ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت

Kianoosh
06-06-2012, 11:29
سلام دوستان

امروز صبح بعد از یه ریست ویندوز بوت منجر این پیغام رو میده و دیگه ویندوز بالا نمیاد:

File: \Windows\system32\winload.exe
Status: 0x0000428
Windows cannot verify the original signature for this file

چیزایی که خودم تست کردم ریپیر با دی وی دی ویندوز و دستورهای bootrec /fixmbr, /scanos, rebuildbcd/, /fixboot بود که نتیجه ای نداشت متاسفانه بک آپی هم برای این سیستم ندارم :31: و نیازمند نظرات شما ...

ویرایش:

درست شد!از ریکاوری خود دی وی دی بوت لود درایو رفتم تو system32 دو تا فایل winload بود اونی که امضای دیجیتال ماکروسافت رو داشت winload~1 رو رینیم کردم و نگه داشتم اون یکی رو پاک کردم بعدش از تو cmd اینم زدم bcdedit>>bcdedit /set nointegritychecks ON و ریست.
نکته جالب اینکه موقع ریست گفتم اگه بالا بیاد اولین کاری که می کنم یه بک آپم برای این سیستم میگیرم بعد که بالا اومد گفتم بیخیال!:دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
06-06-2012, 17:05
سلام.

عزیز اون فایل قبلی که Rename کردین رو میشه Load کنی اینجا ؟ همون که Digital sign نداشت. تشکر.

پ ن : مگه الکیه آقای محترم:دی اینجا کسی میاد مشکل هم نداشته باشه ما خودمون براش درست میکنیم اول.. شما هم درست کردی باید از نو خراب کنی تا درست کنیم :دی

با آرزوی بهترینها..

Kianoosh
08-06-2012, 15:44
بفرما عزیز جفتشو برات آپ کردم کپی کن تو system32 بعد که ویندوزت بالا نیومد درستش کن :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]