ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : **|| راهنمایی خرید کولر گازی اینورتر دار ||**

صفحه ها : 1 [2]

p30g
03-07-2016, 19:10
شما چه مدل کولرگازی از شرکت نیا خریدین که این قدر دلتون خون هست ؟
من اجنرال ازش خریدم و تا حالا هم مشکلی پیش نیومده که بخواهم برای گارانتی باهاشون تماس داشته باشم

بقول گفتنی صبر کنید زمانی که بروغن سوزی افتاد متوجه میشید چه بیوجدانی هست این نیا
بعد از 2هفته الافی و پاسکاری شدن توسط دخترنازنازیای اپراتورر با هزارتا التماس و خواهش 70 هزار تومن دادم به تکنس:n21:سین برای کولری که گارانتی داره بیاد عیبیابی کنه
حالا طرز برخوردش بماند .طرف اومده دستخالی میگه طوری نیست عادیه:n21:
مجبور شدم با هزینه شخصیم از یکجای دیگه تعمیرکار بگیرم برای کولر مثلا گارانتی دار

p30g
03-07-2016, 19:20
گارانتی کلا در ایران همینه. حالا این دوستمون با نیا به مشکل برخوردن ولی کم نیستن افرادی که با گلدیران، سام سرویس و ... مشکل داشته اند و توی وبلاگها و فرومها منعکس کرده اند.
کولرهای اجنرال و پاناسونیک همیشه یک سر و گردن از بقیه برندها بالاترند. حالا بحث گارانتی یک چیز دیگست. مثلا برای نصب رایگان که توی گارانتی های مختلف تبلیغ میشه (البته بجز گارانتی نیا) همیشه بالای 100 هزار اجرت نصب از مشتری گرفته میشه!

درسته که گارانتی در ایران کلا چیزی بیشتر از کشک نیست
ولی الجی بحثش جداست مجبورن بخاطر اینکه تحت نظارت شرکت اصلی هستند خوب کار کنند و خدمات بدند
بشخصه تجربه کردم دستگاه ماکرووم خراب شد تماس گرفتم زیر نیم ساعت نشد که اومدند مجانی و حتی بدون دریافت هزینه ایاب و ذهاب تعمیر کردند.
چقدر با شخصیت و خوش برخورد بعد هم اپراتورشون باهامون تماس گرفت ازمون تشکر کرد و گفت دفعه ی آینده تمام تلاشمون رو میکنیم این زمان به زیر نیم ساعت کاهش پیدا کنه

alijigari
03-07-2016, 21:15
بقول گفتنی صبر کنید زمانی که بروغن سوزی افتاد متوجه میشید چه بیوجدانی هست این نیا
بعد از 2هفته الافی و پاسکاری شدن توسط دخترنازنازیای اپراتورر با هزارتا التماس و خواهش 70 هزار تومن دادم به تکنس:n21:سین برای کولری که گارانتی داره بیاد عیبیابی کنه
حالا طرز برخوردش بماند .طرف اومده دستخالی میگه طوری نیست عادیه:n21:
مجبور شدم با هزینه شخصیم از یکجای دیگه تعمیرکار بگیرم برای کولر مثلا گارانتی دار
درود
میشه بگین مشکل کولرتون چی بود ؟
شما کدوم شهر هستین ؟

majid_306
03-07-2016, 22:00
راستش تصمیم گرفتم که پاناسونیک بخرم. خیلی در مورد سامسونگ و ال جی تحقیق کردم و صحبتهای مختلف زیادی شنیدم.
اما در مورد پاناسونیک هیچکس بد نگفت
در خصوص پاناسونیک اصلا شک نکن. تجربه استفاده 8 ساله از اسپلیتش رو دارم. 18000 پاناسونیک هنوز هم از 24000 سامسونگ سرتره. فقط صاحاب نداره.
یکی از بهترین انتخاب ها می تونه باشه.

Mehrdad.R201
04-07-2016, 00:29
زیربنای خانه من 90 متره که سالنی که قراره کولر رو توش بذارم 60 70 متره
بعد از بررسی از چند فروشگاه و نظرات فروشنده ها به این نتیجه رسیدم که یک 24000 پاناسونیک برای سالن ما کافیه
مصرف برقش هم شنیدم که معقوله و زیاد نیست.

الان هم که پاناسونیک جشنواره داره و فرصت خوبیه برای خریدن.
نظر شما در مورد پاناسونیک 24000 چیه ؟

یه سوال دیگه اینکه این 24000 در مورد مصرف برق که مشکل ساز نیست ؟ منظورم قطعی و پریدن فیوز هست

majid_306
04-07-2016, 02:19
زیربنای خانه من 90 متره که سالنی که قراره کولر رو توش بذارم 60 70 متره
بعد از بررسی از چند فروشگاه و نظرات فروشنده ها به این نتیجه رسیدم که یک 24000 پاناسونیک برای سالن ما کافیه
مصرف برقش هم شنیدم که معقوله و زیاد نیست.

الان هم که پاناسونیک جشنواره داره و فرصت خوبیه برای خریدن.
نظر شما در مورد پاناسونیک 24000 چیه ؟

یه سوال دیگه اینکه این 24000 در مورد مصرف برق که مشکل ساز نیست ؟ منظورم قطعی و پریدن فیوز هست
انشاءالله به خوشی
من مشخصات پاناسونیک های جدید رو ندارم. همون طور که گفتم به لیبل روی دستگاه مراجعه کنید تا مشخصاتش دستتون بیاد. اگر اینورتر باشه بعید میدونم مشکلی از لحاظ آمپراژ داشته باشید ولی اگر غیر اینورتر باشه، جریان مصرفی دستگاه رو ببینید که چند آمپره. بعد محلی که میخواهید نصب کنید رو چک کنید که فیوزش چند آمپره و از اون فیوز چند تا وسیله مصرفی (پریز و روشنایی) منشعب شده. بالاخص اگر از پریزهای آشپزخونه که لوازم پرمصرف مثل لباسشویی و ... استفاده بشه مشکل ساز خواهد بود. وگرنه اگر برق مستقیم با فیوز حداقل 16 آمپر داشته باشه، به شرطی که سیم کشی هم استاندارد باشه (سیم نمره 2.5 به بالا) انشاءالله مشکلی ایجاد نمیشه.

Mehrdad.R201
04-07-2016, 09:36
والا در منزل ما یک دوشاخه مخصوص کولر پنجره ای بوده که در جعبه فیوزهای اشپزخانه فقط یک فیوز هست که مستقیم فقط با این 2 شاخه در ارتباطه. یعنی اون فیوز به هیچ چیز دیگه ای در ارتباط نیست.

عکسشو گذاشتم. فیوزش هم اینطور که نشون میده 25 امپر هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad.R201
04-07-2016, 09:41
اینم مشخصات این کولر پاناسونیک و لیبلی که روی خود دستگاه هست

به نظر میاد برق مصرفیش 12 امپر باشه.

majid_306
04-07-2016, 10:16
والا در منزل ما یک دوشاخه مخصوص کولر پنجره ای بوده که در جعبه فیوزهای اشپزخانه فقط یک فیوز هست که مستقیم فقط با این 2 شاخه در ارتباطه. یعنی اون فیوز به هیچ چیز دیگه ای در ارتباط نیست.

عکسشو گذاشتم. فیوزش هم اینطور که نشون میده 25 امپر هست.

نه مشکلی از بابت برق نخواهید داشت. کولرهای پنجره ای مصرفشون از اسپلیت ها بیشتره. قبلا برق شما دستکاری و بهینه سازی شده.

اینم مشخصات این کولر پاناسونیک و لیبلی که روی خود دستگاه هست

به نظر میاد برق مصرفیش 12 امپر باشه.

قیمت گارانتی دار این چنده؟

Amir-Rainman
04-07-2016, 10:37
دوستان این گرید انرژی A+++ واقعیه؟!! چقدر نسبت به بقیه گریدا (عموماً B) تو مصرف برق تفاوت داره؟!!

Mehrdad.R201
04-07-2016, 14:12
قیمتش الان در جشنواره 3 میلیون 180 هست

همه چیز این کولر اکی هست. تنها نگرانی من این هست که این کولر برای فضای منزل من که حال حدود 60 70 متره . اشپزخونه اپن هست .

و در انتها هم 2 تا اتاق 9 متری داریم.

امیدوارم برای این فضا جواب بده وگرنه از هر کسی پرسیدم پاناسونیک رو تایید کرد

alijigari
04-07-2016, 15:58
قیمتش الان در جشنواره 3 میلیون 180 هست

همه چیز این کولر اکی هست. تنها نگرانی من این هست که این کولر برای فضای منزل من که حال حدود 60 70 متره . اشپزخونه اپن هست .

و در انتها هم 2 تا اتاق 9 متری داریم.

امیدوارم برای این فضا جواب بده وگرنه از هر کسی پرسیدم پاناسونیک رو تایید کرد

درود
دوست عزیز شما میخواهین یک کولر گازی به فرض تو مهمان خانه بگذارین تا همه جای خونه را خنک کنه ؟؟؟
یا فقط برای یک جای خونه میخواهین استفاده کنین؟؟

Mehrdad.R201
04-07-2016, 18:50
راستش اولویت من پذیرایی هست. اما خب اگه موندگاری سرماش اینقر باشه که اتاق های انتهایی رو هم خنک کنه خیلی خوبه

البته من در نظر دارم که اگه اتاق ها خنک نشد ، بعدا برای اتاق ها یه کولر کوچولو بگیرم.

ولی من از 2 3 نفر که این کولر 24 رو داشتند سوال کردم گفتند که برای 100 متر بخوبی جواب میده

alijigari
04-07-2016, 19:23
راستش اولویت من پذیرایی هست. اما خب اگه موندگاری سرماش اینقر باشه که اتاق های انتهایی رو هم خنک کنه خیلی خوبه

البته من در نظر دارم که اگه اتاق ها خنک نشد ، بعدا برای اتاق ها یه کولر کوچولو بگیرم.

ولی من از 2 3 نفر که این کولر 24 رو داشتند سوال کردم گفتند که برای 100 متر بخوبی جواب میده

درود
1-پذیرایی شما چند متر هست ؟
2-اینکه میگن 24 برای 100 متر کافی هست ، برای سالنی هست که 100 متر باشه و دیوار بینشون نباشه و دور تا دورش دیوار باشه و در داشته باشه و هوای خنک قابل کنترل باشه --اما بعید میدونم 24 بتونه 100 متر را خنک کنه
3-این کولری که میگیری فقط پذیرایی را خنک میکنه ، فکر سایر اتاق ها را نکن که اصلا ممکن نیست . اگه هم روی دمای خیلی پایین بگذاری پذیرایی مثل یخچال میشه و تحمل سرما سخت میشه و بقیبه خونه همچنان گرم هست .چون برای من اتاقی که داخلش هستم خنک هست اما وقتی پامو از اتاق بیرون میگذارم و وارد سایر قسمت ها میشم ، مثل جهنم میمونه
4-فکر اینکه کولر گازی تمام اتاق را خنک نگه میداره از سرت بیرون کن ، چون فقط باید جلوی پرتاب بادش بشینی تا سرما را حس کنی ،نه اینکه به طرف دیگه پذیرایی باد بزه و انتظار داشته باشی طرف دیگه بشینی هوا خنک باشه
5-من 12000 اجنرال کم مصرف دارم دو ماهی 180.000 به قبض برق اضافه میشه ، شما که 24000 میخواهی بخریفکر پول برق هم بکن
6-به نظر من اجنرال بخر ، من هم ال جی دارم و هم اجنرال ، اجنرال واقعا عالی هست . الجی که خریدم 10 روز بعدش پره هاش به صدا افتاد و مجبور شدم ازاد پول بدم که برام عوض کنن-- و حتی یکیش کمپرسور بیرونش به صدا افتاده که خیلی صدای بدی میده

Mehrdad.R201
04-07-2016, 19:36
راستش اجنرال واقعا خوبه اما قیمتش خیلی بالاست.

بله من هم انتظار ندارم که کل خونه با یک کولر 24 خنک بشه و احتمالا برای اتاق ها یک دونه جدا میگیرم. الان برای من اولویت حال و پذیرایی هست.
سالن هم فضایی حدود 70 متر داره.

پول برقش رو هم کاریش نمیشه کرد. اجنرال هم بگیریم پول برقش زیاد میاد.کلا تو مازندران تابستون واقعا جهنم میشه هوا . امسال بدتر هم شده و خیلی گرمتر هست

ممنونم از نکاتی که مظرح کردید

alijigari
04-07-2016, 19:58
راستش اجنرال واقعا خوبه اما قیمتش خیلی بالاست.

بله من هم انتظار ندارم که کل خونه با یک کولر 24 خنک بشه و احتمالا برای اتاق ها یک دونه جدا میگیرم. الان برای من اولویت حال و پذیرایی هست.
سالن هم فضایی حدود 70 متر داره.

پول برقش رو هم کاریش نمیشه کرد. اجنرال هم بگیریم پول برقش زیاد میاد.کلا تو مازندران تابستون واقعا جهنم میشه هوا . امسال بدتر هم شده و خیلی گرمتر هست

ممنونم از نکاتی که مظرح کردید

درود
1-فقط بدی که اجنرال داره این هست که 5 متر لوله روش نیست -- لوله مسی هم نمایندگی میگه متری 17000 تومان اما نصاب متری 30000 تومان حساب میکنه اما من با چک و چونه 25000 دادم که کلی داغم کرد --جالبه کد قیمتی جفتشون یکی بود !
2-پاناسونیک که شما انتخاب کردین ، کم مصرف هست ؟؟؟ چون کولرهای گازی کم مصرف موجود در بازار واقعا مصرف برقشون با مدل عادی خیلی تفاوت داره و روی قبض برق که میاد تقاوت کامل معلوم هست

- - - Updated - - -

Mehrdad.R201
04-07-2016, 20:11
راستش مدلی که من انتخاب کردم اینورتر نداره. اما 2 نفر سوال کردم گفتند که فیش 10 تومنی برقشون شده 50

البته من نمیدونم این افزاد درست گفتن یا نه. اما خب قبض برق تابع میزان استفاده از کولر هست. یکی ممکنه در روز 2 ساعت استفاده کنه. یکی هم ممکنه در روز 10 ساعت

ولی خب من خونه پدر و پدرزنم که سامسونگ دارن و کولر 32000 هم هست و روشن میکنن فیش برقشون 100 به بالا میاد. خونه پدرم نرمال قبضش 40 تومنه که کولر میزنه 100 150 190 میاد.

ولی خب خونه اون 200 متره. خونه من 100 متر. خونه اون کفش موکت داره. خونه من سرامیک. ولی خب خونه اون مثل خونه من (چون طبقه اخر ساختمون هست) گرم نمیشه.

منم اینجا پنجره ها رو دادم توری زدن که از هوای طبیعی هم بتونم بهتر استفاده کنم. چون اونطوری قبض کولر کمر شکن میشه

alijigari
04-07-2016, 20:28
راستش مدلی که من انتخاب کردم اینورتر نداره. اما 2 نفر سوال کردم گفتند که فیش 10 تومنی برقشون شده 50

البته من نمیدونم این افزاد درست گفتن یا نه. اما خب قبض برق تابع میزان استفاده از کولر هست. یکی ممکنه در روز 2 ساعت استفاده کنه. یکی هم ممکنه در روز 10 ساعت

ولی خب من خونه پدر و پدرزنم که سامسونگ دارن و کولر 32000 هم هست و روشن میکنن فیش برقشون 100 به بالا میاد. خونه پدرم نرمال قبضش 40 تومنه که کولر میزنه 100 150 190 میاد.

ولی خب خونه اون 200 متره. خونه من 100 متر. خونه اون کفش موکت داره. خونه من سرامیک. ولی خب خونه اون مثل خونه من (چون طبقه اخر ساختمون هست) گرم نمیشه.

منم اینجا پنجره ها رو دادم توری زدن که از هوای طبیعی هم بتونم بهتر استفاده کنم. چون اونطوری قبض کولر کمر شکن میشه
درود
۱-منظورتون از فیش ۱۰ تومانی برقشان شده ۵۰ ، متوجه نشدم
۲-برای ۳۲۰۰۰ اشتباه نمیکنید که ۱۵۰ میاد؟
۳-مصرف من روزی ۱۴ ساعت هست !
۴-فقط برای کولرهای کم مصرف نباید زیاد خاموش و روشن کنید ، چون ابتدای کار که روشن میشه با حد اکثر توان کارمیکند اما بعد از مدتی مصرفش نصف میشه

Mehrdad.R201
04-07-2016, 20:56
یعنی طرف میگفت در حالت نرمال فیش برق من دوره ای 10 هزار تومن میشه اما وقتی کولر میزده شده 50 هزار تومن

البته توضیح نداد که چطور در روز استفاده میکنه.

اینکه فرمودید 32000 هزینه اش 150 میشه منظورتون اینه که زیاد اومده یا کم ؟

این کولر رو نمیدونم اسمشو بشه گذاشت کم مصرف یا نه. ولی میدونم اینورتر نداره

alijigari
05-07-2016, 12:37

درود
هزینش خیلی کم گفته ، هزینه باید بیشتر از اینا بیاد --مگر اینکه مصرفشون خیلی کم باشه
سعی کیند کم مصرف بخرید که برای بعدا با مشکل بر نخورید

- - - Updated - - -

درود
هزینش خیلی کم گفته ، هزینه باید بیشتر از اینا بیاد --مگر اینکه مصرفشون خیلی کم باشه
سعی کیند کم مصرف بخرید که برای بعدا با مشکل بر نخورید

Mehrdad.R201
05-07-2016, 22:31
خب من امروز پاناسونیک 24000 رو خریدم. تو همون فروشگاهی که خریدیم یک دونه 24 هزار نصب بود و با اینکه فضای فروشگاه از خونه من بزرگتر بود اما خوب خنک کرده بودش.

حالا در روزهای اینده نصابش میاد برای نصب که انشالله ببیینیم چطوره. بعد از نصب تجربه خودم رو در موردش حتما اینجا برای دوستان خواهم نوشت

shadune
09-07-2016, 09:57
سلام دوستان
من خودم خیلی اطلاعات ندارم
اما جدیدا ما خرید کردیم از یه سایت اینترنتی به اسم هورانه
کارشناساش خیلی خوب راهنماییمون کردن مشکلی هم پیش نیومد مثلا اینکه متراژ جامون٬ اینکه تا چه اندازه میخوایم هزینه کنیم همه اینها بعد چند مدل پیشنهاد دادن که در نهایت ما یه سامسونگ خریدیم و اینکه هزینه حمل تا درب منزلش رایگان بود گارانتیشم مشکلی نداشت زنگ زدیم اومدن نصب کردن.
اینم آدرسش

alijigari
09-07-2016, 14:35
سلام دوستان
من خودم خیلی اطلاعات ندارم
اما جدیدا ما خرید کردیم از یه سایت اینترنتی به اسم هورانه
کارشناساش خیلی خوب راهنماییمون کردن مشکلی هم پیش نیومد مثلا اینکه متراژ جامون٬ اینکه تا چه اندازه میخوایم هزینه کنیم همه اینها بعد چند مدل پیشنهاد دادن که در نهایت ما یه سامسونگ خریدیم و اینکه هزینه حمل تا درب منزلش رایگان بود گارانتیشم مشکلی نداشت زنگ زدیم اومدن نصب کردن.
اینم آدرسش

درود
دوست عزیز اگه امکان داره مدل کولر سامسونگ با ظرفیتش و متراژ اتاقی که داخلش نصب کردین و هزینه پرداختی برای خرید کولر را بفرمایید که ما هم از خرید شما اطلاعات مفیدی کسب کنیم .
شما بعد از نصب هیچ هزینه ای ندادید ؟؟؟
پنل بیرون را روی زمین گذاشتید یا روی دیوار ؟؟

Mehrdad.R201
09-07-2016, 22:05
خب من کولر پاناسونیک رو راه انداختم

3 میلیون و 180 قیمت کولر شد
60 تومن هزینه حمل با اتومبیل و کارگر جهت اوردن به طبقه چهارم شد (ساختمون اسانسور نداره)
220 تومن هزینه تجهیزات (لوله درین ، لوله مسی ، پایه ، کابل برق) شد
یه دونه محافظ کولر ترمینال دار باید بگیرم که هنوز نگرفتم
در ضمن برقکار هم باید بیاد و داکت بگیرم تا لوله های داخل رو زیر داکت ببرم که این 2 مورد اخری قیمتش فردا مشخص میشه.

هزینه نهایی رو بعد از انجام اون 2 مورد اخر براتون میزنم

اما واقعا خوب خنک میکنه. حال رو که یخ کرده بود بعد از 2 ساعت کار کردن. اتاقهای ته خونه هم هواشون خیلی معتدل شده بودند.

=======================
خب این موارد هم امروز بهش اضافه شده
15000 تومان پول داکت دادیم
15000 تومان پول فوم تزریقی که سوراخ سمبه لوله کشی رو بپوشونه
36000 تومان پول محافظ مخصوص کولر ترمینال دار
--------------------
یه هزینه برقکار مونده که اونم امروز بیاد معلوم میشه و من در انتها کل هزینه ای که شده برای خرید این کولر رو عرض میکنم خدمت دوستان

========================
خب برقکار هم اومد و بابت نصب داکت 15000 تومنی گرفت از ما
سر جمع همه هزینه ها شد 3641000 تومان

shadune
10-07-2016, 11:07
به من گفتن برای ملک مسکونی هر 400 تا 500 btu/h برای 1 متر جواب میده ما متراژ 60 متر بود یه 24000 گرفتیم
برای اداری هز 700-800 btu/h برای 1 متر جواب میده
تجازی یا مغازه هر 900-1000 btu/h برای 1 متر جواب میده
نصاب از گارانتی زنگ زدیم شرکت فرستاد و رایگانه اما اگه مثلا شلنگ یا وسیله اضافی مصرف بشه هزینه گرفته میشه
پنل بیرون هم گفتن فرقی نداره هم میتونید روی زمین بذارید هم روی دیوار نصب میشه

این هم مدل کالای من

hamidreza777
11-07-2016, 23:37
جهت اطلاع دوستان در مورد پول برق کولر
قبلا یه کولر پنجره ای اجنرال 18000 داشتم که قبض برق حدود 200 تا 220 تومن میومد هر سری (ساعت استفاده از 10 صبح تا 5 عصر)
امسال با یک کولر اینورتر دار سامسونگ 24000 عوضش کردم قبض برای دو ماه شده 125000 تومان (حدودا 45 درصد صرفه جویی - البته اینم حساب کنید که قبلی 18000 بود و این 24000)

فکر کنم حالا راحت تر بتونید اون 30 تا 60 درصد صرفه جویی در مصرف برق رو درک کنید.

محسن ارجمندی
13-07-2016, 10:42
سلام کسی جواب مارا نداد...برای 60متر مربع چه کولری خوبه بگیر م ..خوب جواب بده بودجم 2تومنه..برای منطقه جنوب که هواش گرم وشرجیه؟؟

alijigari
14-07-2016, 00:24
سلام کسی جواب مارا نداد...برای 60متر مربع چه کولری خوبه بگیر م ..خوب جواب بده بودجم 2تومنه..برای منطقه جنوب که هواش گرم وشرجیه؟؟
درود
اتاقی که میخواهید کولر نصب کنید چند متر هست ؟

vahidreza2007
14-07-2016, 00:56

60 تومن هزینه حمل با اتومبیل و کارگر جهت اوردن به طبقه چهارم شد (ساختمون اسانسور نداره)
در ضمن برقکار هم باید بیاد و داکت بگیرم تا لوله های داخل رو زیر داکت ببرم که این 2 مورد اخری قیمتش فردا مشخص میشه.

اما واقعا خوب خنک میکنه. حال رو که یخ کرده بود بعد از 2 ساعت کار کردن. اتاقهای ته خونه هم هواشون خیلی معتدل شده بودند.

=======================
--------------------
یه هزینه برقکار مونده که اونم امروز بیاد معلوم میشه و من در انتها کل هزینه ای که شده برای خرید این کولر رو عرض میکنم خدمت دوستان

========================

مبارکت باشه داداش

از خنک کنندگی و صداش و ... راضی هستی ؟ اینورتور داره ؟ مدل دقیق کولرت رو بگو لطفا و اینکه از کجا خریدی ؟ احتمالا ما هم یکی بگیریم

محسن ارجمندی
15-07-2016, 10:55
درود
اتاقی که میخواهید کولر نصب کنید چند متر هست ؟

سلام...برای پزیرایی با 45متر مربع...خوب خنک کنه..

mehrdadb3
16-07-2016, 22:23
با سلام خدمت تمامی دوستان

میخواستم یه کولر گازی اینورتر دار بگیرم برای خونه میخواستم که نزدیک 70 متر هست

به نظرتون چه مدلی خریداری کنم که هم کم مصرف باشه هم تقریبا تمام خونه رو خنک کنه حالا نه در حد یخچال :n02:

ما سمت شرق تهران هستیم طرفای رودهن که هواش یه 6 7 درجه ای از تهران خنک تره

به نظرتون کولر های ال جی مناسب هستن یا دنبال مدلای دیگه باشم یه مدلم اومده میدیا که بانیان گارانتی میکنه

Soroush-S
17-07-2016, 11:03

به نظرتون چه مدلی خریداری کنم که هم کم مصرف باشه هم تقریبا تمام خونه رو خنک کنه حالا نه در حد یخچال :n02:

به نظرتون کولر های ال جی مناسب هستن یا دنبال مدلای دیگه باشم یه مدلم اومده میدیا که بانیان گارانتی میکنه

اگه گارانتی معتبر و خوب میخوای برو سراغ اسنوا و دوو
برای 70 متر 18 هزار دوو اینورتر خوبه . 24 هزار زیاده چون خیلی سرد میکنه:n01:

p30g
17-07-2016, 11:14

اگه بودجش رو داری 100 درصد الجی خدماتش فوق العادست
فقط گری و اوجنرال بخصوص باگارانتی نیا نخر که فقط پولت رو هدر دادی

mehrdadb3
17-07-2016, 12:06
اگه بودجش رو داری 100 درصد الجی خدماتش فوق العادست
فقط گری و اوجنرال بخصوص باگارانتی نیا نخر که فقط پولت رو هدر دادی

حالا به غیر از خدمات از لحاظ کارکرد هم خوب هستن ال جی ها؟ بعد 18000 جواب میده خونه رو که تو حال بزاریم اتاقهارم تا حدی خنک کنه
از اوجنرال هم تعریف میکردن ولی نمیدونم مصرفشون چجوریاست
برندهای دیگه مثل پاناسونیک - توشیبا و سامسونگ چطورند

p30g
17-07-2016, 12:47
حالا به غیر از خدمات از لحاظ کارکرد هم خوب هستن ال جی ها؟ بعد 18000 جواب میده خونه رو که تو حال بزاریم اتاقهارم تا حدی خنک کنه
از اوجنرال هم تعریف میکردن ولی نمیدونم مصرفشون چجوریاست
برندهای دیگه مثل پاناسونیک - توشیبا و سامسونگ چطورند

مدل هایی که الجی که در ایران ارائه میده جزو جدیدترن هاش هست که همین موضوع میتونه فاکتور مهمی در خریدش باشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در مجاورت اتاقها کولر نصب بشه بله باد به اتاقها هم میرسه
18000 کافیه در صورتی که روزها در اتاقها بسته باشه و خونه هم عایق (شیشه ها دوجه داره و...باشه) در غیر این صورت حداقل یک 24000 نیاز دارید.
اجنرال خوبه ولی اوجنرال و گری که شرکت نیا میفروشه جزو قدیمیترینها هست پاناسونیک و توشیبا هم همینطور جدیدترین مدلهاشون مربوط به سال 2013 هست

mehrdadb3
17-07-2016, 13:42
مدل هایی که الجی که در ایران ارائه میده جزو جدیدترن هاش هست که همین موضوع میتونه فاکتور مهمی در خریدش باشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر در مجاورت اتاقها کولر نصب بشه بله باد به اتاقها هم میرسه
18000 کافیه در صورتی که روزها در اتاقها بسته باشه و خونه هم عایق (شیشه ها دوجه داره و...باشه) در غیر این صورت حداقل یک 24000 نیاز دارید.
اجنرال خوبه ولی اوجنرال و گری که شرکت نیا میفروشه جزو قدیمیترینها هست پاناسونیک و توشیبا هم همینطور جدیدترین مدلهاشون مربوط به سال 2013 هست

خونه که پنجره هاش 2 جداره هست و خوب عایق هست پس با این حساب بهترین گزینه در حال حاضر همین ال جی هستش
ممنون از راهنماییتون

alizali
19-07-2016, 19:13
درود بر اساتید
کولر گازی مناسب فقط سرمایش برای محیط زیر
اصفهان
طبقه سوم از یک آپارتمان 4 طبقه
150 متر
سه خوابه
اشپزخانه اوپن
ترجیحا فقط سالن را خنک کند کفایت می کند. سالن و آشپزخانه شاید نزدیک صد متر

اولا مقدار BTU
دوما مارک و مدل پیشنهادی
باتشکر

کسی پیشنهادی نداره؟

Mehrdad.R201
20-07-2016, 01:48
مبارکت باشه داداش

از خنک کنندگی و صداش و ... راضی هستی ؟ اینورتور داره ؟ مدل دقیق کولرت رو بگو لطفا و اینکه از کجا خریدی ؟ احتمالا ما هم یکی بگیریم

مخلصیم
صداش خیلی زیاد نیست. البته بی صدا نیست ولی صداش من رو که اذیت نمیکنه.
لحظه ای که روشن میشه یه صدای خاصی داره ولی بعد نورمال میشه

من از خنک کنندگیش راضی هستم. 2 3 ساعت کار میکنه خونه خنک میشه کامل. البته من بخاطر قبض برق در روز خیلی روشنش نمیکنم. ولی امروز مثلا خیلی گرم بود 7 8 ساعتی روشن بود.

کولر اینورتر نداره. 24000 هست. پاناسونیک سری MKF موتورش هم میدونم روتاری نیست.

abolfazl sodmand
22-07-2016, 11:55
سلام دوستان
من یک کولر گازی برای یک پذیرایی 6*7 حدودا میخام با بودجه 2.5 میلیون چی میتونم بگیرم باید چه ظرفیتی باشه؟
بعد مصرف انرژیش هم مهم پول برق ندارم بدم :n02:
با تشکر :n12:

srx190d
22-07-2016, 16:21
راجع به سرويس و نگهداري معمولا چه زماني يايد انجام بشه و چه كار هايي
من ي پنجره اي اوجنرال كنترل دار دارم چند سال فقط يه گردگيري و شستشوي ----- و تمام

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

Arash1003
26-07-2016, 18:58

=======================
--------------------

========================

سلام
داداش مبارکت باشه:n40:
گارانتی چه شرکتی هست؟
از نمایندگی رسمی (برند شاپ) پاناسونیک خریدی؟ یا از فروشگاههایی که همه برندی دارند؟

Arash1003
26-07-2016, 19:00

=======================
--------------------

========================

سلام
داداش مبارکت باشه:n40:
گارانتی چه شرکتی هست؟ منظور اینکه گارانتی اصلی هست یا متفرقه؟
از نمایندگی رسمی (برند شاپ) پاناسونیک خریدی؟ یا از فروشگاههایی که همه برندی دارند؟

محسن ارجمندی
30-07-2016, 10:56
:n34::n34::n34::n34:کسی نبود جواب مارا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n 24::n24::n25:

alijigari
30-07-2016, 20:55
سلام...برای پزیرایی با 45متر مربع...خوب خنک کنه..
درود
میتونید اجنرال 18000 یا 24000 یا الجی سریnext plus که یک محصول جدید هست بگیرین
فقط 600 تا 800 ممکن هست از بوجه شما بیشتر باشه
-------------------
فقط اجنرال موقع خرید 5 متر لوله مسی رایگان نداره و باید پول بدین که فکر کنم متری 30 تومان باشه

گلناز مهدی عصری
17-08-2016, 10:47
با سلام و احترام
به تازگی عضو سایت شدم در خصوص خریداری کولر گازی یا اسپیلت برای آپارتمانی در طبقه دوم مرکز شهر تهران که 18 سال ساخت می باشد و دارای یک تراس کوچک در کنار درب آشپزخانه و دو خوابه با متراژ 70 متر که یکی از اتاقها که کنار آشپزخانه است دریچه کولر ندارد و از طرفی کولر آبی 4500 در پشت بام نصب شده می خواستم بدانم چه مارکی اینوتور دار توصیه می شود و اینکه آیا می توان برای زمستان هم از این مدل اینورتور دار استفاده کرد اگر نشود برای زمستان استفاده کرد باید در کجا نصب شود با توجه به اینکه کمترین بهم ریختگی و لوله کشی نیز مد نظر است از نظر سرویس هرچند وقت یکبار باید انجام شود ؟ با توجه به اینکه لوله آب و گاز نیز از تراس عبور کرده مشکلی پیش نمی آید؟ ضمنا قیمت و گارانتی نیز مشخص شود؟
با تشکر

sadrasaeed
31-03-2017, 20:51
باسلام
می خواستم برای یک واحد صد متری دوخوابه کولر گازی اینورتر دار و کم مصرف بخرم کسی می تونه راهنمایی کنه برای سالن و دوخواب کولر با چه ظرفیتی بخرم که مصرف برق متعادل داشته باشه و زیاد گرون در نیاد ساختمان تهران و در طبقات میانب واقع شده
فاصله محل نصب تا هراطاق کمتر از 5 متر است ایا کنتور ساختمان جواب کولر ها برای سه تا فضا را می دهد
باتشکر

CAPITAN MAC
05-04-2017, 00:07
سلام
دوستان نظرتون درمورد کولر گازی و اسپلیت دیواری 30000 جیمتیک گری چی هست؟

alijigari
05-04-2017, 14:06
با سلام و احترام
به تازگی عضو سایت شدم در خصوص خریداری کولر گازی یا اسپیلت برای آپارتمانی در طبقه دوم مرکز شهر تهران که 18 سال ساخت می باشد و دارای یک تراس کوچک در کنار درب آشپزخانه و دو خوابه با متراژ 70 متر که یکی از اتاقها که کنار آشپزخانه است دریچه کولر ندارد و از طرفی کولر آبی 4500 در پشت بام نصب شده می خواستم بدانم چه مارکی اینوتور دار توصیه می شود و اینکه آیا می توان برای زمستان هم از این مدل اینورتور دار استفاده کرد اگر نشود برای زمستان استفاده کرد باید در کجا نصب شود با توجه به اینکه کمترین بهم ریختگی و لوله کشی نیز مد نظر است از نظر سرویس هرچند وقت یکبار باید انجام شود ؟ با توجه به اینکه لوله آب و گاز نیز از تراس عبور کرده مشکلی پیش نمی آید؟ ضمنا قیمت و گارانتی نیز مشخص شود؟
با تشکر

باسلام
می خواستم برای یک واحد صد متری دوخوابه کولر گازی اینورتر دار و کم مصرف بخرم کسی می تونه راهنمایی کنه برای سالن و دوخواب کولر با چه ظرفیتی بخرم که مصرف برق متعادل داشته باشه و زیاد گرون در نیاد ساختمان تهران و در طبقات میانب واقع شده
فاصله محل نصب تا هراطاق کمتر از 5 متر است ایا کنتور ساختمان جواب کولر ها برای سه تا فضا را می دهد
باتشکر

درود
در حال حاضر مارک ال جی و اجنرال مارک خوبی هستن اما قیمت ها خیلی بالا رفته که از 3.5 میلیون برای 12000 شروع میشه که اتاق 12 تا 17 متری را ساپورت میکنه .
به هر کدوم از شرکت ها که زنگ بزنین به طور رایگان مشاور میفرستن و جاهایی که باید نصب بشه را خدمتتون می گویند .
برای زمستان هم میتونین از بخاریش اسفاده کنین اما گرمای بخاری گازی را نداره --برای حالت گرمش جاهایی که امکان قرار دادن بخاری نیست به اجبار استفاده میکنن . در کل گرماش بدک نیست .مثل خود من که از حالت گرمایش کولر گازی در زمستان استفاده میکنم .

CAPITAN MAC
05-04-2017, 16:25
سلام
دوستان نظرتون درمورد
کولر گازی و اسپلیت دیواری 30000 جیمتیک گری چی هست؟

hastiaaa
18-04-2017, 19:35
کولر گازی سامسونگ 25000 AR25KSSS GOOD1 INVERTER

نحوه عملکرد سه وجهی

کولر گازی Good1 سامسونگ از اساس با هدف کارایی منحصر به فرد طراحی شد. طراحی سه وجهی آن، دارای ورودی هوای عریض تری بوده، بنابراین امکان مکش هوای بیشتری وجود دارد. دامنه وسیع تر، زاویه خروج هوا، پره هایv شکل و فن بزرگ...همه و همه موجب می شوند که هوا سریعتر، تا شعاع دورتر و در دامنه گسترده تری خنک شود.

صرفه جویی در مصرف انرژی

کولر گازی Good1 سامسونگ، اینورتر می باشد که دمای مورد نظرتان را متعادل نگه می دارد و دیگر نیازی به خاموش و روشن کردن مداوم کمپرسور نیست، بنابراین حدود 60% در مصرف انرژی صرفه جویی می کند. این تکنولوزی باعث می شود که در بازه زمانی طولانی تری احساس آرامش و خنکی نمایید بدون اینکه نگران قبض برق باشید.

محافظت و نگهداری بی دردسر

علیرغم فیلترهای رایج که اغلب دسترسی به آنها دشوار است، فیلتر Easyدر کولر گازی Good1سامسونگ، خارج از بدنه اصلی و بر روی دستگاه تعبیه شده است. بنابراین بدون هیچ نیازی به باز کردن یکی از قاب های بدنه یا دردسر بیرون کشیدن آن،به راحتی می توان فیلتر را بیرون آورد، تمیز کرد و سپس به محل مربوطه بازگرداند. پوشش آنتی باکتریال آن، گرد و غبار، آلاینده های خطرناک هوا و مواد آلرژی زا را فیلتر می کند.

عملکردی مداوم و طولانی

کولر گازی Good1 سامسونگ در محیط ها و شرایط سخت نیز به راحتی قابل نصب و استفاده است. با داشتن تکنولوژی محافظت سه گانه مضاعف (Triple Protector Plus)، از کمپرسور و کنترل کننده بدون وجود هیچگونه تثبیت کننده ولتاژی در برابر اضافه بار ناشی از ارتعاشات برق و نوسانات جریان برق محافظت می کند. همچنین دارای یک پوشش ضدپوسیدگی به منظور جلوگیری از پوسیدگی کندانسور و زنگ زدگی بدنه می باشد. هچنین این کولر می تواند با وجود یک کندانسور بزرگتر و جریان بهینه سازی شده، در دماهای بالا (تا 58 درجه سانتیگراد) به خوبی دوام بیاورد.

اطمینان یافتن از نصب صحیح

نصب هوشمند یک قابلیت تشخیص خودکار است که این امکان را برایتان فراهم می نماید تا متوجه شوید که مدیر سرویس نصب کولر گازی سامسونگ شما، کار خود را به درستی انجام داده است. این قابلیت به طور خودکار خطاهای نصبی که می توانند هنگام استفاده از کولر، ایجاد مشکل کنند از قبیل ارتباط نامناسب با واحد بیرونی، هر نوع مشکل در یکپارچگی سیستم لوله های هوا و جریان ضعیف سرما را بررسی می کند.

تنها با فشردن یک دکمه احساس خنکی کنید!

کولر گازی Good1 سامسونگ ابتدا هوا را با استفاده از حالت قدرتمند «خنک کننده سریع» خنک می کند. سپس حالت دستگاه به طور خودکار به حالت راحت یا "Comfort Cool " تغییر می یابد تا به دمای هوای دلخواه تان برسید. بنابراین احساس سرما نمی کنید و نیازی نیست هیچ کدام از تنظیمات را به طور دستی تغییر دهید یا کولر گازی را خاموش و روشن کنید.

فروشگاه اینترنتی سامسونگ شاپ، کولر گازی سامسونگ کولر گازی سامسونگ 25000 AR25KSSS GOOD1 INVERTER را با قیمت ایده آل و خدمات پس از فروش سام سرویس (نمایندگی رسمی خدمات پس از فروش محصولات سامسونگ در ایران) عرضه می نماید.
خرید محصولات سامسونگ با ضمانت نامه سام سرویس.... samsungshop.ir

mahdi_ctr
26-04-2017, 18:27
با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یه کولر گازی بخرم با بودجه حدود 3.500
متراژی که میخوام خنک شه تقریبا حدود 40 متر میشه که شامل حال و پذیرایی هست که به صورت L هست
البته مصرف برقش هم برام مهمه که کم باشه

یه راهنمایی اگه بهم بکنید که چه برندی و با چه ظرفیتی بخرم

در مرود برند های هایسنس و گرین نظرتون چیه و آیا از لحاظ قیمت و کارایی میتونن با برند هایی مثل ال جی و اجنرال برابری کنه؟

hamidreza777
27-04-2017, 13:29
با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یه کولر گازی بخرم با بودجه حدود 3.500
متراژی که میخوام خنک شه تقریبا حدود 40 متر میشه که شامل حال و پذیرایی هست که به صورت L هست
البته مصرف برقش هم برام مهمه که کم باشه

یه راهنمایی اگه بهم بکنید که چه برندی و با چه ظرفیتی بخرم

در مرود برند های هایسنس و گرین نظرتون چیه و آیا از لحاظ قیمت و کارایی میتونن با برند هایی مثل ال جی و اجنرال برابری کنه؟

هایسنس 18 هزار یا 24 هزار جواب میده،خوبی 24 هزار اینه اگه بعدا جابجا بشید میتونید استفاده کنید.
فقط پیش از خرید کولر وبلاگ زیر را مطالعه کنید

banehfake.blogfa.com
(banehfake.blogfa.com)

mahdi_ctr
30-04-2017, 09:48
هایسنس 18 هزار یا 24 هزار جواب میده،خوبی 24 هزار اینه اگه بعدا جابجا بشید میتونید استفاده کنید.
فقط پیش از خرید کولر وبلاگ زیر را مطالعه کنید

banehfake.blogfa.com
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون دوست عزیز
با همین قیمت روی برند های دیگه نمیشه حساب باز کرد؟ یا بهترین انتخاب از لحاظ مواردی که گفتم همین هایسنس میشه؟

hamidreza777
30-04-2017, 11:22
ممنون دوست عزیز
با همین قیمت روی برند های دیگه نمیشه حساب باز کرد؟ یا بهترین انتخاب از لحاظ مواردی که گفتم همین هایسنس میشه؟

من باشم ترجیح میدم هایسنس اینورتر با گارانتی بخرم،برند های دیگه مثل Gree هم بد نیستن،ولی هایسنس رو از چند نفر که داشتن پرسیدم پارسال ،راضی بودن.

srx190d
30-04-2017, 11:32
اصل جنس اوجنرال
ي پنجره اي كنترل دار ٢٤٠٠٠ گرفتم ٧ سال پيش
فوق العاده

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

bking
30-04-2017, 20:57
سلام
دوستان تا قیمت حدود 2,500,000 چه کولری (24000) برای مناطق اذربایجان پیشنهاد میدین؟
ممنون

hamidreza777
01-05-2017, 13:55
اصل جنس اوجنرال
ي پنجره اي كنترل دار ٢٤٠٠٠ گرفتم ٧ سال پيش
فوق العاده

کولر های پنجره ای فقط به درد مغازه میخوره،سر و صدای زیادی داره و برای خونه مناسب نیست،
من یه پنجره ای اجنرال دارم،به قیمت مناسب میفروشم.

srx190d
01-05-2017, 15:58
کولر های پنجره ای فقط به درد مغازه میخوره،سر و صدای زیادی داره و برای خونه مناسب نیست،
من یه پنجره ای اجنرال دارم،به قیمت مناسب میفروشم.

به نظر من از نظر قيمت و كارايي خيلي عالي
صدا هم واقعا آزار دهنده نيست
با اينكه كمپرسور كاوازاكي داره فكر كنمض
تقريبا هم صدا كولر آبي از نظر استاندارد توليد صدا انقدر هم اختلاف نداره ولي مكان ما سر و صدا تقريبا زياد حاشيه خيابان هستيم
مدل شما رو نميدونم ولي اين خيلي كم صدا فقط مواقع استارت كمپرسور متوجه صدا ميشه بقيه مواقع فقط صدا باد مياد

hamidreza777
01-05-2017, 16:03
به نظر من از نظر قيمت و كارايي خيلي عالي
صدا هم واقعا آزار دهنده نيست
با اينكه كمپرسور كاوازاكي داره فكر كنمض
تقريبا هم صدا كولر آبي از نظر استاندارد توليد صدا انقدر هم اختلاف نداره ولي مكان ما سر و صدا تقريبا زياد حاشيه خيابان هستيم
مدل شما رو نميدونم ولي اين خيلي كم صدا فقط مواقع استارت كمپرسور متوجه صدا ميشه بقيه مواقع فقط صدا باد مياد

همون دیگه،تو مغازه زیاد احساس نمیشه صدای بادش
برای سکوت خونه پنجره ای اصلا جذاب نیست و ارزش خریدن نداره.

bking
02-05-2017, 10:38
سلام
دوستان تا قیمت حدود 2,500,000 چه کولری (24000) برای مناطق اذربایجان پیشنهاد میدین؟
ممنون
پیشنهادی نبود؟

ase_pase
06-05-2017, 17:49
سلام

برای یک خونه ویلایی تو شمال که حدود 200 متر و 3 خوابه هستش یک کولر اینورتر چی مناسب هستش ؟
اتاق ها خودشون کولر و سرمایش دارن اما یک فضای حدود 110-120 متری هستش (شامل آشپزخانه اوپن) که 3 تا پنجره بزرگ رو به شرق دارن و الان با یک اسپیلیت 28000 پاناسونیک (که البته برای حدودا 14 سال پیش هستش و دائما سرویس میشده اما فکر کنم عمرشو کرده و دیگه درست کار نمیکنه) اصلا خنک نمیشه.
برای اتاق حدودا 14 متری چه کولر پرتابلی مناسبه ؟ (ترجیحا اینورتر)

Soroush-S
06-05-2017, 19:56
سلام

برای یک خونه ویلایی تو شمال که حدود 200 متر و 3 خوابه هستش یک کولر اینورتر چی مناسب هستش ؟
اتاق ها خودشون کولر و سرمایش دارن اما یک فضای حدود 110-120 متری هستش (شامل آشپزخانه اوپن) که 3 تا پنجره بزرگ رو به شرق دارن و الان با یک اسپیلیت 28000 پاناسونیک (که البته برای حدودا 14 سال پیش هستش و دائما سرویس میشده اما فکر کنم عمرشو کرده و دیگه درست کار نمیکنه) اصلا خنک نمیشه.
برای اتاق حدودا 14 متری چه کولر پرتابلی مناسبه ؟ (ترجیحا اینورتر)

خونه ماهم همچین معماری داره تقریبا - ما یدونه کولر دوو 24 هزار اینورتر گرفتیم . روزای عادی که خودمون هستیم درجه کولر روی 27 یا 28 میزاشتیم . تمام پذیرایی ما خنک میشه و البته آشپزخونه کمتر نسبت به پذیرایی چون اپن نیست

ase_pase
06-05-2017, 20:07
مرسی :)
یعنی تو مرداد هم راحت جواب میده ؟
واسه سوال دوم و کولر پرتابل هم اگه کسی میتونه کمکم کنه :)

farshad.88
07-05-2017, 06:43
سلام دوستان
یک کولر گازی مارک گری از جنوب ( بازار های مرزی ) خریدم . مدلش رو توی اینترنت سرچ میکنم نتیجه ای نداره
Gree Power J24C3
میخواستم ببینم کسی این مدل رو دشته ؟ آیا خوبه ؟ سرم کلاه نرفته ؟ به قیمت 2 میلیون خریم
توی اینترنت مدل S24C3 هست اما این نیست. گازش هم R22 هست

sinad
18-08-2017, 01:34
سلام دوستان
یک کولر گازی مارک گری از جنوب ( بازار های مرزی ) خریدم . مدلش رو توی اینترنت سرچ میکنم نتیجه ای نداره
Gree Power J24C3
میخواستم ببینم کسی این مدل رو دشته ؟ آیا خوبه ؟ سرم کلاه نرفته ؟ به قیمت 2 میلیون خریم
توی اینترنت مدل S24C3 هست اما این نیست. گازش هم R22 هست

مدل پاور هستش مشکلی نداره ولی بهترین مدلش مدل جیماتیک هستش که برای منطقه جنوب کشور که هوار گرم هستش ساخته شده

پیروز99
18-08-2017, 09:06
سلام

چند هزاره ؟ اینورتره؟

farshad.88
19-08-2017, 07:05
سلام

چند هزاره ؟ اینورتره؟

24000
خیر اینورتر نیست. پیشنهاد میکنم اگه خواستید بخرید حتما اینورتر بخرید. به جز هزینه برق توی عملکرد برق ساختمان هم تاثیر داره. الان من اینو که روشن یا خاموش میکنم برق بقیه وسایل هم کم یا زیاد میشه !!

edi2
24-10-2017, 21:30
دوستان تا 5 6 میلیون برای خونه 85 متری چه کولری رو میتونید معرفی کنید که تو این رنج قیمت خوب باشه؟

sp1319
17-04-2018, 10:34
دوستان لطفا بنده را کمک کنید
میخوام یک کولر گازی اینورتر مارک گری 24000 یا 30000 برای خانه در شهر تهران خریداری کنم دنبال یک جا میگردم که بدون دغدغه از کلاهبرداری و راحت خرید کنم این مدت خیلی گشتم ولی به نظرم فروشنده ها یا اطلاعات کافی نمیدن یا کلاهبردارن (به فروشنده ها بر نخوره ولی عموما من گرفتاره این نوعشان بودم) خواهش میکنم یک جای مطمئن معرفی کنید. ممنون

hooman7
12-05-2018, 21:47
سلام دوستان
برای یک فضای 40 متری شامل پذیرایی و آشپزخانه (مربع شکل) چه کولی پیشنهاد میدید؟
حتما اینورتر باشه و ار برندهای معتبر باشه.
با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2018, 13:32
سلام دوستانبرای یک فضای 40 متری شامل پذیرایی و آشپزخانه (مربع شکل) چه کولی پیشنهاد میدید؟
حتما اینورتر باشه و ار برندهای معتبر باشه.
با تشکر

سلام
اگر تهران هستین و گرمایی نیستین و واحد هم آفتاب گیر و گرم نیست پس یک 12000 کفایت میکنه ولی همه ی کولرهای گازی چه پنجره ای چه دو تکه باید در ارتفاع 180 سانتی از کف اتاق نصب بشه
اگر گرمایی هستین و واحد آفتاب گیر و گرم هست پس باید 18000 بگیرین تا واحد بشه یخچال
اگر آفتاب گیر هست اما گرمایی نیستین پس همون 12000 کافیه اما باید در و پنجره ها باید با دذزگیر کیپ بشه تا وقتی باد میاد نفوذ نکنه توی واحد و هوای خنکِ واحد رو ببره بیرون
اون قسمتش هم که بیرونِ اتاق وصل میشه بایدحتی الامکان در سایه باشه یا سایه بون داشته باشه
P===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

aidin619
05-07-2018, 08:35
این کولرهای دوال اینورتر بابرد چی هست که میگن Aaa+ مصرفشون
به نظر من دراوردی میاد

hamedsekhavat084@g
19-08-2018, 10:56
پمپ وکیوم الکتروموتور اینورتر سروموتور پمپ شناور موتور دیزل ژنراتور سافت استارتر موتور ویبره گیربکس

hbm_7052
03-09-2019, 12:56
نطرتون درباره كولر
کولر گازی مایدیا مدل Mission 18H10i-K 18000چيه ؟
كلا برند مديا تاييد ميشه؟
يه پذيرايي 35 متري+ آشپزخانه داريم

hbm_7052
03-09-2019, 12:58
نطرتون درباره كولر
کولر گازی مایدیا مدل Mission 18H10i-K 18000

چيه ؟

hbm_7052
21-09-2019, 10:15
نطرتون درباره كولر
کولر گازی مایدیا مدل Mission 18H10i-K 18000

چيه ؟

كسي نظري نداره؟

alijigari
22-09-2019, 14:50
كسي نظري نداره؟
درود
بستگی به بوجتون داره ، اگه ال جی و اجنرال کم مصرف بخرید بهتر هست ، قیمت ال جی پایین تر هست . فقط سعی کنید با گارانتی خرید کنید که مشکلی پیش بیاد بتونید از گارانتی استفاده کنید .

hbm_7052
26-09-2019, 14:48
درود
بستگی به بوجتون داره ، اگه ال جی و اجنرال کم مصرف بخرید بهتر هست ، قیمت ال جی پایین تر هست . فقط سعی کنید با گارانتی خرید کنید که مشکلی پیش بیاد بتونید از گارانتی استفاده کنید .

بوجه حدود 6 تومن هست فكر نميكنم ال جي در اين حدود چيزي داشته باشه

mpx1386
11-05-2020, 22:31
با سلام خدمت دوستان
یه سوال در مورد کولر گازی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده یک کولر گازی 12000 جنرال دارم که حدود 2 سال پیش که یه جابه جایی داشتیم نصاب ناشی و بی دست و پا گیرمون افتاد و با نصب نادرست باعث شد گاز کولر خالی شد و دوبار گاز زد و بعد از یه مدت دوباره گازش به کل خالی شد !!!!!
تاالان هم اصلا دیگه روشنش نکردم دوباره میخوایم جا به جاشیم ، می خوام ببینم میتونم خودم بازش کنم ببرمش محل جدید و بعد به نصاب بگم بیاد راه اندازیش کنه یا برای باز کردنش هم باید خود نصا بیاد و به اصطلاح وکیوم کنه ؟؟؟؟
نکته دوم اینکه این مدت بدون گاز مونده و اصلا روشن نشده آیا میتونه به دستگاه اسیب رسیده باشه یا نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
بازهم ممنون

armin_12ir
31-05-2020, 21:15
سلام
کولر های ایران رادیاتور چطورن
کسی استفاده کرده

ژیان
20-08-2020, 19:06
واسه یه اتاف دوازده متری یا نه متری مخصوص اتاق سرور به نظرتون چه کولر گازی بگیرم؟

Mohaddi
26-12-2020, 15:27
واسه یه اتاف دوازده متری یا نه متری مخصوص اتاق سرور به نظرتون چه کولر گازی بگیرم؟
یه کولر گازی 18000 on-ff خوبه.
ازینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) محاسبه کردم

baneforush
23-03-2021, 15:32
سلام
یک پست جدید منتشر شده است و در باره راهنمای کامل خرید کولر گازی مقاله خوبی نوشته شده است، درباره 12 نکته مهم در انتخاب خرید بهترین کولر گازی کمک خواهد کرد. لینک مشاهده پست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]