مشاهده نسخه کامل
: Watch Dogs
Akbar"22"
23-05-2014, 18:03
عجب کلکی این یوبی !
ماجرای این RAM ها مارو حسابی خندوند :n08:
من خدایش تعجب می کنم این همون بازی هست، گرافیک افتضاحه !
تصاویر رو با جزئیات تماشا کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عجب کلکی این یوبی !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکسهارو خودتون گرفتین؟ از رو کدوم نسخه؟
در تصویر اولی که مردم دارن حرکت میکنن اون خانم ها حتا در صورتی که نزدیک هم بشن باز همون جزییات رو دارن؟ یا چون دور هستن این شکلی شدن؟
Akbar"22"
23-05-2014, 18:30
این عکسهارو خودتون گرفتین؟ از رو کدوم نسخه؟
در تصویر اولی که مردم دارن حرکت میکنن اون خانم ها حتا در صورتی که نزدیک هم بشن باز همون جزییات رو دارن؟ یا چون دور هستن این شکلی شدن؟
این نسخه PC هستش و عکس هارو من نگرفتم از یک سایت عکس ها رو دوباره آپلود کردم
تا دوستان نظرات شون رو بگن
;)
عجب کلکی این یوبی !
مطمئنید عکسها fake نیست؟!!
این گرافیک که زیادی تعطیله!!!;)
AlexMercer
23-05-2014, 21:00
بستگی داره اون فردی که عکسای pc رو گذاشته بخودش با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کرده! چون حتی نسخه کنسولی در حد high نسخه pc هست و کامپیوتر ultra داره و تازه روی 4k اجرا میشه
بستگی داره اون فردی که عکسای pc رو گذاشته بخودش با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کرده! چون حتی نسخه کنسولی در حد high نسخه pc هست و کامپیوتر ultra داره و تازه روی 4k اجرا میشه
نه بررسی کردم سایت و عکسها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معتبر هستند!!
ضمنا جزئیات هم در بالاترین حد ممکن هست!!
اصلا به نظرتون کسی که تونسته بازی رو در حالت 4K اجرا کنه(پول مانیتورش به تنهایی فکر کنم بالای 3-2 میلیون بشه)امکان داره سیستمش قوی نباشه:دی
گرافیکِ نسخه PC بود این؟!
یوبی باز زیادی قوپــــــــی اومده :دی
پس اون سیستم های قوی و ماجرای رمِ بالا ۶ گیگ چی بود دیگه؟
(ترجیح میدم برم الآن یه دست Gta V با Xb بازی کنم تا منتظرِ این باشم :n05:)
Altairezio
24-05-2014, 10:52
آخه تو آخرین تریلری که اومد ،همون که با ماشین ول میچرخه، گرافیک از این بیشتر بودا....فک کنم طرف رزولیشنو برده بالا گرافیکو آورده پایین....
+
این قضیه ی رم هم مسخره بازی شد....الان نوشته با 2 هم اجرا میشه...:n23:
(احتمالا" ه.کر ها که اومدن بازی رو بیرون دادن بازی میکنن با سیستمای مختلف بعد میان به این طرف میگن آقا بازیتون با فلان هم اجرا میشه...بعد این میاد سرخ میشه جلو جماعت...)+
Update:
آهان اون طرفی که گذاشته کاملا" معلوم شد که عکسا با گرافیک حد اکثری نبودن....
حالا یکی دیگه اومده با سیستم GTX 780ti, i7 3770k @ 4.8ghz, 16gb 2000mhz ram, 500gb Samsung SSD بازی رو رو الترا اجرا کرده که راضی بوده و گفته کلا" فریم ریت از 70 پایین نیومده و بعضی جاها 120 رو هم نشون داده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده سرعت شیلتر فکن من خیلی کمه اگه کسی دست رسی سریع داره به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بره و عکسا رو آپ کنه تا همه ببینن...(عکسا با تظیمات الترا و 4K هستن)
vahidreza2007
24-05-2014, 11:39
اقا بالاخره منم بازی روی پی سی اونم با امداد های غیبی اجرا کردم ! نوع بازی و گیم پلیش به شدت به دلم نشست و یه جورایی موضوعش جدیده برام ! من که دیگه به علت بالا رفتن سن اون اشتیاق قدیمی برای بازی کردن رو از دست دادم به نظرم این بازی میتونه دوباره منو به میادین بر گردونه :n02:
در مورد گرافیک بازی هم من روی تنظیمات های و حداکثر رزولوشن گذاشتم و کیفیتش خوبه و تقریبا در حد این عکس های بالایی هستش شایدم کمی کمتر ! فعلا از بازی اومدم بیرون ولی میترسم دوباره اجرا کنم اجرا نشه :n08::n08:
شخصیت اصلی بازی هم به نظر داستانی داره برای خودش تو اولین جایی که رفت تو خونه بخوابه رویاهایی از بچگیش دید و .... دیگه تعریف نکنم خودتون بازیش کنید بهتره !
اما به نظرم کسانی که نمیتونند بازی رو اجرا کنند منتظر کرک ریلود باشند بهتره ! :n04:
سعی میکنم چند تا اسکرین شات از بازی بگیرم و بذارم اینجا
vahidreza2007
24-05-2014, 12:43
آکت 1 بازی رو تموم کردم و داستان به نظر خوب میاد . گیم پلی هم خوب هستش . رانندگی با ماشین به خوبی جی تی ای نیست و فرمون خیلی تیز هستش تو این بازی !
نکته خیلی مهم : برای اینکه با جزئیات و کیفیت خوب بازی کنید یناز به سی پی یو و کارت گرافیک قوی دارین !!!!! من با این سیستم
cpu : amd - apu - a8 - 3850 ---- ram : 8 gb ddr3 ----- vga : ati 6770 - 1gb - gddr5 --- روزلوشن : 1920 ××1080 و 1440 ×× 900
روی سطح کیفی متوسط 30 فریم دارم میگیرم !!!!!!!!!!!! یه گزینه تو تنظیمات داره که خودش بهترین تنظیمات رو برات انتخاب کنه که با انتخاب اون تنظیمان روی میبره حد وسط بین لاو و مدیوم !!!!!!!! که با این وجود فریم ریت از 40 بالاتر نمیره !
فکر کنم باید روزلوشن رو کمتر کنم تا بتونم فریم مناسب بگیرم از بازی !!!!
goldenmember
24-05-2014, 13:26
واسه pc اومده؟
تو سایتای ایرانی گشتم نبود.
راستی با این سیستم میشه بازیش کرد؟
vga:1gb ati 5770
ram:6
cpu:core i7 quad core 2.7
حداقل میتونم پیکسلو ببرم بالا
به جزئیاتم میرسیم.
لامصب دوسال پیش همه بازیارو تو اولترا قورت میداد
کم کم به مدیوم عادت میکردم
ولی حالا...:n14:
چه خبره هی پیشرفت گرافیک.بسه دیگه:n14:
MUSK£T££R
24-05-2014, 14:13
نسخه پورتابلش رو بعضی از سایتها گذاشتن ...!
به احتمال زیاد با دیتیلز متوسط بتونین اجراش کنید .
SCORPION8
24-05-2014, 15:56
یک سوال داشتم با این سیتستم من اجرا میشه
AMD X4 B55
RAM 8 GIG
VGA 660 T1 2 GIG
یک سوال داشتم با این سیتستم من اجرا میشه
AMD X4 B55
RAM 8 GIG
VGA 660 T1 2 GIG
ایشالا رو مدیوم فک کنم ۶۰ فریم هم حتی بتونی بگیری.
Altairezio
24-05-2014, 17:00
خوب عکسایی که صفحه ی پیش ازشون صحبت میکردم....
این تصاویر شخصیتی نشون میدن که جزئیات خوب کار شدن...
تو این تصویرم حتما" اون کلمه ی رکیک تو اولین نگاه دیدید؟!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حرکت دینامیکی(واقعی)آب
نور پردازی هم خوبه
حرکت دینامیکی آبم خوبه...
تو این تصویر میشه راننده ی اون قایق دور تر رو هم دید(البته این خانوم رو اسکله هم انگار سرطان داره)
خیلی ام نا امید کننده نیست...
ولی کلا" به نظر میرسه وقتی با سرعت بیشتری برونی ماشینو تصویر تار میشه....(دوستانی که بازی کردن فقط تایید یا رد کنن..)
+
دوستانی که بازی کردن داستانو حتی یه ذره هم لو ندن ،فقط یه لطفی بکنن اون جاهایی که صحنه های فجیح داره رو لطفا" از قبل بگید تا بچه رد نشه از دورو بر....:n02:
+
اونطور که گفته بودن الفاظ رکیک + تصاویر مستحجن پر خواهد بود تو بازی .... اونایی که بازی میکنن مواظب باشن و اگه مشاهده شد بگن که کجای داستان بازی هست تا گیر نیوفتیم...(مرحلشو هم بگید کافیه)
من همه سایت هارو سر زدم برا سیستم مورد نیاز ولی هرجا یه چی نوشته بود
من battle 4 va ghost رو روی high بازی کردم
امیدی هست ؟
Altairezio
24-05-2014, 18:31
امیدی هست ؟
تقریبا" هست...
سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تقریبا" هست...
تقریبا؟؟:n01::n02:
دوستان برا Xb 360 هم لینکی کسی داره؟
خوب عکسایی که صفحه ی پیش ازشون صحبت میکردم....
این تصاویر شخصیتی نشون میدن که جزئیات خوب کار شدن...
خیلی ام نا امید کننده نیست...
ولی کلا" به نظر میرسه وقتی با سرعت بیشتری برونی ماشینو تصویر تار میشه....(دوستانی که بازی کردن فقط تایید یا رد کنن..)
+
دوستانی که بازی کردن داستانو حتی یه ذره هم لو ندن ،فقط یه لطفی بکنن اون جاهایی که صحنه های فجیح داره رو لطفا" از قبل بگید تا بچه رد نشه از دورو بر....:n02:
+
اونطور که گفته بودن الفاظ رکیک + تصاویر مستحجن پر خواهد بود تو بازی .... اونایی که بازی میکنن مواظب باشن و اگه مشاهده شد بگن که کجای داستان بازی هست تا گیر نیوفتیم...(مرحلشو هم بگید کافیه)
این عکس ها مال چه کنسولی هست ؟
Altairezio
24-05-2014, 18:53
این عکس ها مال چه کنسولی هست ؟
PC................................................ .......تنظیمات الترا....
Altairezio
24-05-2014, 19:08
توجهتونو جلب میکنم.....
Medium
High
Ultra
آکت 1 بازی رو تموم کردم و داستان به نظر خوب میاد . گیم پلی هم خوب هستش . رانندگی با ماشین به خوبی جی تی ای نیست و فرمون خیلی تیز هستش تو این بازی !
نکته خیلی مهم : برای اینکه با جزئیات و کیفیت خوب بازی کنید یناز به سی پی یو و کارت گرافیک قوی دارین !!!!! من با این سیستم
cpu : amd - apu - a8 - 3850 ---- ram : 8 gb ddr3 ----- vga : ati 6770 - 1gb - gddr5 --- روزلوشن : 1920 ××1080 و 1440 ×× 900
روی سطح کیفی متوسط 30 فریم دارم میگیرم !!!!!!!!!!!! یه گزینه تو تنظیمات داره که خودش بهترین تنظیمات رو برات انتخاب کنه که با انتخاب اون تنظیمان روی میبره حد وسط بین لاو و مدیوم !!!!!!!! که با این وجود فریم ریت از 40 بالاتر نمیره !
فکر کنم باید روزلوشن رو کمتر کنم تا بتونم فریم مناسب بگیرم از بازی !!!!
این گزینه معمولا توی بازیها کارایی نداره!!
من خودم یادمه CRYSIS 1 رو حتی وقتی یه 285gtxو یه AMD X4 گرفتم توی رزولوشن 768*1360 وقتی گزینه OPTIMUM رو میزدم تموم گزینه ها روی MEDIUM بالاتر نمیرفت:دی
امیدی هست ؟
امید چیه داداش گلم شک نکن راحت اجرا میشه
عزیز اینجا زده فقط روی 64 بیت ساپورت میشه درسته؟یعنی 32 تعطیله؟بعد اینکه زده رم 6گیگ؟یعنی با 4 بالا نمیاد؟و مهم تر اینکه زده فقط دایرکس 11 ساپورت میشه.این قضیه صحت داره؟اگه اینجوری باشه میشه ghost که نتونستیم بازی کنیم
Karistias
24-05-2014, 20:49
عزیز اینجا زده فقط روی 64 بیت ساپورت میشه درسته؟یعنی 32 تعطیله؟بعد اینکه زده رم 6گیگ؟یعنی با 4 بالا نمیاد؟و مهم تر اینکه زده فقط دایرکس 11 ساپورت میشه.این قضیه صحت داره؟اگه اینجوری باشه میشه ghost که نتونستیم بازی کنیم
ببین جدیدا گفتن با رم 4 هم اجرا میشه
و dx11 هم صحت داره
و dx11 هم صحت داره
از قرار معلوم حتی با 2GB رم سیستم هم اجرا میشه....
ضمنا بازی حتما باید روی dx11 اجرا شه...
و dx11 هم صحت داره
پس هیچی دیگه این بازی رو هم باید مثل ghost بیخیال شیم.نمیدونم حکمتش چیه فقط باید روی 11 اجرا بشه
JING3LKHAN
24-05-2014, 21:33
پس هیچی دیگه این بازی رو هم باید مثل ghost بیخیال شیم.نمیدونم حکمتش چیه فقط باید روی 11 اجرا بشه
حکمتش سیاسته کثیفشون واس خرید کنسول و یا خرید گرافیک های جدیده ک همشون دایرک ایکس 11 دارن ک نمیدونم جز تسلیشن و چند چیز بیخود دیگه واقعا اینقدر مهمه ک این همه گیمر با گراف بالا ولی دایرکت ایکس 10 رو میزارن تو خماری؟:n15:
Karistias
24-05-2014, 21:38
از قرار معلوم حتی با 2GB رم سیستم هم اجرا میشه....
اره اتقاقا تازه خبرشو خوندم اومدم پست ویرایش کنم که با 2gb هم بالا میاد که دیدم دیگه گفتی
JING3LKHAN
24-05-2014, 21:41
دایرت ایکسو چ کنیم اههههه:n22:
حکمتش سیاسته کثیفشون واس خرید کنسول و یا خرید گرافیک های جدیده ک همشون دایرک ایکس 11 دارن ک نمیدونم جز تسلیشن و چند چیز بیخود دیگه واقعا اینقدر مهمه ک این همه گیمر با گراف بالا ولی دایرکت ایکس 10 رو میزارن تو خماری؟:n15:
خیلی یزیدن وجدانی.سیاست مسخره و واقعا کثیفی دارن.آخه لامصب گرافیک لپ تاپ هم قابل تعویض نیست.این dx11 هم تازه مد کردن توی بازیا...
خیلی یزیدن وجدانی.سیاست مسخره و واقعا کثیفی دارن.آخه لامصب گرافیک لپ تاپ هم قابل تعویض نیست.این dx11 هم تازه مد کردن توی بازیا...
والــــــــــــا!
سرِ کرایسیس هم همین داستــــــانا بود.
انصافا منکه خیلی وقته خودم با PC بازی نکردم هرکسی هم که میخواد برا بازی بگیره و علکی ۵-۶ تومن هزینه لپتاپ کنه
میگم یه کنسول ۲ تومنی بگیر قدِ ۱۰ تومن برات کار میکنه.
دوستان یه تریلر هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش نمیدونم حالا جدیدِ یا قدیمی.
JING3LKHAN
25-05-2014, 00:39
حکمتش مثله شرکت های ساخت انتی ویروسه ک ویروسی میسازن و میندازن و ادعا میکنن فقط خودشون میتونن این ویروسو با محصولشون از بین ببرن ..گرافیکای الانم شده این...آخه لامصب چیزیم نداره مثلا این کال اف شبه کجاش 6 گیگ رم احتیاج داره اخه ؟کنسول چندین سال پیش جواب میده ولی پی سی 6 گیگ رم؟خدا تا چند سال دیگه بخیر بگذرونه :n27:
SCORPION8
25-05-2014, 09:03
من که دیروز نصب کردم بازی کردم والا گرافیکش چیز دندون گیر و شاخی نبود در هم conviction بود اصلا حرکات ها و فیزیکشم شبیه همون بود نمیدونم چرا برای منم گیر میکنه بعضی جاها با وجود 8 گیگ رم 2 گیگ گرافیک منم حرف های بچه ها رو تایید میکنم دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
این دایرکت ایکس 11 رو چه گرافیک هایی نصب میشه؟
گرافیکم Nvidia Geforce 635M هست!
یه درخواست دیگه، دوستانی که دانلود کردن بذا pc ، اگه از نسخه ی دانلودیشون راضی ان لینکشو بذارن! ممنون
manuelcalavera
25-05-2014, 11:15
من فکر کنم دیگه باید قید بازی کردن رو بزنم :(
لذتشو ببرید. Q6600، رم 4، 6970، فکر کنم بتونم روی Low، ده تا فریم بگیرم :n03::n28:
Altairezio
25-05-2014, 13:23
این دایرکت ایکس 11 رو چه گرافیک هایی نصب میشه؟
گرافیکم Nvidia Geforce 635M هست!
یه درخواست دیگه، دوستانی که دانلود کردن بذا pc ، اگه از نسخه ی دانلودیشون راضی ان لینکشو بذارن! ممنون
آره نصب میشه ولی فک نکنم بتونین خوب بازی کنید....
من فکر کنم دیگه باید قید بازی کردن رو بزنم :(
لذتشو ببرید. Q6600، رم 4، 6970، فکر کنم بتونم روی Low، ده تا فریم بگیرم :n03::n28:
CPUــتون ضعیفه یه کم....کارتتون کافیه برا بازی با تنظیمات High
+
مقایسه ی Ultra و High ...... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20Low%20PC%20-%20YouTube.mp4)
دوستان با مشخصات زیر باید قیدِ PC رو زد دیگه؟ :
Cpu:Core I7 3632Qm
GPU:Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr5
RAM:8 gb
Hard:1tra
راستی برا xb زدم دانلود بشه
سعی میکنم چند تا عکسی نقدی چیزی بزارم براتون.
Karistias
25-05-2014, 17:43
دقیقا سر بازی کرایسیس 3 بود به خاطرش که گفتن گرافیک خفنی داره رفتم 1400000 پول دادم گرافیک خریدم خداییش افتضاح بود
Crysis 3 گرافیکش افتضاح بود ؟؟؟!!!
:n13:?what the FAZ
اصلا مطمئنی CRYSIS 3 بازی کرده بودی Sniper GW2 نبوده احیانا؟
SCORPION8
26-05-2014, 08:53
Crysis 3 گرافیکش افتضاح بود ؟؟؟!!!
:n13:?what the FAZ
اصلا مطمئنی CRYSIS 3 بازی کرده بودی Sniper GW2 نبوده احیانا؟
دوست عزیز منظورم از افتضاج کل بازی بود اشتباه نوشتم گرافیک آخه خداییش کرایسیس 3 هیچی نداشت یک بازی کلا تخیلی شماره 1 خیلی بهتر بود 2 هم خوب بود جدیدا نمیدونم چرا بازیا اینقدر افت میکنند اون از splinter cell که آبروی اسمشو برد اصلا بازیش حال نداد اون از کرایسس و....
Altairezio
26-05-2014, 08:58
خیلی هم جالب.....
More.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(147MBسایز دارن مواظب باشید....)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم به خاطر اینکه جدیدا بعضی بازیا فقط با dx11 اجرا میشن رفتم کارت گرافیکم رو عوض کردم . تا چند وقت دیگه dx12 میاد و بعد باز همین ماجرا باعث میشه همه مجبور بشن گرافیک هاشونو عوض کنن . البته اینی که میگم در کوتاه مدت نیست ولی بالاخره همینطوریه .:n24:
الان این بازی با کرک سالم و بدون مشکل اومده یا نه صبر کنم بعد بگیرم ؟
یعنی یک جوانمرد پیدا نمیشه یدونه کنسولی X360 یی چیزی داشته باشه و از بازی برامون بگه؟
Altairezio
26-05-2014, 12:52
یعنی یک جوانمرد پیدا نمیشه یدونه کنسولی X360 یی چیزی داشته باشه و از بازی برامون بگه؟
آرمین گذاشته بود برا دانلود....آرمین چی شد؟
+
3 تا از نمره های بازی منتشر شد...
CeX:5/5
Jeux VM:19/20
T4Mag:9.5/10
GameBlog:4/5
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
یه چیزی از بازی خیلی جالب میتونه باشه...
روزانه داخل بازی میتونین از کنار هزاران نفر رد بشید...حالا فک کنید که چه طور میشه به هیچ قیافه ی تکراری ای بر نخورید....فک کنم زیادی بزرگ کردن ماجرا رو....
کسی saboteur اگه درست نوشته باشم یعنی همون خرابکار رو بازی کرده؟ یعنی باور کنید همونه ادمش کلاه داشت از دیوار ها بالا میرفت دقیقا همونه فقط اون قدیمی بود این دنیای جدیده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] um39OOIeq1bG_88EbP9aw
Altairezio
26-05-2014, 18:50
تصاویر دیگری از بازی منتشر شده توسط Xbox 360بازان.....
ولی مطمئنا" دیگه برا کسی جالب نیست چون فردا گیم دستمونه.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
تخریب پذیری خودرو ها....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیو خریدم فقط امیدوارم بدون دردسر اجرا بشه
اما میدونم که تو ایران بعد از نصب هر بازی یه پروژه ی تحقیقاتی تو گوگل باید انجام بدم که چه غلطی کنم اجراش کنم :n02:
من که رفتم یه مغازه ای گفت کرک سالمش هنوز نیومده
من بازیو خریدم موقع اجراش uplay ubisfot میاد نمیدونم باید چیکار کنم ... دیدی گفتم مطمئنم اجرا نمیشه :n02::n02::n02:
بلاخره بازیو اجرا کردم ... البته زیاد سخت نبود :n02:
بازی از هر نظر عالیه ...
اما نمیدونم چرا اینقد لگ میزنه ... خیر سرم رم 8 خریدم بخاطر این بازی ... ولی اینقد لگ میزنه که اصا نمیشه از بازی لذت برد :n02:
کسی میدونه چه جور ی این مشکلو باید حل کرد ؟
این مشکل تو بازی ارجینالشم هست یا ما چون کرک بازی میکنیم اینجوریه ؟
دوستان با مشخصات زیر باید قیدِ PC رو زد دیگه؟ :
Cpu:Core I7 3632Qm
GPU:Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr5
RAM:8 gb
Hard:1tra
راستی برا xb زدم دانلود بشه
سعی میکنم چند تا عکسی نقدی چیزی بزارم براتون.
دوستان
آیا میشه پاسخ بدید لطفا :دی
AlexMercer
26-05-2014, 22:19
روی چه تنظیماتی با چه سیستمی بازی میکنید؟
بازی از هر نظر عالیه ...
اما نمیدونم چرا اینقد لگ میزنه ... خیر سرم رم 8 خریدم بخاطر این بازی ... ولی اینقد لگ میزنه که اصا نمیشه از بازی لذت برد :n02:
تهش رو بگم،تا حالا بازی open world توی محیط شهری نیومده که بدون لگ اجرا شده باشه...این که حسابش جداست...قبلا هم گفتم اصولا توی بازیهای open world محیط شهری لگ یه چیزی عادی هست!!
اکثر این لگها هم معمولا یا از ضعف cpu ناشی میشه یا اینکه خود موتور بازی که برای چند هسته ای ها درست بهینه نشده!!
البته در مورد این بازی خاص باید حواستون هم باشه بیخود vram گرافیک رو گلوگاه نکنید!
دوستان
آیا میشه پاسخ بدید لطفا :دی
بله دوست من این بازی بیشتر که gpu محور باشه cpu محور هست که از قرا معلوم cpu شما می تونه جوابگوی این بازی باشه....
داداش کی،گفته بازی اپن ورد بدون،لگ،نیومده!! مثلا یادت نیس ؟ vice city .... True crime
یا اصا sleeping dogs که زیادم قدیمی نشده
...
منتهی جدیدا نمیدونم چرا اصلا بازی سازاشون فکر،بهینه کردن بازی نیستن ... شاید لگ تووو اسن سبک بازیا طبیعی باشه ولی لگی که واچ داگز داره غیر قابل تحمله و اصلا نمیشه گفت طبیعیه ... جز مشکلات بازی حساب میشه.
Sent from my RM-998_apac_vietnam_915 using Tapatalk
soroosh_cz
27-05-2014, 00:52
داداش کی،گفته بازی اپن ورد بدون،لگ،نیومده!! مثلا یادت نیس ؟ vice city .... True crime
یا اصا sleeping dogs که زیادم قدیمی نشده
...
منتهی جدیدا نمیدونم چرا اصلا بازی سازاشون فکر،بهینه کردن بازی نیستن ... شاید لگ تووو اسن سبک بازیا طبیعی باشه ولی لگی که واچ داگز داره غیر قابل تحمله و اصلا نمیشه گفت طبیعیه ... جز مشکلات بازی حساب میشه.
شما اگر تو Vice City دقت میکردی، وقتی وارد منطقه وسط نقشه(فکر کنم ویلای گنزالز اونجا بود :n02: ) یه کوچولو گیر میکرد بازی. دلیلش هم لود منطقه بود.
الان چون بازی های اوپن ورد بصورت دینامیکی لود میشن یا مناطق بازی که باید لود بشن، کوچیکتر شدن تا حافظه ی کمتری رو اشغال کنن ، لگ خیلی بیشتره. (مثلا فاصله ی 5 کیلومتری دور بازیکن باید با جزییات باشه و بقیه اش با جزییات کمتر یا مثلا نقشه بازی به مناطق 5×5 تقسیم شده برای لود شدن تو حافظه).
خب بالاخره با نت ذغالی خوابگا دانلودش تموم شد .
یه نیم ساعتی بازی کردم خیلی خوب بود . لگ هم زیاد نداشت تو شهر و اینا ( با Asus n46jv رو high سی فریم میداد تقریبا)
فقط هندلینگ ه ماشین و مخصوصا موتور خیلی بده .تیزه فرمونش .
Altairezio
27-05-2014, 04:46
بازی از هر نظر عالیه ...
خوشحالم پیروز مندانه میدانو ترک کردی....:n02:
+
اول لگ ها احتمالا" مربوط به درایور کارت گرافیکی هستن....که شرکت های Nvidia و AMD گفتن هم زمان با انتشار بازی برای رفع این مشکل درایو جدیدی خواهند داد....(البته فعلا" که خبری نیست)....
+
اونجور که معلومه بازی با کارت های کراس فایر شده و SLi شده مشکل داره...ببینیم درایوا رو آپدیت کنیم حل میشه یا نه....
SCORPION8
27-05-2014, 08:34
بازی از هر نظر عالیه ...
دوست عزیز برای منم این مشکل هست ولی زمانی که سوار ماشین میشم این مشکل خودشو نشون میده گرافیکم میارم پایین ولی بازم همونه احتمالا از سی پی یو باشه؟
ببین دوست عزیز شما داری vice city رو مثال میزنی من میگم برو sleepingdogs رو بازی،کن که قدیمی هم نشده واسه یکی،دو سال،پیشه اصا لگ،نمیزنه ... لگ بازی به بهینه ساختن بازی،ربط،داره که دست بازی سازاس و متاسفانه یکی دو سالیه که اصلا براشون اهمیتی نداره، قبلا اینجوری نبود.،
آقا این x360ce با این بازی مشکل داره !؟ فایلاشو باس کجا کپی کنم ؟!
reza_vucinic
27-05-2014, 09:33
بچه ها من گرافیک 2GB 610M Laptop دارم.
ولی بازی رو که میزنم میگه کارت گرافیکتون از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه و این ارور میاد:
ولی من ویندوز 8.1 دارم و درایور کارت گرافیک رو که میخوام نصب کنم این ارور میاد:
و نصب نمیشه :(
هیچی هم نمیزنم ها! فقط وقتی Setup رو میزنم خودش چک میکنه, بعد میگه نصب نمیشه...
کمک کنید :(
کمک لطفا :(
Altairezio
27-05-2014, 09:41
بچه ها من گرافیک 2GB 610M Laptop دارم.
ولی بازی رو که میزنم میگه کارت گرافیکتون از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه و این ارور میاد:
ولی من ویندوز 8.1 دارم و درایور کارت گرافیک رو که میخوام نصب کنم این ارور میاد:
و نصب نمیشه :(
هیچی هم نمیزنم ها! فقط وقتی Setup رو میزنم خودش چک میکنه, بعد میگه نصب نمیشه...
کمک کنید :(
کمک لطفا :(
شما باید اول گرافیک سی پی یو رو نصب کنید و بعد 610 رو....(اول intelــو نصب کنید بعد Nvidia...)
بعد این که هر دو نصب شدن از تو کنترل پنل Nvidia کارت گرافیکی رو از 4500 به 610 تغییر بدید....
نمیخوام نا امیدتون بکنم ولی فک نکنم با 610 بتونین اینو بازی کنین....
+
دوستان تو این بازی به احتمال زیاد با بسیاری از مشکلات مواجه خواهیم شد که راه حلاش پشت سرهم با دستکاری کردن فایلای بازی دارن معرفی میشن....تو یکی از فروم های معتبر از چه مشکلاتی که حرف نمیزنن....:n02:
+
دوستانی که لگ تو بازی احساس میکنن و دارن با الترا بازی میکنن تنظیمات بافت(تکسچر) رو بیارین رو های ببینین تاثیری داره....
من روو low کلی لگ دارم !! اولای باری خیلی خوبه ولی وقتی فرار میکنی میری بیرون لگا شروع میشه
cpu : core i5
vga :620m 1GB
ram 8GB
دوستان با این سیستم (لپ تاپ) میتونم بازی کنم ؟ گوست رو که بدونه هیچ پچ و هیچی راحت بازی کردم !:n13:
cpu : core i5
vga :620m 1GB
ram 8GB
دوستان با این سیستم (لپ تاپ) میتونم بازی کنم ؟ گوست رو که بدونه هیچ پچ و هیچی راحت بازی کردم !:n13:
بازی مشکل داره ... gta iv یادته ؟ صد برابر بدتر از اون :n02:
رو بهترین سیستمام جواب نمیده !!
به نظرم بهتره صبر کنی پچ مچ بیاد شاید درست شه
reza_vucinic
27-05-2014, 11:24
شما باید اول گرافیک سی پی یو رو نصب کنید و بعد 610 رو....(اول intelــو نصب کنید بعد Nvidia...)
بعد این که هر دو نصب شدن از تو کنترل پنل Nvidia کارت گرافیکی رو از 4500 به 610 تغییر بدید....
نمیخوام نا امیدتون بکنم ولی فک نکنم با 610 بتونین اینو بازی کنین....
+
دوستان تو این بازی به احتمال زیاد با بسیاری از مشکلات مواجه خواهیم شد که راه حلاش پشت سرهم با دستکاری کردن فایلای بازی دارن معرفی میشن....تو یکی از فروم های معتبر از چه مشکلاتی که حرف نمیزنن....:n02:
+
دوستانی که لگ تو بازی احساس میکنن و دارن با الترا بازی میکنن تنظیمات بافت(تکسچر) رو بیارین رو های ببینین تاثیری داره....
آقا تشکر از کمکت.
مشکل چیز دیگه بود!
کلا درایور رو ویندوز 8.1 نصب نمیشد!
از طریق Device Manager نصب کردم گرافیکو, بازی هم اجرا شد روی گرافیک کم بدون افت فریم بازی کردم.
از نظر تصویر مشکلی نداره ولی صدای بازی وقتی سوار ماشین میشم, خراب میشه و لگ میزنه و تیکه تیکه و دیر میاد.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
صدای بازی خرابه.
DirectX خود بازی رو هم نصب کردم درست نشد.!
خیلی صداش داغونه!
ممنون از جواب دادنتون.
Altairezio
27-05-2014, 11:27
خوب دوستانی که کارت گرافیکی Nvidia دارن به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برن و جدید ترین درایو مخصوص WD رو دانلود و نصب کنن و راهنمایی هاشونم بخونن...به امید این که مشکلات بر طرف شد....
+
نمرات بازی هم منتشر شد....
T4Mag-95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/100
insidegamer.nl-90/100
Visual-M Media: 90
Everyeye.it 90
Eurogamer Italy 90
the escapist: 90
GamesRadar – ۹۰
Joystiq: 90
AusGamers: 89
Gametrailers: 89
XGN 85
Gamergen: 85
gameinformer: 85
New Game Network: 83
Polygon: 80
Gameblog (PS4): 80
lazygamer 80
Destructoid: 80
Gamekult: 70
Eurogamer.net: 70
EGM 70
Giant Bomb: 70
Gameblog 70
FanSided – ۵۵
Joystiq ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 4/5
ShopTo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – No Score
GodisaGeek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
CVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
LeaderGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
Polygon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 7/10
Destructoid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8/10
StrategyInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 7/10
GameInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.5/10
PC Gamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 87/100
Areajugones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 9/10
P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ixel Dynamo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.2/10
GameStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – 8.8/10
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza_vucinic
27-05-2014, 12:01
من جدید ترین رو دانلود کردم ولی مشکل حل نشد.
اصلا رو ویندوز 8.1 نصب نمیشه! از طریق Device Manager نصب کردم که قطعا کامل نصب نشده!
کساییکه مشکل لگ دارن برن تو تنظیمات گرافیک رو بزارن رو High درست میشه !! :n02:
خدا کنه یه پچ خوب واسه بازی بدن که با بهترین گرافیک بتونیم بازی کنیم ... گرافیکش به عنوان یه بازی open world واقعا عالیه ... اما حیف رو ultra زیاد لگ میزنه.
یه ساعتی بازی کردم خیلی خیلی حال میده اما چون گیم پلی جدیده یکم طول میکشه باهاش ارتباط برقرار کرد :n01:
همه چیش خوبه مخصوصا داستان و صحنه های سینماتیک و دیالوگاش ...
یوبی سافت جون مادرت یه پچ درست درمون بده :n14:
sahar3000
27-05-2014, 13:04
سلام
دو نسخه از بازی اومده
یکیش 14 گیگ
ریلود هم 23 گیگه
فرقشون چیه؟ :n13:
مجموع نمرات بازی تا الان 82 هستش و خب بازی برخلاف اونی ظاهر شده که در تبلیغاتش نشون داده بود.
اما در هر صورت همین دست اورد هم در نوع خودش برای این که بتونیم سرگرم بشیم خیلی عالی هست.
IGN به بازی نمره 8.4 داده و اشاره کرده که ( WD یک عنوان اکشن Open World بسیار عالی است که با وجود عناصر منحصربه فرد هـ ک در بازی باعث شده تا به یک بازی به یادماندنی تبدیل شود)
نکات مثبت:
محیط جهان باز بسیار بزرگ
سیستم هـ ک قدرتمند
ماموریت های متنوع
نکات منفی:
تعقیب و گریز ماشین ها ضعیف
شکست یا Auto-fail شدن ماموریت ها
goldenmember
27-05-2014, 15:07
سلام بروبچ
سیستممو ارتقا دادم
الان
سیستم من اینه
Ram:12
vga:ati 5770
cpu:core i7 quad core 2.7
لامصب گرافیکم ضعیفه
بنظرتون واسه مدیوم کافیه
رم میتونه به گرافیک کمک کنه؟
JING3LKHAN
27-05-2014, 15:20
اه خدایا دارم کم کم به فکر خرید ی کنسول میفتم...چه مسخره بازی ایه اخه دراوردن اینا...اون از اسسینس کرید نسخه دزدان دریایی که رو همه سیستمها لگ میزد اینم ازین بازی جدید UBI ...ای بابا با هشت گیگ رم و این سیستم های فضایی هم مشکلات بابرجاست:n27::n15:
خدا کنه یه پچ خوب واسه بازی بدن که با بهترین گرافیک بتونیم بازی کنیم ... گرافیکش به عنوان یه بازی open world واقعا عالیه ... اما حیف رو ultra زیاد لگ میزنه.
یه ساعتی بازی کردم خیلی خیلی حال میده اما چون گیم پلی جدیده یکم طول میکشه باهاش ارتباط برقرار کرد :n01:
?Dafuq
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
ماشین سواریش افتضاحه ولی گرافیک عالی هست رو اولترا !
vahidreza2007
27-05-2014, 16:32
بچه ها چند تا سوال :
1- سیو بازی کجا ذخیره میشه دقیقا ؟
2- من امروز اشتباهی زدم بازی رو پاک کردم کلا !!!!!! تا چند مرحله بعد آکت 2 رفته بودم !!! همون جایی که میره از یه کارخونه و با ماشین دنبال یه نفر میکنه و میکشتش : ممنون میشم اگر یکی از دوستان سیو بازیشون رو از اول اکت 2 یا یکی دو مرحله بعد از اون رو برام اپلود کنند .
3- بدبختی من نسخه نصب شده رو دانلود کرده بودم که پاک شد حالا مجبورم دوباره دانلود کنم ! نسخه ریلودد اومده اینو میزارم برای دانلود .
بچه ها چند تا سوال :
1- سیو بازی کجا ذخیره میشه دقیقا ؟
2- من امروز اشتباهی زدم بازی رو پاک کردم کلا !!!!!! تا چند مرحله بعد آکت 2 رفته بودم !!! همون جایی که میره از یه کارخونه و با ماشین دنبال یه نفر میکنه و میکشتش : ممنون میشم اگر یکی از دوستان سیو بازیشون رو از اول اکت 2 یا یکی دو مرحله بعد از اون رو برام اپلود کنند .
3- بدبختی من نسخه نصب شده رو دانلود کرده بودم که پاک شد حالا مجبورم دوباره دانلود کنم ! نسخه ریلودد اومده اینو میزارم برای دانلود .
دوستان اگر ممکنه قسمت هایی رو که ممکنه باعثِ لو رفتن بازی بشه تو اسپویلر بزارید :n06:
( با همه عزیزان بودم نه فقط شما دوستِ عزیز)
سیو هم تو قسمت Documents معمولا هستش (برای اکثر بازی ها)
vahidreza2007
27-05-2014, 16:58
دوستان اگر ممکنه قسمت هایی رو که ممکنه باعثِ لو رفتن بازی بشه تو اسپویلر بزارید :n06:
( با همه عزیزان بودم نه فقط شما دوستِ عزیز)
سیو هم تو قسمت Documents معمولا هستش (برای اکثر بازی ها)
الان دقیقا کجاش اسپویلر میخواست برای من ؟ یکی رفته یکی رو کشته !! این شد لو رفتن داستان !!
سیو بازی رو اون قسمت نیست .
الان دقیقا کجاش اسپویلر میخواست برای من ؟ یکی رفته یکی رو کشته !! این شد لو رفتن داستان !!
سیو بازی رو اون قسمت نیست .
گفتم که با همه بودم نه با شما !!!
دوستان سلام
من دو تا سوال دارم لول اینکه آیا این بازی فقط روی ویندوز 64 بیت اجرا میشه یا نه؟
دوم اینکه کدوم نسخه ی بازی بدون مشکله ؟RELOADED23 گیگی یا نسخه 13 گیگی؟
vahidreza2007
27-05-2014, 18:42
بچه ها لطفا محل سیو بازی رو بگید کجاست
و سیو بازی رو هر کی از اول اکت دو داره اپلود کنید .
?Dafuq
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
ببین یه گزینه ی texture quality داره تو قسمت display ... اگه اونو بزاری روی high وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک همه گزینه هارو روی low هم تنظیم کنی بازم افت فریم شدید داری !!
من حواسم به این گزینه نبود و فک کردم گرافیک بازی کلا روی low.
وقتی وقتی گذاشتمش روی low و حتی medium ... با custome کردن تنظیمات گرافیک (low کردن سایه ها و detail) مشکل افت فریم حدود 90% حل میشه و شاید بعضی وقتا تیک بزنه ولی زیاد اذیت نمیکنه.
اما در کل لذت بازی به گرافیک خیلی خوب و بالاشه ... امیدوارم پچ بدن و این مشکل رو حل کنن :n14:
Meysam Raz
27-05-2014, 18:55
دوستان سلام
من دو تا سوال دارم لول اینکه آیا این بازی فقط روی ویندوز 64 بیت اجرا میشه یا نه؟
دوم اینکه کدوم نسخه ی بازی بدون مشکله ؟RELOADED23 گیگی یا نسخه 13 گیگی؟
فقط 64 بیتی
همونطور که دوستمون هم گفت، هیچ فرقی نمیکنه تنها تفاوت نسخه لیک شده و نسخه استیم (ریلودد) همین فایل هست.
FileDrive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Size: 65MB
------------------------------
Watch.Dogs.Update.1.Hotfix.Incl.11(+2).DLC.and.Cra ck-3DM
نیاز به فایل قبلی نیست.
FileDrive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - SockShare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Size: 96MB
Pass punchao
.Uplay Reward: Gold D50 - For 30 Units (PC / Xbox One / PS4 / Xbox 360 / PS3 / WiiU) Bringing a new meaning to ‘one-hit wonder’, this 14 karat D50 edition is a jaw-dropper
Altairezio
27-05-2014, 19:07
مجید من اینو گفتم ولی گفتی نمیشه....:n28: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
دوستانی که مشکل فول اسکرین و سرعت موس و HUD تو بازی دارن بگن تا حل کنیم....
فقط 64 بیتی
[FONT=Tahoma]
خودت تست کردی یا بر اساس اطلاعات سازنده بازی میگی؟
چون سازتده بازی گفته بود با رم 4 گیگ به پایین اجرا نمیشه ولی خود بچه ها با رم 2 گیگ هم اجراش دادند!
ببین یه گزینه ی texture quality داره تو قسمت display ... اگه اونو بزاری روی high وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک همه گزینه هارو روی low هم تنظیم کنی بازم افت فریم شدید داری !!
من حواسم به این گزینه نبود و فک کردم گرافیک بازی کلا روی low.
وقتی وقتی گذاشتمش روی low و حتی medium ... با custome کردن تنظیمات گرافیک (low کردن سایه ها و detail) مشکل افت فریم حدود 90% حل میشه و شاید بعضی وقتا تیک بزنه ولی زیاد اذیت نمیکنه.
اما در کل لذت بازی به گرافیک خیلی خوب و بالاشه ... امیدوارم پچ بدن و این مشکل رو حل کنن :n14:
این مشکل دقیقا به خاطر overload شدن مموری گرافیک هست!
اصولا texture quality روی تنها گزینه ای که تاکید داره رم گرافیکه و بالا بردن اون جدا از اینکه مدل گرافیکتون چی باشه(میشه گفت اصلا مدل GPU مهم نیست!!)فقط و فقط مستلزم رم گرافیک بالاست...قبلا هم گفتم کسانی که رم گرافیکشون خیلی بالا نیست روی این گزینه زیاد مانور ندین چون اصولا high و ultra بودن اون توی رزولوشن های HD و زیر اون تقریبا هیچ تاثیری در کیفیت خروجی بافتها نداره و حالات ultra فقط به درد رزولوشنهای بالای HD میخوره....
++++
ضمنا یادتون باشه این تنها گزینه ای در تمام بازیهاست که برای اینکه تاثیر اون رو بعد از بالا و پایین کردن اون بفهمید باید به طور کامل از بازی خارج و دوباره برید توی بازی!!
keymaker
27-05-2014, 21:23
CPU که جواب میده (با توجه با توضیحاتِ دوستان مبنی بر Cpu محور بودن بازی)
گرافیک هم خوبه!
رم که کافیه کافیه
فیالنهایت
شما بهتره اگر میتونی دانلود و نصب کنی و فیدبک بدی.
امشب میزنم دانلود بشه
نصب که کردم حتما فیدبک میدم (البته اگه نزنه توو ذوقم چون اصولا ویندوز روی Macbook pro مقداری اذیت میکنه)
سلام
دوستان لطفا کم کم دیگه مباحث سخت افزاری و مشکلات نصب رو به بخش مشکلات سخت افزاری انتقال بدید و اینجا در مورد بازی صحبت بشه. یک نفر هم لطف کنه یک تاپیک مشکلات سخت افزاری ایجاد کنه.
خوب دوستان PC باز میتونند چگونگی رفع مشکلات بازی رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه بدن....
ضمنا اگه مدیران لطف کنند و کار انتقال پست ها رو هم انجام بدن که دوباره کاری نشه ممنون میشیم(منظورم جامعه گیمر PC هست:دی)
vahidreza2007
27-05-2014, 22:49
یعنی یه نفر پیدا نمیشه بگه بازی کجا سیو میشه تا ببینم میتونم سیو های قبلیم رو بردارم یا نه ؟
و لطفا یه مرددددددد پبدا بشه سیو خودش رو از اکت 2 ل اولیه اش برام اپلود کنه :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
یکی دو مرحله بازی کردم روی حالت های اولترا و مدیوم چیز خاصی تا اینجا نداشت بنظرم
و اینکه gta رو بازی نکردم ولی فکر کنم خیلی از این سر باشه
یعنی یه نفر پیدا نمیشه بگه بازی کجا سیو میشه تا ببینم میتونم سیو های قبلیم رو بردارم یا نه ؟
و لطفا یه مرددددددد پبدا بشه سیو خودش رو از اکت 2 ل اولیه اش برام اپلود کنه :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
اینجا.....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
27-05-2014, 23:28
یکی دو مرحله بازی کردم روی حالت های اولترا و مدیوم چیز خاصی تا اینجا نداشت بنظرم
و اینکه gta رو بازی نکردم ولی فکر کنم خیلی از این سر باشه
علی الترا و های مانیتور HD بالای "20 میخواد تا بفهمی چه خبره تو بازی....با رزولیشن 1024X1280 نمیشه چیزی درک کرد...خیلیا فک میکنن چون کارت قوی ای دارن میتونن تنظیمات الترا رو به اجرا در بیارن...بله میتونن ولی تفاوتی نسبت یه های یا حتی مدیوم احساس نمیکنن....
بچه ها چرا نمیشه آدمای عادی رو کتک زد ؟ :n14:
بابا من این همه منتظر این بازی بودم که عقده هامو خالی کنم، ولی نمیشه آدمای بی گناه و کتک زد :n14:
کلا combat نداره :n14:
Altairezio
28-05-2014, 12:42
یه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....
اگه سیستم داشته باشی که بکشه :n02:
خدا کنه زودتر یه پچ دیگه بده بهتر بشه :n14: ... خیلی بازیش باحاله معتادش شدم :n14:
vahidreza2007
28-05-2014, 14:44
اگه سیستم داشته باشی که بکشه :n02:
خدا کنه زودتر یه پچ دیگه بده بهتر بشه :n14: ... خیلی بازیش باحاله معتادش شدم :n14:
مجید نسخه ریلودد رو بازی میکنی یا اسکیدرو رو ؟
ممنون میشم سیو بازیت رو از اول اکت 2 رو برام اپلود کنی
soroosh_cz
28-05-2014, 15:07
علی این PS4 کلا بلور هست یا تو عکس اینجوره؟ PC که خیلی شفاف تره :n19:
این بلورش منو یاد GTA IV میندازه، پورتش واسه PC اینجوری بود.
مجید نسخه ریلودد رو بازی میکنی یا اسکیدرو رو ؟
ممنون میشم سیو بازیت رو از اول اکت 2 رو برام اپلود کنی
فک کنم reloaded باشه. :n01:
باشه سیو بازی ها کجاست ؟
Hapoofesgeli
28-05-2014, 22:13
امروز بالاخره دانلود 22 گیگ تموم شد و نشستم نصبش کردم...
از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر در اومده(وقتی یوبی سافت با هر روز نسخه دادنش گند زد به سری AC و به دنبالش SC نمیشه ازش انتظار بهتری داشت...)
خوشبختانه با انیمیشن ها و حرکاتی متفاوت تر از اونی که تو سری AC و بقیه بازی های یوبی سافت (:دی) می بینیم مواجهیم... فیزیک ماشین ها یکم رو مخه ولی خب نا امید کننده نیست به نظرم. البته باز هم تاثیراتی از مجموعه بازی های شرکت به چشم میخوره مثل فعال کردن برج های مخابراتی فار کرای و... که اگر زیاد باشه به نظرم اصلا جالب نیست. انگار یه بازی رو بر میدارن خط زمانیش رو جلو عقب میکنن میشه یه بازی جدید!
اولین چیزی هم که آدم با اجرای این یادش میوفته سریال POI هست :دی مو نمیزنن...
به جز یک مقدار افت فریم که عادی هست من هیچ مشکل دیگه ای تو بازی نمی بینم...(البته با درایور جدید)
halflife g
28-05-2014, 23:31
شرمنده دوستان ولی میدونید با این سوال پرسیدنها در مورد PERFORMANCE سخت افزارتون و رم و کارت 7869 و ......چقدر تاپیک رو خراب کردین؟؟؟:n27:
تاپیک مشکلات رو واسه این روزا گذاشتن دیگه..........
+
تاپیک طوری شده که من نه رغبت کردم نقد Digital foundry رو بذارم و نه کلا در مورد بازی حرف بزنم چون میدونم که دو دقیقه دیگه دهها پست در مورد سخت افزارتون اینجا خواهید زد
لطفا و خواهشا تو تاپیکای مربوطه بحث کنید....خیلی ممنون:n16:
.
vahidreza2007
28-05-2014, 23:56
فک کنم reloaded باشه. :n01:
باشه سیو بازی ها کجاست ؟
مجید جان حجم بازی که نصب کردی چقدر بود ؟ نیاز به نصب یو پلی داشتی یا بدون اون اجرا کردی ؟ ( از روی اینا میشه فهمید کدوم نسخه رو نصب کردی )
اینم ادرس سیو بازی در نسخه ریلودد
توی نسخه reloaded سیو توی پوشه زیر قرار داره:
Programs Data/Orbit/274/RLD
تو نسخه اسکیدرو هم در این پوشه قرار داره : درایو سی
پروگرم فایل ----- Ubisoft game launcher/savegames/0
شما هر دو پوشه رو مسیر رو نگاه کن اگر داشتیش تو هر دو مسر هر دو تا هم اپلود کن اما اگر در یکی از مسیر های گفته شده داشتی همون رو اپلود کن مرسی داداش گل
Meysam Raz
29-05-2014, 17:12
آقا من کم آوردم :n02: در مورد سیستم بازی خواهش میکنم تاکید میکنم خواهش میکنم اینجا سوال نفرمایید :n06:
اگر تا حالا سری cod ها و بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 و فارکرای 3 رو بازی کردید و کارتتون هم دایرکس 11 رو ساپورت میکنه پس این بازی رو هم میتونید بازی کنید
اگر هنوزم سوال در مورد سیستم بازی دارید تاپیکش هست مشکلات نصب و اجرا -Watch Dogs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میبینید دقیقا تاپیکش مثل همینجاست :n02: و خیلی هم زودتر جواب میگیرید
اینم یک سایت که میتونید برید نتایج تست های گرفته شده برای هر بازی ( مخصوصا این بازی ) چه با کارت های pc و چه با کارت های لپتاپی رو ببینید
notebookcheck ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قصد بی ادبی به هیچ بزرگواری نیست و اگر رعایت کنید منت گذاشتید :n16:
vahidreza2007
30-05-2014, 00:28
اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!
مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )
فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .
منتظرم دوستان گل
Altairezio
30-05-2014, 05:46
دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...
اقا یعنی یه مرد پیدا نمیشه مردونگی کنه سیو بازی نسخه ریلودد بازی رو از آکت دو ( اوایلش یعنی مرحله یک و دو بازی ) ( از اونجایی که میره تو زندان ) یکی از این دو تا رو برام اپلود کنه !!!!
مسیر سیو بازی هم در این جا هستش درایو سی ----- پروگرم دیتا ------ اوربیت ---- ممنون میشم کل پوشه اوربیت رو برام اپلود کنید ( حجم این پوشه نهایت 50 کیلو بایت هم نمیشه )
فقط دوستانی که نسخه ریلودد رو نصب کردند لطف کنند و اپلود کنند . نسخه اسکیدرو به دردم نمی خوره ! منظور همون نسخه 22 گیگی هستش .
منتظرم دوستان گل
به جون خودم هنوز بهش نرسیدم وگرنه برات آپ میکنم :n02:
آخه من تفریحی بازی میکنم، یه ماموریت میرم بعدش چار پنج ساعت واسه خودم علاف میچرخم و ماموریتای جانبی :n02:
تازه اونجارو رد کردم که میره سر قبر دختره با آبجیش حرف میزنه ... خیلی دیگه مونده تا اکت 2 ؟ :n02:
دوستان دقت کردید رانندگی بازی شبیه کدوم بازیه....درایور سانفرانسیسکو....
دویدن و ایستادنشم خیلی ضایس حداق اینم از رو سری AC میزدن...
اگه دقت کنی کل بازیای یوبی سافت رو توی واچ داگز میبینی :n02:
معلومه هر چی تجربه داشتن خواستن تو یه بازی پیاده کنن که خب نتیجه ی جالبی هم داده.
ولی این که رانندگی شبیه درایوره اصلا قبول ندارم !! درایور خیلی هندلینگ ماشیناش داغون بود ولی این خداییش حال میده ! تنها ایرادی که داره اینه که مث gta نمیشه مث آدمیزاد رانندگی کنی :n02: حتما باید تند بری و بکوبونی در و دیوار :n02:
دویدن و ایستادنم داری ایراد بنی اسرائیلی میگیری !! دوئیدنش که کپ اساسینه :n01:
vahidreza2007
30-05-2014, 12:07
مجید جان. اشکال نداره همون رو اپلود کن بی زحمت
vahidreza2007
30-05-2014, 13:14
امروز بالاخره دانلود 22 گیگ تموم شد و نشستم نصبش کردم...
از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر در اومده(وقتی یوبی سافت با هر روز نسخه دادنش گند زد به سری AC و به دنبالش SC نمیشه ازش انتظار بهتری داشت...)
خوشبختانه با انیمیشن ها و حرکاتی متفاوت تر از اونی که تو سری AC و بقیه بازی های یوبی سافت (:دی) می بینیم مواجهیم... فیزیک ماشین ها یکم رو مخه ولی خب نا امید کننده نیست به نظرم. البته باز هم تاثیراتی از مجموعه بازی های شرکت به چشم میخوره مثل فعال کردن برج های مخابراتی فار کرای و... که اگر زیاد باشه به نظرم اصلا جالب نیست. انگار یه بازی رو بر میدارن خط زمانیش رو جلو عقب میکنن میشه یه بازی جدید!
اولین چیزی هم که آدم با اجرای این یادش میوفته سریال POI هست :دی مو نمیزنن...
به جز یک مقدار افت فریم که عادی هست من هیچ مشکل دیگه ای تو بازی نمی بینم...(البته با درایور جدید)
این دوستمون زحمت کشید سیوش رو برام ارسال کرد . ازش بسیار متشکرم . :n16::n16:
متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند :n21::n21::n22::n22:
متاسفانه بقیه دوستان هم انگار نه انگار !همه فکر خودشون هستند متاسفانه ! ولی وای از روزی که خودشون چیزی لازم داشته باشند زمین و زمان رو به هم میدوزند :n21::n21::n22:
نامرد گفتم نرسیدم ... اگه از اول میگفتی مشکلی نداره چند روز پیش بهت داده بودم :n02:
منم یک ساعتی بازیش کردم فعلا تا الان به یک نتیجه رسیدم که سازنده ها قصد داشتند
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
Milad4171
30-05-2014, 13:43
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
حالا این آش چطوریه؟
شوره یا بی نمک؟:n02:
جذابیتش رو از دست داده ؟
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
بدترین قسمت رانندگیش هم توی گاز دادن اولشه
تا w رو فشار میدی ماشین در میره و اصلا نمیشه کنترلش کرد کلا تسلط شخصیت بازی روی کلاچ خوب نیست :n02:
ولی صحنه های تعقیب و گریزش خیلی خوبه
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد :n27:
حالا این آش چطوریه؟
جذابیتش رو از دست داده ؟
آش عالیه ... فوق العاده خوش مزه و باحال :n02:
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
یکی دو روز دیگه نظرت کاملا عوض میشه :n09:
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد
گرافیکش روی کیفیت تکسچر ultra واقعا عالیه !! منتهی اصلا بهینه سازی نشده. :n13:
Altairezio
30-05-2014, 18:39
حامد دقیقا" منم به همین اشاره کردم...لامصب رانندگی کمی مثل درایور سانفرانسیسکوئه....کلا" دوربین شخصیت مثل اسپیلینتر سل....دویدن کمی مثل سری AC و کمی مثل اسپلینتر سل....البته بیشتر از همه چی اون ترمز بعد دویدنه که تو ذوق میزنه...لامصب تو هر صحنه ای انگار داره فرار میکنه....به نظر من بهتر بود کلا" شخصیت از رو سری AC ساخته میشد....
حالا این آش چطوریه؟
جذابیتش رو از دست داده ؟
آقا میلاد عالــــیه عالی....
پچم بدن بیرون بیشتر تر عالی میشه...بابا دو تا که -- نمیکنی آدم به وجد میاد...
+
دوستان اون اسکیل مربوط به -- رو که افرادی رو که بانکشون پره رو نشون میده رو بگیرین...آقا با این مهارت پول در آوردن میشه باقلوا....کلا" اونایی رو که نشون میده تو حسابشون زیر 2000 تا نیست....
+
دوستانی که کارت گرافیکی DX10 دارن و بازی رو تا الان از دست دادن یه نگاهی به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بکنن ببینن میتونن اجرا کنن بازی رو.....
حالا این آش چطوریه؟
جذابیتش رو از دست داده ؟
تا اینجا که بازی کردم نمیتونم دقیق بگم بازی در چه سطحیه ولی حتما ازرش بازی کردن رو داره.
از بابت نمک و فلفلش میزون میزون هستش فقط باید کمی باهاش کنار بیای بعد قلغ بازی دستت میاد که بعد اون بازی لذت بخش میشه و بازیو جذاب میکنه.
از بابت گرافیک بازی هیچ وقت اون چیزی نیست که تو اولین ویدئو معرفی بازی دیدیم و حتا در حد و اندازه های نسل جدید هم نیست اما باز خوبه و قابل قبوله.
بازی خوراک نقد نوشتن هستش و به مرور در مورد بازی توضیحات تکمیلی رو میدم.:n02:
پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
بعد این که تا یه حرکتی جلو ملت میزنی زنگ میزنن 911 خیلی جالب و از طرفی رو مخه
Altairezio
31-05-2014, 04:15
پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
بعد این که تا یه حرکتی جلو ملت میزنی زنگ میزنن 911 خیلی جالب و از طرفی رو مخه
شما بدو گوشی رو ازش بگیر....
دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....
amir0098hd
31-05-2014, 09:56
Watch Dogs بر مبنای ایده های جدید بنیان گذاری شده است و المان های موجود در بازی کاملا جدیدی می باشند و نمونه ی آن ها تا کنون در هیچ بازی رایانه ای مطرح دیگری دیده نشده است. مهم ترین و البته جدید ترین ایده ای که در بازی وجود دارد قابلیت -- کردن است، چیزی که در اولین نمایش بازی به خوبی به تصویر کشیده شده بود و توانست خود را به عنوان المان اصلی گیم پلی و حتی داستان بازی مطرح کند. شخصیت اصلی بازی یک هکر با تجربه و البته زخم خورده به نام Aiden Pearce می باشد که قرار است از قدرت اصلی خود یعنی -- کردن در جهت انتقام گرفتن استفاده کند. Watch Dogs یک عنوان Open World است که شما را به یکی از بزرگ ترین شهر های آمریکای شمالی یعنی شیکاگو می برد، جایی که همه چیز توسط سیستم های نظارتی فاسد کنترل می شود و این جا است که باید یک قهرمان خیزش کند و شهر را از خفقان نجات دهد اما Aiden قهرمانی نیست که شما انتظار آن را خواهید داشت. یوبی سافت اعلام کرده است که نوشتن داستان Watch Dogs از حدود ۲ سال قبل از شروع مراحل ساخت بازی یعنی سال ۲۰۰۸ آغاز شد و تیم نویسندگی داستان بازی با تحقیق و پژوهش بسیار توانستند تا به موضوعی برسند که به توان آن را برای چنین بازی بزرگی گسترش داد. تیم سازنده داستان بازی را بر مبنای یک چیز ساده پایه ریزی کرده است و آن وجود سیستم های نظارتی در جامعه است. چیزی که امروزه در اکثر مناطق جهان وجود دارد و حتی در انگلستان پوستر هایی بر روی دیوار ها وجود دارد که روی آن ها اعلام شده دولت مراقب شما است. چنین مبحثی که در آن تقریبا تمام فعالیت های انسان ها زیر نظر سیستم های نظارتی است، باعث می شود تا در برخی از مواقع عده ای از مردم از این وضعیت ناراضی شوند و دست به طغیان بزنند. داستان Watch Dogs نیز دقیقا بر روی همین مسئله تاکید دارد، وجود پیش از حد سیستم های نظارتی باعث می شود که یک هکر قدرتمند دست به طغیان بزند و به کمک قدرت -- کردن خود، یک تنه با این سیستم مبارزه کند.:n02:
amir0098hd
31-05-2014, 10:02
سیستم مورد نیاز بازی Watch Dogs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در طی چند روز گذشته سیستم مورد نیاز بازی Watch Dogs برای کامپیوتر های شخصی (PC) منتشر شد که پس از آن یوبیسافت (Ubisoft) سریعا اعلام کرد که سیستم معرفی شده جعلی می باشد. حال سرانجام خود یوبی سافت دست به کار شده و سیستم مورد نیاز این بازی را منتشر کرده که می توانید این سیستم را در ادامه ی مطلب مشاهده کنید .
حداقل سیستم مورد نیاز
Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 6 GB
Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list)
Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card
This product supports 64-bit operating systems ONLY
سیستم پیشنهادی
Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card
کارت های گرافیکی پشتیبانی کننده
nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
Intel® Iris™ Pro HD 5200
amir0098hd
31-05-2014, 10:05
amir0098hd
31-05-2014, 10:11
لینک دانلود تریلر بازی WATCH DOGS
Soroush HD
31-05-2014, 10:47
حالت خوبه؟؟؟بازی منتشر شده بعد شما میای تریلر میذاری و تاریخ انتشار بازی رو اعلام میکنی؟؟؟!!:n04:
amir0098hd
31-05-2014, 11:38
حالا نه که تویه کامپیوترت که با ذغال کار میکنه می خونه،برو پسرم خدا روزیت و جای دیگه بده:n02:
Soroush HD
31-05-2014, 12:03
حالا نه که تویه کامپیوترت که با ذغال کار میکنه می خونه،برو پسرم خدا روزیت و جای دیگه بده:n02:
من نگفتم کامپیوتر من غوله میگم شما پست ها قبلی رو نخوندی که بدونی بازی چند وقتی میشه که اومده.تازه اومده واس ما میگه"سیستم مورد نیاز بازی رسما اعلام شد"..بعدشم کسی که در عرض یک روز عضو شدن میاد 40 تا پست میده معلومه که پستاش چقدر پر محتوایه:n09:...برو عمو جان........
Altairezio
31-05-2014, 18:54
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....:n29:
سلام
ببینید من از کی در مورد فیزیک ماشینا گفتم !!(صفحه 10 این تایپیک)
بازی خیلی قشنگی باید باشه ولی تا اونجایی که من تو تریلرا دیدم فیزک ماشینش چندان دلچسب نیست
من تا حالا این بازیو امتحان نکردم ولی از گفته های دوستان به نظر میاد که یوبی سافت هنوز باید خیلی بیشتر از اینا تجربه به دست بیاره که بتونه یک بازی اپن ورد با یک دنیای سر زنده و نزدیک به واقعیت در حد اندازه های GTA بسازه
دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....
پست های دیگه هم بود،البته قصد ندارم کلا بازی رو خراب کنم ولی به نظر میاد هنوز خیلی جا برای طبیعی تر شدن داره
Altairezio
31-05-2014, 20:56
سلام
ببینید من از کی در مورد فیزیک ماشینا گفتم !!(صفحه 10 این تایپیک)
دقیقا" ....من تو اولین نگاه دیدم که کاملا" فیزیک ماشینا قوطی بُعدی و شبیه به Sleeping Dogs درست شده...(البته همه ی ماشینا نه .... ماسل ها خوب درست شدن...)
واقعا" بعضی چیزا خیلی تو ذوقن...
mehdi30nema
31-05-2014, 21:03
منم نسخه 360 بازی رو گرفتم و یه نیم ساعت چهل دقیقه ایی بازی کردم .
بعد از بازی کردن با خودم گفتم واقعا این همه هیاهو برای چی بود ؟ گرافیک بازی به واقع در حد جی تی ای 4 بود و از زمین تا آسمون با جی تی ای 5 فاصله داشت ، گیم پلی بازی هم که به قول یکی از دوستان ترکیب بازی های یوبی بود .
رانندگی هم که دیگه افتضاح ، اون از نحوه رانندگی ، اونم از تصادفات که انگار دو تا قوطی کبریت به هم برخورد کردند ، من که کلا نا امید شدم و این بازی رو فعلا گذاشتم کنار و نشستم پای ولفنشتین .
البته فکر کنم تضعیف این نسخه و نسخه ps3 به علت مانور بیشتر روی وان و ps4 بوده .
با این سیستم دارم بازی می کنم
cpu e2180
ram:3g
vg:hd 5450
وجود پیش از حد سیستم های نظارتی باعث می شود که یک هکر قدرتمند دست به طغیان بزند و به کمک قدرت -- کردن خود، یک تنه با این سیستم مبارزه کند.
خیلی حال کردم اینو خوندم ... ببین اونا کجاعنو ما کجا ... :n14:
دوستان یه چیزیشم دوباره تو ذوق میزنه...تو GTA دقت کرده باشین،وقتی میزنی به یه ماشین حداقل میوفته پایین دعوا کنه یا کلا" دیوونه میشه میوفته دنبالت....ولی اینجا انگار داری به یه راننده ی مرده میزنی....
آره ... ولی جالب اینجاس اگه تو شهر تصادف بشه و دو تا ماشین بهم بزنن راننده هاشون میان پایین و یکم با هم حرف میزنن ولی اگه تو بزنی طرف هیچ کاریت نداره :n02:
ولی به نظر میاد هنوز خیلی جا برای طبیعی تر شدن داره
هیچ وقت گیم رو با طبیعت و واقعیت مقایسه نکن !
اگه گیم طبیعی باشه که دیگه گیم نیس.
گرافیک بازی به واقع در حد جی تی ای 4 بود و از زمین تا آسمون با جی تی ای 5 فاصله داشت
اتفاقا همین چند روز پیش gta iv رو نصب کردم و انصافا واچ داگز گرافیکش بهتره.
بابا مگه یادت نیس iv سیاه سفید بود اصا رنگ و رووو نداشت :n04:
گیم پلی بازی هم که به قول یکی از دوستان ترکیب بازی های یوبی بود .
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n02: خداییش کدوم گیم پلی از اساسین رو توی واچ داگز دیدی ؟
کدوم گیم پلی اسپلینترسل رو توی واچ داگز دیدی ؟
درسته ممکنه یه اثراتی ازش باشه چون یوبی سافت میخواسته هر چی تجربه داره رووو یه گیم پیاده کنه.
ولی نامردیه بگی عین اونا بود ... این بازی حتی مخفی کاریشم با سم فیشر فرق داره.
به نظرم اصلا حرف عادلانه ای نیس ...
این بازی یه المان مهم به نام ــــک داره که باعث میشه مثل اون بازیا نباشه.
اونم از تصادفات که انگار دو تا قوطی کبریت به هم برخورد کردند
آره با سرعت میخوری به در و دیوار یا یه ماشین اصا انگار نه انگار !!
من که کلا نا امید شدم و این بازی رو فعلا گذاشتم کنار و نشستم پای ولفنشتین .
بی خیال بابا اگه بخوای اینقدر سخت گیر باشی نمیتونی از گیم ها لذت ببری.
منم یه زمانی اینجوری بودم ولی اتفاقا الان بر عکس دقیقا از المان هایی لذت میبرم که تو واقعیت نیس.
:n16:
هیچ وقت گیم رو با طبیعت و واقعیت مقایسه نکن !
اگه گیم طبیعی باشه که دیگه گیم نیس.
فکر کنم شما متوجه منظور من نشدید
من نمیگم بازی باید کاملا شبیه واقعیت باشه
من میگم همین تصادف ها، رانندگی ماشین ، برخورد مردم موقع تصادف با ماشینشون و... اگه طبیعی تر بود بهتر بود
به نظر شما طبیعی بودن برخورد مردم و خیلی چیزای دیگه توی GTA به گیم بودنش لطمه زده ؟
در کل یه توضیح در مورد هندلینگ ماشینا بدم ... خیلی از دوستان توقع دارن این بازی هندلینگش مث gta باشه !
یا حداقل همچین استانداردی توو ذهنشونه و فک میکنن همه بازیای open world باید هنلینگ ماشیناشون مث gta باشه !
ما سبکای مختلفی توی هندلینگ ماشین داریم، یکیش مث gta سعی میکنه یه چیزی بین شبیه سازی و بازی باشه.
اما بازی های دیگه ای مث watch dogs,sleeping dogs,saintrow سبک هندلینگ ماشیناشون Arcade هست.
و توی سبک Arcade بیشتر Fun بودن مهمه نه طبیعی بودن.
اگه میبینید هندلینگ ماشینای واچ داگز اینجوریه به این دلیل نیست که ubisoft نمیتونه مث gta در بیاره !!
بخاطر اینه که خواسته با gta متفاوت باشه و رقابت کنه باهاش نه این که کپی کنه.
فکر کنم شما متوجه منظور من نشدید
من نمیگم بازی باید کاملا شبیه واقعیت باشه
من میگم همین تصادف ها، رانندگی ماشین ، برخورد مردم موقع تصادف با ماشینشون و... اگه طبیعی تر بود بهتر بود
به نظر شما طبیعی بودن برخورد مردم و خیلی چیزای دیگه توی GTA به گیم بودنش لطمه زده ؟
نه لطمه ای نمیزنه و حق با توعه.
یکی از بدترین قسمتاش وقتیه که با سرعت میخوری در و دیوار اصلا اتفاق خاصی برات نمیفته !
فک کنم دقیقا سورس درایور سان فرانسیسکو رو کپی کردن روش ادیتم نکردن :n02:
در کل یه توضیح در مورد هندلینگ ماشینا بدم ... خیلی از دوستان توقع دارن این بازی هندلینگش مث gta باشه !
یا حداقل همچین استانداردی توو ذهنشونه و فک میکنن همه بازیای open world باید هنلینگ ماشیناشون مث gta باشه !
ما سبکای مختلفی توی هندلینگ ماشین داریم، یکیش مث gta سعی میکنه یه چیزی بین شبیه سازی و بازی باشه.
اما بازی های دیگه ای مث watch dogs,sleeping dogs,saintrow سبک هندلینگ ماشیناشون Arcade هست.
و توی سبک Arcade بیشتر Fun بودن مهمه نه طبیعی بودن.
اگه میبینید هندلینگ ماشینای واچ داگز اینجوریه به این دلیل نیست که ubisoft نمیتونه مث gta در بیاره !!
بخاطر اینه که خواسته با gta متفاوت باشه و رقابت کنه باهاش نه این که کپی کنه.
نه لطمه ای نمیزنه و حق با توعه.
یکی از بدترین قسمتاش وقتیه که با سرعت میخوری در و دیوار اصلا اتفاق خاصی برات نمیفته !
رقابت کردن یعنی ساختن چیزی بهتر از قبل !!
اینجا رو A کلیک می کنی تو ۱ ثانیه ماشین ۳۶۰ درجه میچرخه :دی
رقابت کردن یعنی ساختن چیزی بهتر از قبل !!
اینجا رو A کلیک می کنی تو ۱ ثانیه ماشین ۳۶۰ درجه میچرخه
توی این که رانندگی واچ داگز بهتر از بقیه ی بازی های اپن ورد یوبی سافته هیچ شکی نیست !! (در مقایسه با درایور و واچ من)
رقابت بین سلیقه ی سازنده هاس ! gta حال میکنه اونجوری بسازه، واچ داگز اینجوری میسازه و فید بک میگیره واسه نسخه های بعدی.
من اصا با رانندگی بازی مشکلی ندارم، با همه ماشینا خیلی خوب و راحت رانندگی میکنم تازه لایی هم میکشم :n02:
شاید شماها هنوز گواهینامه تونو نگرفتید :n02:
Altairezio
01-06-2014, 11:23
بله ،به نکته ی خوبی اشاره کردید....وقتی به یه آدم میزنی انگار به یه تابلو میزنی.....تو GTA پرت میشن میخورن به شیشه و خونو.....
منم دقیقا" منظورم اینه...انگار فقط جوری شده که طرف میخواد مسابقه بده...حتی وقتی میری رو دوربین توی ماشین فرمون گیری طرف مثل درایوره...انگار مثلا" با اولین گاز جفت پا میپره رو گاز....(به خاطر همینه که وقتی با ماسل داری رانندگی میکنی با گاز و فرمون 360 میزنه....
من اصا با رانندگی بازی مشکلی ندارم، با همه ماشینا خیلی خوب و راحت رانندگی میکنم تازه لایی هم میکشم :n02:
منم مشکلی ندارم خیلی ام حال میده....
+
این یوبی اصلا" جوری ماشینا رو ترکیب کرده که نگو....اون ماشین 50000 رو که مثل لامبورگینی هورکان هست رو دیدید؟!از جلو کلا" Agera R و از عقب وایپر.....بدنه هم مال هورکان...:n02:
یا مثلا" اون RR که جلوش مال RRــه عقب مال جگوار...
ali_agha1981
01-06-2014, 11:34
ما که هنوز بازی نکردیم..ولی اینجوری که پیش بینی میشد و مشخصه یوبی انتظارات رو برآورده نکرده...
از همون اولم مشخص بود این بازی قابل مقایسه با GTAV نیست..:n09:
ما که هنوز بازی نکردیم..ولی اینجوری که پیش بینی میشد و مشخصه یوبی انتظارات رو برآورده نکرده...
از همون اولم مشخص بود این بازی قابل مقایسه با GTAV نیست..:n09:
ما که داریم حالشو میبریم :n02: تا وقتی gta بیاد ببینیم اون چه جوریه. :n02:
emad_rowan
01-06-2014, 12:16
توی این که رانندگی واچ داگز بهتر از بقیه ی بازی های اپن ورد یوبی سافته هیچ شکی نیست !! (در مقایسه با درایور و واچ من)
رقابت بین سلیقه ی سازنده هاس ! gta حال میکنه اونجوری بسازه، واچ داگز اینجوری میسازه و فید بک میگیره واسه نسخه های بعدی.
داداش من چرا انقدر تلاش میکنی بازی رو از اونچه هست ببری بالاتر؟!
قبول کن بازی اصلا در حد نام R* نیست! یوبیسافت اشتباهش این بود open world ساخت و ناخودآگاه مقایسه میشه با GTA و اینجاست که باید گفت یوبی سافت: آب قطعه ، آفتابه هم این دورو بر نیست!
رانندگیش افتضاحه! بک چیزی درحد PS2! خرابی های ماشین در حد Driver 2!!!! باورکنین!! نمیدونم چجوریه که خرابی های ماشین فقط توی راند درست کار میکنه! وقتی توی شهر دور میزنی با 200مایل میکوبی به دیوار بتونی میبینی شیشه شکسته!!!!!
پول در آوردن که از ماست خوردن اسون تره!! تو خیابون راه برو هرکی رو خواستی -- کن... -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!! :n02:
mehdiporbaba
01-06-2014, 16:06
کرک برای اجرا روی 32 بیت هم اومد:n02:
king_darkness
01-06-2014, 16:56
قبول کن بازی اصلا در حد نام R* نیست! یوبیسافت اشتباهش این بود open world ساخت و ناخودآگاه مقایسه میشه با GTA و اینجاست که باید گفت یوبی سافت: آب قطعه ، آفتابه هم این دورو بر نیست!
رانندگیش افتضاحه! بک چیزی درحد PS2! خرابی های ماشین در حد Driver 2!!!! باورکنین!! نمیدونم چجوریه که خرابی های ماشین فقط توی راند درست کار میکنه! وقتی توی شهر دور میزنی با 200مایل میکوبی به دیوار بتونی میبینی شیشه شکسته!!!!!
پول در آوردن که از ماست خوردن اسون تره!! تو خیابون راه برو هرکی رو خواستی -- کن... -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!! :n02:
اشتباه یوبی سافت این بود که خودش بحث مقایسه با gta وسط کشید!!!
دقیقا به مشکلاتی که براش حدس زده میشد گرفتار شد
halflife g
01-06-2014, 17:09
یعنی شماها واقعا فکر می کردین یوبی سافت میتونه یک open world در سطح rock star بسازه؟؟؟؟:n02:
تنها دو سه تا شرکت مثل valve یا nau**thy dog یا nintendo در سطح این شرکت هستند و بقیشون مطمینا در سطحی نیستن که بتونن بازی مشابه این شرکت بسازن......
+
این بازی هم از همون اول عمده تمرکزشو رو گرافیک گذاشته بود(که اونم بعد انتشار دیدیم چقدر فرق داشت با نمایشای اولیه) و تو بقیه جنبه ها چیز درخشانی نداشت و قابل حدسم بود امتیازاش(اتفاقا چند روز قبل از منتشر شدن امتیازای بازی با یکی از بچه های انجمن خودمون صحبت می کردم و اونم پیش بینی های خیلی خوبی در مورد میانگین امتیازاش کرد و 80 گفت که تقریبا هم زد تو خال:n02:)
.
من حرف غیر منطقی ای نزدم!! اینکه بگم من با رانندگیش مشکلی ندارم دلیلی نمیشه که دارم بازی رو میبرم بالاتر.
در کل بازی خوبیه منتهی ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم :n10:
من اصا حرفی زدم سر این که این بازی بهتره یا gta ؟ میخوام بگم کلا سلیقه ایه تو نمیتونی ماشین سواری واچ داگزو با gta مقایسه کنی چون کلا با هم فرق دارن.
یعنی شما sleeping dogs یا saint row هم با gta مقایسه میکنی ؟
. -- کردناش خیلی زیاد اسونه اصلا حس هکر بودن بهت دست نمیده!
گرافیکش هم که بیخیال... خودت چطوری؟؟؟؟!!!!!
اره خداییش خیلی آسونه -- کردناش :n14: اتفاقا امروز داشتم بهش فک میکردم :n02:
گرافیکش رو ultra خوبه ولی خب بهینه نشده نمیشه بازی کرد.
king_darkness
01-06-2014, 18:02
در کل بازی خوبیه منتهی ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم :n10:
دقیقا
درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
اگه از بازی بدت میاد shift + delete
اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )
The Rover
01-06-2014, 20:17
خب اینو هم مثل assassin's creed های اخیر تا آخرش رفتم تا صرفا ببینم داستان چطوری پیش میره،
داستان نکته جالب یا اوج یا چیزی نداشت.
در مجموع یوبی سافت داره درجا میزنه و هیچ پیشرفتی نداریم،
اگه نهایتا یه گیمر قرار باشه جذب گرافیک نسبتا خوب بازی بشه، خب یه چند وقت دیگه اکثر بازیا به همین سظح کیفی میرسن، اونوقت ارزش اصلی اینجور بازیا (که تنها نکته مثبتشون داشتن یه گرافیک نسبتا خوب تو یه برهه زمانیه) معلوم میشه و کسی 2-3 سال دیگه اصلا رغبتی واسه دوباره بازی کردنشون نداره.
کلا این بازی از نظر من:
+
اما یه چند موردو تو حرفای بچه ها دیدم که نظر خودمو میگم.
حامد گفت یوبی سافت میخواد نظر طرفدارای بازیایی مثل اساسین و gta و اپلینترسل رو جلب کنه، لکن شاید اینطور نباشه.
یوبی سافت از بجربیاتش تو این بازی استفاده کرد، یا ویژگی هایی که تو بازیای دیگس.
که به خودی خود بد نیس، مثل سیستم کاورگیری.
اما وقتی چیز جدیدی اضافه نشده باشه و همه چی "توهم تازگی" داشته باشه خب این بی محتوا بودن و تکراری شدن بیشتر به چشم میاد.
دوم درباره رانندگی بازی برخلاف نظر مجید سه یعدی، سلیقه با کیفیت متفاوته، البته همین تعریف کیفیت خودش یه چیز نسبیه و به قول بعضیا سلیقه ایه،
اما تفاوت سبک و سلیقه ای بودن هم با آزاردهندگی فرق داره، وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.
Karistias
01-06-2014, 20:56
دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)
در صورتی که اگه متای بازی مثلا 92_93 میشد دیگه این جوری نمیشد...
دقیقا
درسته که بازی مثل نمایش هاش نبوده و سطحش خیلی پایین تره
ولی اینکه طرف میگرد کل بازی زیر رو میکنه تا یه بافت بی کیفیت پیدا کنه و عکس بگیره بذاره تو نت واقعا عجیبه
اگه از بازی بدت میاد shift + delete
اگر حال کردی با بازی بی خیال این صحبتا شو
آخرش نفهمیدیم از این فن بازی ها چی بهشون میرسه
منظورم تنها این بازی و با کسی خاصی تو این انجمن نیست و کلی گفتم (فروم ها همسایه )
من نمیدونم چرا ما اینجوری ایم !!
شما برو تو فرومای خارجی نگاه کن و نظراتشون رو بخون ببین چقد خوب دارن از بازی ها لذت میبرن.
بابا هدف از بازی لذت بردنه، خیلی راحت میتونی بی خیال ایرادای بنی اسرائیلی بشی و از بازی لذت ببری.
به نظر من اگه بخوای بدونی یه بازی موفق هست یا نه باید ببینی سرگرم کننده هست یا نه.
واچ داگز واقعا سرگرم کننده س پس یه بازی خوبه.
حالا من بیام گیر بدم چرا فلان جا فلان آبجکت تکسچرش اینجوری بود ....
دوستان خیلی فاز منفی زیاد شده تو تاپیک وگیر دادین به نقاط ضعف کوچک و ایرادای بنی اسرائیلی که راحت میشه جشم پوشی کرد( البته به جز حامد و 3Dmajid که سعی کردند نکات مثبت بگن تامنفی)
واقعا برام عجیبه ... گیمر های ایرانی حتی 1 دلار هم توی سود فروش بازی سهیم نیستن که هیچ !! فقطم بلدن گیر بدن :n02:
وقتی گیمر از هندلینگ بد بعضی ماشین ها آزرده میشه و با فشردن کلید گاز، ماشین یهو در میره یا دور خودش میچرخه خب نمیشه اینو سلیقه ای درنظر گرفت. و یه نکته منفی محسوب میشه.
من واقعا تا حالا همچین مشکلی ندیدم، نمیدونم شماها چه جوری میرونید :n02:
فک کنم عادت نکردین هنوز ... یادمه وقتی sleeping dogs بازی میکردم اولاش حالم از هندلینگ ماشیناش بهم میخورد ولی بعد از یکی دو روز عاشق بازیش شدم.
طوری که دو سه ساعت میشستم پشت پی سی بازی میکردم :n02:
به نظرم اگه بچه ها sleeping dogs, saint row رو بازی کرده باشن حتما از هندلینگ واچ داگز خوششون میاد.
Reza Azimy_RW
01-06-2014, 22:51
ماها عادت کردیم ایرادای بنی اسرائیلی بگیریم :n10:
مجید تو که خودت سر بازی اسپلینتر سل یاور ایراد بنی اسراییلی رو استاد کردی الان چی شده متحول شدی سر این بازی :دی
مجید تو که خودت سر بازی اسپلینتر سل یاور ایراد بنی اسراییلی رو استاد کردی الان چی شده متحول شدی سر این بازی
اتفاقا منم یاد اون روز افتادم که سر اسپلینتر سل دهن همه رو سرویس کرده بودم :n02:
چند روز پیش نصب کردم دوباره بازی کردم دیدم چقد باحاله :n02:
منم اون روزا خیلی سخت گیر بودم ولی الان نرمال تر شدم دیدم نسبت به گیم عوض شده :n02::n02::n02:
Spaniuly
02-06-2014, 07:12
اون از فارکرای 3 که یه کپی پیست از RDR بود و اینم از این که خواسته بود از GTA IV کپی برداری کنه و نتیجه اش هم میشه این!
اصلا توی مقایسه با GTA IV کم میاره چه برسه به غولی مثل GTA V
یوبی کم نیست این برخی شرکت ها مثل *R هستند که فضایی عمل می کنن و بهتر شرکت های ضعیفتر خودشونو در حد اونها نبینن
Altairezio
02-06-2014, 12:03
شما برو تو فرومای خارجی نگاه کن و نظراتشون رو بخون ببین چقد خوب دارن از بازی ها لذت میبرن.
بابا هدف از بازی لذت بردنه، خیلی راحت میتونی بی خیال ایرادای بنی اسرائیلی بشی و از بازی لذت ببری.
به نظر من اگه بخوای بدونی یه بازی موفق هست یا نه باید ببینی سرگرم کننده هست یا نه.
مجید درست میگی....
یه بازی اسمش روشه بازی....باید سرگرم بکنه..حالا بعضیا میخوان یهی چیزی علاوه بر سر گرم کردن داشته باشه....
اینو در پیج بوک دیدم در نوع خودش جالبه : دی
don salieri2
02-06-2014, 14:26
واقعا برام عجیبه ... گیمر های ایرانی حتی 1 دلار هم توی سود فروش بازی سهیم نیستن که هیچ !! فقطم بلدن گیر بدن :n02:
من واقعا تا حالا همچین مشکلی ندیدم، نمیدونم شماها چه جوری میرونید :n02:
فک کنم عادت نکردین هنوز ... یادمه وقتی sleeping dogs بازی میکردم اولاش حالم از هندلینگ ماشیناش بهم میخورد ولی بعد از یکی دو روز عاشق بازیش شدم.
طوری که دو سه ساعت میشستم پشت پی سی بازی میکردم :n02:
به نظرم اگه بچه ها sleeping dogs, saint row رو بازی کرده باشن حتما از هندلینگ واچ داگز خوششون میاد.
درود بر شما
تازه به اينايي خيلي ايراد مي گيرن ميشه يه چيزي گفت : عزيزم خب شما بازي نكن
wrath of god
02-06-2014, 17:27
دوستان میدونم اینجا جاش نیس ولی یه سیستم 4 تومن برا گیم بازی کردن واچ داگز رو الترا میشه بگین سی پی یو و کارت گرافیک و رم خیلی مهمه....خیلی ببخشیدا:n02:
دوستان میدونم اینجا جاش نیس ولی یه سیستم 4 تومن برا گیم بازی کردن واچ داگز رو الترا میشه بگین سی پی یو و کارت گرافیک و رم خیلی مهمه....خیلی ببخشیدا:n02:
بابا قبل از پست زدن یه نگاهی به مشکلات نصب و اجرا بنداز :n14:
wrath of god
02-06-2014, 18:00
بابا قبل از پست زدن یه نگاهی به مشکلات نصب و اجرا بنداز :n14:
نه داداش اونو دیدم میگم با این بودجه ی مبارک چه چیزایی میتونم بخرم:n14:
mehsan66
02-06-2014, 19:13
اون از فارکرای 3 که یه کپی پیست از RDR بود و اینم از این که خواسته بود از GTA IV کپی برداری کنه و نتیجه اش هم میشه این!
اصلا توی مقایسه با GTA IV کم میاره چه برسه به غولی مثل GTA V
یوبی کم نیست این برخی شرکت ها مثل *R هستند که فضایی عمل می کنن و بهتر شرکت های ضعیفتر خودشونو در حد اونها نبینن
اگه با مثال نشون بدید که فارکرای 3 کجاهاش شبیهRDR بود ممنون می شم
این قبول که راکستار شرکت بزرگی هست با عنوان هایی بزرگ ولی اونقد هم از یوبی سافت بزرگ تر نیست که یوبی سافت رو این همه
کوچیک جلوه می دی راکستار کلا سه تا گیم شاخ دارهRDR ،GTA،L.A. Noire
مکس پین رو حساب نکردم چون اصلا واسه راکستار نبوده از اول
Assassin's Creed،Brothers in Arms،Call of Juarez،Far Cry،Prince of Persia،Rayman،Splinter Cell،watch dogs
بله اگه یه شرکت در طول 16 سال تاسیسش کلا 10 عنوان داشته باشه و بیشتر تمرکزش رو هم روی یه عنوان بگذاره
معلومه باید یه چیز شاخی از توش دربیاره بالاخره
همونطور که اگه راکستار نبود فرصت تجربه gta رو از دست می دادیم در صورت نبود ubi soft هم خیلی از خاطرات
گیمر ها از دست می رفت مخصوصا واسه pc باز ها...همه این روده درازی ها رو کردم که آخرش بگم درسته راکستار غول واسه خودش
ولی یوبی سافت هم چیزی ازش کم نداره
دوستان از این به بعد قصد دارم با عکسای کوچیک و نوشته های خلاصه نکات مثبت و منفی واچ داگز رو بگم :
مث آب خوردن از مغازه ها دزدی کنید !! نه پلیس میاد دنبالتون و نه صاحب مغازه کار خاصی انجام میده :n04:
وقتی دستگاه پخش موزیک کنارش رو -- میکنی حتی تعجبم نمیکنه ! :n04:
باگ های عجیب و البته جالب ! :n10:
خب راستش خیلی کم پیش میاد ...
هیچ وقت بی پول نمیشید :n04:
با گوشی Aiden خیلی راحت میتونید حساب ملتو ــــک کنید و با خیال راحت از دستگاه خودپرداز پولتونو بگیرید !!
ــــک های سخت ... !
یکی از دوستان میگفت ــــک های بازی آسونه، خب کم کم سخت میشه.
دیگه نباید توقع داشت که واسه ـــک کردن گوشی ملت و پل و گیت های مختلفم این کارارو کنه خب اونموقع بازی خیلی خسته کننده میشد.
فقط بعضی جاها موقع انجام ماموریت ازین هکا داریم که در نوع خودش جالبه :n18:
یکی از لذت بخش ترین کارهایی که پیشنهاد میدم حتما انجام بدید.
با -- کردن چراغ قرمز ترافیک و تصادف ایجاد کنید ... بعد رو ماشین های مختلف بمب بزارید (باید از قسمت skill بمب کنترلی آزاد کرده باشید)
بعدش یه انفجار به یاد موندنی درست میشه :n10:
اما یه نکته ی منفی در مورد -- کردن چراغ قرمز !! وقتی -- میکنید راننده ها انگار کورن و همدیگه رو نمیبینن و 100% به هم میخورن :n08:
بابا خب درسته چراغ قرمزه ولی باید عقلت برسه اینجوری تو شیکم ماشین رو به رویی نری.
تصادف خیلی مصنوعیه ولی خب حال میده :n02:
تا نکات بعدی خدافظ :n02:
یعنی من عاشق مقایسه ی بعضی کاربرام :n02::n02:
آخه مرد حسابی کجای FARCRY شبیه RDR بود ؟ :n04:
واچ داگز چون اپن ورده شبیه IVــه ؟
میشه چند تا شباهتشو با IV بگی ؟
گیم پلی که فرق داره، تیراندازی فرق داره، مخفی کاری که GTA اصا نداشت، این داره !
هندلینگ ماشیناشم که فرق میکنه.
چیزاییم که تو شهر هست کاملا متفاوته.
حتی نحوه ی داستان پردازی و صحنه های سینماتیکشم کاملا با GTA فرق داره.
ـــک کردنم که داره و گیم پلی اصلیشه.
من نمیفهمم غیر از اپن ورد بودن دیگه این دو تا چیشون شبیه همه ؟!!!!!!!!! :n15:
Mohammad Yek110
02-06-2014, 19:52
من اصلا طرفدار ubisoft نیستم و از AC خیلیم بدم میاد ولی خداوکیلی به Farcry گیر ندید ...
این بمب های دستی قرمز که دیدیدیدددد میکنه بعد میترکه رو چطور میندازین ؟ :n02:
من آزادش کردم ولی چطور میندازه نمیدونم
این بمب های دستی قرمز که دیدیدیدددد میکنه بعد میترکه رو چطور میندازین ؟ :n02:
من آزادش کردم ولی چطور میندازه نمیدونم
خب اول Tab و بزن و بعد انتخابش کن . بعد با G پرتابش می کنه
Reza Azimy_RW
03-06-2014, 00:41
به نظر من این بازی تجربه خوبی واسه یوبیه کلا قصد ساخت این بازی هم فک کنم تجربه بوده و اینکه ایرادها رو بگیرن تا نسخه های بعد مثه جی تی آی یه بازی موفق بشه . دقیقا مثله بتلفیلد هیچ وقت کسی فکرش رو نمیکرد یه روزی رو دست کال آف بلند شه ! تیم بازی کم کم با تجربه تر شدن و ریسک سرمایه گذاری روی یه بازی بزرگ رو پذیرفتن و موفق شدن !
البته هر چند این دو بازی رو نمیشه مقایسه کرد با هم. جی تی آی به نظرم کلا سبک واقع گرایانه تر وایده بهتری واسه بازی اوپن ورد داره
halflife g
03-06-2014, 10:53
حرفتون متین ولی مساله مساله زمان و هزینه هستش.......یعنی اینکه اگه من نظر شما در مورد بازی رو بدونم(البته نه ایرادای بنی اسراییلی) ویا نظر منتقدا رو بخوونم دیگه بیخود طرف هر بازی نمیرم و وقتمو تلف نمی کنم(حداقل 6...7 ساعت پای یه بازی نمیذارم تا خودم ببینم خوب یا بد و اگه بد بود رهاش کنم)
وقت و پول ادم تو این دوره زمونه خیلی ارزشمندتر از این حرفاس که برای "آزمون و خطا" کردن در مورد یه بازی بذاره:n02:(مگر اینکه یکی بگه هر چی بازی بیاد رو من میخوام خودم بازی کنم که دیگه من حرفی ندارم:n02:)
پس ایراد گرفتن هم خوبی های خودشو داره
.
پس ایراد گرفتن هم خوبی های خودشو داره
حرف شما درست ولی به شرطی که ایراد واقعا منطقی و درست باشه.
بعضیا یه سری ایرادایی میگیرن که واقعا باید بهش گفت بنی اسرائیلی :n02:
البته از من میشنوی همه چیو خودت تست کن ...
چون هر کسی نظرش متفاوته، مثلا من بتل فیلد 4 رو به کال آو کوست ترجیح میدم.
ولی ملت عاشق کال آون :n02:
Mohammad Yek110
03-06-2014, 12:39
سلام
Reputation رو چطوری بالا ببریم؟
ممنون
سلام
Reputation رو چطوری بالا ببریم؟
ممنون
چه سوال جالبی !
چرا میخوای ببری بالا ؟
مگه میخوای هر جا میری بشناسنتو سریع زنگ بزنن پلیس ؟
آدمای بی گناه و بکش ... از مغازه ها دزدی کن ...
:n02:
خب بالاخره تموم شد . استوری لاینش خوب بود جدی .. ترغیب میشدم ادامه بدم .
درسته در اون حد که تبلیغ میکردن نبود اما صد در صد ارزش بازی کردن ــو داشت . تجربه ای شد واسه یوبی برای اپن ورلد های بعدی .
نمره هم اگه بخوام بدم 8.5/10 میدم . یه سری ایرادای عجیب غریب داشت که دوستان بش اشاره کردن .
چرا تهش همه مردن ؟ : دی
البته موریس میتونس زنده بمونه ولی دیدم همه مردن اونم کشتم :n02:
خب بالاخره تموم شد . استوری لاینش خوب بود جدی .. ترغیب میشدم ادامه بدم .
درسته در اون حد که تبلیغ میکردن نبود اما صد در صد ارزش بازی کردن ــو داشت . تجربه ای شد واسه یوبی برای اپن ورلد های بعدی .
نمره هم اگه بخوام بدم 8.5/10 میدم . یه سری ایرادای عجیب غریب داشت که دوستان بش اشاره کردن .
چرا تهش همه مردن ؟ : دی
البته موریس میتونس زنده بمونه ولی دیدم همه مردن اونم کشتم :n02:
دوستان کسی محتوای مخفی این بنده خدا رو نخونه
من کنجکاو شدم خوندم گند زد به بازیم :n02::n02::n02:
Mohammad Yek110
03-06-2014, 17:36
چه سوال جالبی !
چرا میخوای ببری بالا ؟
مگه میخوای هر جا میری بشناسنتو سریع زنگ بزنن پلیس ؟
آدمای بی گناه و بکش ... از مغازه ها دزدی کن ...
:n02:
منظورم این بود چطور بالا ببرم؟؟؟ ( غیر از crime detecteed ها )
هــکر باید مردم دار باشه :دی
منظورم این بود چطور بالا ببرم؟؟؟ ( غیر از crime detecteed ها )
هــکر باید مردم دار باشه :دی
کار سختی نیس ملتو به رگبار ببند :n02:
The Rover
03-06-2014, 19:01
کار سختی نیس ملتو به رگبار ببند :n02:
دوزاری مجید هنوز هم نیفتاده و بعید میدونم بیفته.
منظور محمد اینه چطوری به طرف مثبت و خوب ببرمش، که به نظر میاد تنها راهش همون حل مشکلات جنایی مردم باشه.
Altairezio
03-06-2014, 19:22
منظور محمد اینه چطوری به طرف مثبت و خوب ببرمش، که به نظر میاد تنها راهش همون حل مشکلات جنایی مردم باشه.
منم هی نمیخوام جواب بدم...میگم الان یکی جواب میده قاعله ختم به خیر میشه ...نشد که نشد...:n02:
آقا اون جرم هایی که در حال انجامن و میری و طرفو میگیری چیز میکنی اون محبوبیتت میره بالا....
:n08::n08::n08:
آخ شرمنده ... آخه نه که خودم دوست دارم ملتو به رگبار ببندم، فکرشم نمیکردم یکی این وسط دنبال صلح و دوستی باشه :n08:
دوستان کسی محتوای مخفی این بنده خدا رو نخونه
من کنجکاو شدم خوندم گند زد به بازیم :n02::n02::n02:
خوب عزیز انتظار داشتی تو اسپویلر چی باشه ؟! :دی
خوب عزیز انتظار داشتی تو اسپویلر چی باشه ؟!
بابا این اسپویلر یه جوریه آدم بیشتر کنجکاو میشه :n02:
بازیه باحالیه ولی نمیدونم چرا توی شهر گشتن برام جذابیتی نداره بعد از یک ربع اگه مراحل اصلی رو نرم از بازی خسته میشم.:n27: شما هم اینجوری اید ؟:n13:
بازیه باحالیه ولی نمیدونم چرا توی شهر گشتن برام جذابیتی نداره بعد از یک ربع اگه مراحل اصلی رو نرم از بازی خسته میشم.:n27: شما هم اینجوری اید ؟:n13:
اتفاقا من دقیقا بر عکسم ... یه مرحله میرم بعدش کلی تو شهر علاف میچرخم.
این اولین بازی ایه که حال میکنم تو شهرش بچرخم و سراغ ماموریتای جانبی برم :n02:
بر عکس اساسین که حالمو بهم زد :n21:
راستی بچه ها بازی چند تا act داره ؟
به نظر طولانی میاد ... :n16:
راستی بچه ها بازی چند تا act داره ؟
به نظر طولانی میاد ... :n16:
5تا
اکت 3و4و5 رو هم فک کنم 18 تا میشن باشن
vahidreza2007
04-06-2014, 14:33
پس با این حساب من باید اخر های بازی باشم :n02::n02::n02: دیگه چیزی نمونده برم اکت پنچ :n06:
peymankameli
04-06-2014, 15:16
آقایون رو این لبتاب با چه جزیاتی اجرا میشه
cpui: intel core i5-3230m processor
vga: nvidia gerorce gt 645m/2 gb ddr3
ram: 6gb ddr3
Karistias
04-06-2014, 16:11
بیا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جوابتو بدم
vahidreza2007
04-06-2014, 20:40
اقا بازی رو تموم کردم . در کل بازی خوبی بود . داستانش جالب و جذاب بود مخصوصا مراحل اخر جذابیت اخرش بیشتر میشه !!! . احتمال میدم بازی ادامه داشته باشه ( به قطعیت نگفتم که نگید لو دادی :n02: ) . امیدوارم یوبی برای سال بعد بیشتر روی بازی کار کنه و بازی زنده تر بشه و از خیلی جهات به جی تی ای نزدیک تر بشه . دیگه چیز زیادی نمیگم تا داستان لو نره . :n16::n16:
سلام دوستان من قبلا این بازی رو فلش نصب کردم تا مرحله 3 اکت 2 هم رفتم ولی الان هرکاری میکنم موقع نصب بازی رو فلش ارورمیده سی دیم هم تمیزه میخواستم ببینم مشکل از لنز جدید میتونه باشه چون تازه گرفتم ؟ولی بقیه بازی ها راحت اجرا میشن ممنون میشم سریع کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مرحله که با هلیکوپتر میره روی یه منطقه چطور رد میشه ؟
10 دقیقه بازی کردم و بعدش پاکش کردم رفت.
شاید اگه 3 - 4 سال بعد از V عرضه می شد و هنوز GTA جدیدی نیومده بود, هر طوری بود بازی می کردم و تمومش می کردم.
نقطه قوت بازی داستانش بود و ایده جدید -- کردن. بگذریم که همون -- کردنش هم مضحک از آب دراومده بود.
شاید اگه 3 - 4 سال بعد از V عرضه می شد و هنوز GTA جدیدی نیومده بود, هر طوری بود بازی می کردم و تمومش می کردم.
نقطه قوت بازی داستانش بود و ایده جدید -- کردن. بگذریم که همون -- کردنش هم مضحک از آب دراومده بود.
شما تو 10 دقیقه از کجا فهمیدین نقطه فوت بازی داستانش بود ؟! یا اینکه -- هاش مضحک بود ( اصلا اون اوایل -- آنچنانی نداشت ) ؟!
چار پنج سال بعد از gta v به نظرت دیگه این بازی جواب میده ؟
این بازی واسه الان ساخته شده نه چار پنج سال دیگه ...
منم کنجکاو شدم بدونم بعد از 10 دقیقه چه جوری به داستان قوی پی بردی ؟
و همینطور به -- مضحک ؟
دوستان این مرحله که باید طرف که تو ون هست رو بکشی بعد فرار کنی از دست پلیس رو یه راهنماییی کنید هرکاری میکنم رد نمیشه
دوستان این مرحله که باید طرف که تو ون هست رو بکشی بعد فرار کنی از دست پلیس رو یه راهنماییی کنید هرکاری میکنم رد نمیشه
خیلی از مرحله هاش اینجوریه ! دقیقا مشکلت کجاس ؟
خب بکشش فرار کن :n02:
وقتی پلیس میاد درجه تعقیب روی آخریشه و هم هلیکوپتر میفرسه هم خیلی زیادن نمیشه فرار کرد چه برسه دنبال کردن طرف و کشتنش
چند بار با از دور قبل حرکت زدمش ولی پلیسای زحمت کش بعدش میان نمیذارن فرار کنی :n02:
وقتی پلیس میاد درجه تعقیب روی آخریشه و هم هلیکوپتر میفرسه هم خیلی زیادن نمیشه فرار کرد چه برسه دنبال کردن طرف و کشتنش
چند بار با از دور قبل حرکت زدمش ولی پلیسای زحمت کش بعدش میان نمیذارن فرار کنی :n02:
اسکیل پرت کردن حواس هلیکوپتر ــو آنلاک نکردی ؟!
اول حواسشو پرت کن بعدش بپر تو آب امکان نداره بگیرنت چون قایق ندارن :دی
اسکیل پرت کردن حواس هلیکوپتر ــو آنلاک نکردی ؟!
اول حواسشو پرت کن بعدش بپر تو آب امکان نداره بگیرنت چون قایق ندارن :دی
یه اسکیل هست که حواسش 30 ثانیه پرت میشه اونو الان باز کردم
یکی دیگه هست توی خودش نشون میده هلیکوپتر کلا بیخیال میشه :n02: اون هنوز باز نیست
یه اسکیل هست که حواسش 30 ثانیه پرت میشه اونو الان باز کردم
یکی دیگه هست توی خودش نشون میده هلیکوپتر کلا بیخیال میشه :n02: اون هنوز باز نیست
همون 15 ثانیه ــش کافیه باو . کلا پلیساش مهربونن ( بر عکس V )
همون 15 ثانیه ــش کافیه باو . کلا پلیساش مهربونن ( بر عکس V )
ولی اسکیل هارو که آزاد میکنم از بازی خارج بشم دوباره غیر فعال میشن از اول باید همه رو فعال کنم :n13: به جز یک سریا
hamed70t
06-06-2014, 11:39
سلام دوستان ؛ من یه مشکلی دارم :n28: ؛ اولین باری که بازی رو نصب کردم خیلی خوب و روان بازی رو باز کرد و هیچ مشکلی نداشت ؛ الان که دوباره میخوام بازی رو اجرا کنم ؛ میاد تو صفحه ی لودینگ گیر میکنه و یه خورده از صدای بازی می آد ، بعد قطع میشه و هنگ میکنه ؛ از چیه دوستان ؟؟؟:n16:
AlexMercer
06-06-2014, 11:50
یک جاهایی از شهر منو یاد مافیا 2 انداخت با یک سرچ متوجه شدم که بله مافیا 2 هم قسمت هایی از شهرش رو از روی شیکاگو ساخته بود. دقاقا همون شکل و ظاهری که توی مافیا 2 بود توی واچ داگز هم هست!
خیلی وقت بود کاراکتری خلق نشده بود که من دوسش داشته باشم ... ولی بعد از agent 48 ... به Aidan علاقه مند شدم ... به نظرم شخصیت جذابیه :n02:
سم فیشرم دوس داشتم ولی بعد از افتضاح blacklist که گند زدن به شخصیتش دیگه دوسش ندارم :n14:
Altairezio
06-06-2014, 13:49
یه چیز دیگه از بازی ام خوب نیست....هنگام رانندگی شلیک کردن محاله....:n02:
+
یه چیزشم خیلی خوب و با دقت درست شده....
با ماشینا وقتی سرعت میرین یه نیش ترمز بزنین تو ماشینای کلاسیک تا چراغ گرم بشه و روشن بشه یه کم طول میکشه ولی وقتی با جدیدا ترمز میکنی سریعا" روشن میشه....(نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا واقعا" اینجوریه....)
+
همه ی اون مرحله هایی که تفنگ لازم بودو تا به حال با اون کلت صدا خفه کن دار رفتم.....جرات نمیکنم اونن یکیا رو در بیارم ... سریع پلیسو خبر میکنن....:n23:
یه چیز دیگه از بازی ام خوب نیست....هنگام رانندگی شلیک کردن محاله....
آره ... خب مشخصه خواستن ـــــــک کردن بیشتر به چشم بیاد ...
ولی خیلی حال میده وقتی دنبالتن وسایل مختلف تو خیابون رو ــــــک میکنی دهنشون سرویس میشه ... :n02:
ولی یه چیزی که واقعا جاش خالیه اینه که بتونیم ملتو بزنیم شل و پل کنیم ...
نه با اسلحه ... با مشت و لگد :n02:
همه ی اون مرحله هایی که تفنگ لازم بودو تا به حال با اون کلت صدا خفه کن دار رفتم.....جرات نمیکنم اونن یکیا رو در بیارم ... سریع پلیسو خبر میکنن....
بر عکس من با دل و جرات وارد محوطه ی دشمن میشم و بدون کوچکترین رحمی همه شونو به رگبار میبندم :n02:
انصافا رو مرحله ها کار کردن ... هر مرحله رو حداقل میشه به سه شکل مختلف رد کرد ...
آزادی عمل تو ماموریت ها خیلی خوبه.
به نظرم تا الان یه ایرادی که بازی داره اینه که خیلی راحت به همه چی میرسی. :n18:
wrath of god
06-06-2014, 16:17
دوستان من یه سوال دارم....ممکنه مسخرا بیاد ولی آیدن شنا بلده؟
دوستان من یه سوال دارم....ممکنه مسخرا بیاد ولی آیدن شنا بلده؟
آره :n13: چطور ؟
wrath of god
06-06-2014, 16:58
آره :n13: چطور ؟
همین جوری...طور خاصی نداره........من احساس کردم نداره... D: ...من یه مقایسه ی سریع کردم با gta متوجه شدم gta بزرگتره ولی واچ داگز باحال تره D:...بعدش که داشتم مقایسه میکردم با خودم گفتم تو جی تی ای که میشه شنا کرد تو واچ داگزم میشه؟¿بعدش اومدم و پرسیدم....ولی لامصب هم جی تی برده دله منو هم واچ داگز........ :D
همین جوری...طور خاصی نداره........من احساس کردم نداره... D: ...من یه مقایسه ی سریع کردم با gta متوجه شدم gta بزرگتره ولی واچ داگز باحال تره D:...بعدش که داشتم مقایسه میکردم با خودم گفتم تو جی تی ای که میشه شنا کرد تو واچ داگزم میشه؟¿بعدش اومدم و پرسیدم....ولی لامصب هم جی تی برده دله منو هم واچ داگز........ :D
ما پی سی بازای بدبخت که هنوز gta رو از نزدیک ندیدیم :n14:
ولی داشتم امروز به این فک میکردم، توی واچ داگز وقتی پلیس میاد دنبالت خیلی حال میده میتونی دهنشون رو سرویس کنی با ــــک کردن چیزای مختلف ... ولی فک نکنم توی gta کاری جز فرار کردن و تیراندازی بتونی انجام بدی ؟؟؟
بچه ها من الان آخرای ACT II ـــم ... یه کی میتونه داستان رو به طور خلاصه تا اینجا برام توضیح بده توی چند خط ؟
خودم کلیتش رو فهمیدم ولی آخه میبینم از داستان خیلی تعریف میکنن میگم شاید من نمیفهمم.
به نظرم داستان خاصی نداره ... خیلی کلیشه ایه.
:n17:
wrath of god
06-06-2014, 18:35
ما پی سی بازای بدبخت که هنوز gta رو از نزدیک ندیدیم :n14:
ولی داشتم امروز به این فک میکردم، توی واچ داگز وقتی پلیس میاد دنبالت خیلی حال میده میتونی دهنشون رو سرویس کنی با ــــک کردن چیزای مختلف ... ولی فک نکنم توی gta کاری جز فرار کردن و تیراندازی بتونی انجام بدی ؟؟؟
بچه ها من الان آخرای ACT II ـــم ... یه کی میتونه داستان رو به طور خلاصه تا اینجا برام توضیح بده توی چند خط ؟
خودم کلیتش رو فهمیدم ولی آخه میبینم از داستان خیلی تعریف میکنن میگم شاید من نمیفهمم.
به نظرم داستان خاصی نداره ... خیلی کلیشه ایه.
:n17:
دقیقا........ولی مثله اینکه جی تی ای برای pc هم داره میاد.......تازه تو واچ داگز کلی چیز داره که جی تی ای نداره....ماشینای واقعی و خوشگل سیستم هکینگ قوی گیم پلی با هدف انتخاب بین خوب بودن و بد بودن....در صورتی که تو gta همیشه نقشه ادم بده ای و داستان خاصی هم ندا..البته توهین نشه گفتم داستان خاصی نداره چون فقط ماموریتت کارای خلاف-کشتن و ....هستش
گرافیک هردوشون خوبه و ........
emad_rowan
06-06-2014, 23:28
دقیقا........ولی مثله اینکه جی تی ای برای pc هم داره میاد.......تازه تو واچ داگز کلی چیز داره که جی تی ای نداره....ماشینای واقعی و خوشگل سیستم هکینگ قوی گیم پلی با هدف انتخاب بین خوب بودن و بد بودن....در صورتی که تو gta همیشه نقشه ادم بده ای و داستان خاصی هم ندا..البته توهین نشه گفتم داستان خاصی نداره چون فقط ماموریتت کارای خلاف-کشتن و ....هستش
گرافیک هردوشون خوبه و ........
جون ما دیگه این رو با GTA مقایسه نکنید... چون هنوز چیزی از رحلت امام نگذشته موجبات خنده و شادی ما رو فراهم میکنید باز گناش میمونه گردن ما :n02:
اخه واچ داگز که نصف کمتری GTA V هم نیست... در حد IV نیست چی برسه به V....
جون ما دیگه این رو با GTA مقایسه نکنید... چون هنوز چیزی از رحلت امام نگذشته موجبات خنده و شادی ما رو فراهم میکنید باز گناش میمونه گردن ما :n02:
اخه واچ داگز که نصف کمتری GTA V هم نیست... در حد IV نیست چی برسه به V....
اصن مقایسه این دو کلا غلطه .. صرفا اپن ورلد بودن دلیل نمیشه تا بخوای WD ــو با GTA قیاس بکنی.
مثل اینه کــه FIFA 14 ــو با Virtual Tennis مقایسه کنی بعد بگی خب جفتشون بازی ورزشی ــن دیگه .
هرچی از بازی پیش میره قشنگ تر میشه
من الان آخرای اکت 4 هستم و بازی برای من که خیلی وقت بود کلا دست به بازی نزده بودم خیلی سخت شده :n02:
مخصوصا مراحلی که هم پلیس دنبالته هم باید کار -- انجام بدی
ولی خب به امید کشتن اون یارو دیمن هست اسمش ؟ :n13: باید بازی رو با جدیت دنبال کرد :n09:
اصن مقایسه این دو کلا غلطه .. صرفا اپن ورلد بودن دلیل نمیشه تا بخوای WD ــو با GTA قیاس بکنی.
مثل اینه کــه FIFA 14 ــو با Virtual Tennis مقایسه کنی بعد بگی خب جفتشون بازی ورزشی ــن دیگه .
این مثالی که زدی FIFA 14 با Virtual Tennis واقعا مسخره بود :n08:
این دو تا رو که اصا نمیشه مقایسه کرد (fifa va tennis) ولی آیا FIFA رو با PES مقایسه نمیکنن ؟!!
چرا نباید مقایسه کرد ؟ وقتی هدف هر دو شرکت (مخصوصا یوبی سافت) از ساخت این بازی رقابت بوده (یعنی مقایسه کنید!)
این مثالی که زدی FIFA 14 با Virtual Tennis واقعا مسخره بود :n08:
این دو تا رو که اصا نمیشه مقایسه کرد (fifa va tennis) ولی آیا FIFA رو با PES مقایسه نمیکنن ؟!!
چرا نباید مقایسه کرد ؟ وقتی هدف هر دو شرکت (مخصوصا یوبی سافت) از ساخت این بازی رقابت بوده (یعنی مقایسه کنید!)
خب حالا نگفتم دقیقا مثالی که زدم با مقایسه این دو مطابقت داره ... منظورم این بود که این دوتا بازی خیلی با هم فرق دارن . مثلا یه ایراد معروفی که با wd میگیرن اینه که موقع رانندگی نمیشه شلیک کرد که خب مسلما دلیلش مشخصه و ...
وقتی میگن رقابت صرفا منظور این نیست که تو همه جنبه های بازی باید با هم رقابت کنن .. هدف اصلی رقابت جلب مخاطب و فروش بازی ــه ( که مطمئنا" یوبی نمی تونه فقط با یه عنوان با فرنچایز خوف ــی مثل GTA رقابت کنه تو این زمینه )
بازی رو تموم کردم
این مراحل آخرش واقعا سخت بود ولی کاملا ارزش بازی کردن داشت و شخصیت پیرس برای همه جالب بود فکر کنم
یه سری ایراد های کلی و جزئی هم داشت ولی باعث نشد من از ادامه بازی منصرف بشم و مطمئنا سری های بعدی جبران میشن
دو مرحله آخر بسیار سخت بود ولی خب کشتن اون پیرمرده و دیمن جبرانش کردن
اون جوریام که اون دوستمون گفت همه ی همه هم نمردن :n02:
wrath of god
08-06-2014, 10:36
خب حالا نگفتم دقیقا مثالی که زدم با مقایسه این دو مطابقت داره ... منظورم این بود که این دوتا بازی خیلی با هم فرق دارن . مثلا یه ایراد معروفی که با wd میگیرن اینه که موقع رانندگی نمیشه شلیک کرد که خب مسلما دلیلش مشخصه و ...
وقتی میگن رقابت صرفا منظور این نیست که تو همه جنبه های بازی باید با هم رقابت کنن .. هدف اصلی رقابت جلب مخاطب و فروش بازی ــه ( که مطمئنا" یوبی نمی تونه فقط با یه عنوان با فرنچایز خوف ــی مثل GTA رقابت کنه تو این زمینه )
داداش میلاد .....هدف بازی virtual Tennis با فیفا خیلی فرق میکنه دلیل نمیشه چون هردو ورزشین بشه مقایسه کرد ولی اشتباه شما این بود که بین تنیس با فوتبال زمین تا آسمون تفاوت وجود داره ولی سبک جی تی ای و واچ داگز مثله همه هدفاشونم مثله همه و اکثر چیزا شونم مثله همه هدف هردوشون تخریب کشتن و .... هستش.....غیر از اینه؟وقتی خود یوبیسافت میگه این بازی برای مقایسه با جی تی ای بوجود اومده و با توجه به جی تی ای یه سری ضعفاشون رو تقویت کردن........سبک تنیس و فیفا درسته هردو ورزشین ولی ایا جز اون یه دونه که فقط ورزشین شباهت دیگه ای وجود داره آیا؟همونطوری که شباهت های جی تی ای و واچ داگز رو در بالا ذکر کردم....بین این دو بازی شباهت های فراوانی وجود دارد.......ولی چرا فیفا رو با پس مقایسه نمیکنید؟یا چرا بازی بتلفیلد با کالاف دیوتی را مقایسه نمیکنید.....هدف هردوی این باز ها کشتن و شکست دادن دشمن و برگردوندن صلح و آرامش به دنیا های خود بوده اند......سبک هر دو هم اول شخص هست...
wrath of god
08-06-2014, 10:37
داداش میلاد .....هدف بازی virtual Tennis با فیفا خیلی فرق میکنه دلیل نمیشه چون هردو ورزشین بشه مقایسه کرد ولی اشتباه شما این بود که بین تنیس با فوتبال زمین تا آسمون تفاوت وجود داره ولی سبک جی تی ای و واچ داگز مثله همه هدفاشونم مثله همه و اکثر چیزا شونم مثله همه هدف هردوشون تخریب کشتن و .... هستش.....غیر از اینه؟وقتی خود یوبیسافت میگه این بازی برای مقایسه با جی تی ای بوجود اومده و با توجه به جی تی ای یه سری ضعفاشون رو تقویت کردن........سبک تنیس و فیفا درسته هردو ورزشین ولی ایا جز اون یه دونه که فقط ورزشین شباهت دیگه ای وجود داره آیا؟همونطوری که شباهت های جی تی ای و واچ داگز رو در بالا ذکر کردم....بین این دو بازی شباهت های فراوانی وجود دارد.......ولی چرا فیفا رو با پس مقایسه نمیکنید؟یا چرا بازی بتلفیلد با کالاف دیوتی را مقایسه نمیکنید.....هدف هردوی این باز ها کشتن و شکست دادن دشمن و برگردوندن صلح و آرامش به دنیا های خود بوده اند......سبک هر دو هم اول شخص هست...
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم منتهی شب ها خیلی تاریکه به طوریکه که کلا بی خیال باری می شم می خوابم صبح بیدار میشم!!!
رفتم توتنظیماتش روشنایی رو گذاشتم رو 100 بازم افاقه نکرد چیکار کنم؟
کسی از DLC-Unlocker- استفاده کرده من که از وقتی ریختم تو صحنه های که شخصیت ها با هم حرف میزنند هم صدا قطع شده و هم زیرنویس نمیاد؟؟؟
بهترین راه برای پول در اوردن چیه ؟
به غیر از fixer contracts و راه های غیر شرعی و حرام :n02:
wrath of god
08-06-2014, 21:04
بهترین راه برای پول در اوردن چیه ؟
به غیر از fixer contracts و راه های غیر شرعی و حرام :n02:
ببین ببین یه اسکیل هستش که حساب ادما رو -- میکنی میری در خود پرداز با استفاده از اون مشخصات و حسابش که -- کردی میری هر چه قد که از حسابش دوست داری بکشی.....:دی.....در کل راه حرام که بده.....دیگه دزدی.......هکر باید با مردم باشه....مردمدار باشه...خخخخخخ...اگه اون اسکیل رو بگیری پول در اوردن میشه پیتزا.....
ببین ببین یه اسکیل هستش که حساب ادما رو -- میکنی میری در خود پرداز با استفاده از اون مشخصات و حسابش که -- کردی میری هر چه قد که از حسابش دوست داری بکشی.....:دی.....در کل راه حرام که بده.....دیگه دزدی.......هکر باید با مردم باشه....مردمدار باشه...خخخخخخ...اگه اون اسکیل رو بگیری پول در اوردن میشه پیتزا.....
جدی همچین چیزی داره ؟ پس چرا من ندیدم ؟
تو لیست اسکیل هاشه ؟
اگه اینجوری باشه که خیلی باحاله ... حرام بودنش به کنار :n02::n02:
ببین ببین یه اسکیل هستش که حساب ادما رو -- میکنی میری در خود پرداز با استفاده از اون مشخصات و حسابش که -- کردی میری هر چه قد که از حسابش دوست داری بکشی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
.....در کل راه حرام که بده.....دیگه دزدی.......هکر باید با مردم باشه....مردمدار باشه...خخخخخخ...اگه اون اسکیل رو بگیری پول در اوردن میشه پیتزا.....
ایول پیداش کردم :n02::n02: خب اینکه 5 تا اسکیل پوینت میخواد من هیچی ندارم الان ... به غیر از انجام ماموریتای اصلی دیگه چی اسکیل پوینت میده ؟ :n02:
آقا کسی اون قسمت Digital Trips رو رفته ؟ همون که با اون عنکبوت رباته میریم آدم میکشیم. خیلی باحاله البته چند قسمت داره که هر کدوم کارای خاصی میکنیم:n02:. ولی نفهمیدم دقیقا برای چیه
آقا کسی اون قسمت Digital Trips رو رفته ؟ همون که با اون عنکبوت رباته میریم آدم میکشیم. خیلی باحاله البته چند قسمت داره که هر کدوم کارای خاصی میکنیم:n02:. ولی نفهمیدم دقیقا برای چیه
آره جنبه ی fun داره.
واسه اینه که تنوع بدی و بازی کنی.
ولی من نمیدونم چرا وقتی از طریق گوشی میشه بازی کرد، تو شهر digital trip ریخته که دقیقا همینکارو میکنه !
hamid ghh
09-06-2014, 15:51
از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه این بازی رو با دسته انجام داد؟ با نرم افزار x360ce هر کاری کردم نشد
ببین ببین یه اسکیل هستش که حساب ادما رو -- میکنی میری در خود پرداز با استفاده از اون مشخصات و حسابش که -- کردی میری هر چه قد که از حسابش دوست داری بکشی....
من اینو باز کردم ولی اینجوری که تو میگی نیس !
یعنی خودمون تعیین نمیکنیم چقد برداریم.
خودش یه مقدار اضافه تر بر میداره.
تازه اینم از سه نفری که امتحان کردم یکیشون اینجوری شد فقط :n14:
دوستان زیاد حوصله بازی ندارم
بیشتر اهل فیفا و بازی های ریسینگ هستم
مثلا جی تی ای آی وی رو وسطش بیخیال شدم و اساسین کرید 4 رو هم وسطاش ول کردم!
با توجه به توضیحات فوق این بازی ارزش داره برم بخرمش!؟ منظورم از ارزش قیمتش نیستا :n02: از نظر وقتی که میخوام صرفش کنم میگم ...
king_darkness
09-06-2014, 18:56
دوستان زیاد حوصله بازی ندارم
با توجه به توضیحات فوق این بازی ارزش داره برم بخرمش!؟ منظورم از ارزش قیمتش نیستا :n02: از نظر وقتی که میخوام صرفش کنم میگم ...
اگه gta وسطش ول کرده 100% اساسین و این بازی ول میکنی:n02:
تو کلا حوصله بازی نداری :n02:
ولی چون ریسینگ دوس داری فک کنم با این حال کنی ... آخه ماشیناش جو ریسینگ میده :n02:
Altairezio
10-06-2014, 12:27
دوستان اون ماشینایی که تو Act II اون باند نارنجی پوش میرونن فوقالعاده ان...یعنی هر وقت سوارشون میشم محو ماشین میشم...رینگا...:n12:مخصوصا" شاستک بلنداش...:n02:
دوستان اون ماشینایی که تو Act II اون باند نارنجی پوش میرونن فوقالعاده ان...یعنی هر وقت سوارشون میشم محو ماشین میشم...رینگا...:n12:مخصوصا" شاستک بلنداش...:n02:
چه ماشینیو میگی ؟
Altairezio
10-06-2014, 20:55
چه ماشینیو میگی ؟
بابا اون ماشینایی که تو Act II باند نارنجی پوش سوار میشدن....همونا که نصف سیاه نصف سفید با رینگای "22 نارنجی و سیاه ماتن....:n12:
تو ماسل ها هم یه ماشین هست به همین شرح اونم عالیه ...یعنی در حد لالیگاس صداش....:n12:
وای امروز یه سری گوشی -- کردم که داشتن مسیج بازی میکردن یه چیزای +18 ای میگفتن که نگو....+یه سری از اون جاسوسی ها هم هستن (علامت چشم تو نقشه) کلا" بالای 25 هستن....لامصب یه چیزایی ردو بدل میشه که آدم میگه چه شود....فقط یه چیزی از کجا میشه اون فیلما رو دوباره دید؟!تو یه چند تاییشون حواسم پرت شد Esc رو زدم قطع شدن.....:n02:
Meysam Raz
10-06-2014, 23:03
بالاخره بلک باکس هم اومد 9.6 گیگ
حیف کلی صبر کردم آخر ویدیو ها مال PS3 شده :n15: دو به شک شدم اینو بگیرم با همون ریلودد یا اون یکی
دوستان کسی از DLC Unlocker استفادده کرده؟من از وقتی این انلوکر رو ریختم زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
چیکار کنم؟
Mehdi Bayern
11-06-2014, 19:52
نمیشه یه کاری کرد بیشتر داخل خونه های مردم رو چک کنه؟ :n02:
بعد اینکه تو بازی کلا برنامه های +20 رخ نمیده؟ :n09:
زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
منم این مشکل رو دارم ولی اون برنامه ای که گفتی رو نصب نکردم
دوستان کسی از DLC Unlocker استفادده کرده؟من از وقتی این انلوکر رو ریختم زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
چیکار کنم؟
من ریختم مشکلی نداشت نسخه بازیم دلوکس هست. فقط یه باگ داره که یکی از لباساش رو که میپوشه پاهاش معلوم نمیشه .
یه چیز بگم خیلی جالب شاید برای شمام اینطور شده باشه از یه حدی که آیدن محبوبیتش کم میشه توی اخبار فیلم های فرارش رو نشون میدن و توضیح میدن که این فرد در دست تعقیبه.
منم این مشکل رو دارم ولی اون برنامه ای که گفتی رو نصب نکردم
ببین من از نسخه ریلودد استفاده می کنم و تا قبل از اون همی چی خب بود ولی بعدش ریخت به هم وووو.
من می خوام دوباره بازی رو نصب کنم ولی نمی دونم فایل سیو بازی کجاست تا بتونم سیو هام رو نگه دارم می شه یکی بهم بگه بازی کجا سیو میشه؟
Altairezio
11-06-2014, 21:15
کلا" ببین تو اون چشما(جاسوسی ها) یه چیزایی نشون میدن که آدم فک میکنه بازی +20ــه به خودی خود...
صحنه های خیلی ناجورم از ACT II شروع میشن که خیلی ام جالبن در نوع خودشون...
سلام دوستان
این سیستم موردنیازی که اعلام کردن برای نسخه PC. حقیقت داشت؟ یا با سیستم پایین تر هم میشه انجامش داد؟
سلام دوستان
این سیستم موردنیازی که اعلام کردن برای نسخه PC. حقیقت داشت؟ یا با سیستم پایین تر هم میشه انجامش داد؟
با پایین تر هم میشه اجرا کرد
مثلامن با رم3 گیگ اجراش کردم
با پایین تر هم میشه اجرا کرد
مثلامن با رم3 گیگ اجراش کردم
کارت گرافیک و CPU رو هم ذکر کنین. و اینکه روی چه تنظیماتی (Low-Medium-High) اجرا کردید؟
کارت گرافیک و CPU رو هم ذکر کنین. و اینکه روی چه تنظیماتی (Low-Medium-High) اجرا کردید؟
روی low
cpu, 8500
vga gt 630 2g
دوستان من نسخهreloaded این بازی رو سیستمم نصب کردم
این پرشی که تصویر بازی داره وقتی دمو داره پخش میشه برای شما هم همینجوریه :n13:
بازی رو بالاترین حالت راحت اجرا شد ولی این مشکلش بدجور رو اعصابه:n27:
از همون موقع که تو ورزشگاه شروع کرد ه-ک کردن معلوم بود در چه حدیه تا اون موقع که توی ماشین چراغ قرمز هارو دستکاری می کرد. تصادفات رانندگیش و ماشین هاش هم اینقدر بد کار شده بود روش که بلافاصله دلزده می کرد آدمو. بازی اوپن ورلد باید اول از همه روی وسایل نقلیه توی بازی قوی کار کنه.
داستانش هم به خاطر اینکه دنبال انتقام بود خوشم اومد .
Altairezio
13-06-2014, 13:19
دوستان من نسخهreloaded این بازی رو سیستمم نصب کردم
این پرشی که تصویر بازی داره وقتی دمو داره پخش میشه برای شما هم همینجوریه :n13:
بازی رو بالاترین حالت راحت اجرا شد ولی این مشکلش بدجور رو اعصابه:n27:
بعله اون اونجوریه....خودشون جوری خش دادن به فیلم انگار که واقعی...
AlexMercer
13-06-2014, 21:51
بازی قشنگیه و داستانش همبه خاطر ارتباطش با دنیای کامپیوتر و ه.ک جذاب شده.وگرنه یک تمفوق العاده لوس و کلیشه ای داره! دیگه فکر کنم یه مدت دیگه بازی بسازن طرف حیوون خونگیش زیر ماشین له میشه برای پیدا کردن راننده ماشین متواری کل شهر رو میگرده و میکشه!!!
دوستان دقت کردین شما در اب هم مشغول شنا کردن باشین آیدن میتونه بازهم به ه.ک کردن ادامه بده!!!!
تو اون ماموریتی که میری اون پسربچه را پیدا کنی بعد از اون که اون دوتا ماشین اومدن طبقه بالای اون ساختمان یه دری هست باز نمیشه باید چکار کرد ممنون میشم کسی جواب بده
Mohammad Yek110
14-06-2014, 17:04
سلام
سیو های بازی کجاس؟
c/programdata/orbit/274/rld
خب امشب واچ داگز رو تموم کردم، میریم تا یه نقد کوچیکی داشته باشیم :
واچ داگز بازی خوبیه و نمیشه گفت افتضاحه یا آشغاله و این حرفایی که خیلیا جو گیر میشن میزنن ! متاسفانه نمیدونم چرا گیمر های ایرانی با اینکه بازیارو مجانی بازی میکنن بازم یه چیزی طلبکارن و بازی میکنن تا ایراد بگیرن نه اینکه لذت ببرن ! واچ داگز ایده ی جالب و تازه ای داشت اما خب به خاطر اشتباهات یوبی سافت نتونست به اون چیزی که میتونست باشه تبدیل بشه !! به نظر من یوبی سافت دو اشتباه بسیار مهم انجام داد، اول دروغ گفتن های تبلیغاتی خیلی زیاد ! و دوم اینکه جدیدا داره بازی هاشو با هم ترکیب میکنه و به جرعت میتونم بگم واچ داگز مخلوطی از بازی های driver,asasin,splinter cell بود و این شاید برای سازنده ها تازگی داشته باشه ولی واقعا برای گیمر جذاب نیست ! هر چند وجود المانی مثل -- کردن ممکنه باعث متفاوت شدن مراحل نسبت به بازی های گفته شده باشه ولی متاسفانه حتی المان -- کردن هم به خوبی توی بازی پیاده سازی نشده و بیش از حد آسونه و به هیچ وجه حس -- کردن رو نمیده. به هر حال به نظر من واچ داگز با وجود مشکلاتی که داره باز هم یه بازی خوب و سرگرم کننده س که در نوع خودش جالبه :
داستان : 7/10
متاسفانه داستان بازی زیاد جالب نبود، و به ندرت دیالوگ های جذاب از شخصیت ها میشنویم. به نظرم چیزی به اسم "شخصیت پردازی" توی این بازی نداشتیم!! اما شخصا از
Aiden خوشم اومد و به نظرم خوب طراحی شده. به جز دو سه تا از صحنه های سینماتیک دیگه هیچ کدوم جذاب نبود، آخرش داستان بهتر میشه و صحنه ها قشنگ تر میشه.
گرافیک : 8/10
بازی از گرافیک خوبی برخورداره، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی به شدت به محبوبیت این بازی ضربه زده و تقریبا همه ی ما مجبور بودیم روی low ترین تنظیمات گرافیکی بازی کنیم! وگرنه روی تنظیمات بالا به نظرم بازی نسبت به سبک open world بودنش از گرافیک خوبی برخورداره.
صداگذاری : 7/10
متاسفانه موسیقی بازی حرفی برای گفتن نداره و البته افکت های صوتی بازی قابل قبوله.
گیم پلی : 7/10
تنوع مراحل خیلی کمه و تقریبا تمامی مراحلی که بازی میکنیم یکیه !! همیشه باید به یه جا نفوذ کنی و یه -- انجام بدی یا یکیو بکشی و بعد از دست پلیسا فرار کنی !! واقعا روند مراحل فقط به همین شکله به غیر از چهار پنج تا مرحله که به دلیل داستان بازی مجبور به تنوع بودن ! -- کردن ویژگی خاص بازیه اما خوب پیاده سازی نشده و بعد از رد کردن
چند تا ACT کم کم خسته کننده و شاید مسخره به نظر بیاد که به آسونی همه چیو -- میکنی !! رانندگی هم که همه ش تو در و دیواره ولی خب کم کم عادت میکنیم و میتونیم ازش لذت ببریم !!!
امتیاز کلی : 7.25
انتظار همه ی ما از واچ داگز خیلی بالا بود شاید به خاطر همین خیلی ها از این بازی زده شدن یا خوششون نیومد، اما در کل به نظر من واچ داگز میتونه بازی خوبی برای گیمر
باشه و حداقل ارزش یک بار تموم کردنو دار :n12::n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.