مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دیتا گرید ... !؟
ahmad_ferd
07-06-2012, 18:34
سلام خدمت دوستان
یه مشکل عجیب دارم اونم اینکه از دیتا گریدم مثلا چند تا ستون و حذف می کنم قبلش از کلاس دیتا گرید هم یه شی ساختم و دیتا گریدم ریختم تو اون شی حالا از اون شی ستونی و حذف می کنم روی دیتا گریدم هم اعمال میشه و به هم میریزه , در کل منظورم اینه توی متغیری تغییر ایجاد میکنم روی مقدار اصلی هم تاثیر میذاره کسی میدونه چرا ؟
توی سی شارپ
ممنون
ahmad_ferd
08-06-2012, 12:16
دوستان قضیه مهمه کسی نمیدونه؟
ممنون
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز شما ابتدا باید مبحث شی گرایی رو بخونید و آشنایی کامل با اشیا و نوع کار با اونها رو داشته باشید.
کلاس ها اشیائی هستند که به خودی خود کپی نمیشوند و وقتی شما اونو در یک متغیر میریزید در اصل یک اشاره گر از اون ساختید یعنی هر بار که از اون متغیر استفاده کنید در اصل اون متغیر اشاره به کلاس اصلی شما داره و هر تغییری که در اون ایجاد کنید در کلاس اصلی شما ایجاد میشه.میتونید هزاران اشاره گر بسازید اما آن شی اصلی ثابت هست و کپی نمیشود.
کنترل های دات نت همشون از نوع کلاس هستند.
برای اینکار شما روش بهینه تری وجود داره.شما بگید میخواهید چیکار کنید تا راهنماییتان کنیم.
موفق و پیروز باشید در پناه حق.
ahmad_ferd
09-06-2012, 10:28
ممنون , با شی گرایی که آشنایی دارم قبلا با دلفی کار می کردم که این مشکل نبود حالا توی دات نت هستش , من می خوام یه سری ستون و از دیتاگرید حذف کنم و دیتاگرید و چاپ کنم که کد و ایناشم آماده هستش فقط می خوام بعضی ستونها توی چاپ نیاد و دیتاگریدم هم دست نخورده بمونه همین , خاصیت visible هم کاردبرد نداره و حتما باید ستون فیزیکی حذف بشه
ممنون
ahmad_ferd
09-06-2012, 12:13
در ضمن کنترل دیتا گرید یک شی از کلاس datagridview میسازه درسته ؟ منم یک شی دیگه از این کلاس ساختم , فضایی که این اشیا در نظر میگیرن مگه متفاوت نیست؟ یعنی این دو تا از یه فضای کلاس datagridview استفاده میکنن ؟ وقتی شی و برابر کنترل قرار میدم فضای این دو تا یکی میشه درسته ؟
سلام.
درستش اینه که وقتی یک شی از کلاس میسازید کلاس در حافظه کپی نشه.البته اگه دلفی اینکار رو میکرده پس باید کمی بهش بخندیم.
برای اینکه یه سری ستون ها رو نمایش ندید میتونید از کد زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عدد صفر در بالا ایندکس سطر هست.که مخفی میشه.شما میتونید Visible سطرهایی که نمیخواهید نمایش داده بشن رو false کنید.
موفق باشید.
ahmad_ferd
10-06-2012, 12:20
ممنون دوستان یه جوری مشکل و حل کردم اما یه مسئله دیگه با همین گرید ویو دارم وقتی میخوام 300 یا 400 تا رکورد و توش نشون بدم با 5 تا ستون گیر میکنه بعد چندین ثانیه میاد که بازم گیر داره و نمیشه پیمایش کرد کلا گیر میکنه , از دیتاست هم بهش میفرستم کسی تا حالا این مشکل و داشته ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.