی روسیه است دیگه نه؟ جز این هم انتظاری نمیشه داشت آخه...
هیچ چیز خارق العاده یا ماورائ الطبیعه هم در کار نبوده :31:
در آینده اینقدر از اینا میبینیم که واسمون طبیعی میشه، حتی مختصات جایی که قراره فرود بیاد هم میتونیم تخمین بزنیم...:16::34:
تو شهر diyarbakir ترکیه هم دیده شده .
تو شهر diyarbakir ترکیه هم دیده شده .
من الآن اومدم بگم چطوری توی اسرائیل دیدن ولی توی ترکیه ندیدن ، که مشخص شد توی ترکیه هم بوده !
من الآن اومدم بگم چطوری توی اسرائیل دیدن ولی توی ترکیه ندیدن ، که مشخص شد توی ترکیه هم بوده !
دوستان بنده از ایلام هم تایید کردن که دیدن!!!!(من چطو ندیدم پس؟!)
البته کشور ترکیه دیشب خبرهاش بود که دیدن...
به نظر همون موشک روس درسته....
دوستان بنده از ایلام هم تایید کردن که دیدن!!!!(من چطو ندیدم پس؟!)
البته کشور ترکیه دیشب خبرهاش بود که دیدن...
به نظر همون موشک روس درسته....
موشک روس تو ترکیه و عراق چیکار می کنه ؟ :دی
تو گوگل سرچ کنید پروژه Blue Beam
saeed_136915
08-06-2012, 11:45
خوب شما ارتفاع اون موشکو نگاه کن. چون خیلی ارتفاعش بالاست از جاهای مختلف دیده میشه.
Saeed System
08-06-2012, 11:57
راست میگیها....لینکی که دادی پر از این جور رنگهای آبی تو آسمون بود...پس یعنی کار آمریکاست؟
عکسی که دادی:
راست میگیها....لینکی که دادی پر از این جور رنگهای آبی تو آسمون بود...پس یعنی کار آمریکاست؟
عکسی که دادی:
این عکس ها هم هستن تو گوگل :
نمی دونم قضیه چی هست ، تو گوگل باید یکی بگرده ترجمه کنه ما هم بدونیم :دی
در کل اسمش Blue Beam هست که قبلا هم چندجا دیده شده که از عکس ها معلومه شبیه چیزی هست که دیروز دیده شده .
Maziar_69
08-06-2012, 12:09
این رو یه نگاه بندازید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/permalink.php?story_fbid=407391649303777&id=124661834214893%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7
adrenalin
08-06-2012, 12:10
اگه این پروژه به فارسی سرچ کنید به یه چیزای میرسید جایز نیست اینجا بگیم :دی
saeed_136915
08-06-2012, 12:13
واقعا آدم در مقابل تخیل بعضی ها کم میاره. :23:
بلو بیم ، هارپ ،... نمیگیم اصلا واقعیت ندارن ولی آخه وقتی یه دلیل منطقی تر هست چرا این مسائل رو قبول میکنین؟؟
mohsen_gh1991
08-06-2012, 12:29
اتفاقا منم دیدم دیشب این صحنه رو تو مشهد جالب بود به نظرم. نور ماه یه جورایی شبیه چراغ قوه بود فقط به یه طرف میتابید
mohsen_gh1991
08-06-2012, 12:33
البته باید بگم که من چیزی از حرکتش ندیدم.
خوش به حالتون
من که تو اتاق بودم
دیر متوجه شدم!
منم دیدم ولی آبی و رنگی و اینا نبود
اینم عکسش
آقا خوب بود قشنگ بود بیشتر از این کارا کنن البته اگه خطرناک نیست :دی
neda_traveler
08-06-2012, 13:26
الان فقط ديشب بوده ؟
يا شب قبلشم بوده؟
مرتضی nvcd
08-06-2012, 13:38
دوستان اخبار ساعت 14 ایران به نقل از موسسه ژئوفیزیک تهران اعلام کرده که همون موشک بالستیک روسیه بوده احتمالا ... شواهد هم تقریبا همینو نشون میده ... چون موشک بالستیک تو ارتفاع زیاد حرکت میکنه و اگه یه سرچی تو یوتیوب و خبرهای انگلیسی هم بکنید متوجه شباهت اتفاق های قبلی با این پدیده می شید که همه اونا از همون موشک بالستیک بوده ... مثلا اون دومین لینک تیوب رو ببنید و مختصات جی پی اسی که داره رو با سمتش چک کنید می بینید همهشون به مرکزیت شمال ایران و جنوب روسیه دیده شده و در هر جهت هم شیی در یک راستا بوده ... من قطع به یقین پیدا کردم همونه ... منتظر خبر هایی از خود روسیه هستم که بی شک چیز زیادی نباید درز کنه
دوستان اخبار ساعت 14 ایران به نقل از موسسه ژئوفیزیک تهران اعلام کرده که همون موشک بالستیک روسیه بوده احتمالا ... شواهد هم تقریبا همینو نشون میده ... چون موشک بالستیک تو ارتفاع زیاد حرکت میکنه و اگه یه سرچی تو یوتیوب و خبرهای انگلیسی هم بکنید متوجه شباهت اتفاق های قبلی با این پدیده می شید که همه اونا از همون موشک بالستیک بوده ... مثلا اون دومین لینک تیوب رو ببنید و مختصات جی پی اسی که داره رو با سمتش چک کنید می بینید همهشون به مرکزیت شمال ایران و جنوب روسیه دیده شده و در هر جهت هم شیی در یک راستا بوده ... من قطع به یقین پیدا کردم همونه ... منتظر خبر هایی از خود روسیه هستم که بی شک چیز زیادی نباید درز کنه
دوست من هیچ کشوری بدون اطلاع از حریم هوایی سایر کشورها استفاده نمی کنه .
اگر خبری بود همون اولش می گفتن .
هنوز کشورها فوق پیشرفته گفتن نمی دونیم چی هست این دکترها اومدن نظر دادن !
موشک بالستیک قاره پیمای روسیه بوده.آزمایش کردنش. بچه ها تو گلستان - روستامون دیدن.
تو اخبار هم چند ساعت پیش گفت نشون دادش.
saeediranzad
08-06-2012, 13:56
سلام
راستش روایتها متفاوته:
دوست آبادانی: کا! آدم نمیتونه مهمون دعوت کنه. این سفینه آشناهامون بود که یه چند روزی از یه کهکشان دیگه اومده پیشمون. یه کاری نکنید که بگن اینها مهمون ندیده اند.
روایتهای دیگه را اجازه ندارم نقل کنم. مورد داره!
راستش من فیلم را ندیدم.لینکی که گداشته بودید، کار نمیکرد.
mostafa_360
08-06-2012, 13:57
علت مشاهده شیء نورانی در آسمان چه بود؟
وادیم کوال، رئیس بخش حفاظت اطلاعات نیروهای استراتژیک موشکی در وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که شی نورانی دیده شده در آسمانهای برخی کشورهای خاورمیانه و روسیه، نتیجه آزمایش موفقیت آمیز موشک بالستیک بین قاره ای "Topol " بوده است.
به گزارش مشرق به نقل از مهر ، ابتدا ساکنان آستراخان و ولگراد این موشک را در آسمان مشاهده کردند، پس از آن ساکنان آذربایجان، ایران، افغانستان، لبنان و دیگر کشورها این موشک را در آسمان دیدند و تمام شاهدان در این کشورها در ابتدا تصور کرده بودند که این شی یک یوفو ( جسم ناشناخته پرنده فضایی) یا یک شهاب سنگ است.
ساکنان چندین منطقه در آذربایجان مدعی شدند که یک جسم پرنده را در آسمان در ساعت 22:50 مشاهده کردند.
براساس گزارش خبرگزاری آذری ( APA) این جسم پرنده در ارتفاع بالا از غرب به شرق حرکت می کرده است و به مدت 3 دقیقه رویت شده است.
این موشک در ویدئوهای آپلود شده در اینترنت شبیه یک جسم مخروطی شکل در ارتفاع بالا است که رد روشنی را از خود به جای گذاشته است.
اسدالله قمری نژاد - دبیر اجرایی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران در گفتگو با مهر با بیان اینکه وجود این شی نورانی احتمالا ناشی از سوخت مخزن موشکها است، یادآور شد: زمانی که سوخت مخزن موشکی در فضا نشت می کند و وارد جو زمین می شود می سوزد و به صورت شی نورانی مخروطی شکل دیده می شود.
محمد رحیمی - عضو هیأت علمی دبیران شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران نیز به مهر اعلام کرد: احتمال می رود این پدیده ناشی از فعالیت های فضایی و پرتاب موشک به فضا باشد.
به گزارش مهر، شب گذشته شی نورانی در آسمان برخی شهرهای ایران نظیر طبس، تبریز، اردبیل، کرمانشاه، تهران و بهبهان مشاهده شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علت-مشاهده-شیء-نورانی-در-آسمان-چه-بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dash_mehdi
08-06-2012, 13:58
درسته اما کمی عجیب نیست؟!
یک موشک چقدر می تونه نور داشته باشه که از سراسر ایران قابل مشاهده باشه . درضمن یک جسم فوق العاده نورانی باید حداقل ارتفاعی بیش از 1000 کیلومتر از سطح زمین داشته باشه که از همه جا معلوم بشه که برای معلوم شدن هم باید یک نور بسیــــــــار قوی داشته باشه که قطعا هیچ موشکی حتی در لحظه انفجار چنین نوری نداره.
اینا اینطوری میگن ولی من باورم نمیشه .
این کجاش شبیه آزمایش موشکی هست ؟!
پس چیه؟ بقشاب پرندس؟ ((: D:
dash_mehdi
08-06-2012, 14:05
خوب من الان با گوگل ارث به ارتفاع 1000 کیلومتری ایران رفتم ارتفاع خیلی زیادی و تقریبا میشه از همه جای خاور میانه دیده شه این ارتفاع اما بحث نور هست که هیچ موشکی نمیتونه انقدر نور ایجاد کنه.
من خودم ندیدمش متآسفانه ! تهران هستم (البته توی تهران هم میگن دیدن)
کلآ شهاب سنگ میتونه به این صورت دربیاد ؟
داداش...ما اهل نجومیات نیستیم :31:
ولی میدونم شهاب سنگی نبوده که 3 دقیقه دیده بشه تو آسمون...!!!!
khafan8288
08-06-2012, 14:07
این اصلا موشک نیست
اگه موشکه چرا نور تولید کرده؟
درضمن اگه موشک بود و مشکل داشت و میخواست سقوط کنه به صورت عمودی میومد به طرف زمین نه افقی حرکت میکرد و ناگهان ناپدید میشد!!!!!!!
پس چیه؟ بقشاب پرندس؟ ((: D:
عکس رو نگا :
به قول دوستمون هیچ موشکی نمی تونه همچین نوری تو فضا ایجاد کنه که تو چند کشور قابل دیدن باشه .
در ضمن آزمایش تو 2 دقیقه تموم میشه ؟ :دی
چه سرعتی داره که تو 2 دقیقه این همه مسافت رو طی می کنه و بعد ناپدید میشه ؟
bobSilon
08-06-2012, 14:20
درسته اما کمی عجیب نیست؟!
یک موشک چقدر می تونه نور داشته باشه که از سراسر ایران قابل مشاهده باشه . درضمن یک جسم فوق العاده نورانی باید حداقل ارتفاعی بیش از 1000 کیلومتر از سطح زمین داشته باشه که از همه جا معلوم بشه که برای معلوم شدن هم باید یک نور بسیــــــــار قوی داشته باشه که قطعا هیچ موشکی حتی در لحظه انفجار چنین نوری نداره.
موشک های قاره پیما هم اینقدر از سطح زمین ارتفاع میگیرن که از جو زمین خارج میشن. طبق اخبار هم موشکی که روسیه آزمایش کرده از نوع بالستیک قاره پیما بوده، که موشك هاي بالستيك از لحاظ برد به ۵ گروه تقسيم ميشن:
۱- موشك جنگي كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ كيلومتر
۲- موشك بالستيك كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ تا ۷۹۹ كيلومتر
۳- موشك بالستيك ميان برد با ميزان برد ۸۰۰ تا ۲۳۹۹ كيلومتر
۴- موشك بالستيك دوربرد با ميزان برد ۲۴۰۰ تا ۵۴۹۹ كيلومتر
۵- موشك بالستيك قاره پيما با ميزان برد ۵۵۰۰ كيلومتر به بالا
با این مشخصات هم میشه گفت ارتفاع موشکی که روسیه آزمایش کرده به قدری بوده که بشه از کشورهای مجاور، نورهای ناشی از شعله ور شدن سوخت این موشک تو جو زمین رو مشاهده کرد.
amir_t6262
08-06-2012, 14:22
موشک بالستیک قاره پیمای روسیه بوده.آزمایش کردنش. بچه ها تو گلستان - روستامون دیدن.
تو اخبار هم چند ساعت پیش گفت نشون دادش.
روسیه موشک قاره پیما هم بسازه، هیچوقت اسمش را "وال استریت" نمیذاره!
این اصلا موشک نیست
اگه موشکه چرا نور تولید کرده؟
درضمن اگه موشک بود و مشکل داشت و میخواست سقوط کنه به صورت عمودی میومد به طرف زمین نه افقی حرکت میکرد و ناگهان ناپدید میشد!!!!!!!
خو منفجر شده نور تولیدیده دگه !: دی
قره پیماس دیگه یعنی همه جا میشه دید !! D:
روسیه موشک قاره پیما هم بسازه، هیچوقت اسمش را "وال استریت" نمیذاره!
من اینو از دوستان و اخبار به اشتباه وال استریت شنیدم!! D:
بعد ویرایش کردمش.
dash_mehdi
08-06-2012, 14:28
داداش...ما اهل نجومیات نیستیم :31:
ولی میدونم شهاب سنگی نبوده که 3 دقیقه دیده بشه تو آسمون...!!!!
چرا نمیشه
به عکسی که براتون درست کردم نگاه کنید.
اگر یک جسم اسمانی در حال حرکت مستقیم باشه به دلیل گردی زمین .کسی که مثلا از تهران داره به جسم نگاه میکنه در ابتدا جسم رو دور میبینه که بعد کم کم بهش نزدیک میشه و دوباره جسم شروع به دور شدن و محو شدن میکنه.
مانند تصویر زیر.
خوب طبیعتا موشک یا خالی بندی قشنگه
حکایت اعتراف گرفتن های ایرانه :دی
موشک بالستیک شبیه گلوله اینجوری نمیچرخه که یک نور شبیه به شکل دیده شده در بیاره
در ضمن بالستیک های دوربرد اونقدر دور میشن از زمین که به شکل ستاره در بیان نه هاله نور! ( :دی)
dash_mehdi
08-06-2012, 14:35
موشک های قاره پیما هم اینقدر از سطح زمین ارتفاع میگیرن که از جو زمین خارج میشن. طبق اخبار هم موشکی که روسیه آزمایش کرده از نوع بالستیک قاره پیما بوده، که موشك هاي بالستيك از لحاظ برد به ۵ گروه تقسيم ميشن:
۱- موشك جنگي كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ كيلومتر
۲- موشك بالستيك كوتاه برد با ميزان برد ۱۵۰ تا ۷۹۹ كيلومتر
۳- موشك بالستيك ميان برد با ميزان برد ۸۰۰ تا ۲۳۹۹ كيلومتر
۴- موشك بالستيك دوربرد با ميزان برد ۲۴۰۰ تا ۵۴۹۹ كيلومتر
۵- موشك بالستيك قاره پيما با ميزان برد ۵۵۰۰ كيلومتر به بالا
با این مشخصات هم میشه گفت ارتفاع موشکی که روسیه آزمایش کرده به قدری بوده که بشه از کشورهای مجاور، نورهای ناشی از شعله ور شدن سوخت این موشک تو جو زمین رو مشاهده کرد.
دوست عزیز
اولا که این برد های اعلام شده در داخل جو هستند و نه به صورت عمودی به خارج از جو (اگر اینجوری بود که خود ایران رکورد برد موشک های فضاپیماییش به 200 کیلموتر هم نمیرسه می تونست با موشک جنگی شهاب که 2000 کیلومتر برد داره فضا رو پیمایش کنه.
جو زمین حداکثر تا ارتفاع 120 الی 130 کیلومتری سطح زمین رسیده پس موشک بالستیک روسیه نمیتونه در ارتفاع 5500 کیلومتری شعله ور شدن سوختش رو در جو زمین پخش کنه
اینم اضافه کنم که این عکس زمین رو از ارتفاع 5500 کیلومتری که گفتید نشون میده
فکر کنم نیازی به توضیح نداره که هیچ موشک جنگی نمی تونی تا این حد از جو زمین خارج بشه (البته این با حرکت موشک جنگی در داخل جو اشتباه نشه)
MasterGeek
08-06-2012, 14:47
اونطوری که توی گزارشات اومده این پدیده توی تبریز، زنجان و کرمانشاه و چندین شهر دیگه به مراتب گزارش شده با توجه به پراکندگی شهرها و گستره شون میشه نتیجه گرفت پدیده توی ارتفاع بالائی رخ داده (این چند روز آسمان نواحی شمال غربی و غرب بسیار بسیار تمیز هست (چشم نخوره ایشالا) )واسه همین افراد زیادی اونو با چشم غیر مسلح دیدن
با توجه به سابقه قبلی بعضی کارشناسان خبر از یه موشک روسی دادن...
ببخشید من از صفحه ی اول پست دادم نمیدونستم تاپیک اینقدر پیش رفته :)
دوست عزیز
اولا که این برد های اعلام شده در داخل جو هستند و نه به صورت عمودی به خارج از جو (اگر اینجوری بود که خود ایران رکورد برد موشک های فضاپیماییش به 200 کیلموتر هم نمیرسه می تونست با موشک جنگی شهاب که 2000 کیلومتر برد داره فضا رو پیمایش کنه.
جو زمین حداکثر تا ارتفاع 120 الی 130 کیلومتری سطح زمین رسیده پس موشک بالستیک روسیه نمیتونه در ارتفاع 5500 کیلومتری شعله ور شدن سوختش رو در جو زمین پخش کنه
اینم اضافه کنم که این عکس زمین رو از ارتفاع 5500 کیلومتری که گفتید نشون میده
فکر کنم نیازی به توضیح نداره که هیچ موشک جنگی نمی تونی تا این حد از جو زمین خارج بشه (البته این با حرکت موشک جنگی در داخل جو اشتباه نشه)
ببین دوست عزیز ارتفاع عمودی با برد زمینی فرق میکنه شما ۲۰۰۰ متر برد شهاب رو مترادف ارتفاعش نمیبایستی بگیرین
اطلاعاتی هم که دوستمون دادن درست بود
راجع به اون جمله ی قرمز رنگ هم تجدید نظر بفرمائید :دی
MasterGeek
08-06-2012, 14:54
خوب طبیعتا موشک یا خالی بندی قشنگه
حکایت اعتراف گرفتن های ایرانه :دی
موشک بالستیک شبیه گلوله اینجوری نمیچرخه که یک نور شبیه به شکل دیده شده در بیاره
در ضمن بالستیک های دوربرد اونقدر دور میشن از زمین که به شکل ستاره در بیان نه هاله نور! ( :دی)
از کجا معلوم آزمایش یه موشک جدید نباشه؟! آخه مگه ما کارشناس موشکیم؟ تازه درگیر اسمهای لفظی هم نشین
همیشه شک و تردید وجود داره ولی چیزی هست اینه که کدام مدل برای توجیه این منطقی تره و با واقعیات و شواهد سنخیت بیشتری داره؟
مشاهده این پدیده در آسمان بسیاری از کشورهای منطقه، بدان معنی بود که این رویداد در ارتفاع بالایی از سطح زمین رخ داده و فیلمها و تصاویری که دقایقی پس از این واقعه در شبکههای اجتماعی و یوتیوب به اشتراک گذاشته شد، این احتمال را تقویت کرد که این پدیده مربوط به آزمایش موشکی در ارتفاع بالا باشد. مشابهت این پدیده با دو رویداد موشکی که در سالهای 1386 در آسمان خاورمیانه و سال 1388 در آسمان نروژ دیده شد، بر تقویت این احتمال افزود.
با این حال، نیمهشب بود که خبرگزاریهای داخلی اعلام کردند رزمایش سراسری پدافند غیرعامل به منظور ارزیابی واحدهای پدافندی کشور شب گذشته با موفقیت کامل به اجرا درآمده است.
طبق گزارش روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور، شب گذشته با هدف ارزیابی آمادگی واحدهای پدافندی کشور رزمایشی سراسری با عنوان طلوع فجر برگزار و با موفقیت کامل انجام شد. رزمایش مذکور که بدون اطلاع قبلی واحدهای پدافندی انجام شد، با عکس العمل بموقع و مناسب کلیه واحدها مواجه گردید و با موفقیت کامل به پایان رسید.
با انتشار این خبر، برخی گمان کردند پدیده نورانی شب گذشته مربوط به رزمایش پدافند غیرعامل بوده و از آنجایی که در برخی شهرهای کشور، پدافند هوایی همزمان با مشاهده این پدیده اتفاق افتاده بود، این احتمال تقویت شد.
اما در اوایل بامداد، خبرگزاریهای جهانی به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کردند که روسیه در ساعت 21:39 پنجشنبه 7 ژوئن به وقت مسکو (22:09 پنجشنبه 18 خرداد به وقت ایران) موشک بالستیک قارهای جدیدی از سری TOPOL-M را با نام RS-12M از جنوب این كشور شلیک کرده و موشک با موفقیت در هدف موردنظر واقع در خاک قزاقستان فرود آمده است.موشک سری TOPOL-M سه مرحلهای است و حدود 47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است و میتواند محمولهای به وزن 1200 کیلوگرم را حمل کند. سرعت آن در مدار زمین به بیش از 7000 متر بر ثانیه میرسد و میتواند با دقت 200 متر، هدفی در 11هزار کیلومتری را نشانه رود. مشخصات این آزمایش با زمان و ویژگیهای ظاهری پدیده مشاهده شده در آسمان مطابقت داشت و به همین دلیل، اغلب کارشناسان حدس میزنند که پدیده نورانی شب گذشته مربوط به این آزمایش باشد. تصویر زیر مربوط یه یکی از این موشکهاست که در رژه نظامی به نمایش درآمده است
saeediranzad
08-06-2012, 14:59
تا آنجا که من میدونم موشکهای بالستیک بصورت هذلولی حرکت میکنند و از جو هم میگذرند. درواقع موشکهای کروز در سطح زمین حرکت میکنند.
یه فرضیه را مطرح میکنم: اگر ایران بخواد قدرت موشکی خودش را برعلیه اسراییل آزمایش کنه، سوریه هدف مناسبی است. چون هم همسایه اسراییله و هم متحد ایران.
در مسیرش هم همه شهرهای غربی ایران، نیمه شمالی عراق و بخشی از ترکیه هم هستند.
MasterGeek
08-06-2012, 15:00
اسدالله قمری نژاد - دبیر اجرایی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران در گفتگو با مهر با بیان اینکه وجود این شی نورانی احتمالا ناشی از سوخت مخزن موشکها است، یادآور شد: زمانی که سوخت مخزن موشکی در فضا نشت می کند و وارد جو زمین می شود می سوزد و به صورت شی نورانی مخروطی شکل دیده می شود.
اینکه درسته و حتی میشه مدل ریاضیش رو هم در آورد نمیشه که سطحی گفت این مارپیچه چیش به موشک رفته!!
ضمنا نمیدونم گفته شده توی تاپیک یا نه ولی دقیقا مشابه همین جریان قبلا اتفاق افتاده (یه آزمایش موشکی، اینبار نوع آمریکائی)
پ.ن: با توجه به اطلاعاتی که در دست هست احتمالا یه آزمایش ناموفق موشک بوده، حال سوخت موشک نشت کرده و چون خود موشک میچرخیده و ناپایدار میشده محل هائی که پدیده رو از پشت دیدن یه spiral (مارپیچ)مشاهده کردن در حالی که اونائی که از کنار دیدن یه مثلث دیدن...
danial_848
08-06-2012, 15:07
یازده صفحه بحث نود درصدش حدس و گمان های دوستان و پست های غیرمفید
عکس رو نگا :به قول دوستمون هیچ موشکی نمی تونه همچین نوری تو فضا ایجاد کنه که تو چند کشور قابل دیدن باشه .در ضمن آزمایش تو 2 دقیقه تموم میشه ؟ :دیچه سرعتی داره که تو 2 دقیقه این همه مسافت رو طی می کنه و بعد ناپدید میشه ؟
خوب طبیعتا موشک یا خالی بندی قشنگهحکایت اعتراف گرفتن های ایرانه :دی موشک بالستیک شبیه گلوله اینجوری نمیچرخه که یک نور شبیه به شکل دیده شده در بیاره در ضمن بالستیک های دوربرد اونقدر دور میشن از زمین که به شکل ستاره در بیان نه هاله نور! ( :دی)مورد مشابه و بسیار مخوف تر در نروژ رخ داده که از موشک روسیه بوده، مارپیچ به این عظمت رو ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاله نور هم به خاطر وارد شدن باقیمانده سوخت به جو زمینه و نتیجتا سوختنشطبق گفته خود روسیه این یکی هم از تست یکی از بالستیکهای قاره پیماش بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اصلا موشک نیستاگه موشکه چرا نور تولید کرده؟درضمن اگه موشک بود و مشکل داشت و میخواست سقوط کنه به صورت عمودی میومد به طرف زمین نه افقی حرکت میکرد و ناگهان ناپدید میشد!!!!!!!دلبندم، آی سی بی ام یعنی همین، در فازهای میانی حرکتش افقیهعلت نور هم بالا توضیح دادم
dash_mehdi
08-06-2012, 15:09
ببین دوست عزیز ارتفاع عمودی با برد زمینی فرق میکنه شما ۲۰۰۰ متر برد شهاب رو مترادف ارتفاعش نمیبایستی بگیرین
اطلاعاتی هم که دوستمون دادن درست بود
راجع به اون جمله ی قرمز رنگ هم تجدید نظر بفرمائید :دی
خوب منم که همینو گفتم که برد یک موشک به صورت عمودی فرق میکنه با بردش در داخل جو زمین.
ایشون برد 5500 کیلومتری یک موشک قاره پیما رو با چیزی مثل اینکه یک موشک بالستیک بتونه 5500 کیلومتر از سطح زمین ارتفاع بگیره اشتباه گرفتن.
مثل این عکس
حرکت عمودی مربوط به موشک های فضاپیما هست و نه بالستیک
bobSilon
08-06-2012, 15:21
خوب منم که همینو گفتم که برد یک موشک به صورت عمودی فرق میکنه با بردش در داخل جو زمین.
ایشون برد 5500 کیلومتری یک موشک قاره پیما رو با چیزی مثل اینکه یک موشک بالستیک بتونه 5500 کیلومتر از سطح زمین ارتفاع بگیره اشتباه گرفتن.
مثل این عکس
حرکت عمودی مربوط به موشک های فضاپیما هست و نه بالستیک
بله ایشون درست می فرمایند، حداقل برد 5500 کیلومتری باعث شد من فکر کنم که این موشک فاصله قابل توجهی رو به صورت عمودی طی میکنه.:11:
اما به نظرم ارتفاع 120 کیلومتری هم بتونه یه هاله ای از سوختن مواد سوختی این موشک رو تو ایران قابل دیدن کنه... اینطور نیست؟!
یه مطلبی هم دیدم که شاید دلیل مارپیچ بودن هاله ایجاد شده رو بتونه توجیح کنه:
تفاوت میان موشک بالستیک و کروز
تفاوت میان این دو موشک در چگونگی عملکرد در مراحل نهایی است. موشک بالستیک به هنگام پرواز در جو زمین با سیستمهای کنترل پرواز همچون بالهای منحنی برای جریان هوای آیرودینامیکی و سکان و پره های بالابرنده که موشک را به صورت افقی و عمودی تراز می کنند مسیر خود را تصحیح می کند . که در صورت پرتاب سیستمهای هشدار دهنده می توانند مسیر آنها را کشف و به مقابله بپردازند . در صورتیکه موشک کروز می تواند با سقف پرواز کم و مجهز به رادار کوچک و پرتوی مادون قرمز با استفاده از یک اشتباه در سپر پدافند دشمن از آن عبور کرده و هدف خود را نابود کند .
danial_848
08-06-2012, 15:22
اینکه درسته و حتی میشه مدل ریاضیش رو هم در آورد نمیشه که سطحی گفت این مارپیچه چیش به موشک رفته!!ضمنا نمیدونم گفته شده توی تاپیک یا نه ولی دقیقا مشابه همین جریان قبلا اتفاق افتاده (یه آزمایش موشکی، اینبار نوع آمریکائی)پ.ن: با توجه به اطلاعاتی که در دست هست احتمالا یه آزمایش ناموفق موشک بوده، حال سوخت موشک نشت کرده و چون خود موشک میچرخیده و ناپایدار میشده محل هائی که پدیده رو از پشت دیدن یه spiral (مارپیچ)مشاهده کردن در حالی که اونائی که از کنار دیدن یه مثلث دیدن...موشکهای بالستیک قاره پیما یا همون ICBM چندمرحله ای هستن. و موشک چندتیکه اس، تا یه جاهایی که میره بخش بزرگ که شامل موتور و سوخته ازش جدا میشه و وارد جو میشه و همون طور که میدونید ورود به جو باعث اشتعالش میشه، از طرفی موقع تست مقدار زیادی از سوخت استفاده نشده باقی میمونه و نتیجه اش میشه چیزی که دیدیم
saeed_136915
08-06-2012, 15:28
موشکهای بالستیک قاره پیما یا همون ICBM چندمرحله ای هستن. و موشک چندتیکه اس، تا یه جاهایی که میره بخش بزرگ که شامل موتور و سوخته ازش جدا میشه و وارد جو میشه و همون طور که میدونید ورود به جو باعث اشتعالش میشه، از طرفی موقع تست مقدار زیادی از سوخت استفاده نشده باقی میمونه و نتیجه اش میشه چیزی که دیدیم
دوستان عزیز خودتون رو خسته نکنین. کسی که بخواد یه چیزی رو به تخیلات و مهملات ربط بده اگه شما 100 تا دلیل هم واسش بیاری بازم باور نمیکنه.
dash_mehdi
08-06-2012, 15:31
بله ایشون درست می فرمایند، حداقل برد 5500 کیلومتری باعث شد من فکر کنم که این موشک فاصله قابل توجهی رو به صورت عمودی طی میکنه.:11:
اما به نظرم ارتفاع 120 کیلومتری هم بتونه یه هاله ای از سوختن مواد سوختی این موشک رو تو ایران قابل دیدن کنه... اینطور نیست؟!
فاصله ی 120 کیلومتری هم زیاده و از شعاع حداقل 500 کیلومتری در یک نقطه قابل مشاهدس اما بحث اینه که یک موشک حتی پر نور و قدرت نورش از فاصله 60-70 کیلومتری به بالا به صورت یک نقطه در میاد نه یک حاله نور بسیار عظیم.
MasterGeek
08-06-2012, 15:36
۱. این اتفاق بی سابقه هم نیست و موارد مشابه و بعضا شگفت انگیز تر (نروژ) قبلا رخ داده
۲. جواب خیلی از سوالها هم از تحلیل دقیقتر و فنی تر به دست میاد. گاهی یه شبیه سازی کامپیوتری پاسخ همه رو میده ولی خوب کار هرکسی نیست از حوصله چنین تاپیکی هم خارجه اگه کسی هم میتونه و دانش و اطلاعات لازم رو داره بسم الله
۳. شکل مارپیچ و هاله نور هم قابل توجیه هست بستگی به وضعیت و سرعت داره، کاملا ممکن هست.
۴. چند مرحله ای بودن موشک هم توی تصاویر مشخصه من بعید میدونم چیز دیگه ای باشه
۵. زمان هم قضیه رو روشن تر میکنه
dash_mehdi
08-06-2012, 15:36
موشکهای بالستیک قاره پیما یا همون ICBM چندمرحله ای هستن. و موشک چندتیکه اس، تا یه جاهایی که میره بخش بزرگ که شامل موتور و سوخته ازش جدا میشه و وارد جو میشه و همون طور که میدونید ورود به جو باعث اشتعالش میشه، از طرفی موقع تست مقدار زیادی از سوخت استفاده نشده باقی میمونه و نتیجه اش میشه چیزی که دیدیم
دوست عزیز نه ایران بلکه خود افغانستان هم برای خودش حریم هوایی داره . پس هیچ چیزی حتی یک هواپیمای مسافربری هم بدون اجازه نمیتونن از حریم هوایی کشوری عبور کنن چه برسه به یک موشک جنگی قاره پیما و اونم چی عبور از کشوری مثل ایران که از این چیزا راحت عبور نمیکنه که هر کسی که دلش خواست موشکی از حریم هواییش عبور بده.(این ها دلایل عبور نکردن موشک از ارتفاع پایین بود)
حالا اگر موشک ارتفاعی بیش از 200 کیلومتر از سطح زمین داشته باشه و زیاد به حریم هوایی وارد نشه که اصلا نورش به زمین نمیرسه یا به صورت یک نقطه میرسه.
بهتره ادم یذره فکر کنه و بعد حرف بزنه
danial_848
08-06-2012, 15:40
یه مطلبی هم دیدم که شاید دلیل مارپیچ بودن هاله ایجاد شده رو بتونه توجیح کنه:
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_phases) رو ببینید ارتفاعی که گفتید در فاز اول رد میشود در فاز میانی تا 1200 کیلومتر هم اوج میگیرد
MasterGeek
08-06-2012, 15:43
دوست عزیز نه ایران بلکه خود افغانستان هم برای خودش حریم هوایی داره . پس هیچ چیزی حتی یک هواپیمای مسافربری هم بدون اجازه نمیتونن از حریم هوایی کشوری عبور کنن چه برسه به یک موشک جنگی قاره پیما و اونم چی عبور از کشوری مثل ایران که از این چیزا راحت عبور نمیکنه که هر کسی که دلش خواست موشکی از حریم هواییش عبور بده.(این ها دلایل عبور نکردن موشک از ارتفاع پایین بود)
حالا اگر موشک ارتفاعی بیش از 200 کیلومتر از سطح زمین داشته باشه و زیاد به حریم هوایی وارد نشه که اصلا نورش به زمین نمیرسه یا به صورت یک نقطه میرسه.
بهتره ادم یذره فکر کنه و بعد حرف بزنه
دوست عزیز موشکهای قاره پیما توی فاز آزمایش (کلا هر موشکی) لازم نیست مسیر افقی رو طی کنن برد موشک از طریق مسیر عمودی یا نزدیک به عمودی که طی میکنه قابل محاسبه هست. تحلیل ها هم روی همون انجام میشه. تو خود ایران موشکی بالای ۱۰۰۰ متر رو توی یه منقطه ی کوچیک تست میکنن. از تهران نمیندازن تو بلوچستان ببینن!!
راجع به ارتفاع بالا هم اینقدر راجع به جزئیات دقیق نمیتونین اظهار نظر کنین. همه ی عددهائی که راجع به ارتفاع تقریبی موشک گفته میشه تخمینی هست حرف شما هم سوال خوبیه ولی جوابش به این راحتی نیست که نتیجه بگیرین فقط این مسئله ممکنه. تازه نور وقتی منبعش نقطه ای باشه در فواصل دور گسترده میشه دقیقا برعکس چیزی که میگین. از طرفی پراکنش هم هست. نور لیزر که نبوده، وقتی یه شی ۱۲ متری مثلا مشتعل بشه (بچرخه و بالا پائین بره) نور رو در جهت های مختلف میفرسته و این باعث بزرگ شدنش هم میشه! مورد نروژ چند سال قبل ازینم بزرگ تر بود
danial_848
08-06-2012, 15:45
دوست عزیز نه ایران بلکه خود افغانستان هم برای خودش حریم هوایی داره . پس هیچ چیزی حتی یک هواپیمای مسافربری هم بدون اجازه نمیتونن از حریم هوایی کشوری عبور کنن چه برسه به یک موشک جنگی قاره پیما و اونم چی عبور از کشوری مثل ایران که از این چیزا راحت عبور نمیکنه که هر کسی که دلش خواست موشکی از حریم هواییش عبور بده.(این ها دلایل عبور نکردن موشک از ارتفاع پایین بود)حالا اگر موشک ارتفاعی بیش از 200 کیلومتر از سطح زمین داشته باشه و زیاد به حریم هوایی وارد نشه که اصلا نورش به زمین نمیرسه یا به صورت یک نقطه میرسه.بهتره ادم یذره فکر کنه و بعد حرف بزنهموشک در قزاقستان تست شده، درباره ارتفاع هم بالا توضیح دادم مجید جان! علت نور زیاد هم در پستهای قبلی توضیح دادم
danial_848
08-06-2012, 15:51
ضمنا چه ربطی به ایران داره نور از روسیه تا اسرائیل دیده شده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
danial_848
08-06-2012, 16:04
من صاویر مختلف و تعداد زیادی نظرات در چند سایت رو دیدم این دقیقا و کاملا چیزیه که موقع شلیک یک بالستیک قاره پیما دیده میشه اگه کسی بتونه فیلمی از یک آی سی بی ام گیر بیاره بذاره ملت ببینند عالی میشه من خودم با این وضعیت لیفترینگ نمیتونم. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم حتما ببینید
دوست عزیز، موشک از روسیه به قزاقستان زده شده!!! قبلا لابد اجازه نامه های مربوطه گرفته شده!! نمیان با من و شما هماهنگ کنن که؟!!!
بعدشم، صفحهی دوم من اولین عکس ها رو که تو بیشتر خبرگذاری ها کپی شد(از فیس بوک دوستم برداشتم خودم!) رو گذاشتم.... عکس دوم، اینورت شده هستش و دقیقا مرکز تیره تر از بقیهی هاله و نور رو نشون میده که مثل اون قسمت های جداشوندهی موشک ها میمونه....
نگاه کنین لطفا...
تو اسرائیل و لبنان تو شمال شرقی دیدن...تو سلیمانیه من پرسیدم، شمال متمایل به شرق (درجهی خیلی کم به شرق!!).....
به همین سادگی.... یه چیزی روسیه زده!! قبلا هم تو نروژ باعث شده اون سوسولا زرد کنن که عکس به شدت معروف شد و هست...دیشب هم تا این عکس هااومدن رو نت، عکس های نروژ هم اومدن...ذهنتون رو درگیر نکنین!!
بنده هم در جاده هراز در خانه یکی از اقوام که برای خوش گذرانی رفته بودیم تا از هوای صاف و ستارگان زیباش استفاده کنیم متوجه ستارگانی شدیم که حرکت میکردن !!!!!!!!! و بعد گفتیم ستاره که حرکت نداره و فهمیدیم که یه چیز ناشناخته ای هست که بی صدا و با نوری اندازه ستاره در گشت و گذار هستن و تعدادشون به 10 تا میرسید که هر کدام یک به یک سمت در جرکت رفت و برگشتی بودن و انگار چیزی را رصد میکردن که حتی یک عدد را به نزدیکی از بالای تپه ایی دیدیم که بالا آمد و با سرعت به آسمان رفت که دیگه متوجه نامن بودن قضیه شدیم و سریعا به سپاه اطلاع دادیم از طریق یکی که اونجا آشنا داشت ! در همین حین دقیقا رو به روی ما و بالای جاده هراز و پایین تپه های کوه دماوند همین تصوری که میبینین شروع به رشد کردن کرد اول یه نقطه نورانی بود بعد به صورت قیف در آمد و بعد وجه دیگر آن دایره شد و به شکل یک فن پره پره شد و همینجور به بزرگ شدن ادامه داد تا جایی که دیگر شکلش از هم پاشید و به صورت غبار در آمد اما به صورت کاملا منظم و هندسی بزرگ و بزرگ تر شد ! که همچنان از آنچه که دیدیم در تعجب هستیم همه ! هرکس یه چیز میگه اما هرچه بود بسیار عجیب بود !
یعنی شما میخواید بگید روسیه بالغ بر 1000 تا موشک فرستاده رو آسمون خاور میانه که فقط تا الان 10 مورد از این تو شهرهای شمال تا جنوب ایران دیده شده ! و با فاصله ای کم از سطح زمین ؟
اون چیزیه که ما دیدیم و اون غولی که جلوی ما شروع به بزرگ شدن کرد و بسیار دلهره آور بود و 100 حیف که در اون لحظه دیگر فکرمان سمت فیلم برداری نرفت از بس که خیره کننده بود !! اونی که ما دیدیم وقتی دایره شد تازه به شکل یه فن چند پره منظم در امد که یک قیف بهش وصل باشه شاید حدود 500-600 متر فاصله داشت ! چون دقیق جایی که بودیم رو به روی قله دماوند هست و با ارفاع زیاد که این شی رو در تپه های زیرین دماوند دیدیم !
و اینم یادم رفت بگم بعد هنر نمایی شی نورانی و غبار آلود کردن اون منطقه و محو شدنش ! یک عدد شی نورانی دیگر رو مشاهده کردیم که با سرعت از سمت چپ قله دماوند به سمت راستش رفت و به مسیر مستقیمش ادامه داد سرعتش قابل ملاحظه بود ! آیا آن هم موشکی دیگر و بی صدا بوده ؟
در آسمان صاف آنجا به راحتی این اشیا نورانی متحرک قابل مشاهده بودن که تعداد بالایی هم داشتن و حتی دو تاشون با سرعت از کنار هم رد شدن که تماما در آن ارتفاع و آن آسمان به راحتی قابل دیدین بود بدون چشم مصلح ! نقاط نورانی به اندازه ستاره متحرک !
همون تصویر اول صفجه دیگه !
من الان با شنیدن این که تقریبا تو همه جای دنیا دیده شده یاد فیلم sky line افتادم ! که کلی شی نورانی اومدن زمین و جر دادن رفت زمین رو با آدماش !:7:
تو اینجور مسائل اول میان نگاه میکنند ببیند رویداد کجا بوده بعد از یه کشور قدرتمند اون حوضه میخوان که سریع بیاد و به یه مسئله مربوطش کنه و بعد که افکار عمومی سرگرم موشک بازی شد حالا نوبت اونا هست تا رو مسئله تحقیق بکنند و دنبال علت اتفاق باشند....
یعنی عزیز گل گفتی هی منم میگم که بابا فعلا اینا میخوان قضیه رو ساده کنن ! مثلا ایرانم تا اینو شنیده گفته ما رزمایش هوایی داشتیم !!!!!! بلاخره موشک یا رزمایش ؟ اون چیزایی که ما دیدیم رو آسمون هراز که شاید وسعت دید ما به 1 کیلومتر میرسید از آسمونش تعداد زیادی رو دیدیم که میچرخیدن و در گشت و گذار بودن و همونطور که گفتم یکی رو در ارتفاع کم بالای تپه ای دیدیم ! و هم دوتا که با سرعت از بقل هم رد شدن البته ارتفاعشون زیاد بود دیگه ! قبول اینکه موشک بوده واسه من سخته ینی روسیه چندتا موشک فرستاده تو آسمون زمین !
بعد الان که خوندم تاپیک رو بعضی ها گفتن که ارتفاع این موشکا خیلی زیاد هست ! اما اون نوری که ما دیدیم بزرگ شد به اندازه ای بزرگ شد که ما ترسیدیم این داره میاد طرف ما الانه که مارو بگیره و خیز گرفتیم که در بریم در این حد بزرگ بود و دلهره آور !!! و غبارش کاملا با باد رفت سمت قله دماوند که حدود 2-3 دقیقه غبارش رو هوا مشخص بود و همینطور با باد به سمت دماوند میرفت و از این نظر معلوم بود که فاصلش با ما خیلی کم بود ما دقیقا روی تپه های رو به روی دماوند بودیم و کاملا تاریک بود و هدفمون هم دیدین ستاره ها بود که ماجرا به اون جاها کشید تو شهرای دیگه مطمئنا به خاطر نور و آسمون کثیف با این کیفیت و دقت دیده نشدن این شی ها !!!
soroosh_cz
08-06-2012, 18:55
یعنی عزیز گل گفتی هی منم میگم که بابا فعلا اینا میخوان قضیه رو ساده کنن ! مثلا ایرانم تا اینو شنیده گفته ما رزمایش هوایی داشتیم !!!!!! بلاخره موشک یا رزمایش ؟ اون چیزایی که ما دیدیم رو آسمون هراز که شاید وسعت دید ما به 1 کیلومتر میرسید از آسمونش تعداد زیادی رو دیدیم که میچرخیدن و در گشت و گذار بودن و همونطور که گفتم یکی رو در ارتفاع کم بالای تپه ای دیدیم ! و هم دوتا که با سرعت از بقل هم رد شدن البته ارتفاعشون زیاد بود دیگه ! قبول اینکه موشک بوده واسه من سخته ینی روسیه چندتا موشک فرستاده تو آسمون زمین !
نه عزیز اشتباه شنیدی، منظورشون رزمایش فضایی بوده.
شایدم داشتن یه Star Wars ایرانی با بدلکاری ایرانی ها درست میکردن، میخواستن صحنه واقعی باشه.
sajjad1973
08-06-2012, 18:56
ممنون - حواسم نبود صفحه اول رو نگاه نکرده بودم - فکر نمیکنم چیز خاصی باشه - همون موشک - یا هواپیماهای جاسوسی باید باشه -
اقا فیلم حضرت سلیمان رو دیدید - نکنه اینا همونان -
تر به خدا تا موقع خواب نشده و هوا تاریک نشده یکی یه دلیل علمی درست حسابی ارائه بده -
من شب خوابم نمیبره ها -
اخه میدونید که اینا آزار دارن درست عین زلزله که آزار داره - همشون شب میان سراغ آدما
یکی نیست بگه اخه آزار دارید شب میاید - خب عین ادم تو روز بیاید ببینیم چی میگید
بی باک بی بال
08-06-2012, 19:16
با توجه به اینکه توی جاهای زیادی ایران دیده شده به احتمال زیادتوی ارتفاع خیلی بالا بود و شهاب بود
danial_848
08-06-2012, 19:18
یعنی عزیز گل گفتی هی منم میگم که بابا فعلا اینا میخوان قضیه رو ساده کنن ! مثلا ایرانم تا اینو شنیده گفته ما رزمایش هوایی داشتیم !!!!!! بلاخره موشک یا رزمایش ؟ اون چیزایی که ما دیدیم رو آسمون هراز که شاید وسعت دید ما به 1 کیلومتر میرسید از آسمونش تعداد زیادی رو دیدیم که میچرخیدن و در گشت و گذار بودن و همونطور که گفتم یکی رو در ارتفاع کم بالای تپه ای دیدیم ! و هم دوتا که با سرعت از بقل هم رد شدن البته ارتفاعشون زیاد بود دیگه ! قبول اینکه موشک بوده واسه من سخته ینی روسیه چندتا موشک فرستاده تو آسمون زمین !عزیز من این تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ملاحظه بفرمایید بعد سخنرانی نمایید! بعد هم پستهای اخیرم رو عنایت بفرمایید! سوخت موشک جدا میشه، باقیمانده اش وارد جو میشه و پخش میشه، هر چیزی هم از بیرون جو وارد جو بشه مشتعل میشه
تر به خدا تا موقع خواب نشده و هوا تاریک نشده یکی یه دلیل علمی درست حسابی ارائه بده - پستهای چند صفحه اخیر رو بخونید. بعد هم اگر یک فیلم از شلیک یک بالستیک قاره پیما مشاهده کنید با خیال راحت خوابتان می برد!
بی باک جان این همه گفتم این چیزی که ما دیدیم فاصلش خیلی کم بود که اونقدر بزرگ شد ! اگر شهاب سنگ بوده که باید قده ماه میبوده تا تو اسرائیل هم دیده شده باشه !! و شهاب سنگی ندیدیم که یه شکل هندسی قیفی سر دایره ای درست کنه که تو دایرش شکل پره پره فن بشه !!!
sajjad1973
08-06-2012, 19:21
نه متاسفانه شهاب نبوده
تو اخبار گفت موسسه ژئو فیزیک ایران اعلام کرده که این هیچ ربطی به شهاب و این چیزا نداشته
عزیز من این تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ملاحظه بفرمایید بعد سخنرانی نمایید! بعد هم پستهای اخیرم رو عنایت بفرمایید! سوخت موشک جدا میشه، باقیمانده اش وارد جو میشه و پخش میشه، هر چیزی هم از بیرون جو وارد جو بشه مشتعل میشهپستهای چند صفحه اخیر رو بخونید. بعد هم اگر یک فیلم از شلیک یک بالستیک قاره پیما مشاهده کنید با خیال راحت خوابتان می برد!
اصلا اونی که ما دیدیم شبیه این عکس ها نبود ! این عکس ها هم خیلی طویل هستن و دم مانند ولی اون قیف مانند بود و با سر دایره ای ! مگه اینکه ورژن جدیده موشکاش شکلی که نقاشی میکنه جدید شده باشه :31:
اصلا اونی که ما دیدیم شبیه این عکس ها نبود ! این عکس ها هم خیلی طویل هستن و دم مانند ولی اون قیف مانند بود و با سر دایره ای ! مگه اینکه ورژن جدیده موشکاش شکلی که نقاشی میکنه جدید شده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ۲ تاپیک رو ببینید.... این عکس ها اولین و اخرین عکس هایی هستن که تو ایران مخابره شده....همهی سایت ها هم این عکس ها رو گذاشتن....
منبع عکس ها هم دوستای خودم تو فیس بوق هستن از تبریز و تهران.....یکیش هم که البومه و ۵-۶ تا عکس داره....
عکس ابی رنگ، با فیلتر مخصوص گرفته شده!! اگر شی دیگهای وجود داشت، نشون داده میشد....
عکس سوم، با کیفیت مناسب عکس اینورت شده که تو اون عکس هم چیز اضافیی مشاهده نمیشه!!!
همهی شهرها، به صورت همزمان و در یک جهت دیدن....یه موشک بوده که یه بار اون بخشش جدا شده و سوخته و یه بار اون حالت رو ایجاد کرده و همون یه بار هم همه دیدنش و همون یه بارم برخی عکس و فیلم گرفتن از سرتاسر خاور میانه...
danial_848
08-06-2012, 19:31
بی باک جان این همه گفتم این چیزی که ما دیدیم فاصلش خیلی کم بود که اونقدر بزرگ شد ! اگر شهاب سنگ بوده که باید قده ماه میبوده تا تو اسرائیل هم دیده شده باشه !! و شهاب سنگی ندیدیم که یه شکل هندسی قیفی سر دایره ای درست کنه که تو دایرش شکل پره پره فن بشه !!!از روسیه بگیر تا اسرائیل گزارش شده! لینک خبری که که صفحه های قبل گذاشتم رو ببین
اصلا اونی که ما دیدیم شبیه این عکس ها نبود ! این عکس ها هم خیلی طویل هستن و دم مانند ولی اون قیف مانند بود و با سر دایره ای ! مگه اینکه ورژن جدیده موشکاش شکلی که نقاشی میکنه جدید شده باشه :31::31: خب سوخت هر موشکی با دیگری فرق داره ، بعد هم بستگی داره از چه زاویه ای به موشک نگاه شده باشه
البته نظر دامادمون هم که تو هواپیمایی کار میکنه این بود که سوخت موشک که آزاد بشه این شکلی میشه ! اما در کل چیزایی که ما دیدیم هرچی بود عجیب بود !
حالا ادعا رزمایش ایران هم درسته؟ چون من هنوز بر اشیا نورانی که در آسمان اونجا در حال حرکت بودن اصرار دارم و اصلا دروغی نگفتم که بخوام ازش بگذرم ! میگم شاید اینا هم کار ایران بوده !
روسیه تایید کرده که موشک فرستادن.
موشک مقصدش قزاقستان بوده.
این هم جالبه بخونید:
mahdy2021
08-06-2012, 20:12
چرا نور و شی مشاهده شده موشک بالستیک روسی نبوده است؟
پس از دیده شدن نور و شی عجیب در پهنه وسیع خاورمیانه از شرق ایران گرفته تا غرب و در کشورهای ارمنستان و اردن و سوریه و لبنان و سرزمینهای اشغالی فلسطین، همه به کشف علت آن مشغول شدند
در طی همین مدت کوتاه خبرهایی منتشر شد
شایعه ای از نزدیکی یک سفینه آمریکایی به زمین به خاطر فرار از طوفان خورشیدی
انتشار خبری از برگزاری رزمایش پدافند غیر عامل در ایران
و در نهایت اعلام خبر آزمایش موشک بالستیک روسیه
که خیلی ها که حال و حوصله بحث و بررسی راجع به این پدیده را نداشتند، خبر آزمایش موشکی روسیه را دلیل اصلی قلمداد کردند و البته هر کسی هم بدون اطلاع از اظهارات مقامهای روسی، تفسیر خود را روی آن گذاشت
یکی گفت در هوا منفجر شده
یکی گفت سوخت یکی از مراحلش جدا شده
و از این دست تحلیلها:)
بد نیست ببینیم «نیروهای استراتژیک موشکی روسیه» حقیقتا چه گفته اند؟
Spokesman for the (RVSN) Colonel Vadim Koval told reporters that the missile, Thursday launched from Kapustin Yar launch site in the southern Russian region of Astrakhan, hit the target in Sary Shagan range in Kazakhstan with required accuracy.
بقیه متن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخنگوی نیروهای استراتژیک موشکی روسیه، کلنل وادیم کوال به اینگونه خبر داد که موشک از سکوی پرتاب Kapustin Yar در آستاراخان واقع در جنوب روسیه پرتاب شد
و به محدوده Sary Shagan در قزاقزستان با دقت مورد نیاز اصابت کرد
چیزهایی که کاملا مشخص است:
1-هیچگونه مسئولیتی در قبال مورد خاصی که در خاورمیانه دیده شد نپذیرفته اند و در مورد آن صحبتی نکردند
2-در مورد تاریخ و ساعت پرتاب سخنی گفته نشده است
3-پرتاب این موشک کاملا موفق بوده و در نهایت به هدف اصابت کرده است
4-منطقه پرتاب و اصابت با دقت بالایی در خبر آماده است
کافی است شما مناطق پرتاب و اصابت را در گوگل مپ وارد کنید
خواهید دید که منطقه پرتاب اصلا طوری نیست که ساکنان لبنان و سوریه و اردن و ... آن را ببینن :)
نکته جالبتر آنکه در مناطقی نظیر افغانستان و تاجیکستان و قرقیزستان و خود قزاقستان هیچ گزارشی از رویت شی مورد نظر نداشتیم.در حالیکه در طول جغرافیایی خط حرکت موشک هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](800%20x%20318).jpg
خط آبی جاده موجود از محل پرتاب به محل اصابت است(توسط گوگل مپ)
خط قرمز توسط خودم کشیده شده تا مشخص شود عرض جغرافیایی معادل حتی اغلب عراق را هم شامل نمی شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +Yar&daddr=Saryshagan,+Karagandy+Province,+Kazakhstan&hl=en&ll=42.617791,63.720703&spn=32.561945,86.572266&sll=47.357434,59.670381&sspn=15.033461,43.286133&geocode=FbYT5QIdcoO6Aikdftw7Y4APQTF_U58KVTgbRA%3BF Y-yvwIdODFjBCmL4AY7JQVyQjEvvXHvy80wVw&oq=Kapustin+yar&mra=ltm&t=m&z=4
حال اینکه اصلا چنین آزمایش موشکی وجود خارجی داشته یا خیر مشخص نیست ولی اینکه آن را بخواهیم به پدیده عجیب پنج شنبه شب ربط دهیم، کار سختی است :)
آخ قربون دهنت یکی امد بلاخره یه چی با مدرک رو کرد
دمت گرم داداش ! پس بهتره که پست های من مطالعه شن باز !
حالا ادعا رزمایش ایران هم درسته؟
این خبر رو مشرق کار کرده بوده که خدایی نکرده کسی نگه مشرق لاله...و ارزش دیگه ای نداره!
حال اینکه اصلا چنین آزمایش موشکی وجود خارجی داشته یا خیر مشخص نیست ولی اینکه آن را بخواهیم به پدیده عجیب پنج شنبه شب ربط دهیم، کار سختی است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح میدم خدمتتون:
این موشکا، چند قسمتین.... کلاهک و بدنه و موتور اول و .....!! که همینجوری که دارن میرن، تیکه تیکه جدا میشن....
چیزی که دیده شده، مرحلهی جدا شدن یکی از این قسمت ها بوده....
1-هیچگونه مسئولیتی در قبال مورد خاصی که در خاورمیانه دیده شد نپذیرفته اند و در مورد آن صحبتی نکردند
چیزی در خاور میانه دیده نشده!! مردم کشورهای خاور میانه، در شمال خودشون، یک چیزی رو دیدن که منفجر شده!!....۰چیزی که تو فیس بوق من دیدم از کسانی که مطلب زده بودن، این بود که همه میگفتن یه چیزی منفجر شده و یه ابر سفید رنگ درست کرده!! و چون طریقهی انفجار براشون عجیب بوده، مخشون هنگ کرده!!!!
2-در مورد تاریخ و ساعت پرتاب سخنی گفته نشده است
صفحهی ۳ یا شایدم ۴ فک کنم مسئلهی بالستیک روس مطرح شده...که در اون ساعت و تاریخ به وقت گرینویچ اعلام شده!! و میخونه...
3-پرتاب این موشک کاملا موفق بوده و در نهایت به هدف اصابت کرده است
منافاتی با جدا شدن قسمتها از موشک نداره.... و دیدن اون انفجار، مسئلهای ایجاد نمیکنه....نرمال برنامه هستش...
کافیست شما ویدیوی مربوط به اردبیل رو که با دقت بالا و کیفیت مناسب، مارپیچ ایجاد شده رو نمایش میده رو تماشا کنین...چیزی که بدست میاد، به سادگی قابل مقایسه با تصویر مربوط به نروژ هستش که همین علت رو داشت....
تازه اون سال مرد نروژ که میدونین سوسول هم هستن همه و صدای ترقه ۵ میلیون نفر رو در اونجا هلاک میکنه و تا یه هفته کشور رو به وضعیت اضطراری میبره، همدردی و خوف مردم دنیا رو از دیدن عکس مارپیچ و هالهی ایجاد شده رو با خودشون دیدن!!!! (یعنی کسانی که این رو میگن ترسناک یا حملهی برادر های فضایی، تصاویر نروژ رو همون موقع میدیدن، به احتمال اینکه فضایی ها ریختن و همه رو دارن یا میخورن یا ذوب میکنن، خودشون رو میکشتن!!)......
خط قرمز توسط خودم کشیده شده تا مشخص شود عرض جغرافیایی معادل حتی اغلب عراق را هم شامل نمی شود
فک کنم تو صفحههای ۷و۸ همین تاپیک به بعد، یه دوستی اومده از ارتفاعی که احتمالا بالستیک ها میگیرن عکس گرده(با گوگل ارث) و اسرائیل و لبنان تو عکس مشخص شدن...
بهتره که پست های من مطالعه شن باز !
اوکی عزیز....دوباره خوندم....میشه بخوام در مورد این خط توضیح بدین یه خورده؟!
دوست عزیز تنها در جوابت میتونم بگم باشه شما حرفه ای !
مرتضی nvcd
08-06-2012, 22:14
خواهید دید که منطقه پرتاب اصلا طوری نیست که ساکنان لبنان و سوریه و اردن و ... آن را ببینن
نکته جالبتر آنکه در مناطقی نظیر افغانستان و تاجیکستان و قرقیزستان و خود قزاقستان هیچ گزارشی از رویت شی مورد نظر نداشتیم.در حالیکه در طول جغرافیایی خط حرکت موشک هستند
ممنون از دقتت ...
کافی میخوندی که موشک بالستیک در یکی از مراحل جدا کردن مخازن سوختیش در یکی از لایه های جو این صحنه رو ایجاد می کنه ... و بعد از اون در لایه های بالایی جو که اصلا شرایط چنین موضوعی رو ندارن سیر میکنه تا بره مقصد و بشینه ...
این خط سیری که شما کشیدی هم دقیقا با فیلم هایی که ما دیدیم می خونه ... تو همون منطقه اولیه پرتاب شما یه فیلم تو یوتیوب داری ( با جی پی اس محل رصد که زیر فیلم قرار داده ) و اونجا دقیقا شما می تونی رد یه مسیر نورانی رو از روی زمین به اسمون ببینی ... که نشون از پرتاب داره ... بعد از طی مراحل ازاد سازی کپسول سوختی ... موشک در ارتفاع مورد نظر قرار می گیره و در طی مراحل اخرینش ... در ایران دیده میشه ... در مورد ارتفاع که دوستان صحبت کردن ... در مورد اینکه رد پرتاب اینجا نباید دیده میشد هم که مشهوده ... در تصاویر اخری کاملا محو شدگی و مارپیچ هم معلومه که با واقعه نروژ می خونه ... بعقیه مسیر رو موشک در لایه های بالایی ست و نیازی به جدا سازی سوخت نداره و هیچی هم دیده نباید بشه ...
مرتضی nvcd
08-06-2012, 22:41
danial_848
08-06-2012, 23:41
که خیلی ها که حال و حوصله بحث و بررسی راجع به این پدیده را نداشتند، خبر آزمایش موشکی روسیه را دلیل اصلی قلمداد کردند و البته هر کسی هم بدون اطلاع از اظهارات مقامهای روسی، تفسیر خود را روی آن گذاشت
یکی گفت در هوا منفجر شده
و از این دست تحلیلها:)
ببخشید برادر این شمایی که توضیحات قبلی در همین تاپیک رو هم حوصله نکردی بخونی، وگرنه نمیگفتی "یکی گفت در هوا منفجر شده یکی گفت سوخت یکی از مراحلش جدا شده"!! کسی نگفت موشک رو هوا منفجر شده! توضیح برای بیستمین بار: بخش حاوی سوخت بالستیکها درفاز میانی پرتاب از موشک جدا میشه و وارد جو میشه، نتیجه ورود به جو هم اشتعاله و غبارشدن شیء اما جدای از همه این حرفا این یه پدیده کاملا شناخته شده اس تصاویر مشابهش هم که گذاشتیم. حالا موشک مال روسیه نباشه مال یک کشور دیگه. یک مطلب مهم: ایران طبق تحریمهای سازمان ملل نباید موشکهای بالستیک به طور خاص ICBM و IRBM رو تست کنه، احتمالی هست که مال ایران باشه ولی نمیخوایم عمومیش کنیم (ادعا شده ایران مدتهاست در حال ساخت دو موشک از این دو نوعه، یعنی پروژه های شهاب 4 و 5 که البته خود ایران اینا رو تایید نکرده دلیلشم واضحه) از طرفی ممکنه از روسیه درخواست کرده باشیم یه چیزی ببافه قضیه ماستمالی بشه
خواهید دید که منطقه پرتاب اصلا طوری نیست که ساکنان لبنان و سوریه و اردن و ... آن را ببینن
چرا اتفاقا، چون همه گزارشها از این کشورها گفتن نور در شمال بوده
حال اینکه اصلا چنین آزمایش موشکی وجود خارجی داشته یا خیر مشخص نیست ولی اینکه آن را بخواهیم به پدیده عجیب پنج شنبه شب ربط دهیم، کار سختی است
درواقع سختترین کار اینه که به موشک ربطش ندیم! چون بقیه گزینه ها (شهاب، ماهواره واردشده به جو، دنباله دار!!، و الخ) کلا شوت هستند!
danial_848
08-06-2012, 23:50
... بعقیه مسیر رو موشک در لایه های بالایی ست و نیازی به جدا سازی سوخت نداره و هیچی هم دیده نباید بشه ...
بعد از اون مرحله یعنی جداشدن بخش سوخت و موتور باقیمانده فقط کلاهکه ! :31:
Saeed Dz
09-06-2012, 10:30
من هم این پدیده رو دیدم اما نتونستم با دوربینم ازش فیلم بگیرم
نکته ای که جالب توجه هست اینکه من انفجاری ندیدم و اینطور که ناسا اعلام کرده که احتمالا وقتی ماهواره (اسمش یادم نیست) به نزدیکی زمین اومده نور منعکس کرده و این اتفاق افتاده هم نبود
چیزی بود شبیه نوعی پودر که از یک نقطه به فاصله چند ثانیه در محیط پخش شد
مرتضی nvcd
09-06-2012, 15:37
بعد از اون مرحله یعنی جداشدن بخش سوخت و موتور باقیمانده فقط کلاهکه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](with_English_labels).svg/350px-V-2_rocket_diagram_(with_English_labels).svg.pnghttp ://cdn.biharprabha.com/wp-content/uploads/2012/04/Agni-V-missile-details.jpg?ba4058
mahdy2021
09-06-2012, 19:42
فارس: یک مقام آگاه در نیروهای مسلح گفت: شیء نورانی که پنجشنبه در آسمان ایران دیده شد، از شرق افغانستان به سمت سرزمینهای اشغالی فلسطین رفته است.
یک مقام آگاه در نیروهای مسلح در خصوص شیء نورانی که اخیرا در آسمان منطقه رویت شده، گفت: این شیء نورانی که پنجشنبه شب حدود ساعت 22:30 در فضای ایران نیز مشاهده شده بود، مسیر خود را تا رژیم اشغالگر قدس ادامه داده و پس از آن خبری از این شیء در دسترس نیست.
وی همچنین اظهار داشت: مبدا مشاهده این شیء نورانی مربوط به شرق افغانستان بوده به طوری که تا سرزمینهای اشغالی ادامه داشته است.
کسانی که این واقعه رو خودشون دیدن تایید میکنن که مسیر حرکتی از شرق به غرب بوده؟
یعنی رو به شمال ایستادی باشی، باید به سمت چپ در حرکت باشه
sajjad1973
09-06-2012, 21:19
اگه اینطوری باشه ( از شرق افغانستان به سمت سرزمینهای اشغالی فلسطین رفته است. ) که به نظر من قضیه خیلی ساده میتونه باشه - احتمالا یه هواپیمای یا وسیله جاسوسی مربوط به اشغاگران فلسطین بوده -
به هر حال یه ربطی به اونها داشته که اونجا ناپدید شده - البته یه سری چیز های دیگه هم به ذهن من میاد در رابطه با رجعت و یه سری چیزای دیگه که نمیدونم جاش اینجا هست بیان بشه یا نه - و اینکه اصلا ربطی به این داره یا نه
اقا چی می گن اینا؟من ساعت 10:10 دقیقه شب به سمت خونه میومدم یه هاله بزرگی مثل ابر(یا گرد و غبار)تو اسمون دیدم که شکل عجیبی داشت.مثل قارچ که به پهلو خوابیده باشه)اینا می گن 10:30 موشک پرتاب شده؟البته شیء نورانی ای ندیدم من.ولی خیلی جالب بود.اول فکر کردم ابره.ولی بعد دیدم کل آسمون صافه و اینم شکلش یه جورایی انگار هندسیه و تقریبا ساکن هم بود
Mohammad Hosseyn
10-06-2012, 00:20
کسانی که این واقعه رو خودشون دیدن تایید میکنن که مسیر حرکتی از شرق به غرب بوده؟یعنی رو به شمال ایستادی باشی، باید به سمت چپ در حرکت باشهاین نوز اصلا حرکتی نداشته ... جهتش هم تقریبا شمال شرقی بوده (بیشتر متمایل به شرق) ... به نظر میرسه همون موشک روسی بوده ... شواهد همخوانی داره باهاش ...
رمزگشايي از پديده مرموز آسمان
جام جم آنلاين: حدود ساعت 20:30 پنجشنبه بسياري از هموطنان ايراني شاهد پديده عجيبي در آسمان شب بودند. خوشبختانه همزماني اين واقعه با غروب قبل از تعطيلات پايان هفته در يك روز مطبوع بهاري باعث شده بود كه بسياري از منجمان آماتور با ابزار رصدي خود در كوه و دشت و بيابان شاهدان متخصص اين واقعه باشند و گزارشهاي رصدي دقيقي ارسال كنند.
10 دقيقهاي به ساعت 11 شب مانده بود كه دوستانم يكي پس از ديگري با من تماس گرفتند و خبر از رويت اين پديده اسرارآميز دادند.
توصيفها از شكل و اندازه و تغييرات آن در طول زمان و مشخصات مسير حركت كه به دستم رسيد، شكي برايم باقي نگذاشت كه با يك پديده تكراري مشابه آنچه در سال 1386 در ايران رصد شد يا آنچه دو سال بعد در كشور نروژ ديده شد، روبهرو هستيم.
دوباره جمعي انسان كنجكاو درست در زمان و مكان مناسبي قرار گرفتهاند تا بازتاب نور خورشيد از گازهاي خروجي يك موشك منفجر شده، مراحل پاياني يك موشك فضايي يا يك ماهواره در حال سقوط را مشاهده كنند.
خيلي زود مشخص شد كه اين پديده فقط در ايران مشاهده نشده است. گزارشهاي متعددي از جمهوري آذربايجان، ارمنستان، جنوب روسيه، سوريه، لبنان و فلسطين اشغالي خبر از آن داشت كه قطعا با يك پديده فضايي روبهرو هستيم، اما شايعهها همچنان ادامه داشت و طيف وسيعي شامل حمله هوايي توسط دشمن تا سقوط يك بشقاب پرنده را در بر ميگرفت!
حال كه ميدانستم موضوع قطعا مربوط به پرواز يا انفجار يك موشك در فضاست، توجهم را به اخبار مربوط به اين حوزه معطوف كردم و خيلي زود پرده از راز برداشته شد.
حدود 20 دقيقه قبل از اين مشاهده همگاني، كشور روسيه يك موشك قارهپيماي توپول را از پايگاه پرتاب موشكي كاپستين يار شليك كرده بود. اين پرتاب كه آزمايشي براي تاييد عملكرد صحيح اين موشك قارهپيماي قديمي بود، بنا بر ادعاي مقامات روسي با موفقيت به هدف خود در بيابانهاي قزاقستان اصابت كرده است.
موشك بينقارهاي توپول يك موشك سه مرحلهاي است كه براي شتاب گرفتن، سوخت جامد مصرف ميكند. اين موشك در اصل طراحي شده تا كلاهكهاي اتمي را به اهداف خيلي دوري در هزاران كيلومتر آنسوتر شليك كند.
هر چند به نظر ميرسد كه اين معما حل شده است اما هنوز يك پرسش باقي است و آن اين كه اگر بنا بر ادعاي مقامات نظامي روسيه، اين موشك از شمال درياي خزر به قصد هدفي در شرق خود پرتاب شده است چرا مشاهدهكنندگان ايراني اين پديده كه اكثرا از منجمان آماتور بوده و به صحت گزارشهايشان ميتوان اتكا كرد، مسير حركت اين پديده را شرق به غرب گزارش كرده اند و چرا مسير مشاهدات روي نقشه از حدود مركز ايران آغاز ميشود و با عبور از جمهوري آذربايجان به كشورهاي سوريه و لبنان ميرسد. آيا روسها مسير نامتعارفي براي پرواز موشك خود برگزيدهاند؟
شهرام يزدان پناه - دبير گروه دانش
Saeed Dz
10-06-2012, 09:41
موشک نمیتونسته باشه، زمانش نمیخونه
من یادمه قبل از ساعت 10:30 این اتفاق افتاد
حدودا 10:10
من نمی دونم شما چطوری فکر می کنید .
تو این دور و زمونه همه دارن سعی می کنن موشک و ابزارهایی طراحی کنن که به هیچ شکلی قابل شناسایی و ردیابی توسط دشمن نباشه .
الان روسیه یه موشک تو خاک خودش تست کرده ، تو کل کشورهای اطراف دیده شده ، کاملا هم مشهود بوده !!!!
جمع کنید این داستان ها رو :دی
Mohammad Hosseyn
10-06-2012, 13:13
موشک نمیتونسته باشه، زمانش نمیخونه
من یادمه قبل از ساعت 10:30 این اتفاق افتاد
حدودا 10:10
من 10:15 دیدمش.
اختلاف که فاحش نیست.مطمئنا اونها هم زمان رو حدودی اعلام کردن .
منبع رسمی از خود روسیه هست که بگه زمان پرتاب فلان ساعت بوده ؟ یا سایت های خبری گفتن فلان ساعت؟
من نمی دونم شما چطوری فکر می کنید .
تو این دور و زمونه همه دارن سعی می کنن موشک و ابزارهایی طراحی کنن که به هیچ شکلی قابل شناسایی و ردیابی توسط دشمن نباشه .
الان روسیه یه موشک تو خاک خودش تست کرده ، تو کل کشورهای اطراف دیده شده ، کاملا هم مشهود بوده !!!!
جمع کنید این داستان ها رو :دی
لطفا به فکر دیگران احترام بگذارید ... اینجا مکان علمی هست اینجور صحبت کردن جایی نداره..
1. آزمایش موشک بالستیک آنچنان نیاز به مخفی کاری نداره. اتفاقا گاها این آزمایشات نظامنی رو رسانه ای میکنن تا تاثیر روانی خودش رو بگذاره.
2. این اتفاق سابقه داره.دلیلش هم احتما از کنترل خارج شدن هست که طبیعیه . بالاخره هر عملیاتی درصد خطایی داره
شما که فکرتون اینجور نیست فکر میکنید این نور از کهکشان های وردست اومده حتما !؟
armin_punisher6
10-06-2012, 16:20
بچه ها آخر سر چی شد؟قضیه همون موشک روسیه درست بود؟خسته شدم اینقدر شایعه شنیدم.خوبه تو رشت که اصلا معلوم نبود از یکی شنیدم که نور مال بمب اتم فلسطینیا بود (البته طرف از این ساندیس خورا بود) یکی دیگه گفت من تهران بودم قشنگ معلوم بود که سفینه هست حتی نور قرمزش هم میگه دیدم.منم فقط میخندیدم.
sajjad1973
10-06-2012, 17:14
به نظر من - یا همون موشک روسیه بوده - یا یه وسیله جاسوسی
یا اینکه چیزی بوده که همشون میدونن چی بوده ( امریکا - روسیه - اسرائیل - حتی شاید بعضی ها تو ایران) - فقط ما مردم رو گذاشتن سر کار -
sajjad1973
10-06-2012, 17:43
اقا اینم بخونید بد نیست - اعلام کردن که ما اصلا رزمایش نداشتیم که بخواد مال اون باشه
وزیر دفاع: شی نورانی در حال بررسی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وزیر-دفاع-شی-نورانی-در-حال-بررسی-است)
وی خاطرنشان كرد : فضای كشور ما به اندازه كافی امن است و این اتفاق نافی این نیست كه بگوییم كشور به لحاظ پدافندی كمبود داشته باشد .
ایرنا: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به مشاهده شی نورانی در فضای كشور اظهار داشت این پدیده تنها در فضای ایران مشاهده نشده و طبیعتا ابعاد آن در حال بررسی است.
سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی یش از آغاز جشنواره توسعه صنایع دفاعی با رویكرد زیست محیطی در گفت وگو با ایرنا افزود : در خصوص شی نورانی به اندازه كافی اظهار نظرها صورت گرفته و ابعاد آن هنوز قابل بررسی است .
وی خاطرنشان كرد : فضای كشور ما به اندازه كافی امن است و این اتفاق نافی این نیست كه بگوییم كشور به لحاظ پدافندی كمبود داشته باشد .
وحیدی اضافه كرد : پدیده شی نورانی در بسیاری از كشورهای منطقه خاورمیانه مشاهده شده است و ما به دنبال بررسی بیشتر ابعاد این پدیده هستیم .
برخی رسانه ها به نقل از سازمان پدافند غیرعامل اعلام كرده بودند كه شی نورانی به دنبال برگزاری رزمایش سایبری در كشور صورت گرفته اما یك منبع آگاه گفت كه سازمان پدافند غیر عامل برگزاری چنین رزمایشی را رد كرده است .
این یکی رم بخونید
سقوط یک شی نورانی در بهبهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سقوط-یک-شی-نورانی-در-بهبهان)
کد خبر: ۲۵۰۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱
با وجود اینکه اهالی بهبهان از سقوط یک هواپیما در این شهر خبر می دهند، فرماندار این شهرستان بدون تائید یا رد خبر تنها به گفتن "سقوط یک شی نورانی" بسنده کرد.
به گزارش مهر شب پنجشنبه از بهبهان خبر رسید یک هواپیما در این شهر سقوط کرده است ولی هیچ یک از مردم، جزئیات بیشتری از این موضوع را در اختیار نداشتند.
در همین خصوص فرماندار بهبهان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این مورد تنها شایعه است و هنوز نمی توان آن را تائید یا رد کرد عنوان کرد: شنیده می شود چیزی شبیه یک شی نورانی در این شهر سقوط کرده است.
فرهاد باذلی محبوب افزود: دو منطقه به عنوان محل سقوط این شی نورانی اعلام شده است، یکی از در بخش تشان بهبهان و دیگری در اطراف جاده آغاجاری. به همین دلیل گروه های تجسس در حال بررسی موضوع هستند.
وی تصریح کرد: افرادی از سپاه و پدافند هوایی در حال جستجو در این خصوص هسستند و به زودی خبر دقیق در این خصوص منتشر می شود.
شهرستان بهبهان یکی از شهرهای استان خوزستان است که همرز با استان کهگلویه و بویراحمد قرار دارد. این شهر سه ساعت با اهواز فاصله دارد.
مرتضی nvcd
10-06-2012, 20:09
من موندم دوستانی که نه موشک رو قبول می کنن نه اتفاق زمینی دیگه رو ( هرچند منم مطمئن مطمئن نیستم .... ولی خوب محتمل میدونم ) ...چه دلیل دیگه ای دارن براش ؟
یوفو ؟ ... بشقاب پرنده ؟... ادم فضایی ؟
الان به نظر شما ادم فضایی ها اومدن اینجا بعد نور افشانی کردن رفتن ؟ ... یعنی خدایش دوست داشتم یه نظر سنجی میزاشتیم ببینیم چند نفر قبول دارن یوفو بوده !!!!
نظرشون محترم ... فقط یکم متعجب میشدم مثل این : :9:
sajjad1973
11-06-2012, 07:15
به نظر من که اگه دائم و در یک مسیر مشخص خطی حرکت میکرده موشک بوده
اگه حرکت دائم نداشته و در جهات مختلف حرکت میکرده - یه نوع وسیله جاسوسی بوده
هیچ بعید هم نیست که بعضی از کشور های دنیای غرب در حال امتحان و گسترش و کار بر روی تکنولوژی باشن که از طریق این تکنولوژی بشه تصویر مشخصی رو در اسمون به وجود اورد ( مثلا شکل یه آدم - یا مثلا شکل یه دست) به شکلی که از تمام نقاط حد اقل از یک نیم کره زمین دیده بشه . شاید این پدیده تصویر خاصی یا معنا داری نداشته - اما میتونه فقط یه ازمایش باشه تا به موقش تصویر مورد نظر اونها رو به وجود بیاره
دوستان در این رابطه، خبرآنلاین یه تحلیل مفصل انجام داده که بسیار خوندنی و جالبه ...
و فکر میکنم تا حد زیادی قابل اعتماد ...
حالا اساتید نجوم مثل بابک عزیز میتونن صحتش رو بررسی کنن ...
سرویس خبرآنلاین در پاسخ به یه سری شبهات هم چندین مطلب رو در کامنتها ذکر کرده که برای خوندنش میتونید به منبع اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
چرا میگوییم پدیده نورانی اخیر مربوط به موشک بالستیک روسی بود؟
پدیده نورانی شامگاه پنجشنبه 18 خرداد که در بخش وسیعی از خاورمیانه مشاهده شد، بسیار شبیه به اثراتی بود که تاکنون از ماموریتهای ناموفق موشکی مشاهده شده و به همین دلیل، سناریوی موشک روسی محتملتر است.
ذوالفقار دانشی: حوالی ساعت 22:18 پنجشنبه 18 خرداد 1391 به وقت ایران (17:48 پنجشنبه 7 ژوئن 2012 به وقت جهانی) بسیاری از شهروندان کشورهای شمالی خاورمیانه (ایران، آذربایجان، ترکیه، عراق، سوریه، فلسطین اشغالی و برخی دیگر) شاهد وقوع پدیدهای عجیب و بزرگ در آسمان شمالی خود بودند. مثلثی از نور در ارتفاع نه چندان زیاد از افق پدیدار شد. تغییر شکل و گسترش این مثلث نورانی نسبتا سریع بود، پس از مدتی راس این مثلث شروع به چرخیدن کرد، الگویی مارپیچی در راس مثلث پدید آمد، تبدیل به دایره شد و اندکی بعد، این ابر آنقدر بزرگ و کم نور شد که از دیدهها محو گردید.
خبرآنلاین از همان دقایق اولیه توانست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با واکنش سریع نسبت به این واقعه و انتشار تصاویر، فیلمهای ارسالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و نظرات خوانندگان، خلأ خبری موجود را برطرف کند و برخلاف شایعات منتشرشده در فضای اینترنتی، رسالت اطلاعرسانی و تحلیلی خود را در مسیر درستی به پیش ببرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). پس از انتشار خبر آزمایش موشک بالستیک روسیه در صبح جمعه، مشخص شد که گمانهزنی خبرآنلاین درست بوده و این پدیده در ارتفاع بالایی از جو زمین و به دلیل آزمایش موشکی اتفاق افتاده است.
طی روزهای جمعه و شنبه گذشته، مخاطبان بسیاری نسبت به این خبر واکنش نشان دادهاند که نظرات آنها را میتوانید ذیل اخبار مرتبط (که در پایین همین مطلب میتوانید به آنها رجوع کنید) مشاهده کنید. در اینجا میخواهیم دلایلی را که به پذیرش سناریوی موشک روسی منجر شده است، بررسی کنیم.
الف) آنچه در نگاه اول میتوان نتیجه گرفت
1- این پدیده همزمان در منطقه وسیعی مشاهده شده بود
در همه گزارشهای ارسالی، از شرق ایران تا سواحل مدیترانه، این پدیده با شکل مشابه و همزمان دیده شده بود. این بدان معنی است که ناظران همه شاهد یک پدیده بودند. دلیل دیگر بر یکی بودن این پدیده، جهت مشاهده این پدیده است که در بخش بعدی به آن اشاره میشود. با این حساب، این احتمال که جسمی با سرعت زیاد بر فراز خاورمیانه حرکت کرده منتفی میشود. سریعترین موشکهای ساختهشده توسط بشر با سرعت 8کیلومتر بر ثانیه در مدار زمین حرکت میکنند و این سرعت برای موشکهایی که در جو زمین حرکت میکنند، به 6کیلومتر بر ثانیه کاهش مییابد. چنین موشکی برای طی مسافت 3400 کیلومتری شرق افغانستان تا سواحل مدیترانه، آنهم در ارتفاع پایین از سطح زمین حداقل به 566 ثانیه (حدود 9 دقیقه و نیم) زمان نیاز دارد. این در حالی است که کل زمان مشاهده این پدیده در خاورمیانه بسیار کمتر بود و از آن مهمتر، جابجایی جسم مورد نظر بسیار کم گزارش شده است.
2- ارتفاع این پدیده از سطح زمین زیاد بود
پدیده نورانی دیدهشده تقریبا در آسمان شمالی کشورهای خاورمیانه دیده شده بود. در ایران، این پدیده در سمت شمالغربی دیده شد؛ در آذربایجان در شمال، در عراق، شمال و در سوریه و فلسطین اشغالی در شمال شرق. آنها که در مناطق شمالیتر این پدیده را دیده بودند، آن را در ارتفاعی بیشتر از سطح افق دیده بودند و آنها که در نواحی جنوبیتر دیده بودند (مانند شیراز، زابل، یا فلسطین اشغالی) آن را در ارتفاع نزدیک به افق دیده بودند. اگر خط دید این شاهدان را از مناطق مختلف رسم کنیم و این را نیز در نظر بگیریم که همه آنها پدیده یکسانی را دیدهاند، میبینیم که این پدیده یکسان در ارتفاع چند صدکیلومتری زمین برفراز خاک روسیه قرار داشت. با استفاده از روابط مثلثاتی میتوان ارتفاع این پدیده را بهطور تقریبی بدست آورد، چیزی حدود 350 کیلومتر از سطح زمین. (با توجه به اینکه گزارشهای واصله دقیق نیست، خطای این محاسبات زیاد است و محدودهای از 300 تا 550 کیلومتر را برای ارتفاع بدست میدهد).
3- جسم مشاهدهشده بسیار بزرگ بود
اندازه ظاهری این جسم بسیار بزرگ بود، بهطوریکه برخی آن را با ابعاد ماه بدر و برخی دیگر (که به محل وقوع آن نزدیکتر بودند) اندازه آن را بزرگتر دیده بودند. با توجه به فاصله بسیار زیاد این پدیده از ناظران، واضح است که ابعاد واقعی این پدیده بسیار بزرگ و از مرتبه چند ده کیلومتر بدست میآید. (اگر فرض کنیم دورترین شاهدان، این ابر را به اندازه ماه بدر در آسمان دیده باشند، طول این جسم حدود 20 کیلومتر بدست میآید). در حال حاضر هیچ جسمی با این ابعاد در مدار زمین وجود ندارد. بزرگترین سازه فضایی در مدار زمین یعنی ایستگاه فضایی بینالمللی حدود 114 متر طول دارد و با چشم غیرمسلح به شکل نقطهای درخشان دیده میشود. برای تفکیک این جسم حتما باید از ابزار اپتیکی مانند دوربین دوچشمی یا تلسکوپ استفاده کرد. بنابراین این فرض که این پدیده مربوط به یک یا چند ماهواره در سطح زمین است نیز منتفی میشود.
ب) رویدادهای مشابه
تا بهاینجا مشخص شد که پدیدهای در ابعاد بزرگ و در ارتفاع چندصدکیلومتری زمین بر فراز روسیه رخ داده و ساکنان زمین آن را دیدهاند. خوشبختانه در سالهای اخیر، دو مورد مشابه رسانهای شده که شباهت پدیده پنجشنبه شب با آنها، سرنخهای خوبی درمورد منشأ این رویداد ارایه میدهد.
1- غروب جمعه 25 خرداد 1386، رصدگرانی که برای مشاهده هلال شب اول جمادیالثانی اقدام کرده بودند، ابر مرموزی را در آسمان خود مشاهده کردند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پوریا ناظمی که آن زمان دبیر سرویس علمی روزنامه جامجم بود، این پدیده را در آسمان دیزین رصد و چنین گزارش کرد: «در حدود ساعت 20:55 شامگاه جمعه 25 خرداد 1386 در حالی که تنها چند ثانیه از ظهور ماهواره ایریدیومی درخشان در افق شمالی گذشته بود، تودهای درخشان و کوچک در افق غربی و در کنار ستارگان راس صورت فلکی جوزا در آسمان ظاهر شد که با رنگ سفید مایل به آبی میدرخشید. این توده در هنگام ظهور تقریبا در سمت 308 درجه و ارتفاعی کمتر از 10 درجه قرار داشت. اندکی بعد از ظهور این توده، کمکم بر درخشش آن افزوده شد تا اینکه حدود دو دقیقه بعد به درخششی معادل قدر مجموع 6- رسید. کمکم این توده که یادآور شکلگیری دنبالهدارها در سرعتی بسیار سریع بود، از ناحیه قاعده مخروط خود که رو به آسمان بود، گسترش پیدا کرد و سرانجام حدود 12 دقیقه بعد در افق جنوبی و در آلودگی نوری تهران از نظرها محو شد». گزارشها و تصاویر متعددی از مشاهده این پدیده در همان ساعت از دیگر نقاط کشور منتشر شد، مانند همین تصویر که بابک امینتفرشی، عکاس ایرانی از ارتفاعات دیزین ثبت کرد.
شهرام یزدانپناه، مدیر وقت روابطعمومی سازمان فضایی ایران در تشریح این پدیده گفت: «محتملترین گزینه در توجیه این پدیده، بروز اشکالی در مرحله دوم موشک اطلس5 است. این موشک حدود ساعت 16 روز جمعه از پایگاه فضایی ناسا در ایالات متحده پرتاب شده و ظاهرا پیش از قرار دادن ماهواره در مدار با نشت گسترده در مخازن اکسیژن و هیدروژن مواجه شده است. براساس این فرضیه به نظر میرسد ابر مشاهده شده ناشی ازپخش سوخت موشک (هیدروژن یا اکسیژن) قبل از رسیدن موشک به افق ایران باشد که در اثر بازتابش نور خورشید به صورت ابری درخشان بروز کرده است». شایان ذکر است روز بعد از واقعه، ناسا با انتشار بیانیهای رسمی تایید کرد که این پدیده به دلیل انتشار بقایای احتراق سوخت برجامانده در مرحله دوم موشک اطلس5 به وجود آمده است.
2- در بامداد هجدهم آذر 1388 / 9 دسامبر 2009، ساکنان منطقه قطبی نروژ مارپیچ درخشان غولپیکری را در آسمان شمالی خود دیدند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که هیچ شباهتی به شفقهای قطبی نداشت. این پدیده در آغاز با پرتوهای نور سبزرنگ شروع شد، درست شبیه به آغاز شفق قطبی؛ با این تفاوت که در یک انتهای آن، مارپیچ اسرارآمیزی دیده میشد. مارپیچ بهتدریج بزرگ و بزرگتر شد تا آنکه به هاله عظیمی در آسمان بدل گشت و پرتوهای سبز تا زمین گسترش یافت. تصویر زیر مربوط به این پدیده در آسمان نروژ است.
واکنش اغلب کاربران اینترنتی به تصاویر منتشرشده در فضای سایبری این بود که این تصویر، ساختگی است و خبرنگاری با استفاده از فتوشاپ خواسته چند ساعتی مردم را به هیجان بیاورد. اما انتشار عکسها و فیلمهای بیشتر از این پدیده به جدی شدن ماجرا انجامید. (تصاویر این پدیده را در این گزارش تصویری دنبال کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) کارشناسان با توجه به هشدار عدم پرواز بر فراز دریای سفید در همان روز، اصلیترین عامل این پدیده را عملکرد ناقص یک موشک زیرمداری دانستند. محتملترین نامزد آن نیز موشک بالستیک روسیه با نام بولاوا بود. چند ساعت بعد، وزارت دفاع روسیه رسما آزمایش ناموفق یک موشک از زیردریاییهای خود را تایید و بدین ترتیب، نظر کارشناسان را تایید کرد. این موشک بالستیک از یک زیردریایی شناور در دریای سفید شلیک شده بود و به دلیل نقص فنی نتوانست مدار خود را کامل کند. جالب اینجاست که در برخی تصاویر گرفتهشده از این نور مارپیچ، جسمی ثبت شده بود که در واقع، همان مرحله اول موشک بولاوا بود که در پایینتر از مدار زمین حرکت میکرد. موتور از کنترل خارج شده مرحله دوم موشک هم با دوران خود، این الگوی زیبا را ایجاد کرده بود. ج) مناسبترین منشأ پدیده نورانی
نخستین گمانهزنی کارشناسان فضایی و منجمان در مورد منشأ ابر نورانی شامگاه پنجشنبه، پدیدهای در مدار زمین بود. جستجو در پایگاههای خبری فضایی حاکی از آن بود که هیچ ماموریت فضایی در آن چند ساعت اتفاق نیفتاده است. همچنین هیچ هشداری مبنی بر متلاشی شدن ماهوارهای کوچک یا بزرگ نیز منتشر نشده بود. با توجه به ویژگیهای پدیده دیدهشده و همچنین شباهت آن با رویدادهای خرداد 1386 و آذر 1388، برخی کارشناسان حدس زدند که ماموریتی محرمانه و بهدور از چشم رسانهها (به احتمال زیاد) توسط کشور روسیه انجام شده ولی نتوانسته موفقیتآمیز عمل کند و به سرنوشتی شبیه به موشک بولاوا دچار شده است. توجه داشته باشید تاکنون آزمایشهای متعددی روی راکتها و موشکهای بالستیک انجام شده، اما فقط در شرایط نقص فنی است که پدیدههای غیرمعمول دیده میشود. اگر موشک به درستی عمل کند، فقط ردی از دود یا گازهای داغ در مسیر حرکت موشک باقی میماند که پهنای کمی دارد و خیلی زود آنقدر کمنور میشود که جز با دوربینهای حرارتی نمیتوان آنها را تشخیص داد.
موشک در حال حرکت تحت تاثیر نیروهای بسیار شدیدی از محیط قرار دارد و برای آنکه تعادلش برقرار بماند و در مسیر حرکت کند، از سیستم ناوبری پیچیدهای استفاده میکند. اگر این سیستم ناوبری به هر دلیلی دچار مشکل شود، موشک از کنترل خارج شده و شروع به دوران میکند. طبق این سناریو، موشک بالستیک که به موتورهای دو یا سه مرحلهای و سوخت جامد مجهز بود، در ارتفاع حدود 300کیلومتری سطح زمین با مشکل مواجه شده و از کنترل خارج میشود.
در موشک سوخت جامد هیچ کنترلی روی مصرف سوخت وجود ندارد و نمیتوان آن را متوقف کرد، به همین دلیل بقایای احتراق (همانند رویدادهای خرداد 86 و آذر 88) شروع به پراکندهشدن در جو فوقانی زمین کرد. گاز داغ و پرفشار حاصل از احتراق در فضای کمفشار و نزدیک به خلأ به سرعت منبسط شد و از آنجا که این انبساط نیاز به زمان داشت، گازهایی که زودتر از موشک خارج شده بودند، بیشتر پخش شدند. به همین دلیل ابر مخروطیشکلی از بقایای احتراق شکل گرفت. همچنین از آنجا که موشک با سرعت چند کیلومتر بر ثانیه حرکت میکرد، طی چند ثانیه ابری به ابعاد چند کیلومتر را پدید آورد. حرکت مارپیچی راس مثلث نورانی نیز به دلیل چرخش موتور مرحله دوم بهدور خودش اتفاق افتاد. (این پدیده در فیلمهایی که از عرضهای شمالیتر گرفته شده، مانند فیلم گرفته شده در سوریه و آذربایجان به وضوح دیده میشود).
وجود ذرات بازتابنده اکسید آلومینیوم در میان ذرات احتراق سبب شد این ابر چند کیلومتری به آینهای بزرگ در مدار زمین تبدیل شود و با منعکس کردن نور خورشید به سمت زمین، روشن شود. با گذشت زمان، ابعاد ابر بیشتر و بیشتر شد، اما از آنجا که سوخت موشک محدود بود، پس از مدتی جریان مواد خروجی از موتور قطع و راس مخروط از بین رفت. ابر مخروطی حال به شکل مخروط ناقصی دیده میشد که پیوسته بزرگ و بزرگتر میشد؛ غلظت ذرات درون ابر نیز رو به کاهش گذاشت، ابر وسیعتر و کمنورتر شد تا آنکه در نهایت، روشنایی آن به قدری افت کرد که دیگر نمیشد آن را با چشم غیرمسلح دید.
د) تایید شواهد
مهمترین مزیت این سناریو نسبت به دیگر احتمالات مطرح شده این بود که در عین منطقی بودن و وجود شواهد مشابه، تمام شواهد موجود را تایید میکرد. اما مهمترین دلیل بر درستی این سناریو حوالی ساعت 3 بامداد جمعه 19 خرداد 1391 (به وقت ایران) منتشر شد. یک خبرگزاری روسی به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که روسیه موشک بالستیک جدیدی از سری TOPOL-M را با موفقیت آزمایش کرده است. موشک بالستیک سری TOPOL-M موشکی سه مرحلهای با سوخت جامد است که حدود 47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است و میتواند محمولهای به وزن 1200 کیلوگرم را حمل کند. سرعت آن در مدار زمین به بیش از 7000 متر بر ثانیه میرسد و میتواند با دقت 200 متر، هدفی را در فاصله 11هزار کیلومتری نشانه رود. تصویر این موشک را در تصویر زیر میتوانید ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D0%A2-79221_%28%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B A%D1%81_%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%9C%29.jpg/800px-%D0%A2%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%87_%D0%9C%D0%97%D0%9A% D0%A2-79221_%28%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B A%D1%81_%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%9C%29.jpg
با گذشت زمان، جزئیات بیشتری از این آزمایش منتشر و معلوم شد این موشک با نامRS-12M در ساعت 21:39 پنجشنبه 7 ژوئن به وقت مسکو (22:09 پنجشنبه 18 خرداد به وقت ایران) از جنوب این کشور (در نزدیکی بندر آستاراخان) شلیک شده و با موفقیت در هدف موردنظر واقع در خاک قزاقستان فرود آمده است.
مشخصات این آزمایش بخصوص زمان (حدود 9 دقیقه پیش از مشاهده پدیده نورانی) و محل پرتاب با ویژگیهای ظاهری پدیده مشاهده شده مطابقت داشت و به همین دلیل سناریوی موشک بالستیک بیشاز پیش مورد توجه قرار گرفت. تنها اشکال موجود، ادعای روسیه مبنی بر موفقیتآمیز بودن این آزمایش بود که با پدیده مشاهدهشده چندان سازگار نبود. هرچند که چند ساعت بعد، چند کارشناسان نظامی اعلام کردند مانور مرحله سوم موشکهای بالستیک سری TOPOL-M شامل چرخیدن نیز هست و بدین ترتیب، تنها مورد تناقض ویژگیهای آزمایش با شواهد دیدهشده برطرف شد. هـ) همه آنچه اتفاق افتاد
با این حساب، میتوان گفت آنچه اتفاق افتاد، از این قرار بود: در شامگاه پنجشنبه 18 خرداد، نیروهای روسی یک فروند موشک بالستیک قارهپیما از سری TOPOL-M را برای آزمایش آماده میکردند. سوخت جامد این موشکها برای طی مسافت 11هزار کیلومتری است، اما از آنجا که هدف در خاک قزاقستان و با فاصله حدود 3000 کیلومتر تعیین شده بود و نمیشد میزان سوخت درون موشک را تغییر داد، مسیر پرتاب تغییر کرد. موشک میبایست تا ارتفاع بیشتری از سطح زمین فاصله بگیرد و در زمان مناسب، کلاهک را رها کند. در ساعت 21:39 به وقت مسکو (22:09 به وقت ایران) موشک از جنوب آستاراخان شلیک شد و 9 دقیقه بعد به ارتفاع 350 تا 400 کیلومتری رسید. در این زمان مرحله دوم یا سوم موشک هنوز سوخت زیادی داشت و مواد حاصل از احتراق شروع به پخش شدن کرد. طی چند ثانیه، محصولات احتراق بهشکل مخروطی بزرگ پراکنده شد و با ایجاد پردهای بازتابنده به ابعاد چند کیلومتر، نور خورشید را به سوی زمین منعکس کرد. در ساعت 22:18، مردم شمال خاورمیانه این ابر نورانی را در آسمان شمالی خود دیدند. چند ده ثانیه بعد، موتور مرحله آخر شروع به حرکت دورانی کرد و مواد برجامانده از احتراق در الگوی مارپیچی پراکنده شد. از دید ناظران زمینی، اینطور دیده شد که راس ابر مثلثی شکل (که مقطع جانبی مخروط است) شروع به چرخیدن کرد و طرحی مارپیچی را پدید آورد. با پایان یافتن سوخت، راس ابر مثلثیشکل ناپدید شد و با پخش شدن مواد، حفرهای دایروی در راس ابر پدید آمد که شروع به بزرگتر شدن کرد. خیلی زود، غلظت مواد بازتابنده در اثر گسترش بسیار زیاد ابر کاهش یافت و باعث شد روشنایی ابر کاهش یافته و از نظرها محو شود.البته این تنها توضیح ممکن برای این پدیده نیست. بر اساس فیلم زیر که در ولگاگراد در فاصله 400 کیلومتری از محل شلیک موشک گرفته شده و دود برجامانده از مرحله اول موشک و جزئیات بیشتری از این پدیده را نشان میدهد؛ میتوان ایده دیگری را نیز مطرح کرد. در اینجا میبینیم که دود برجامانده از مرحله او موشک ناگهان قطع شده و طرح محو مخروطی مانند (همان پدیده مشاهده شده در ایران و دیگر نواحی خاورمیانه دیده میشود). این میتواند چنین اتفاق افتاده باشد که موشک در حالیکه هنوز با اتکا به موتور مرحله اول خود در حال حرکت بود، از لایهای پرفشار در جو زمین وارد لایهای کمفشار شده؛ جایی که گازهای داغ حاصل از احتراق به شدت منبسط و پراکنده شدهاند و طرح مخروطی را ایجاد کردهاند. با این حساب، میتوان طرح مارپیچی را هم به حساب مرحله اول موشک بالستیک گذاشت و اینچنین به ادعای نیروهای روسی مبنی بر موفقیتآمیز بودن آزمایش موشک بالستیک توپول-ام هم شک نکرد.
George Bush
11-06-2012, 10:07
چون من هنوز بر اشیا نورانی که در آسمان اونجا در حال حرکت بودن اصرار دارم و اصلا دروغی نگفتم که بخوام ازش بگذرم ! میگم شاید اینا هم کار ایران بوده !
اشیاء نورانی متحرک شبیه ستاره ها با حرکت خطی یکنواخت همه ی شبها در آسمون دیده میشوند ماهواره هستند.
Saeed Dz
11-06-2012, 10:31
من 10:15 دیدمش.
اختلاف که فاحش نیست.مطمئنا اونها هم زمان رو حدودی اعلام کردن .
منبع رسمی از خود روسیه هست که بگه زمان پرتاب فلان ساعت بوده ؟ یا سایت های خبری گفتن فلان ساعت؟
داده های دیگه هم نمیخونه، حتی مسیرش مگه اینکه بخوایم همه ی اینارو در نظر نگیریم و توجیه کنیم
واقعیت اینکه با موشک روسی با نور بازتاب شده از ماهواره (که ناسا اعلام کرده) به هیچ عنوان نمیخونه این پدیده
من موندم دوستانی که نه موشک رو قبول می کنن نه اتفاق زمینی دیگه رو ( هرچند منم مطمئن مطمئن نیستم .... ولی خوب محتمل میدونم ) ...چه دلیل دیگه ای دارن براش ؟
یوفو ؟ ... بشقاب پرنده ؟... ادم فضایی ؟
الان به نظر شما ادم فضایی ها اومدن اینجا بعد نور افشانی کردن رفتن ؟ ... یعنی خدایش دوست داشتم یه نظر سنجی میزاشتیم ببینیم چند نفر قبول دارن یوفو بوده !!!!
نظرشون محترم ... فقط یکم متعجب میشدم مثل این : :9:
والا من که دیدم اشیا ناشناخته ی پرنده ای نبود مرتضی
بعضیا عادت دارن تا همچین اتفاقاتی می افته برای کسب شهرت یا نمیدونم شایدم مریضن، هی دوس دارن ماجرا رو افسانه ای کنن
چیزی که من دیدم این بود که انفجاری رخ نداد و یوفویی هم در آسمان نبود
از یک نقطه چیزی شبیه پودر کم کم در اطراف پخش شد تا اینکه محو شد
اینم که بگیم این یه شهاب بود (با اینکه نمیشه گفت چون دیدن شهاب پدیده ی آشنایی هست) خیلی مورد قبول تر از اینکه بگیم بقایای موشک روسی بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.