مشاهده نسخه کامل
: ویژگی های جدید دات نت 4.5 آر سی و ای اس پی دات نت
daneshpejoo
04-06-2012, 23:04
سلام
یکی می تونه به صورت ساده و روون بهم بگه ویژگی های جدید .net 4.5 rc و ASP.NET چیا هستن؟
ممنون
daneshpejoo
07-06-2012, 21:37
سلام
کسی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
daneshpejoo
17-06-2012, 00:13
سلام به همه
ممکنه من رو راهنمایی کنین؟
من این سوال رو چند جا دیگه هم پرسیدم و متاسفانه همه اونا برای پاسخش یه سری مطالب عین هم رو از یک سایت کپی کردن و بهم دادن
ممکنه اینجا اشخاصی که اطلاعاتی دارن اون اطلاعات رو از خودشون ارائه کنن؟
ممنون
anvar.net
17-06-2012, 16:51
بهترین مکان برای جواب شما وب سایت رسمی MSDN مایکروسافت است. به لینک زیر مراجعه نمائید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v=vs.110).aspx
کلیات مطلب بدین صورته :
1 - ارائه زیرمجموعه هایی برای ساخت برنامه های Metro style - برای برنامه تحت ویندوز در سی شارپ و وی بی
2 - استفاده از کتابخانه کلاس های ترابرپذیر - Portable - به شما این امکان را می دهد تا اسمبلی های مدیریت شده ای بسازید که بر روی پلت فرم های مختلف دات نت فریمورک مانند دات نت - فون 7 و مونو راحتی کار کنند.
3 - کلاس های دات نت افزایش یافته اند و تعدادی از انها هم اصلاح شده اند. از این دست اصلاحات به موارد زیر می توان اشاره کرد . .. پشتیبانی از آرایه هایی با حجم بیش از 2 گیگابایت در سیستم های 64 بیتی- کارایی بهتر با استفاده از background garbage collection for servers - کامپایل در پس زمینه JIT برای پردازنده های چند هسته ای - تعریف culture پیش فرض برای برنامه ها - پشتیبانی از یونیکد در برنامه های کنسول - پشتیبانی از نIDNA سخه 2008 که در ویندوز 8 ارائه شده است و .....
فریمورک توسعه پذیری مدیریت شده MEF که امکانات جدیدی از قبیل پشتیبانی از generic types - مدل برنامه نویسی Convention-based را ارائه کرده است
5 - ارائه عملکردهای ناهمگام asynchronous با خصوصیت های جدید
و امکانات دیگری که در لینک بالا و سایر لینک هیا موجود در این صفحه موجود هستند
در حوزه وب هم موارد زیر قابل توجه هستند
پشتیبانی از تایپ های فرم اچ تی ام ال 5
پشتیبانی از model binders در فرم های وب - به شما اجازه می دهد تا بصورت مستقیم کنترل هیا داده ای را به متدهای دسترسی داده انقیاد کنید
پشتیبانی از جاوااسکریپت unobtrusive در اسکریپت های تائید اعتبار طرف کاربر
دسترسی و قابلیت کنترل اسکریپت هیا طرف کاربر با استفاده از bundling
پشتیبانی از پروتوکل WebSockets
پشتیبانی از خواندن و نوشتن درخواست ها و پاسخ های اچ تی ام ال بصورت غیرهمزمان
پشتیبانی از ماژول ها و هندلرهای غیرهمزمان
و ..................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.