ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسنجر فقط به خاطر چت صوتي

عاليه
05-06-2012, 18:58
سلام خدمت همه دوستان

من به دنبال يك مسنجر جديد مي‌گردم كه كيفت چت صوتي خيلي خوبي داشته باشه. من قبلا ياهو، اسكايپ و اووو رو استفاده كردم، اينا كيفيتش بد نيست اما راضي كننده هم نيست. بخصوص در اسكايپ و اووو صدا خيلي يواش هست و با عوض كردن تنظيمات هم خيلي تغييري نميكنه. ضمنا نويز محبط رو هم نميگرن. ميخواستم بدونم آيا مسنجري وجود داره كه حتي علي‌رغم ناشناخته بودن و چت تصويري با كيفيت بد، چت صوتي خوبي داشته باشه؟

پيشاپيش ممنون از دوستاني كه زحمت پاسخگويي رو ميكشن

MaMaD LooTi
23-06-2012, 21:42
با سلام
شما میتونید از مسنجر ریدکال استفاده کنید. به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته اخرین ورژن این نرم افزار رو دانلود کنید و اکانت بسازید و با دوستان خود از طریق سرور هایی که هر کس میتونه ایجاد کنه میتونید وارد این سرورها بشید و با دوستان خود به راحتی صحبت کنید. موفق باشید.

SomeOne.Like.You
20-09-2012, 19:28
سلام خدمت همه دوستان

من به دنبال يك مسنجر جديد مي‌گردم كه كيفت چت صوتي خيلي خوبي داشته باشه. من قبلا ياهو، اسكايپ و اووو رو استفاده كردم، اينا كيفيتش بد نيست اما راضي كننده هم نيست. بخصوص در اسكايپ و اووو صدا خيلي يواش هست و با عوض كردن تنظيمات هم خيلي تغييري نميكنه. ضمنا نويز محبط رو هم نميگرن. ميخواستم بدونم آيا مسنجري وجود داره كه حتي علي‌رغم ناشناخته بودن و چت تصويري با كيفيت بد، چت صوتي خوبي داشته باشه؟

پيشاپيش ممنون از دوستاني كه زحمت پاسخگويي رو ميكشن

سلام :11:
دوست عزیز یه مسنجر ایرانی هست به اسم بیلوکس ، آدرسشم اینه : messenger.beyluxe.com
البته در یک زمان فقط یک نفر میتونه صحبت کنه اما اگه مشکل سرعت نداشته باشید از لحاظ صدا قوی هستش امیدوارم کمکتون کنه
موفق باشید