ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ترتیب پاپ آپ و منو

saber1370
06-06-2012, 15:20
سلام دوستان
یه سوال ساده داشتم

من توی فایلم 5 تا باتن دارم با یه پاپ آپ
روی هر باتن کلیک میکنم پاپ آپ Fade میشه میاد و میره تو صفحه مورد نظر بعد ضربدر گوشه رو بزنی Fade میشه میره

اگه فایل ضمیمه رو ببینید خیلی راحت تر میفهمید ککه من چی میگم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا مشکلی که دارم اینه که
اگه مثلا دکمه اول رو زدید و پاپ آپ اومد و Text 1 رو لود کرد
حالا اگه تو همین وضعیت ( که پاپ آپ باز هست ) روی باتن دوم کلیک کنید
این پاپ آپ دوباره از اول Fade میشه میاد

اپه پاپ آپ منو ببینید خیلی ساده هست
یه موشن داره Fade میشه میاد Stop بعد ضربدر رو بزنی Play میشه Fade میره

در واقع میخوام یه کدی بهش بدم که
اگه پاپ آپ فعال باشه و روی یه دکمه دیگه کلیک بشه این توی منطقه هر باتنی که هست هست فقط Play بشه
یا همون Fade بشه بره !!

اگه کمک کنید ممنون میشم

Jeff hardy M
08-06-2012, 15:09
توضیح چنین چیزی یکم طولانی میشه ! بهترین کار اینه که هر صفحه برای اجرا (FADE IN) و پایان (FADE OUT) رو بصورت جدا در سن های جدا قرار بدید .
از طرحی که دادید مشخصه تازه کار نیستید . یکم درباره این توضیح بالا (سن جدا) فکر کنید متوجه میشید چطور میگم .

saber1370
08-06-2012, 19:05
به فکر این افتادم اتفاقا
ولی مشکل اینجاست که یک تابعی باید باشه که ببینه هر کدوم از پنجره ها باز هست بره تو fade oute بعد فایل بعدی بیاد

میتونی یه چنین تابعی بنویسی؟؟

Jeff hardy M
08-06-2012, 22:37
صفحات مربوطه رو در سن های جدا از هم همراه با فید این و فید اوت هر کدوم قرار بدید . لایه مربوط به شروع > استاپ > شروع به پایان رو هم که میدونید . برای هر کدوم بزارید
و لینکشون کنید به یک سن اصلی که شامل منو ها هست .

مثلا منو کانتکت : رو برای اجرای سن2 (مثال) قرار بدید که شامل (شروع > استاپ > شروع به پایان) هست
کلیک روی کانتکت در سن اصلی = شروع سن2 تا استاپ - کلیک دوباره = شروع سن دو (از فیلد بعد از استاپ) تا پایان (فید اوت) > و یک فیلد رو در اخر برای نمایش سن اصلی قرار بدید
گرافیک اصلی باید برای تمام سن ها یکی باشه تا موقع شروع و پایان سن ، چیزی از جدا بودن قسمت ها مشخص نشه و یک نوع یکنواختی رو به مخاطب ارائه بده .
از این روش میشه چنین چیزی رو پیش برد
قبلا یه همیپین چیزی رو از همین روش برای یک گروه نرم افزاری اماده کرده بودم .
میتونید از نمونه تمپلیت های رایگان فلش که در سایت های خارجی سورسش برای دانلود موجود هست نیز الهام بگیرید . البته اکشن 3 هستن همگی ;)

موفق باشید

saber1370
08-06-2012, 22:54
آقا دمت گرم بابت جواب
ولی من خیلی با این ور رفتم
کلی ترفند زدم

آخه مشکلی که هست اینه که من اینو واسه یه پروژه درست کردم الان آخر کارشم
چند بار گفتم بیخیالش شم از اول یکی دیگه بسازم
ولی وقت نداشتم

دمت گرم اگه همین نمونه فابل منو میتونی و وقت کردی یه دستکاریش کن ببین چی از آب در میاد
ممنونت میشم

Jeff hardy M
09-06-2012, 13:56
از روشی که توضیح دادم میتونید انجام بدید

چند تا سفارش دستمه نمیرسم این کار شما رو انجام بدم . اگه هم طراحی پروژه کامل میخواد هزینه بر میداره که میتونید سفارش بدید تا در نوبت کارام قرار بدم .

بهرحال موفق باشید