ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای زیاد پاور

fanii
05-06-2012, 19:15
سلام
پاور من وقتی کیس رو روشن میکنم یه صدای زیاد میده و بعد 5 دقیقه قطع میشه
هنوز یک سال نمیشه گرفتمش
تمیزش هم کردم ولی نشد
لطفا راهنمایی کنید.

nabi.com
05-06-2012, 19:21
دوست عزيز شما دقيقا مشخص نكردي كه صدا از كجا ميياد چون بيشترين صدايي كه توي كيس صورت ميگيري دليلش فن هاي اون هست حالا ممكن هست فن بغل كيس باشه يا فن پاور باشه يا فن گرافيكت و حتي ممكن هست فن cpu شما مشكل دار باشه اگه همه اين ها رو تست كردي ممكن هست ايراد از هاردت باشه هارد رو از برق پشتش قطع كن بعد كامپيوتر رو روشن كن قبل از اينكه اين كار رو بكني ببين درايور ها dvd يا cd مشكلي نداشته باشن

fanii
05-06-2012, 22:38
دوست عزيز شما دقيقا مشخص نكردي كه صدا از كجا ميياد چون بيشترين صدايي كه توي كيس صورت ميگيري دليلش فن هاي اون هست حالا ممكن هست فن بغل كيس باشه يا فن پاور باشه يا فن گرافيكت و حتي ممكن هست فن cpu شما مشكل دار باشه اگه همه اين ها رو تست كردي ممكن هست ايراد از هاردت باشه هارد رو از برق پشتش قطع كن بعد كامپيوتر رو روشن كن قبل از اينكه اين كار رو بكني ببين درايور ها dvd يا cd مشكلي نداشته باشن

صدا از خود فن پاور هست
و سیم هارد هم قطع کردم ولی فرقی نکرد

EXTREME
05-06-2012, 22:51
اگه مطمئنید که صدا از فن پاور است باتوجه به مشکلی که دارید باید اول فن پاور رو خاک گیری کنید سپس با روغن چرخ خیاطی فن رو روغنکاری کنید تا درست بشه
البته اگه پاورتون گارانتی داره نمیتونید اینکارو بکنید چون با باز کردن پاور گارانتیش هم میپره پس اگه درصورتی که گارانتی داره بهتره بدید به گارانتی