مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری: خرابی هارد لپ تاپ
Nocturne
07-06-2012, 17:55
سلام. هارد لپ تاپم ظاهرا خراب شده . به سختی ویندوز بالا میاد و اصلا نمیشه کار کرد به خصوص اینکه صدایی از هارد هی تکرار میشه
نه تعویض ویندوز نه زیکاوزی انجام نمیده... حدسم درسته؟ اگه آره باید چی کار کنم. لپ تاپ رو باز کنم و هاردش رو در بیارم ببرم برای تعمیر؟ هزینه ش چقدره یا نو بخریم بیشتر میصرفه؟...
هر چیزی عمری داره دوست عزیز
نرم افزار های زیادی برای تست سلامت هارد وجود داره که میتونید با اون تست کنید
شما اگه ویندوز اورجینال ندارید میتونید به راحتی هارد رو عوض کنید.
Nocturne
07-06-2012, 22:18
مث اینکه دقیق پستم رو نخوندید میگم ویندوز بالا نمیاد نرم افزار چطوری اجرا کنم؟ بعد چه ربطی به اوریجینال بودن ویندوز داره؟! ضمنا سوالی که پرسیدم رو پاسخ ندادید
milad_takjoo
07-06-2012, 23:01
شما یه دور لپ تاپ رو از برق بکش بعد باتری رو هم دربیار بزار 5 دقیقه همنطوری بمونه.....بعد باتری رو بزار و برق رو وصل کن سیستم رو روشن کن ببین درست شده یا نه
حتما تست کن
Nocturne
08-06-2012, 11:34
خسته نباشید
مث اینکه دقیق پستم رو نخوندید میگم ویندوز بالا نمیاد نرم افزار چطوری اجرا کنم؟ بعد چه ربطی به اوریجینال بودن ویندوز داره؟! ضمنا سوالی که پرسیدم رو پاسخ ندادید
شما ویندوزت بالا نمیاد مرتبط با کاری که میخوای انجام بدی نیست , هارد رو در میارید روی سیستم منزل و یا تو HardBox قرار میدید و یا اگه هارد External دارید میتونید جابجا کنید توجه داشته باشید که هارد های External ای که فقط با USB کار میکنند 5400RPM هستن اگه هارد شما 7200 هست این کارو نکنید مگه اینکه Box External شما آداپتور خور باشه.
وقتی ویندوز اوریجینال داشته باشید یک پارتیشن Hidden در حجم تقریبا 15 الی 20 گیگ در اختیار این ویندوز در هارد هست که باید Extract بشه وگرنه اون ویندوز رو از دست میدید . ذخیره این ویندوز هم کمی کار وقت گیریه و آموزشش هم فکر میکنم در انجمن موجود باشه.
بنده با تعمیر هارد موافق نیستم چون هارد دارای یک فضای خلأ هست و باز کردن اون بی معنیه و کارکرد اون مثل روز اول نخواهد شد. امکان داره هارد با Badsector های متوالی مواجه باشه و صدای زیاد هم مربوط به کارکرد غیر خطی هد باشه .
Nocturne
08-06-2012, 14:55
بنده با تعمیر هارد موافق نیستم چون هارد دارای یک فضای خلأ هست و باز کردن اون بی معنیه و کارکرد اون مثل روز اول نخواهد شد. امکان داره هارد با Badsector های متوالی مواجه باشه و صدای زیاد هم مربوط به کارکرد غیر خطی هد باشه .
خب پس چی کارش کنم بندازم دور؟
پس به چه منظوری میگید با باکس بزنم به کامپیوتر؟ فقط برای اینکه ویندوزش رو نجات بدم؟! خب از اون که دیسک ریکاوری دارم...
خب پس چی کارش کنم بندازم دور؟
پس به چه منظوری میگید با باکس بزنم به کامپیوتر؟ فقط برای اینکه ویندوزش رو نجات بدم؟! خب از اون که دیسک ریکاوری دارم...
گرفتن Backup کامل از این قسمت هارد رو برای این گفتم که چون تنها راه برای از بین بردن تمامی مشکلات نرم افزاری روی هارد منوط به Format کامل هارد و تعمیر نرم افزاری توسط نرم افزار های مربوطه و در پله آخر LLF کردن هارد هست که Sector To Sector هارد شمارو Refresh میکنه.
فکر میکنم Recovery Disc ای که تهیه کردید کافی باشه برای برگشت این قسمت.
Box رو برای این گفتم که هارد رو چک کنید. و ببینید که چند درصد هارد در سلامت هست. نرم افزار هایی هستند که به صورت درصد بندی و زمان میزان عمر هارد رو مشخص میکنند
siyamaksama
13-06-2012, 16:57
شما هاردتونو در بیارید واکسترنال کنید کلا پارتیشن هاردتونو پاک کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید(به صورت اکسترنال)اگه مشکلتون حل نشه باید عوض شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.