PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره مانیتور 3D

Toni Kroos
07-06-2012, 12:03
سلام.
من یه مانیتور سه بعدی LG D2342P دارم.
یه فیلم سه بعدی دانلود کردم که از اونایی هست که صفحه از وسط نصف میشه هر دو طرف فیلم پخش میشه ( فکر کنم ساید بای ساید ( sbs ) بهش میگن ).
مانیتور هم با کابل DVI به کیسم وصله و کیسم خروجی HDMI نداره.
نرم افزار TriDef 3D رو هم دارم.
خواستم بپرسم چطوری میتونم این فیلم رو به صورت سه بعدی ببینم.
مرسی.

Toni Kroos
07-06-2012, 22:16
کسی نبود ؟

Toni Kroos
08-06-2012, 17:58
کسی نیست ؟

baktash1370
08-06-2012, 18:51
دوست عزیز
هر چیزی اصول خودش را داره
منظوری ندارم
مسئله اینجاست بهترین حالت برای دیدن تصاویر 3 بعدی داشتن یه تی وی خوب و مخصوصا عینکشه
شما اولا به یک فیلم یا کلیپ 3بعدی نیاز دارید
هر چی هم بدرد نمیخوره.من فیلمهای هالیوودی زیادی دیدم با حجم 700-800 مگ 3بعدی که بدرد هیچی نمیخورن.پس اولا یه کلیپ 3بعدی واقعی!
دوما اگه اشتباه نکنم اصولا این مانیتور 3بعدی شما و اون نرم افزار بدرد تصاویری میخوره که 2سایه آبی و قرمز به فیلم اضافه میکنه و با عینک آناگلیف باید ببینید
هنوز ندیدم هیچ برنامه ای روی پی سی که بتونه تصاویر sbs رو اوکی کنه
کلا یه تی وی بخری مثل من بهتره :ی

Toni Kroos
18-06-2012, 21:27
دوست عزیز
هر چیزی اصول خودش را داره
منظوری ندارم
مسئله اینجاست بهترین حالت برای دیدن تصاویر 3 بعدی داشتن یه تی وی خوب و مخصوصا عینکشه
شما اولا به یک فیلم یا کلیپ 3بعدی نیاز دارید
هر چی هم بدرد نمیخوره.من فیلمهای هالیوودی زیادی دیدم با حجم 700-800 مگ 3بعدی که بدرد هیچی نمیخورن.پس اولا یه کلیپ 3بعدی واقعی!
دوما اگه اشتباه نکنم اصولا این مانیتور 3بعدی شما و اون نرم افزار بدرد تصاویری میخوره که 2سایه آبی و قرمز به فیلم اضافه میکنه و با عینک آناگلیف باید ببینید
هنوز ندیدم هیچ برنامه ای روی پی سی که بتونه تصاویر sbs رو اوکی کنه
کلا یه تی وی بخری مثل من بهتره :ی
همون طور که گفتم کلیپ رو دارم.
دوما هم که خیر اشتباه میکنید آناگلیف نیست و من بازی های ps3 رو سه بعدی بازی کردم
------------------------------------------------------------------------
کسی نبود کمک کنه ؟

persiantoolsbaz
19-06-2012, 15:38
دوست عزیز من فکر میکنم فایلی که دانلود کردی با فناوری اکتیو سازگار هست در حالیکه مانیتور D2342P مجهز به فناوری passive هست . شما باید فایل passive این فیلم رو دانلود کنی .

Toni Kroos
19-06-2012, 15:51
دوست عزیز من فکر میکنم فایلی که دانلود کردی با فناوری اکتیو سازگار هست در حالیکه مانیتور D2342P مجهز به فناوری passive هست . شما باید فایل passive این فیلم رو دانلود کنی .
مگه فیلم هم پسیو و اکتیو داره ؟
فرقی نمیکنه
من بازی های ps3 رو با این سه بعدی بازی میکنم درصورتی که توی اکتیو هم میشه بازی کرد

persiantoolsbaz
20-06-2012, 16:18
مگه فیلم هم پسیو و اکتیو داره ؟
فرقی نمیکنه
من بازی های ps3 رو با این سه بعدی بازی میکنم درصورتی که توی اکتیو هم میشه بازی کرد
دوست عزیز بازی های ps3 رو خود مانیتور به اون تکنولوژی که داره تبدیلش میکنه وگرنه خود ps3 که 3D پخش نمیکنه ولی در مورد فیلمها موضوع فرق میکنه و باید فایل مربوط به اون تکنولوژی که مانیتورت داره رو دانلود کنی . برای مانیتور D2342P باید فیلمهایی که با فناوری passive سازگاری داره دانلود کنی تا بتونی اونارو سه بعدی ببینی .