مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها
Spaniuly
29-06-2012, 01:00
خوب حریف بعدی هم مشخص شد اضطراب به اوجش خواهد رسید بازی یکشنبه خیلی نفس گیر خواهد بود با بازی امشب ایتالیا و دیشب اسپانیا واقعا باید نگران فینال باشیم... ولی چیزی که خیالم رو راحت کرد نیومدن آلمان به فینال هست خوبیش اینه توی فینال ببازیم اونقدرا هم کفری نمی شم دی:
با این بازی که از ایتالیا دیدم اگه اسپانیا بخواد با همون ترکیب بیخود و بازی بدش در مقابل پرتغال جلوی ایتالیا بازی کنه مثل آلمان
کاری از پیش نمیبره .
امیدوارم دلبوسکه به عقلش برسه . :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافيكار
29-06-2012, 14:34
الان با حذف آلمان خداییش نظرتون درباره هدایت کلی دلبوسکه عوض نشده؟
metallover
29-06-2012, 15:24
من که اگه تو بازی فینال همون دقیقه اول ببینم دلبوسکه تیم رو بدون مهاجم نوک تو زمین فرستاده و سیلوا هم تو ترکیبه راحت تلویزیون رو خاموش میکنم و میگیرم میخوابم اقلا" کمتر حرص میخوریم از بازی اسپانیا. ولی خداییش از شوخی گذشته حتما" باید یا تورس یا یورنته تو بازی با ایتالیا تو ترکیب باشن که اقلا" هیچ کاری هم نکردن مدافعین ایتالیا رو به خودشون مشغول کنن و الا ایتالیا بازی رو میبنده و چون مهاجمین بهتری نسبت به اسپانیا داره یه ضد حمله ویه گل و تمام.
الان با حذف آلمان خداییش نظرتون درباره هدایت کلی دلبوسکه عوض نشده؟
تا حدودی نه...چون کیفیت مدافعان و هافبک های دفاعی ما زمین تا آسمون با تیم آلمان فرق میکنه.
szh_1367
29-06-2012, 16:04
نمیدونم چرا بازیکنی مثل یورنته نباید در این جام بازی بهش برسه بعد اون وقت سیلوا و.... و.... و..... از همون اول داخل زمین باشن
اگر اینجوری که مقابل پرتغال بازی کردیم جولی ایتالیای اماده بازی کنیم در نیمه اول راحت 3 تا رو میخوریم نیمه دوم هم دیگه کی میخواهد از دفاع ایتالیا رد بشه
به قول دوستمون امیدوارم دلبوسکه به عقلش برسه .
کد خبر : 974609 زمان ارسال : جمعه 1391/04/09 11:33
يورو 2012
دلبوسکه درآستانه ثبت رکوردي تاريخي بنام خود
اگر تيم ملي فوتبال اسپانيا بتواند براي دومين بار پياپي قهرمان جام ملتهاي اروپا شود ، سرمربي اين تيم يک رکورد تاريخي به نام خود ثبت خواهد کرد.
تيم اسپانيا در يورو 2008 با مربيگري لوئيس آراگونس قهرمان شد اما قهرماني دوباره اين تيم مي تواند نام ويسنته دل بوسکه را در تاريخ فوتبال جهان به يک رکورد مهم مفتخر سازد.
در اينصورت دل بوسکه 61 ساله با توجه به قهرماني تيم اسپانيا در جام جهاني 2010 ، تنها مربي خواهد بود که توانسته قهرماني جام ملتهاي اروپا ، جام جهاني و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.
البته اسپانيا نيز اولين تيمي در تاريخ خواهد بود که در فتح رقابتهاي مهم بين المللي متوالي هت تريک کرده است. دل بوسکه 4 سال قبل پس از يورو 2008 هدايت تيم اسپانيا را بر عهده گرفت و رکورد ديگر او مي تواند کسب عنوان قهرماني توام جام جهاني و جام ملتهاي اروپا باشد.افتخاري که تنها هلموت شوئن آلماني با قهرماني در يورو 72 و جام جهاني 1974 کسب کرده است.
دل بوسکه قبلا موفق شده بود رئال مادريد را در سالهاي 2000 و 2002 قهرمان اروپا کند و اين تيم را در سال 2003 قهرمان ليگا کرد اما سپس برکنار شد تا کارلوس کي روش پرتغالي جايش را بگيرد.
دل بوسکه گفت :« هر کسي داستان زندگي خود را دارد و من نمي خواهم آنچه در گذشته اتفاق افتاده را به ياد بياورم. اما برکناري من از مربيگري رئال براي من بسيار دردناک بود. زيرا اگر من مربي نالايقي بودم و به اندازه کافي خوب کار نکرده بودم ، آنوقت حرفي نداشتم.»
منبع ورزش سه
نادر1368
29-06-2012, 21:03
دل بوسكه انقدرام چيز نيست!ضمنا اصلا هم قرار نيست تورس اسپانيا رو قهرمان كنه!به نظر من فابرگاس بهترتر از تورس هست!بازي پدرو رو ديدين!ناواس هم بازيكن خوبيه چه عرض كنم ميگين تورس مياد و دفاع ها رو مشغول ميكنه!مگر طرز بازي اسپانيا اينطور نيست كه حريف رو تو زمين خودش ميخكوب كنه و با پاسها متوالي و فرارهاي زهر دار اينيستا و سيلوا و فابرگاس پدر تيم مقابل رو دربيارن!مگر دفاع ميكنه كه مهاج نوك ميخواين:44::9:اسپانيا در حفظ توپ كه استثنا هست ( به گفته يكي از كارشناسان فوتبال شبكه سه تا سال 2014 اين سبك رو ترك خواهد كرد!اين كارشناس سرمربي رئال مادريد بوده و منچستريا دربدر دنبالشن جاي فرگوسن بهش بدن!:31:)توپ رو ميدوونه بهمراهش بازيكناي حريف رو!نوعي تحقير به نظر مياد در نزد هوادارن تيم مقابل كه با صوت هاي ممتد همراه ميشه به نشانه اعتراض!بازيكن حريف بياد و زله نشه!مثل بچه هاي بايد هي بدوه دنبال توپ بلكه توپ خورد پاش!در كل تير خلاص رو مهم نيست كي ميزنه مهم چالاكي و تيزهوشي هست و امثال اينيستا و فابرگاس و سيلوا و پدرو !البته اين نظر من هست!ارجح تر از نظر دلبوسكه:27:
گزارش روز: اولین تجربه پنالتی زنی پیکه!
ستاره اسپانیایی برای اولین بار در طول عمر ورزشی اش مقابل پرتغال یک ضربه پنالتی زد
سایت گل – جرارد پیکه برای آنکه اولین بار پشت یک ضربه پنالتی قرار بگیرد، 277 بازی انجام داد تا در نهایت 4شنبه شب و در بازی تیم ملی کشورش مقابل پرتغال درمرحله نیمه نهایی ویور2012، پشت یک ضربه پنالتی قرار گرفت و برای اولین بار پنالتی زدن در یک بازی رسمی را تجربه کند.
پیکه تا به حال ، به تنهایی از فاصله 11 متری دروازه حریف را ندیده بود و اولین پنالتی او هم مبدل به گل شد. او در کارنامه فوتبالی اش 22 گل به ثمر رسانده که تقریبا همه گلهایش نز با پای راست زده شده و برخی دیگر از گلها هم با ضربه سر بوده
.اما او هیچ وقت تابه حال از روی نقطه پنالتی به گل نرسیده بود. خود پیکه در صحبتهایی به برنامه 12 کانال رادیویی کوپه گفت:« این اولین باری بود که پنالتی می زدم. با اعتماد به نفس تمام پشت توپ قرار گرفتم وقبل از آن هم تمرین کرده بودم. حس خیلی زیبایی است.»
پیکه که از موفقیت های اخیر تیم ملی کشورش به شدت خوشحال بود ادامه داد:« یورو تنها جامی است که هنوز در ویترین خانه ام ندارم. ما برای دست یابی به جام قهرمانی بازی می کنیم و اسپانیا شایستگی این قهرمانی را دارد.»
By Ghazal Ziari
2012/6/29
راموس: نمی خواهیم بازی با ایتالیا به پنالتی کشیده شود
شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.
سایت گل- سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا، اظهار امیدواری کرد که سرنوشت دیدار فینال یورو 2012 در ضربات پنالتی مشخص نشود.
شاگردان دل بوسکه در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدنداما راموس تاکید کرد که نمی خواهد این اتفاق در دیدار فینال تکرار شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم، دوست ندارم فینال هم به پنالتی کشیده شود. ما می خواهیم هر طور شده به پیروزی برسیم و باید فروتن باشیم و تلاش کنیم تا اوضاع خوب پیش برود؛ در عین حال که به ایتالیا احترام می گذاریم.
این روزها، خاطرات قهرمانی های گذشته در ذهن ماست. این باعث می شود تا برای فینال انگیزه زیادی داشته باشیم و از اینکه مردم اسپانیا چنین لحظاتی را تجربه می کنند، احساس خوبی داریم."
راموس که در دیدار با پرتغال، پنالتی اش را با یک ضربه چیپ به گل تبدیل کرد، اعلام کرد زدن ضربه پنالتی به این شکل پاسخی به منتقدانش که او را بعد از از دست دادن پنالتی مقابل بایرن به شدت مورد انتقاد قرار دادند، نبود.
حرف های زیادی زده شد و این مسئله غرور من را جریحه دار کرد. اما من آن پنالتی را به دلیل خاصی چیپ نزدم. تنها به این دلیل بود که به خودم اطمینان داشتم.
آدم هایی زیادی منتظر بودند تا من آن پنالتی را از دست بدهم اما این مسئله تاثیری روی من نداشت."
او همچنین در مورد آندره آ پیرلو، ستاره ایتالیا گفت:" او بازیکن یگانه ای است؛ یکی از بازیکنان ایتالیا اما او تنها تهدید ایتالیا نیست.آنچه باعث شد آنها به فینال برسند، بازی تیمی آنها بود. ایتالیا تنها به یک بازیکن متکی نیست."
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/29
:7:
برنامه اسپانیا برای شکست ایتالیا چیه؟:21:
البته امیدوارم این پست اسپم محسوب نشه:31:
سفر پویول و ویا به اوکراین برای حضور در فینال
دو بازیکن سرشناس اسپانیا و باشگاه بارسلونا دیدار فینال را از جایگاه ویژه ورزشگاه کیف تماشا خواهند کرد
سایت گل- کارلس پویول و داوید ویا، دو غایب بزرگ اسپانیا دررقابتهای یورو2012 که به دلیل مصدومیت نتوانستند تیمشان را دراین رقابتها همراهی کنند، روز یکشنبه و برای تماشای بازی فینال یورو، در ورزشگاه کیف حاضر خواهند بود؛ البته نه در زمین چمن، بلکه در جایگاه ها
طبق اعلام منابع فدراسیون اسپانیا، حضور این دو بازیکن اسپانیایی درورزشگاه کیف قطعی است و آنها قبل از برگزاری بازی فینال برای روحیه دادن به هم تیمی هایشان به اوکراین سفر خواهند کرد. تیم ملی اسپانیا درصورت برد در این دیدار و قهرمانی در یورو رکوردی تاریخی را به نام خود ثبت خواهد کرد که سه قهرمانی متوالی در دنیا (در یورو2008، جام جهانی 2010 و این یورو) خواهد بود.
این درحالی است که ویا و پویول آخرین مرحله از فاز بهبودشان را پشت سرمی گذارند. خیلی ها فکر می کردند که تیم ملی اسپانیا در غیاب این دو مهره کلیدی اش نتواند موفق باشد ولی این اتفاق نیفتاد و ماتادورها درغیاب پویول 34 ساله (با99 بازی ملی) و ویای 30 ساله (با 82 بازی ملی) به فینال یورو2012 رسید
By Ghazal Ziari
2012/6/30
دل بوسکه: آلبا بازیکن بزرگی خواهد شد
این مدافع 23 ساله یکی از بازیکنان ثابت اسپانیا در رقابت های یورو 2012 بود و به تازگی با انتقالی 14 میلیون یورویی از والنسیا به بارسا پیوست.
سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد آینده درخشانی برای یوردی آلبا، مدافع چپ پیش می کند.
این مدافع 23 ساله یکی از بازیکنان ثابت اسپانیا در رقابت های یورو 2012 بود و به تازگی با انتقالی 14 میلیون یورویی از والنسیا به بارسا پیوست.
دل بوسکه در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما از او راضی هستیم. این پستی است که ما قبلا در آن بازیکن فوق العاده ای مانند خوان کاپدویلا را در اختیار داشتیم.
ما اکنون جانشینی برای او پیدا کردیم؛ کاری که اصلا آسان نبود.
با توجه به سن او، فکر می کنم آلبا آینده درخشانی در پیش دارد. من به او نگفتم که در دیدار با پرتغال چطور نانی را کنترل کند زیرا آسان نبود اما او این کار را به خوبی انجام داد.
او مقابل پرتغال می دانست که چطور دفاع کند و کی حمله کند. او هر کاری که یک مدافع باید را انجام داد."
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/29
eman619rv
30-06-2012, 17:11
دل بوسكه انقدرام چيز نيست!ضمنا اصلا هم قرار نيست تورس اسپانيا رو قهرمان كنه!به نظر من فابرگاس بهترتر از تورس هست!بازي پدرو رو ديدين!ناواس هم بازيكن خوبيه چه عرض كنم ميگين تورس مياد و دفاع ها رو مشغول ميكنه!مگر طرز بازي اسپانيا اينطور نيست كه حريف رو تو زمين خودش ميخكوب كنه و با پاسها متوالي و فرارهاي زهر دار اينيستا و سيلوا و فابرگاس پدر تيم مقابل رو دربيارن!
هیچ شکی در اینکه بهترین هافبک های جهان بازیکنان اسپانیا هستن نیست! اما این پاسهای زهر دار باید به یه جایی به یه هدفی ختم بشه دیگه! هدف بازی فوتبال هم گل زدنه!!!!!!!...! ....!
شما چندین صفحه قبل رو بخون دوستان خیلی نکات خوبی رو در مورد خوبی های داشتن مهاجم هدف و تاثیر بازی تورس نوشتن! حالا دفاع نمیخوام بکنم از یه بازیکن خاص تورس نشد یورنته! اما چیزی که تو کل این تورنمت دیدم یه چیز بود اونم ضعف تیم تو تمام کنندگی! توپ هایی که از هر دوتاش باید یکیش گل میشد بازیکنا از هر 10-12 تاش یه دونه اش رو گل میکردن!
رو راست باشیم با خودمون اسپانیا توی گلزنی خیلی این جام موفق نبوده و بیشتر ساختار منظم تیمی موقع دفاع تیم رو نجات داده
نادر1368
30-06-2012, 17:57
هیچ شکی در اینکه بهترین هافبک های جهان بازیکنان اسپانیا هستن نیست! اما این پاسهای زهر دار باید به یه جایی به یه هدفی ختم بشه دیگه! هدف بازی فوتبال هم گل زدنه!!!!!!!...! ....!
شما چندین صفحه قبل رو بخون دوستان خیلی نکات خوبی رو در مورد خوبی های داشتن مهاجم هدف و تاثیر بازی تورس نوشتن! حالا دفاع نمیخوام بکنم از یه بازیکن خاص تورس نشد یورنته! اما چیزی که تو کل این تورنمت دیدم یه چیز بود اونم ضعف تیم تو تمام کنندگی! توپ هایی که از هر دوتاش باید یکیش گل میشد بازیکنا از هر 10-12 تاش یه دونه اش رو گل میکردن!
رو راست باشیم با خودمون اسپانیا توی گلزنی خیلی این جام موفق نبوده و بیشتر ساختار منظم تیمی موقع دفاع تیم رو نجات داده
من با اين سبك به شخصه اعتقادم بر اين هست كه بازيكناي تكنيكي تر ريز نقش تر مثال سيلوا كه تيزهوشي فوق العاده اي داره خيلي بهتر از تورس و امثالهم جواب ميدن!سبك فوتبال اسپانيا طوري كه پيكه و الونسو هم ميتونن هتريك كنن!نمي دونم شما ميگين تمام كنند خوب شايد شعور فوتبالي بنده انقدر قد ميده!كه نمي دانم گل زدن هم در فوتبال شرط است!هرچند من منظور اين بود كه قرار نيست تورس اسپانيا رو قهرمان كنه و دوستاني كه از اول تورس رو در بازي نديدن زود غافله رو نبازن هرچند اين ايتاليا رعشه بر اندام همگان انداخته اميدواريم قوام داشته باشد خوب اسپانيا خوب بازي نكنه بايد ببازه ديگه!در كل اميدوارم يك بازي فوق العاده از اب دربياد قطع يقين بازي به پنالتي كشيده نمي شه اميدوارم تورس از اول بازي كنه و صدتا گل بزنه!انقدرم باعث بروز خصايل منحصر به فرد و زيباي؟! ايرانيمون نشه!:13::46::12::11:
دل بوسکه دو راه داره، یا یه ترکیب غیر منتظره بچینه (مثلا تورس و پدرو با هم) یا همون سبک محافظه کارانه و مطمئن ترین ترکیب (فابرگاس - سیلوا). من فکر می کنم ترکیب همون ترکیب بازی اول خواهد بود، شاید پدرو به جای سیلوا بازی کنه که بازم من احتمال نمی دم.
Iman-Emperatour
01-07-2012, 13:31
به امید قهرمانی ماتادورها :40:
mahsmahs
01-07-2012, 13:54
فوتبال اسپانیا را همه دوست دارند :beer:
Sent from my XPERIA S
kasra_khan2003
01-07-2012, 14:18
کاسیاس، پر افتخارترین کاپیتان یورو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایکر کاسیاس با بستن بازوبند کاپیتانی مقابل پرتغال، رکورد بازیکنانی همچون دشامب، مالدینی و گولیت را که فقط 9 بازی کاپیتان تیم ملی خود در سری مسابقات یورو بودند را شکست. ایکر کاسیاس در 8 بازی از 13 بازی اخیر تیم خود، دروازه اش را بسته نگه داشته است و در 5 بازی اخیرش هم بیشتر از یک گل دریافت نکرده است.
در بازی که کاسیاس در آنها به عنوان کاپیتان حضور داشته است
مرحله
بازی
تاریخ
Group Stage
Spain 4-1 Russia
10/06/2008
Group Stage
Sweden 1-2 Spain
14/06/2008
Group Stage
Spain 0-0 Italy (4-2)
22/06/2008
Semifinals
Russia 0-3 Spain
26/06/2008
Final
Germany 0-1 Spain
29/06/2008
Semifinals
Spain 1-1 Italy
10/06/2012
Group Stage
Spain 4-0 Ireland
14/06/2012
Group Stage
Croatia 0-1 Spain
18/06/2012
Group Stage
Spain 2-0 France
23/06/2012
Semifinals
Portugal 0-0 Spain (2-4)
27/06/2012
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
\\ این خبر رو تو تاپیک رئال پست کردم، ولی گفتم اینجا هم باشه چون همه که اونجا سر نمیزنن.
گواردیولا: اسپانیا می تواند بدون مهاجم قهرمان یورو شود
این ملی پوش سابق اسپانیایی مطمئن است که تیم دل بوسکه می تواند در دیدار امشب به پیروزی برسد و در انتظار سومین قهرمانی پیاپی قرمزها در تورنمنت های بزرگ با پیروزی برابر ایتالیاست
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، معتقد است تیم ملی اسپانیا بدون استفاده از مهاجم می تواند در دیدار فینال یورو 2012 مقابل ایتالیا به پیروزی برسد.
این ملی پوش سابق اسپانیایی مطمئن است که تیم دل بوسکه می تواند در دیدار امشب به پیروزی برسد و در انتظار سومین قهرمانی پیاپی لافوریا روخا در تورنمنت های بزرگ با پیروزی برابر ایتالیاست.
او که در حال حاضر برای تعطیلات در اندونزی به سر می برد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم اسپانیا قهرمان شده و تاریخ ساز می شود.
رسیدن به سه فینال مهم در 4 سال دستاوردی است که رسیدن به آن خیلی دشوار است."
اسپانیا در دیدار نیمه نهایی مقابل پرتغال نتوانست به گل برسد و در ضربات پنالتی به پیروزی رسید. بسیاری معتقدند آنها نمی توانند بدون مهاجن دروازه ایتالیا را فتح کنند اما گواردیولا اعلام کرد تیم دل بوسکه نیازی به یک شماره 9 واقعی ندارد.
" بازی با یا بدون سنتر فوروارد برای اسپانیا یکسال خواهد بود. تیم در شرایط خوبی قرار دارد و دل بوسکه بهترین مربی ممکن برای تیم اسپانیاست. سایر بازیکنان می توانند از عمق به گل برسند."
گواردیولا همچنین معتقد است غیبت داوید ویا در این رقابت ها، ضربه بزرگی به تیم اسپانیا بود.
" برای اسپانیا، غیبت داوید ویا ضربه بزرگی بود. با بودن او، اسپانیا به تیم کامل تری تبدیل می شد."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88-%D8%B4%D9%88%D8%AF
By Behnam Jafarzadeh
2012/7/1
کریس رونالدو: دوست دارم اسپانیا قهرمان یورو شود
ستاره پرتغالی به خاطر دوست هایش هم که شده در بازی امشب طرفدار ماتادورهاست
سایت گل- گویا باخت به اسپانیا ، آن هم در ضربات پنالتی و ناکام ماندن در رسیدن به دیدار فینال یورو2012، به دست ماتادورها، باعث نشده تا رونالدو نسبت به اسپانیایی ها حس بدی داشته باشد.
او که ستاره تیم رئال مادرید است و دراین باشگاه دوستان زیادی دارد، در فینال امشب طرفدار اسپانیا خواهد بود. رونالدو در صحبتهایی به روزنامه سان گفته:« الان امیدوارم که اسپانیا قهرمان یورو شود. چون من دوستان زیادی در آنجا دارم. هرچند که ما در زمین چمن باهم دوست نیستیم ولی در خارج از زمین چرا.»
این درحالی است که تیم ملی پرتغال در دیدار مرحله نیمه نهایی، با تقبل شکست مقابل اسپانیا در ضربات پنالتی از گردونه رقابتها خارج شد و رونالدو که دراین بازی، مجال زدن ضربه پنالتی را هم به دست نیاورد دراین باره گفت:«ضربات پنالتی، یک لاتاری هستند. اسپانیایی ها خوش شانس بودند و به آنها تبریک می گویم. مربی تیم از من پرسید که ایا حاضرم پنالتی پنجم را بزنم و من هم گفتم بله. درنهایت ما دو ضربه پنالتی را از دست دادیم و حتی فرصت پیش نیامد که من پنالتی ام را بزنم.»
By Ghazal Ziari
2012/7/1
Zoroastrian
01-07-2012, 18:02
atlas-m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داداش دمت گرم با این عکسات ولی یه دفع دیدی اینجا فیلتر شد :27:
خوب دیگه زمان زیادی تا قهرمانی ما ( ماتادورها ) :31: نمونده .
امیدوارم بازی خوبی بشه و اسپانیا با اقتدار برنده بشه تا حرف و حدیثی نمونه .
چی میشه یه روزی گواردیولا سرمربی اسپانیا بشه . :20:
نادر1368
01-07-2012, 19:34
ببخشيدا!اون موقع بايد مسي هم باشه!گوارديولا بياد سرمربي اسپانيا بشه تغيير انچناني نبايد شاهد باشيم!مسي هست كه به بارسلونا تنوع ميده اگر اسپانيا مسي داشت!بازي برزيل و ارژانتين واقعا فوق العاده استثنايي بود هيچ بازيكني به گرد پاي مسي هم نمي رسه از مارادونا هم بهتره:21:شوخي كردم!
برای تمام طرفدارای اسپانیا آرزوی موفقیت میکنم.امیدوارم بازی در حد و اندازه های دو تیم شاهد باشیم.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
زیباترین بازی اسپانیا تو این سری از بازی های یورو امشب....وای که وقتی ژاوی و اینیستا رو فرم باشن چیکار میکنن خیلی خوشحالم خیلی امیدوارم نیمه دوم هم به خوبی همین نیمه بازی کنیم.
فکر نمیکنم الان کسی بیاد از دل بوسکه انتقاد کنه برای 9 کاذب خیلی قشنگ بازی کردن و دمش گرم کاسیاس خیلی قشنگ توپ گیری میکنه
نکته: اون ضربه بالاوتلی که زد اسمون کاسیاس دیدین براش دست تکون میداد و صحنه اهسته کارگردان نشون داد که اونم برای کاسیاس خط نشون کشید
Masoud-Susa
01-07-2012, 23:15
تـــبریــک میــگم ووو البــته هنوز یـه نیـمه مونده و نمیـشه گفت همه چیز تموم شده ! ( تجربه ای گران بها از بازی میلان-لیورپول :دی یهو دیدید خدایی نکرده همچین اتفاقی افتاد واس ما :دی!! )
نیمــه اول کــه عالــی بودیــم !
امیــدوارم تو نیــمه دوم هم همینطور ادامه بدیم و گل های بیشتر شاید :دی :دی
Spaniuly
01-07-2012, 23:15
برای دادن رای نهایی خیلی زوده دوستان بازی 90 دقیقه اس ان شااله... که همینطور میشه و نیمه دوم هم بتونیم نتیجه رو حفظ کنیم ولی باید نیمه دوم بیاد تا ببینیم روند چطور میشه خدایا بازیکنان اسپانیا قوت بده تا بتونن نیمه دوم هم خوب بازی کنن... فقط دعا کنید تا نیمه دوم به سلامت تموم بشه...
نیمه اول ماشااله بچه ها عالی بودن سیلوا هم نه واسه اینکه گل زد بلکه بازی قابل قبولی ارائه داد... آفرین به فابرگاس که عالی کار کرد دعام پشت سر همه بچه های تیم هست...
"دروازه بون نداشتن به جاش ... (یه چیزی تو مایه های بوفون نگم بهتره! :31:) گذاشتن"(اینو داداشم گفت منم دعواش کردم گفتم که تشویق باید در چهارچوب هنجارهای اخلاقی باشه:31:) خیلی خوش حالم,می دونستم اسپانیا قهرمان میشه قهرمانی رو به بقیه هم تبریک میگم زنده باد کاسیاس و اینیستا و ژاوی (مخصوصا کاسیاس) 4-0 اونم بازی فینال دیگه از این بهتر نمیشد,بوفون فردا از فوتبال خداحافظی میکنه!:31: به نظر من دفاع ایتالیا زیاد اشتباه می کرد(حتی نیمه اول قبل از این که گل بخورن)نیمه دوم که بعد از خوردن گلا بدتر هم شد
خدای من 4تا گل!
به شخصه این قهرمانی رو به خود اسپانیا بازیکناش دل بوسکه طرفداراش و... تبریک میگم
حالا بگید 5 دقیقه مونده هنوز معلوم نیست و...:31:
در کل بازی خیلی خوبی کرد این تیم مخصوصا 2تا گل آخری که زده شد کاملا مشخصه از ضعف روحی تیم بوده
pcforlife
02-07-2012, 00:07
ضمن تبریک به طرفداران تیم ملی اسپانیا، جا داره اشاره کنم که پست هایی که صرفا برای تبریک گفتن قهرمانی ارسال بشه، حذف خواهد شد،
قوانین و توصیههای انجمن ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
401- بيهودهنويسی و Spamming ممنوع! پستهای بیفایدهای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
تذکر: با توجه به شمارش پستها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پستهای بیمحتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال اینها ممنوع میباشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پستها از کلید تشکر استفاده کنید.
پیشاپیش تشکر بابت رعایتتون : )
Reza31001
02-07-2012, 00:21
آخر بازی واقعا تحت تاثیر رفتار بازیکنای اسپانیا قرار گرفتم :37:
نحوه برخورد با تماشاگرا و تیم حریف باعث شد اون حس تنفر (شایدم حسودی :31:) که ته دلم به اسپانیا (رئال و بارسا) داشتم کاملا تبدیل به دوست داشتن بشه!
تبریک به هوادارای اسپانیا :40:
Spaniuly
02-07-2012, 00:46
خدا رو 100 مرتبه شکر می کنم بالاخره این مسیر به پایان رسید و چقدر شیرین به ککام به پایان رسید همه حرف و حدیث ها به پایان رسید و اسپانیا یک بار دیگه نشون داد که اسمش مقدسه نشون داد که اسپانیا می تونه.... می تونه توی دنیا بدرحخشه با همه افتخاراتش با اون هنرش با فلامنکو با رافائل نادال با تیم ملی کشورش با تیم های بزرگ باشگاهیش که دل میلیون ها انسان رو تسخیر کرده... خدا رو شکر که اسپانیا امروز پر از شادیه از خدا می خوام همبستگی رو به کشور عطا کنه و روزی برسه که توی سایه همبستگی کشور اسپانیا نه فقط توی ورزش بلکه توی همه زمینه ها با قله موفقیت برسه... شرمنده اگه نتونستم احساستم رو کنترل کنم اشک امون نمیده:37: عاشق اسپانیام دست خودم نیست
اما بریم به فینال...
بازی رو حقیقتا زیبا شروع کردیم با جدیت خاصی پاسکاری کردیم شروع خوبمون از یک طرف و خستگی واضح ایتالیایی ها چیزی بود که توی ابتدای بازی موج می زد ایتالیا رفته رفته بازی رو بدتر و بدتر جلو برد و اسپانیا برعکس بازی قبل فوق العاده ظاهر شد و توی همون نیمه اول بلا رو به سر ایتالیا آورد... نیمه دوم با تعویض های فوق احساسی پراندلی شروع شد و بدشانسی نابودگری به سراغ ایتالیا اومد و موتا که سومین یار تعویضی بود بعد از دقایقی پس از ورد مصدوم شد مهربونی های داور هم با ایتالیا نمی تونست مشکلات ایتالیا رو حل کنه چون بزرگترین مشکل اونها خستگی و ضعف روحی بود بعد از 10 نفره شدن خاص ایتالیا باخت رو با تمام وجودشون قبول کردن و بزرگترین تلاششون جلوگیزی از سنگین شدن نتیجه بود که این تلاش بی فایده بود شاید بشه بدترین نتیجه تاریخ ایتالیا رو امشب دونست بد نه از لحاظ سنگینی شکست بلکه بازی که تمام بد بیاری ها یه جا جمع شد البته بد بیاری درصدی از علت این باخت سنگین بود و ضعف پراندلی هم دخیل بود اگر کمی احساسی عمل نمی کرد و به اون زودی تعویض هاش رو به صفر نمی رسوند حتی ایتالیا ممکن بود به بازی برگرده...
ولی اسپانیا جام رو با شایستگی تمام بالای سر برد تنها نقطه ضعف اسپانیا بازی با پرتغال بود بقیه بازی ها شاهانه و قهرمانانه جنگید لیاقتش رو برای قهرمانی نشون داد بازی امشب در نیمه اول کافی هست که بگیم اسپانیا لایق این قهرمانی بود شاید بشه گفت لایق برد 4-0 نبودیم ولی بازی امشب تبلور قدرت اسپانیا بود تمرکز و زیبایی پاس ها شهامت و دقت عمل بازیکنان حاضر در زمین واقعا الگو برای هر فوتبالیست هست
تبریک می گم به همه دوستداران اسپانیا زنده باد اسپانیا:7:
PSYCHO_MAN
02-07-2012, 00:49
به عنوان یه هوادار ایتالیا به هوادارای اسپانیا تبریک میگم .
امشب فوتبال اسپانیا نشون داد کلاسش هنوز بالاتر از سایر تیمای اروپاس
تیم ماهم امشب بد افت کرد و قافیرو باخت. ولی عشق است ایتالیا با احترام به اسپانیا
eman619rv
02-07-2012, 01:03
بهنرین بازی اسپانیا توی این جام بود!!! .......... برگشتیم به اصل خودمون:دی
تبریک به همه هوادار ها و عاشقای اسپانیا !! :7:
حیفه ماتا!!! 5 دقیقه بازی 1 گل !! .......حیفه تورس !! 15 دقیقه بازی 1 گل 1 پاس گل!!
فوق العاده بازی دلچسب تموم شد! جشن قهرمانی که دیگه داشت اشکمو در ر میاورد یاده 4 سال پیش افتادم !
این اسپانیایی بود که کل جام منتظرش بودیم ... پاس ها و برنامه ها بلاخره منتهی به بازیکنانی شد که میدونستن توپ رو چجوری باید تبدیل به گلش کرد. ولی خودمونیم اتفاقاتی که افتاد خیلی به نفعمون شد که ایتالیا نتوست بازی خودش رو انجام بده . اولش اون گل زود هنگام بعدش دوتا مصدومیت و ده نفره شدن!
بچه ها بازیکنا هم چقدر باحال بودن مخصوصا دوقلو های په په رینا:39:
خوب دیگه زمان زیادی تا قهرمانی ما ( ماتادورها ) :31: نمونده .
امیدوارم بازی خوبی بشه و اسپانیا با اقتدار برنده بشه تا حرف و حدیثی نمونه .
چی میشه یه روزی گواردیولا سرمربی اسپانیا بشه . :20:
خوب میبینم که پیش بینی من درست از اب دراومد . هم قهرمانی و هم بردن با اقتدار :31:
اسپانیا تو این بازی فوق العاده بود . مخصوصا ژاوی و اینیستا . یعنی کل تیم امروز خوب بودن . و قهرمانی حقمون :31: بود .
از دلبوسکه هم با این تفکرات عجیب و غریبش ممنونم که اسپانیا رو قهرمان کرد .
و در آخر تبریک به همه طرفداران اسپانیا من جمله خودم که از اول بازیها تیم رو حمایت و پشتیبانی کردن و تاپیک رو سر پا نگه داشتند و
من به شخصه از تحلیل های خوب دوستان خیلی استفاده کردم .
تبریک به ماتادورها
Masoud-Susa
02-07-2012, 01:05
اسپانیا4 – ایتالیا صفر؛ لاروخا کمپئون!
اسپانیا با در هم کوبیدن ایتالیا به دو رکورد جدید دست یافت: سه قهرمانی پیاپی در جامهای بزرگ، و دفاع از قهرمانی یورو.
تبـــــریـــک میــگم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//...به حــق که شــایسته قهرمانی بودیم...//
حــالا دیــگه قدرت دســت مـــاست
زنده بـــاد مــاتادور ها ...
+
بــا حرکت آخــر بــازیکن ها خیلی حــال کــردم ؛ (اونجا که رفــتن بچه هاشونو آوردن تو زمیــن :31: )
+
ایــنیستــا♥ هم بــهترین بـازیکن زمیــن انتخــاب شـــد...
نادر1368
02-07-2012, 01:12
به قول تركها فقط بايد كاتالونيا رو از اينا بگيريد!جلوي اسپانيا رو ميشه گرفت!اين تيم رويايي تا سال2014 دوام مياره امثال ژاوي و اينيستا كم پيدا بشن اينيستا بهترين جام بايد بشه!ضمنا تا خروج موتا بازي رو حساب كنين بعد موتا ايتاليا زمين خورد!
Spaniuly
02-07-2012, 01:13
نورا و لئو هم فکر کنم دوقلو بودن چقدرم جیگر بودن فتوکپی بابایی بودن آدم باورش نمیشه که ال نینیو خودش دو تا نی نی نازگل داشته باشه خیلی باحال بود کودکستان راه افتاده بود اون وسط زمین ماشالا همگی هم بچه های گوگولی مگولی داشتن جشن قهرمانی شیرین و دوست داشتنی بود یادگاری... بچه ها هت تریک کردیم رفت دی: 3 قهرمانی متوالی فکر می کنم تا سالها اسپانیا رو تافته جدا بافته خواهد کرد توی تاریخ فوتبالمون رو موندگار کردیم دیگه از این به بعد مهم نیست که اوج بگیریم یا افت کنیم کاری رو که باید انجام می دادیم دادیم... سلطان فوتبال شد اسپانیا... بله باور کنید که اسپانیا توی قله موفقیت هست و باید شکرگزار خدای بزرگ باشیم ایشالا این پیشرفت شامل همه اسپانیا بشه توی هر زمینه...
رقص گاو بازی راموس هم به افتخار تماشاچیان واقعا جالب بود دیوونه راموس هستم مثه خودم روی قلبش اسپانیا ه_ک شده:40:
تبریک میگم. راستش حساس نبودم حتما قهرمان شیم. ولی وقتی ستاره ها مقایسه شد و پای تاریخ وسط اومد خیلی دلم می خواست ببریم. اینیستا بهترین بازیکن زمین شد تا پیرلو رو پشت سر بزاره و تاپ تورنومنت بشه. تورس هم تو 15 دقیقه کفش طلا رو از گومز برد. این کم بازی کردن به کارش اومد. درخشش کاسیاس و پاس گل های ژاوی (با استاندارد خودش بهترین بازیش نبود). دیگه چی می خوایم. اسپانیا فقط کافیه 3 ستاره یکی تو دروازه و دو نفر تو بازیسازی رو فرم باشن. تیمی حریفش نمیشه. کی یادش میاد ایتالیایی ها خودشون رو باخته باشن؟ هنوز کسی به این نسل شک داره؟
پی نوشت: پرچم رو که بروبچ در آوردن گفتم الان دعوا میشه. :)
Iman-Emperatour
02-07-2012, 02:23
تبریک... تبریک :8::40::40:
چه شبه به یادماندنی شد
امشب کلاس بازی اسپانیا رودیدیم
اسپانیا دهن همه منتقدها رو با این بازی شایستش بست!
نشون دادیم بهترین تیم جهان هنوزم اسپانیاست
بازیکنانه بارسایی و مادریدی نشون دادن که همیشه دوست و یاور هم هستند و برای یک هدف می جنگند "افتخار برای اسپانیا"
فک کنم هر دو خطا بر روی راموس می تونست پنالتی باشه وای داور دید ولی نگرفت!:31: شاید بخاطر نتیجه قاطع تیم بود شاید!
ragbar12
02-07-2012, 02:33
تبريك ميگم واقعا تيم تاريخي وبزرگي داره اين اسپانيا ! اون انتقاداتي هم كه به سبك بازي اين تيم در اين جام ميشد به تظرم اشتباه بود. در اين بازي معلوم شد اونا ميخواستن همه توان و قدرت خودشونو براي بازي فينال نگه دارن ، تا بازي ناب و قشنگي رو به نمايش بذارن.. ولي ايتاليا همه توانشو سر بازي انگليس و المان گذاشت و ديگه نايي واسه اين بازي نداشت ، البته اگه تواني هم ميداشت با گل آوراژ كمتر مي باخت!
بازیکنانه بارسایی و مادریدی نشون دادن که همیشه دوست و یاور هم هستند و برای یک هدف می جنگند "افتخار برای اسپانیا"
البته اون صحنه ای که سسک و پیکه پرچم کاتالونیا رو دراوردن کنار جام نشون دادن زیادم همچین چیزی نیست
همونطور که دوربین هم چهره((اگه اشتباه نکنم)) ولیعهد اسپانیا رو همون لحظه نشون داد که چهرش بدجوری درهم رفته بود ازین حرکت
حتی توی لحظه ای که همه باید یکی بودنشونو نشون بدن هر کدوم پرچم یه جایی رو انداختن رو دوششون تا متمایز بودنشونو ثابت کنن
نمیدونم دقت کردید یا نه ولی بعد اهدای جام وقتی بازیکنا کنار زمین داشتن عکس مینداختن بازیکنای رئال کنار هم جمع شدن تا باجام عکس یادگاری بندازن،بعد یکی از بازیکنایی که پرچم کاتالونیا رو دوشش بود(زاویه دوربین مناسب نبود واسه تشخیص) اومد بره تو جمعشون واسه عکس انداختن که جلوشو گرفتن و نزاشتن بره تو عکس!!
ورزش3 : سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: به شاگردان باتعصب و باکلاسم افتخار ميکنم که با حفظ يکپارچگي، قهرمان يورو 2012 شدند.ويسنته دل بوسکه که تيمش يکشنبه شب موفق به کسب پيروزي پرگل 4 بر صفر مقابل ايتاليا و عنوان قهرماني يورو 2012 شد، اظهار داشت: بسيار خوشحالم و به وجود اين بازيکنان متعصب و پرتلاش افتخار ميکنم. آنها نشان دادند بازيکناني باکلاس هستند. کل تيم يکپارچه عمل کرد و نتيجهاش را مقابل ايتاليا با بردي ارزشمند گرفت.وي افزود: در بازي صاحب توپ بوديم و همين رمز موفقيتمان در گذشته بوده و خواهد بود. اگر کسي مي خواهد در مورد علت قهرماني اسپانيا بپرسد، کافي است فقط به همين مورد توجه کند.دل بوسکه خاطرنشان کرد: زدن 4 گل به ايتاليا به معناي آن نيست که تيمي بزرگ مثل آلمان مقابل ايتاليا ضعيف بازي کرده است. ما در بازي نهايي شرايط خاص خود را داشتيم و توانستيم با ارائه بازي فوقالعاده هجومي به بردي دلچسب برسيم.
eman619rv
02-07-2012, 02:55
:40:دلبوسکه : این برد متعلق به همه اسپانیاست:40:
آنها تلاش بسیاری انجام دادند. گل اول ما به آنها آسیب رساند ولی گل دوم، گل تعیین کننده پیروز مسابقه بود
سایت گل - بیسنته دلبوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا ، پس از کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود ، در مصاحبهی بعد از بازی خود از موضع قدرت سخن گفت و طوری صحبت کرد که دیگر هیچ منتقدی اجازهی انتقاد به خود ندهد. هرچند در حال حاضر دلبوسکه سرمربی تیم قهرمان است ، آن هم قهرمان جهان و اروپا. بنابراین انتقاد از تیمی که صاحب کلاس و عنوان است کمی سخت و بیطرفدار است.
دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی تیمش گفت که گل دوم، گلی تعیین کننده در پیروزی چهار بر صفر اسپانیا مقابل ایتالیا در فینال یورو 2012 بود. مربی 61 ساله اسپانیایی معتقد است که پس از گل دوم ماتادورها، راه بازگشتی برای ایتالیا باقی نمانده بود: «آنها تلاش بسیاری انجام دادند. گل اول ما به آنها آسیب رساند ولی گل دوم، گل تعیین کننده پیروز مسابقه بود.»
دل بوسکه در ادامه صحبت هایش به تله سینکو گفت: «ما احترام زیادی برای ایتالیا قائلیم. آنها حریفی بسیار سخت برای ما بودند ولی ما در جریان بازی رفته رفته بهتر شدیم و از آنها پیشی گرفتیم.» تاکتیک اسپانیا در این تورنمنت به علت عدم استفاده از یک مهاجم نوک تخصصی با انتقادهای زیادی مواجه شد ولی سرمربی قرمزها روی عقایدش ایستاد و از سسک فابرگاس، هافبک بارسلونا به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کرد و حالا هم به درست بودن تصمیمش اعتقاد دارد: «من کاری را انجام دادم که فکر میکردم برای تیم بهترین تصمیم است؛ همین. حالا این پیروزی را به فوتبال اسپانیا و مخصوصا خانواده ام تقدیم می کنم. این پیروزی متعلق به همه است.»
اسپانیا در این رقابت ها بهترین گلزن ملی اش داوید ویا و مرد متعصب خط دفاعی خود کارلس پویول را در اختیار نداشت ولی دل بوسکه گفت که آنها برای جشن قهرمانی در زمین حاضر خواهند بود: «من پویول و ویا را دیدم و به آنها گفتم که برای جشن قهرمانی به زمین بروند. این قهرمانی به آنها هم تعلق دارد؛ نقش این دو تا کنون برای ما بسیار مهم بوده است.»
اسپانیا اولین دیدارش در مرحله مقدماتی جام جهانی را روز یازده سپتامبر در خاک گرجستان برگزار خواهد کرد.
رکورد شکنی ماتادورها؛بهترین تیم دوران!!!(علامت !!! بجای علامت؟ گذاشته شد:31:)
رکوردهای شخصی بازیکنان هم خیره کننده است. با قهرمانی اسپانیا، سیزده بازیکن قرمزها قهرمانی در دو دوره یورو را تجربه کردند
سایت گل - در جریان پیروزی اسپانیا برابر ایتالیا در فینال یورو 2012، ماتادورها چندین رکورد فردی و تیمی را جابجا کردند. پیروزی چهار بر صفر لاروخا، بهترین پیروزی تاریخ در فینال یک رقابت یورو یا جام جهانی بود و آنها به اولین تیمی تبدیل شدند که توانسته به صورت پیاپی در سه جام معتبر بین المللی قهرمان شود.
اسپانیا که پیش از این در سالهای 1964 و 2008 نیز جام قهرمانی ملتهای اروپا را بالای سر برده بود، با رکورد آلمان که سه بار در یورو قهرمان شده اند نیز برابری کرد. رکورد دیگری که آنها در دست دارند، یازده بازی بدون باخت است. رکوردی که از یورو 2008 آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد.
رکوردهای شخصی بازیکنان هم خیره کننده است. با قهرمانی اسپانیا، سیزده بازیکن قرمزها قهرمانی در دو دوره یورو را تجربه کردند. از طرفی دیگر ایکر کاسیاس، سنگربان اسپانیا به نخستین بازیکنی تبدیل شد که 100 پیروزی ملی کسب کرده است. وی همچنین با ثبت رکورد 509 دقیقه گل نخوردن، رکورد دینوزوف را شکست. دروازه بان ایتالیایی 494 دقیقه دروازه اش را بسته نگه داشته بود.
فرناندو تورس که کفش طلای مسابقات را به خود اختصاص داد هم به نخستین بازیکنی تبدیل شد که در دو فینال قهرمانی اروپا گلزنی کرده است. نکته جالب اینجاست که پایه گذار هر دو گل چابی ارناندس، مغز متفکر تیم ملی اسپانیا بوده است.
همچنین داوید سیلوا با به ثمر رساندن دو گل و دو پاس گل تاثیر گذارترین بازیکن تورنمنت نام گرفت. حالا با ثبت این همه رکورد به جرات می توان اسپانیا را بهترین تیم همه دوران ها نامید.
هر چقدر تبریک بگیم کمه باز هم !!!:11::7:
Iman-Emperatour
02-07-2012, 03:15
البته اون صحنه ای که سسک و پیکه پرچم کاتالونیا رو دراوردن کنار جام نشون دادن زیادم همچین چیزی نیست
همونطور که دوربین هم چهره((اگه اشتباه نکنم)) ولیعهد اسپانیا رو همون لحظه نشون داد که چهرش بدجوری درهم رفته بود ازین حرکت
حتی توی لحظه ای که همه باید یکی بودنشونو نشون بدن هر کدوم پرچم یه جایی رو انداختن رو دوششون تا متمایز بودنشونو ثابت کنن
نمیدونم دقت کردید یا نه ولی بعد اهدای جام وقتی بازیکنا کنار زمین داشتن عکس مینداختن بازیکنای رئال کنار هم جمع شدن تا باجام عکس یادگاری بندازن،بعد یکی از بازیکنایی که پرچم کاتالونیا رو دوشش بود(زاویه دوربین مناسب نبود واسه تشخیص) اومد بره تو جمعشون واسه عکس انداختن که جلوشو گرفتن و نزاشتن بره تو عکس!!
ممنون از نکته سنجیتون
من اون صحنه کی میگید متاسفانه ندیدم!
ولی منظور من اتحادشون تو زمین فوتبال بود و مهم هم همینه.خارج از زمین فوتبال همیشه حاشیه هست نه فقط برای بارسا و رئالی ها واسه تموم تیمها
به قول عادل فردوسی پور و حمید رضا صدر اگر چه این ایالات ها هنوزم رابطه دوستانه ای ندارند ولی فوتبال میتونه این مساله کم رنگ و کمرنگ تر کنه و تا زمانی که تبدیل به یه کشور یکپارچه شوند.
صحنه ای که جام دست کاسیاس بود؟ اینطور نبودا. پیکه هم حضور داشت. ژاوی بود که با پرچم روی دوشش اومد، اتفاقا عکس رو هم به خوشی گرفتن. تازه بلافاصله بعدش کاسیاس ژاوی رو صدا زد و دوتایی با هم عکس گرفتن. به عنوان دوست و شاید کاپیتان بارسا.
sirchicco
02-07-2012, 06:32
گلچین عکس های مراسم اهدای جام
:40:We Are The Champions:40:
عکس جنجالی
از راست به چپ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
02-07-2012, 08:39
سلام
تبریک به ماتادور ها!!!
دیشب بازیکنای بارسلونا خیلی عالی بازی کردن هرچند گل نزدن.
آلبا هم خیلی خوب بود.به امید اینکه توی بارسا هم به همین زیبایی بازی کنه:40:
دیشب ایتالیا خیلی خسته بود و اصلا 1 درصد هم خودشون نبودند به دلیل استراحت کمتر انگار چیز خورشون کردند اگه مثل بازی با المان بازی میکردند غضیه عوض میشد ولی عجب فینال بدی بود شاید بدترین فینالی که دیده بودم بازی کاملا یکطرفه بود و ایتالیایی ها انگار اصلا بازی نمیکردند
CRIS Joon CR7
02-07-2012, 09:02
بعد از اهدای جام دیگه خوابم برد
تبریک :40:
نه اومدیم بگیم ما بیشماریم:27:
نه گفتیم ما قهرمانیم:27:
نه بیخودی شلوغش کردیم:27:
آمار بازدید تاپیک مون ملاک قهرمانی قرار ندادیم:27:
خیلی آروم و بی سرو صدا اومدیم بالا و قهرمان شدیم اونم با یه تیم یک دست اسپانیایی نه منتخب جهان :27:
رکورد 3 قهرمانی پیاپی و رکورد های دیگه هم نشونه ی برتری ما توی این 4 پنج ساله:11:
فعلا:20:
CRIS Joon CR7
02-07-2012, 09:11
بدون شرح :دی
................
..............
اگه گذاشتی یه دقیقه بازی کنم :دی
............
Heroes
قهرمانان
:42:
ممنون از نکته سنجیتون
من اون صحنه کی میگید متاسفانه ندیدم!
ولی منظور من اتحادشون تو زمین فوتبال بود و مهم هم همینه.خارج از زمین فوتبال همیشه حاشیه هست نه فقط برای بارسا و رئالی ها واسه تموم تیمها
به قول عادل فردوسی پور و حمید رضا صدر اگر چه این ایالات ها هنوزم رابطه دوستانه ای ندارند ولی فوتبال میتونه این مساله کم رنگ و کمرنگ تر کنه و تا زمانی که تبدیل به یه کشور یکپارچه شوند.
شبکه 3 کل مراسم رو پوشش نداد و گهگاه قطعش میکرد
من از zdf تا نزدیک 45دقیقه بعد تموم شدن بازی و صحبتای کان و ..... رو هم میدیدم
هنوز 10دقیقه نکشیده بود که جامو گرفته بودن که یکی پرچم باسکو دراورد یکی کاتالونیا بقیه هم پرچم واحد اسپانیا:دی
صحنه ای که جام دست کاسیاس بود؟ اینطور نبودا. پیکه هم حضور داشت. ژاوی بود که با پرچم روی دوشش اومد، اتفاقا عکس رو هم به خوشی گرفتن. تازه بلافاصله بعدش کاسیاس ژاوی رو صدا زد و دوتایی با هم عکس گرفتن. به عنوان دوست و شاید کاپیتان بارسا.
این چیزی که شما میگید مال آخرای مراسم بودش
اون اول بعد اینکه بازیکنای بارسا پرچم کاتالونیا رو دراوردن،رئالیا مثل آربلوا و آلونسو و راموس و فکر کنم کاسیاس جمع شدن عکس بندازن که یکی با پرچم کاتالونیا اومد بره جمعشون که یکی دیگه به طرز ضایعی جلوشو گرفت و اگر بخوام بدجنس باشم و الکی اغراق بکنم و شلوغش بکنم میگم که یه نمه هلش داد که تو جمعشون نره.
.......................................
رینا بود 3تا بچه داشتش؟
بچه های تورس هم خیلی بامزه بودن
تورس هم خیلی الکی آقای گل شد،گل زدن به ایرلند داغون و ایتالیای 10نفره کجا و گل زدن به پرتغال و هلند کجا ولی خب تورس کمتر بازی کرده بود
هرچند جفتشون با موفقیت رو اعصاب آدم راه میرن
به کوری چشم بعضی ها بزن کف قشنگرو::10:
جشن قهرمانی:
پسورد: cloob4u.com
Devicestreet
02-07-2012, 11:35
بازی جالبی بود فک نمی کردم با این اختلاف ببریم
ایتالیا مثل عرب ها بودند وقتی دومی رو خوردند دیگه خودشونو باختند
قهرمانی بی چونو چرای اسپانیا.
مطمئن باشید اگه این تیم توی جام جهانی 2014 هم حاضر بشه بی چونو چرا و اما، اگر قهرمان خواهد شد.
تبريك ميگم به طرفداران اسپانيا به 3 دليل:
1: برد قاطناعه تيم كه نشون داد فاصلش با ايتاليا زياده
2: تحقير كردن ايتاليا
3: حركت جالب و زيباي بازيكنان در آخر بازي و آوردن بچه ها به زمين كه تا حالا نمونشو هيچ كس نديده
FC.Barcelona
02-07-2012, 13:22
تبریک به تمام دوستان تبریک به لاماسیا که واقعا به فوتبال جان تازه ای بخشیده :40:
اون اول بعد اینکه بازیکنای بارسا پرچم کاتالونیا رو دراوردن،رئالیا مثل آربلوا و آلونسو و راموس و فکر کنم کاسیاس جمع شدن عکس بندازن که یکی با پرچم کاتالونیا اومد بره جمعشون که یکی دیگه به طرز ضایعی جلوشو گرفت
اون فکر کنم Javi Martínez بود اون وقت داشتند هم تیمی ها با هم عکس میگرفتن
Javi Martínez هم کاتالان نیست وپرچم کاتالونیا را هم نداشت و پرچم ایالت Navarre را داشت
گرافيكار
02-07-2012, 13:35
با احترام به دوستانی که دلبوسکه رو در طول جام مورد عنایت قرار دادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما فکر میکنم دلبوسکه در این جام به جز چند اشتباه در انتخاب بازیکن مناسبتر، هدایت فوق العاده ای داشت
دلبوسکه از حذف زود هنگام که بیشتر اوقات نصیب قهرمان یا مدعیان جام میشه میترسید و هدف اصلیش این بود که ابتدا و به هر شکلی شده به فینال برسه
اسپانیایی که تا قبل از رسیدن به فینال بسیار اقتصادی بازی میکرد و به پیروزی با کمترین اختلاف یا حتی برد در ضربات پنالتی راضی بود
و در این راه کسی مثل ژاوی رو قربانی قید و بندهای تاکتیکیش کرده بود، در فینال فارغ از نتیجه همون اسپانیایی شد که میشناختیم
دلبوسکه که حالا به فینال رسیده بود تیمش رو رها کرد تا اونجوری که دوست داره بازی کنه
و نتیجش فوتبال هنرمندانه ای بود که قطعا تا سالها در جام ملتهای اروپا تکرار نخواهد شد
من به هدایت دلبوسکه نمره 17 از 20 میدم که نمره واقعا فوق العاده ایه
اینکه ایتالیا خسته بود رو من چندان قبول ندارم به دو دلیل
1- ایتالیا در طول بازیها از ترکیب ثابتی استفاده نکرد که بگیم به طور کلی خسته بودن
2- اسپانیا در همون 20 دقیقه ابتدایی تکلیف بازی رو روشن کرد
این ایتالیا که بازی قبل داشت تبدیل میشد به بهترین و متفاوت ترین تیم تاریخ ایتالیا بعد از بازی فینال تبدیل شد به یک تیم معمولی و خسته و بدشانس
در صورتی که این ایتالیا واقعا همون ایتالیای بازی با انگلیس و آلمان بود که هر دوی اون تیمها رو به حق باید با اختلاف گل میبرد
من فکر میکنم تحمیل کردن تاکتیک اسپانیا به این تیم باعث شد ایتالیا سایه ای از بازیهای قبلی هم نباشه
استراتژی اسپانیا یک تغییر اساسی نسبت به بازیهای قبلی داشت و اونم حفظ توپ در جهت حمله کردن و گل زدن بود
شروع بازی بدون تورس درست ترین تصمیم دلبوسکه در تمام دوران مربیگریش بود وقتی اسپانیا بدون مهاجم هدف بازی رو شروع کرد عملا با 4 مهاجم حمله کرد
وقتی قراره در نیمه اول با ایتالیای 11 نفره و هنوز خسته نشده بازی کنی بازی با تک مهاجم یعنی دوندگی کمتر مدافعین ایتالیا برای کنترل ساختار هجومی اسپانیا
و دوندگی کمتر یعنی تمرکز بیشتر و تقسیم انرژی برای دقایق بیشتر
با وجود مربع هجومی اسپانیا، خیلی زود و در همون 15 دقیقه ابتدایی با وادار کردن ایتالیاییها برای بیشتر دویدن تمرکز رو از این تیم گرفتن
توی این دقایق ایتالیاییها واقعا سر درگم بودن
در اسپانیا هیچ کس جایگاه ثابتی نداشت این تیم موقع حمله سرشار از جابه جایی، تحرک و بازی بدون توپ بود
یک live panel کامل و زیبا
اگر تورس بود این ساختار سیال اصلا شکل نمیگرفت و گل زیبای اول که در اوج سرعت و به خاطر تحرک بالای مربع هجومی اسپانیا شکل گرفت اصلا به وجود نمیومد
حرف زدن از معجزه ژاوی واقعا بیهودس و البته دیگه کار هر قلمی نیست
قطعا یک دوربین در تمام نود دقیقه حرکات این بازیکن رو زیر نظر داشته ای کاش فیلم ظبط شده توسط این دوربین رو بیرون بدن تا متوجه نبوغ تمام نشدنی این بازیکن بشیم
دو پاس استثنایی که گل نکردنشون واقعا ظلم بود و از همه مهمتر کنترل همزمان خط میانی ایتالیا و اسپانیا که به نظر من بینظیر بود
ژاوی رو بعد از مدتها با انگیزه دیدم و لذت بردم
درباره کاسیاس
بدون شک بهترین دروازبان جام بود
و در تک تک بازیها موقعیتهای مهمی رو در دقایق حساسی از حریفا گرفت که اگر گل میشدن معلوم نبود اسپانیا الان قهرمان باشه
فکر میکنم وجود این دروازبان در درون دروازه اسپانیا یکی از دلایل مهم کسب سه جام پی در پی بود
نکته بسیار عجیب در مورد اینیستا
این بازیکن انگار واقعا مثل یک شطرنج باز حرکات بعدی رو پیش بینی میکنه
بازی ایرلند رو کنار بزاریم
اینیستا در بازی اول با ایتالیا به سیلوا پاس میده و سیلوا پاس گل رو میده
اینیستا در بازی با فرانسه به آلبا پاس میده و اون پاس گل رو به آلونسو میده
اینیستا در بازی فینال به سسک پاس میده و اون پاس گل رو به سیلوا میده
یعنی اغلب اوقات پاس یکی مونده به آخر رو اینیستا صادر میکنه
اتفاقیه؟ گاهی اوقات جز حیرت چیزی باقی نمیمونه
.............................
ایتالیا قطعا بهترین تیم این جام بعد از اسپانیا بود هر چند باز هم باید از تیم فوق العاده کرواسی یاد کرد که از شانس بد در گروه مرگ حقیقی گیر افتاده بود
این جام نکات آموزنده زیادی داشت که سهم تیمهای فینالیست در این آکادمی بیش از تیمهای دیگه بود
Aryana_b
02-07-2012, 14:17
تبریک به همه واسه برد مقتدرانه در فینال و قهرمانی:20:
کاسیاس هم که بهترین دروازه بان جام شد و هم رکورد 100 بازی ملی بدون باخت رو به دست آورد:40:
اون صحنه که از محوطه جریمه پرس کردیم و توپ بیرون رفت خیلی حال داد.
سوال جام: چرا سیلوا ثابت بود؟ حنی نقش تخریبی هم نمی تونست ایفا کنه. همین فینال بعد از گلش راحت تو آفساید می ایستاد و در پرس جز همراهی ایتالیایی ها کاری نمی کرد. انگار حس مسئولیت نداشت.
arash-king
02-07-2012, 15:10
تبریک به هوادارای اسپانیا که از قدیم هوادارش بودن نه اونایی که از 2008 به بعد شدن هوادار اسپانیا :27: تیمتون فوق العاده بود و حقش بود که قهرمان بشه ....... ایتالیا هم توی این جام بد کار نکرد و همین که تا فینال اومدیم و غول هایی مثل انگلیس و آلمان را قاطعانه حذف کردیم باعث خوشحالی من و طرفدارای اصیل ایتالیاس.......فورزا آتزوری :40:
hermione
02-07-2012, 15:19
یه سوال ذهنمو مشغول کرده و توی بازی های اسپانیا خیلی رو اعصابمه چرا داوید سیلوا از اول بازی می کنه و از همون اول پدرو رو نمیاره ؟ درسته که دیشب گل زد ولی خیلی اشتباه میکنه و بین این همه بازیکن که به زیبایی توپ رو به گردش درمیارن توی زمین فکر کنم فقط اون پاس اشتباه میداد دیشب
p3yman_xl
02-07-2012, 15:42
میبینم که سلول سرطانی گل اول رو زد!!
طبق معمول حرف هام ، بازم قهرمانی رو تبریک میگم. اسپانیا با این قهرمانی تاریخ ساز شد ( یورو 2008 ، جام جهانی 2010 و یورو 2012 ) . متوالی.
پیش به سوی جام جهانی 2014 و یورو 2016 با نسلی جدید از بازیکنان با استعداد.
king_darkness
02-07-2012, 17:24
تبریک به طرفدارهای اسپانیا بازی دیشب واقعا زیبا بود و هر دو تا تیم خوب فوتبال کردن :31:
مثل این که زن و بچه تورس از خودش دیشب بهتر فوتبال بازی کردن هرجا رفتم عکسشون بود :27:
به تمام طرفدارای اسپانیا تبریک میگم, این نسل طلایی واقعا استحقاق تمام جام های موجود رو دارند.
هرچقدر هم از بازی بد و شکست نارحت باشم هیچ رقمه بازی فوق العلاده و بازیکنهای فضایی اسپانیا
از ذهنم پاک نمیشه. بازم تبریک میگم, باشد که در جام کن فدراسون ها و مهمتر از اون, جام جهانی ازتون
انتقام بگیریم :31:
MohammadT15
02-07-2012, 21:17
خوب به به میبینم بازم اسپانیا
ای بابا این چند وقته از بس اسپانیا و بارسلونا جام گرفتن دیگه واسه ما عادی شده:31:
تبریک به همه ی هوادار ها واقعا بازی جالبی بود
یادمه یه بار اومدم اینجا گفتم اسپانیا میتونست اما نخواست که خوب بازی کنه توی بازی با چه تیمی بود یادم نیست
الانم اون حرفمو تکرار میکنم که دیگه بهش یقین پیدا کردم . اسپانیا علاوه بر بازیه فوق العاده زیرکانه سیاستمدار فوتبال بازی میکنه به نظرم بازیه بدش مقابل چند تا تیم از روی سیاست بود !
بازم تبریک
هر کس دیگه جای ایتالیا بود اسپانیا قهرمان بود
Masoud-Susa
02-07-2012, 21:52
دوستان هم اکنون شبــکه TVE اسپانیا تو هاتبرد داره مراسم جشن اسپانیایی ها رو زنده نشون میــده : )
sirchicco
03-07-2012, 01:13
اندرس اینیستا هم به عنوان با ارزش ترین بازیکن (نه از لحاظ مادی :دی) جام انتخاب شد، تبریک به طرفداراش
Most Valuable Person
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ragbar12
03-07-2012, 05:05
اين اينيستا و ژاوي و بارسايي هاي تيم ملي اسپانيا به هرچي افتخار كه ميتونستن برسن رسيدن!!! قهرمان لاليگا- قهرمان جام حذفي اسپانيا- قهرمان سوپر جام اسپانيا- قهرمان باشگاههاي اروپا-قهرمان سوپرجام اروپا- قهرمان باشگاههاي جهان- قهرمان يورو 2008 و2012- قهرمان جهان 2010 فوق العادس يعني اين بازيكنا تو هر چي جام كه شركت كردن تو نستن لمسش كنن وبا افتخار بالاي سرشون ببرن ! جالبه تمام اين افتخارات افسانه اي رو در طول مدت 4 سال تونستن به دست بيارن ، واقعا فوق العادس ........
ورزش3:اسپانيا با پيروزي 4-0 مقابل ايتاليا، قهرمان يورو 2012 شد و در اين شب، چند بازيکن اين تيم نيز به رکوردهاي شخصي مهمي دست پيدا کردند.پيروزي چهار گله قرمزها، بهترين پيروزي در تاريخ فينال هاي يورو و جام جهاني بود و همچنين آنها به اولين تيمي تبديل شدند که سه تورنمنت مهم متوالي را فتح کردند.همچنين اين پيروزي موجب شد تا آنها در تعداد قهرماني هاي شان در يورو با آلمان در عدد 3 برابر شوند. قهرماني هاي قبلي اسپانيا در سال هاي 1964 و 2008 رقم خورد. همچنين با اين پيروزي اسپانيايي ها رکورد شکست ناپذيري شان در رقابت هاي يورو را به عدد 12 رساندند و 13 بازيکن اين تيم اولين بازيکناني هستند که قهرماني در دو يورو را تجربه مي کنند. ايکر کاسياس نيز با اين پيروزي به رکورد 100 پيروزي در ديدارهاي ملي رسيد و با بسته نگه داشتن دروازه اش براي 509 دقيقه در اين رقابت ها، اين رکورد را نيز که با 494 دقيقه در اختيار دينو زوف ايتاليايي بود از آن خود کردند. فرناندو تورس نيز با زدن سه گل، کفش طلاي رقابت ها را از آن خود کرد و به اولين بازيکن تاريخ تبديل شد که در دو فينال يورو گلزني کرده است. هر دو گل اول با پاس گل ژاوي به دست آمد و اين باعث شد تا هافبک خلاق بارسا به اولين بازيکني تبديل شود که در دو فينال پياپي يورو پاس گل مي دهد.داويد سيلوا نيز با دو گل و سه پاس گل، در زدن 5 گل تيمش در اين رقابت ها نقش داشت که از اين لحاظ، بالاتر از ساير بازيکنان رقابتها قرار گرفت.نبايد فراموش کرد که ويسنته دل بوسکه نيز با دو قهرماني در چمپيونزليگ و يورو و جام جهاني، تنها مربي اي است که به چنين رکورد بي نظيري دست پيدا کرده است.
half life g.
03-07-2012, 12:34
این بارسا فقط مسی رو کم داره گرچه سیلوا هم بدک نیست ولی خب نصف مسی هم نیست
تبریک :11:
يادداشت روز: حالا لباس اسپانيا را ميخريم
یک روز کاسیاس پنالتی میگیرد و روز دیگر آلونسو ستاره میشود. روزی اینیستا هنرمندانه حریف را به هم میریزد و روز دیگر چابی با پاسهایش ایتالیای کبیر را تحقیر میکند
سايت گل- همیشه تاریخ را قهرمانها مینویسند. دوستی جوان با تعجب میپرسید چرا قدیمیها آلمان را اینقدر دوست دارند؟راستی چرا؟ جوابش ساده بود. نسلها قهرمانان را فراموش نمیکنند. ایتالیا، آلمان، برزیل یا هلند و تیم مارادونا همه ریشههایی در تاریخ دارند. همین ریشههای عمیق دیروز، تعصبات امروز را رقم میزنند. اما آیا نسل جدید هم رو به آلمان ایتالیا یا هلند میآورند؟ بعید نیست. گاهی یک رنگ زیبا و گاه یک ستاره بزرگ هم دلیل یک تعصب تاریخی میشود. اما ديشب همه قبول کردیم چرا اسپانیا از زمانه ما فاصله گرفته است. شکست این تیم کار هر کسی نیست. برای نسل جدید چه بالاتر از این؟ راستی این اسپانیا چه دارد که دیگر بزرگان ندارند؟
1.لاماسیا
امروز ستارههای دنیای فوتبال از لاماسیا میآیند.در حالی که برزیل چیزی نمیسازد و برزیلیها رو به پیرمردهایی مانند سیدورف آوردهاند کارخانه بازیکنسازی بارسا تمامی ندارد. پدرو، بوسکتس، فابرگاس، چابی، اینیستا و حتی یوردی آلبا ریشهای در لاماسیا دارند. مکتب تیکیتاکا آنقدر پربار است که حالا حالاها تمامی نداشته باشد. از چابی که بگذریم همه هم جوانند و هم باتجربه. تعجبی هم ندارد که با این سبک متعارف و این سیستم هماهنگ نیازی به مهاجم کلاسیک نباشد. امروز رقیبان اسپانیا به همان اندازه این جام باید از فردا هم بترسند. تاریخ هر بار تکرار میشود و لاماسیا چیز دیگری برای اعجاز دارد. آلبا را که دیدهاید؟ حتی در والنسیا هم لاماسیایی مانده بود.
2.جنگجویان سفید
اگر بارسا سرمایهگذاری میکند و میسازد آنسوتر رقیب بزرگ دیگری هم هست که نمیخواهد از قافله عقب بماند. رئالیهای اسپانیا، کاسیاس، آلونسو، آربلوا و راموس تمام منفذهای دفاعی تیکیتاکای بارسایی را پوشش میدهند. اگر بارساییها در نفوذ بینظیرند رئالیهای اسپانیا هم سد خللناپذیر این تیم رویایی را میسازند. تلفیق سبک پرسینگ مورینیویی با تیکیتاکای بارسایی معجون عجیبی را ساخته که انگار حالا حالاها رقیبی نمیبیند.
3.همدلی یا همزبانی؟
اسپانیا یک کشور متحد نیست. حتی سرود ملی متحد هم ندارند. به اینها جنگهای بارسا و رئال و تفاوتهای سبک مورینیو و گواردیولا را اضافه کنید. اگر هر جای دیگری بود شکستها هزار و یک دلیل داشتند. اما اسپانیا با این همه تناقض از بسیاری از تیمهای دیگر یورو همدلتر و کمحاشیهتر بود. اینکه دلبوسکه چطور برخورد میکند که همه را راضی نگه میدارد به جای خود، اما دستهای حلقه شده چابی و کاسیاس را که دلبوسکه هدیه نداده بود. اسپانیا امروز با زبان فوتبال همدل شده است. بحران اقتصادی و بحران اختلافات درونی با صدای فوتبال گوششان کر میشود. همدل و همزبان.
4.مرسی الکلاسیکو
به جز پرتغال بقیه تیمهای نیمهنهایی جام اسکلت منسجمی داشتهاند. آلمان از بایرن وام گرفته بود و ایتالیا از یوونتوس. اسپانیا هم از این قاعده مستثنی نبود. ترکیبی با 80 درصد بارسا و رئال اسپانیا را در اوج هارمونی قرار میدهد. در روزهایی که فوتبال باشگاهی پر از برنامهریزیهای بلندمدت برای هماهنگی و موفقیت است تیمهای ملی باید چنین شالودهای داشته باشند تا موفقیتشان تضمین شود. وگرنه حال و روزشان مثل بزرگان آمریکای جنوبی میشود که دیگر سایهای از موفقیتهای قبلي را ندارند. اسپانیا همیشه وامدار الکلاسیکو بوده. امروز بیشتر از همیشه.
5.جایی برای این پیرمرد هست
دلبوسکه استاد موفق کردن تیمهای بزرگ است. میتواند مدیریت کند و میتواند به موقع استفاده کند. چه رئال کهکشانی و چه این اسپانیای پرتناقض مدیر بزرگی برای موفقیت نیاز داشتند. آقا دلبوسکه اگر چه کمی پیر است اما نه از آن پیرهای ترسوست. آز آنهاست که مانند فرگوسن جرات بها دادن به ناشناختهها را دارند. آلبا پدیده جام محصول جرات همین پیرمرد است. برازندهترین مدیر و مربی برای این تیم بزرگ.
6.ستارهها
یک روز کاسیاس پنالتی میگیرد و روز دیگر آلونسو ستاره میشود. روزی اینیستا هنرمندانه حریف را به هم میریزد و روز دیگر چابی با پاسهایش ایتالیای کبیر را تحقیر میکند. فرق اسپانیا با دیگران همین است. ستارههایی در تمام خطوط. ایتالیا بدون پیرلو نیمی از توانش را از دست داد. نه نظمی و نه حتی حملهای. اسپانیا اما دغدغههای این چنینی را نداشت. همه جای زمین هم که معمولی عمل کنند کاسیاس هست که پنالتیها را بگیرد. اینیستا را که مهار کنند چابی عمق را هدف میگیرد. شاید به همین دلیل است که حتی برابر پرتغال با آن همه ضعف نیز موفق میشوند.
اسپانیا کاملترین تیم ملی دنیاست. بدون کوچکترین ضعف اساسی و بدون ترس از آینده به جلو پیش میرود. شاید چند وقت دیگر نسلهای امروز رنگ لباسهایشان با نسل ما عوض شود. اسپانیا دارد تغییری اساسی در ذائقه ملی این نسل ایجاد میکند. روی بورس است و کاریاش هم نمیشود کرد. حالا هر قدر به این نسل بگوییم اسپانیا تاریخ را ندارد به ما میخندند. فوتبال ملی دنیا در چنگ اسپانیاست. چطور میپرد؟ ما نمیدانیم.
محمد باقر زنگنه
2012/7/2
گزارش روز: قهرمانان اسپانیایی و 233 جام قهرمانی
چابی و اینیستا هرکدام با 24 جام در صدر جامداران اسپانیایی هستند
سایت گل – تیم ملی اسپانیا با کسب یک پیروزی قاطعانه مقابل ایتالیا در فینال یورو2012،جام قهرمانی دیگری را به دست آورد تا 23 بازیکن اسپانیا به یک جام دیگر برسند و بدین ترتیب تعداد جامهای کسب شده در کارنامه ورزشی این 23 بازیکن به 233 عددبرسد.
تیم ملی اسپانیا متشکل از نسلی از بازیکنانی است که به قهرمانی عادت کرده اند و بارها به تاریخ پیوسته اند. این اولین جام قهرمانی کارنامه ورزشی جوردی آلبا بود. چرا که تاقبل از این هیچ جام قهرمانی ای را در کارنامه فوتبال حرفه ای اش لمس نکرده بود. او بلافاصله بعد از قطعی شدن خبر پیوستنش به بارسلونا، قهرمانی در اروپا را تجربه کرد.
پرجام ترین بازیکنان اسپانیایی، چابی و اینیستا بودند که با جامی که در کیف کسب کردند، تعداد جامهای کارنامه ورزشی شان را به عدد 24 رساندند . والدس تا به اینجا 21 جام کسب کرده و 20 جام پیکه و 18 جام هم برای کاسیاس.
دراینجا می توانید جدول پرجام ترین بازیکنان اسپانیا همراه با تعداد بازیهای ملی شان را ملاحظه کنید:
1- چابی ارناندس: 24 جام، 115 بازی
2-اینیستا: 24 جام، 71 بازی ملی
3- والدس: 21 جام، 8 بازی
4-پیکه: 20 جام، 45 بازی ملی
5- کاسیاس: 18 جام، 137 بازی ملی
6-بوسکتس: 16 جاام، 18 بازی ملی
7-پدرو: 16 جام، 18 بازی ملی
8-رینا: 10 جام،25 بازی ملی
9-ژابی الونسو: 9 جام، 102 بازی ملی
10-سرخیو راموس: 9 جام، 92 بازی ملی
11- سسک: 9 جام، 69 بازی ملی
12- ناواس: 8 جام، 20 بازی ملی
13- تورس: 7 جام، 98 بازی ملی
14- سیلوا: 7 جام، 64 بازی ملی
15-آلبیول: 7 جام، 34 بازی ملی
16-ماتا: 7 جام، 19 بازی ملی
17- آربلوا: 5 جام، 41 بازی ملی
18- خاوی مارتینس: 4 جام، 8 بازی ملی
19-خوانفران: 4 جام، 1 بازی ملی
20- کاسورلا:3 جام، 45 بازی ملی
21- یورنته: 2 جام، 20 بازی ملی
22-نگردو: 2جام، 12 بازی ملی
23- جوردی آلبا:1 جام ، 11 بازی ملی
مجموع: 233 جام، 1100 بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%88-233-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C
By Ghazal Ziari
2012/7/2
گزارش روز: دل بوسکه و رکوردی جهانی
سرمربی تیم ملی اسپانیا تنها در دو دیدار رسمی با ماتادورها طعم شکست را چشیده
سایت گل- بیسنته دل بوسکه یک مربی کم سرو صدا و موفق است. او به ندرت حرف می زند و همیشه در حداقل آرامش موفقیتها را کسب کرده است. دل بوسکه به ندرت طعم ناکامی را چشیده و اکنون و با قهرمانی با تیم ملی اسپانیا در یورو2012، پرافتخارترین مربی تاریخ دنیای فوتبال لقب گرفته. او بعد از کسب موفقیتهای فراوان در عرصه باشگاهی و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، توانست با تیم ملی اسپانیا، قهرمان جام جهانی 2010 شود و اکنون و باقهرمانی در یورو2012 با رکورد هالموت شون آلمانی برابری کرد
از زمانی که دل بوسکه در سال 2008 هدایت تیم ملی اسپانیا را در دست گرفت، در 61 بازی روی نیمکت مربیگری اسپانیا نشست و تنها 2 شکست در بازیهای رسمی با ماتادورها ،درکارنامه مربیگری او برروی نیمکت ماتادورها . یکی شکست مقابل آمریکا در رقابتهای جام کنفدراسیون ها و دیگری مقابل سوئیس در اولین بازی جام جهانی 2010
بعد از شکست مقابل سوئیس ، همه چیز بروفق مراد اسپانیا پیش رفت ؛ تا اینکه دل بوسکه الان بتواند با رکورد جمهوری چک که قهرمانی در رقابتهای یورو1972 و سپس جام جهانی 1974 بود، برابری کند.
در ابتدا دل بوسکه به شدت با لوئیس آراگونس مقایسه می شد و از او خواسته می شد تا همان راه آراگونس را ادامه دهد؛ اما او تصمیم گرفت تا تیمش را با دو محور به میدان بفرستد و با وجود تمام انتقادات موجود ، اسپانیا را در یورو با مهاجم کاذب روانه میدان کرد تا موفقیت جدیدی را برای ماتادورها به دست بیاورد.
By Ghazal Ziari
2012/7/2
CRIS Joon CR7
07-07-2012, 16:48
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.