مشاهده نسخه کامل
: مشکل رنگ خودرو
hoomi_gta
07-06-2012, 10:25
سلام دوستان
من یک مزدا 2 صفر گرفتم 600 تایی هم باهاش کار کردم. دیشب بردمش کارواش دستی . امروز متوجه شدم کل ماشین خراش های مدرو و دایره شکل روی رنگ خودرو ایجاد شده. روی کاپوت و در ماشین بیشتر مشخصه. خراش های خیلی سطحی که تو نور مشخص میشن. خیلی تو ذوغم خورد به کارواش که بردم گفت مشکل از رنگ خودرو است!!
راهی هست که این خراش ها از بین بره؟؟ با پولیش نرم میشه محوشون کرد؟
mohamad skystar
07-06-2012, 11:56
سلام دوستان
من یک مزدا 2 صفر گرفتم 600 تایی هم باهاش کار کردم. دیشب بردمش کارواش دستی . امروز متوجه شدم کل ماشین خراش های مدرو و دایره شکل روی رنگ خودرو ایجاد شده. روی کاپوت و در ماشین بیشتر مشخصه. خراش های خیلی سطحی که تو نور مشخص میشن. خیلی تو ذوغم خورد به کارواش که بردم گفت مشکل از رنگ خودرو است!!
راهی هست که این خراش ها از بین بره؟؟ با پولیش نرم میشه محوشون کرد؟
مشکل اصلا از جنس رنگ خودرو نیست اونم مزدا که کیفیت رنگش خیلی خوبه
شما باید دقت میکردی اون شخصی که ماشین رو خشک میکنه از چه پارچه ای استفاده میکنه.
این خراش های سطحی که افتاده و فقط هم تو نور پیداست دلیلش همون پارچه ای هست که تو کارواش برای خشک کردن ماشین ازش استفاده میشه
اگر ماشین رو پولیش بزنی تا حدی بهتر میشه اما از بین نمیره
adelanteh79
07-06-2012, 12:27
دوست عزیز بهترین دستمال از چه جنسی باشه که این خطهای ریز که زیر نور خورشد معلوم میشه رو ایجاد نکنه؟لنگ خوبه؟:31:
ممنون
adelanteh78@yahoo.com
mohamad skystar
07-06-2012, 13:33
دوست عزیز بهترین دستمال از چه جنسی باشه که این خطهای ریز که زیر نور خورشد معلوم میشه رو ایجاد نکنه؟لنگ خوبه؟:31:
ممنون
adelanteh78@yahoo.com
دوست من این خط ها به مرور زمان ایجاد میشه و اجتناب ناپذیرن
hoomi_gta
07-06-2012, 13:48
مشکل اصلا از جنس رنگ خودرو نیست اونم مزدا که کیفیت رنگش خیلی خوبه
شما باید دقت میکردی اون شخصی که ماشین رو خشک میکنه از چه پارچه ای استفاده میکنه.
این خراش های سطحی که افتاده و فقط هم تو نور پیداست دلیلش همون پارچه ای هست که تو کارواش برای خشک کردن ماشین ازش استفاده میشه
اگر ماشین رو پولیش بزنی تا حدی بهتر میشه اما از بین نمیره
من کارواش اسفندیار رفتم. کلی بنز و bmw و پورشه اونجا میان گفتم شاید کارشون درسته. جالبه قبل از ماشین من یه بنز و خشک می کردن.
شما میگی پولیش بزنم یا بیخیالش بشم؟ اگه پولیش بزنم دوباره این خراش ها ایجاد میشه؟
و اینکه این خراش ها که تاثیری روی قیمت خودرو ندارن؟
یه سوال دیگه، این خراش ها به نو بودن ماشین ربطی دارن؟ ممکنه بخاطر اینکه ماشین صفره رنگش اینقدر زود خراش برداشت؟
mohamad skystar
07-06-2012, 17:48
من کارواش اسفندیار رفتم. کلی بنز و bmw و پورشه اونجا میان گفتم شاید کارشون درسته. جالبه قبل از ماشین من یه بنز و خشک می کردن.
شما میگی پولیش بزنم یا بیخیالش بشم؟ اگه پولیش بزنم دوباره این خراش ها ایجاد میشه؟
و اینکه این خراش ها که تاثیری روی قیمت خودرو ندارن؟
یه سوال دیگه، این خراش ها به نو بودن ماشین ربطی دارن؟ ممکنه بخاطر اینکه ماشین صفره رنگش اینقدر زود خراش برداشت؟
دوست من این خراش ها اجتناب ناپذیرن و به هر حال ایجاد میشه.
تو قیمت ماشین هیچ تاثیری نداره تو نو بودنش هم هیچ تاثیری نداره.
اصلا پیدا نیستن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.