مشاهده نسخه کامل
: کدوم دکستاپ(xfce .KDE .Gnome)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یه چند تا سوال مهم داشتم .
میخام یه سرور مجازی لینوکس بگیرم که روش دسکتاپ نصب کنم . ولی میخام طوری باشه که از حداقل های منابع رم و سی پی یو استفاده کنده (سبک باشه)
بین این سه دسکتاپ کدوم سبکتره xfce .KDE .Gnome
سوال دومم اینکه کدوم توضیع لینوکس سنتوس یا اوبونتو یا دبیان از رم و وسیپو کمتری رو مصرف میکنه.
Gnome: ساده سبک راحت کاربر پسند
KDE: حرفهای سنگین با تنظیمات و قابلیتهای فراوان
XFCE: زیاد باهاش کار نکردمGnome ولی شاید ترکیبی از اون دوتای بالایی باشه. من وقتی ازش استفاده می کنم احساس می کنم تو ویندوز 98 هستم.
XFCE از همه سبک تر و kde از همه سنگینتر.
البته من یه جا خوندم زوبونتو از اوبونتو بیشتر رم مصرف می کنه
می تونید دسکتاپ LXDE رو هم امتحان کنید که از هر سه کمتر رم مصرف می کنه، البته دسکتاپ سبک زیاد داریم.
در مورد توزیع فکر نکنم تفاوت زیادی باشه، بجاش پیشنهاد می کنم از روشهای بهینهسازی سرور و آپاچی استفاده کنید.
من خودم همین الان از Xfce استفاده میکنم. چون لپ تاپم زود گرم میشه و به یه دسکتاپ سبک احتیاج دارم. من خودم میخوام از KDE استفاده کنم، ولی وقتی ازش استفاده میکنم میبینم استفاده از سی پی یو واقعا بالا رفته! گنوم هم خوبه. ولی Xfce و LXDE از همه بهترن. اکسافسیای کمی تنظیمات بیشتری داره. خودتون هم میتونین با یه مدیر پنجره (Window Manager) یه دسکتاپ سبک بسازین. مثلا awesome گزینه خوبیه
در مورد توزیع هم تا اونجا که من میدونم زیاد فرقی نمیکنن، ولی به نظرم دبین سبکتره.
ولی وقتی ازش استفاده میکنم میبینم استفاده از سی پی یو واقعا بالا رفته
برای حل این مشکل اینجا رو ببین
بالا بردن سرعت برنامه های KDE و Qt با یک ترفند ساده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن غیرفعال کردن effect ها هم تاثیر زیادی داره.
V i r u s e r
17-06-2012, 18:48
در مورد توزیع:
ارچ سبک ترین هستش. ولی CentOS به صورت پیشفرض اکثر چیز هایی که یه سرور لازم داره رو داره
اگه زیاد با لینوکس اشنا نیستید همون CentOS بگیرید بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.