ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ا این مادر برد کدام را پیشهاد می کنید؟AMD یا Intel

HADI65
06-06-2012, 12:13
Intel
M.B: MSI 870MSI 870 G45

CPU: AMD PHENOM II 7MB
یا
INTEL C i5 3450 Ivy bridge precessor

مسئله من تو مچ بودن این قطعات هست, اینکه بتونن از تمام ظرفیت یکدیگر استفاده کنن!

در ضمن اگه کسی پیشنهادی داره تو پردارنده های دیگه تا سقف 370تومن خیلی ممنون میشم!

پیشاپیش متشکر م...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.CART
06-06-2012, 13:07
MSI 870MSI 870 G45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Basic)سوکتش am3 هست یعنی فقط ای ام دی روش سوار میشه تا نهایت phenom II و از بولدوزر پشتیبانی نمیکنه.
تا 370 برای ای ام دی:
Asus SABERTOOTH 990FX 350.000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مین سوکتشam3+ هست و قابلیت یاپورت بولدوزر رو داره
برای اینتل:
ASRock Z68 Extreme4 Gen3
با اپدیت بایوس آیوی بریج ساپورت میکنه.
Asus P8P67 DELUXE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مین هم تا بودجه شما میشه یا کمی بالاتر و قابلیت خوبی داره
اما بین این دو چون اولی چیپz68 هست میتونه عملکرد بهتری داشته باشه!

HADI65
06-06-2012, 23:37
MSI 870MSI 870 G45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Basic)سوکتش am3 هست یعنی فقط ای ام دی روش سوار میشه تا نهایت phenom II و از بولدوزر پشتیبانی نمیکنه.
تا 370 برای ای ام دی:
Asus SABERTOOTH 990FX 350.000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مین سوکتشam3+ هست و قابلیت یاپورت بولدوزر رو داره
برای اینتل:
ASRock Z68 Extreme4 Gen3
با اپدیت بایوس آیوی بریج ساپورت میکنه.
Asus P8P67 DELUXE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مین هم تا بودجه شما میشه یا کمی بالاتر و قابلیت خوبی داره
اما بین این دو چون اولی چیپz68 هست میتونه عملکرد بهتری داشته باشه!

ممنونم
من میخوام با سیستمم فوتوشاپ،ایندیزاین،افترافک ت، پریمایر و یه سری عم نرم افزارهای مهندسی که تحلیل می کنن مث abaqus و نرم افزارهای نقشه کشی سه بعدی مثل catia

به من مادر برد MSI و cpu AMD پیشنهاد شده
میخوام مدل cpu بهتری اگه تو AMD یا اینتل سراغ دارید بگید.
در ضمن میخوام یه کیس ببندم
راستشو بخواین تو فکر لپ تاپم هستم آخه این سیستمی که میخوام ببندم شاید تا 1 تومن برسه اگه لپ تاپ بگیرم فکر کنم بدتر نباشه، ولی لپ تاپ دیگه باید تا 1500 پباده بشم...
خلاصه یه مشاوره مفصل بهم دین ممنون میشم...
دمتون گرم