ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با USB 3 لپ تاپ HP

mzc1993
04-06-2012, 19:55
سلام دوستان

من لپ تاپ HP مدل DV6T-6b00 با مشخصات زیر دارم
CPU:i7
RAM:8
VGA:2GB ATI DDR5
HDD:750GB

من این لپ تاپ رو که با ویندوز اورجینال است روز اول ریکاوری روی دی وی دی گرفتم.حالا خواستم ریکاوری رو از طریق همین دی وی دی ها برگردونم که متاسفانه بعد از کپی کامل دی وی دی ها و در هنگام نصب درایور ها هنگ می کنه و هیچ عکس العملی انجام نمی ده.مجبور شدم کرک شده نصب کنم و تمام درایور ها رو از سایت HP گرفتم اما حالا USB 3 کار نمی کنه هر کاری هم کردم نتونستم(به دوستان بگم رشته کامپیوترم و تمام راه ها رو رفتم از نصب اتوماتیک گرفته تا آپدیت بایوس)حالا دوستان یک راهکار حرفه ای برای رفع مشکلم می خواستم.این هم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mzc1993
05-06-2012, 12:11
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

lida
05-06-2012, 13:22
درایور رو باد نصب کنی تا کنه

mzc1993
05-06-2012, 17:09
درایور رو باد نصب کنی تا کنه

آقا اگه بهتر متن رو بخونيد گفتم كه درايورها رو كامل نصب كردم.حتي توي عكس مشخصه حالا شما چطور نفهميديد؟

mzc1993
05-06-2012, 17:12
دوستان بعد از اينكه درايور ها رو نصب كردم اخطاري كه در عكس مي بينيد نشان ميده كه با كليك كردن روي اخطار يك گزينه به نام Reset داره كه با كليك روش باز هم همين اخطار رو ميده!

اين اخطار مربوط به چي هست و چطور ميشه حلش كرد؟

Farshid72
05-06-2012, 21:08
ببینید دوسته عزیز اول از همه باید دقت کنید که ویندوز برای لپ تاپ هم مناسب باشه
پس از اون اگه با نصب درایور ها مشکل شما حل نشد پس باید همون ویندوز اصلی رو ریکاوری کنید
شما میتونید برای این کار برنامه paragon partition رو دانلود و نصب کنید و یه درایو که درایو مخفی هستش و حجمی بین 8 تا 20 گیگ رو داره رو ریکاوری کنید و فایل ریکاوری یا فایل ستاب با هر نام دیگه ایش که ممکنه موجود باشه رو اجرا کنید و سیستم خود به خود ریست میشه و وارد قسمت ریکاوری میشد

mzc1993
05-06-2012, 23:57
ببینید دوسته عزیز اول از همه باید دقت کنید که ویندوز برای لپ تاپ هم مناسب باشه
پس از اون اگه با نصب درایور ها مشکل شما حل نشد پس باید همون ویندوز اصلی رو ریکاوری کنید
شما میتونید برای این کار برنامه paragon partition رو دانلود و نصب کنید و یه درایو که درایو مخفی هستش و حجمی بین 8 تا 20 گیگ رو داره رو ریکاوری کنید و فایل ریکاوری یا فایل ستاب با هر نام دیگه ایش که ممکنه موجود باشه رو اجرا کنید و سیستم خود به خود ریست میشه و وارد قسمت ریکاوری میشد

دوست عزیز پارتیشن ریکاوری به دلیل factory reset حذف شد و همینطور که می خواهد جدید بسازه نمی تونه...
ممکنه که مشکل USB 3 سخت افزاری باشه؟به نظر شما بفرستمش گارانتی؟

Farshid72
06-06-2012, 10:41
با این حساب حتما بفرستید ... مطمئنی حذف شده حالا ؟؟؟

mzc1993
06-06-2012, 11:48
با این حساب حتما بفرستید ... مطمئنی حذف شده حالا ؟؟؟

ممنون از پاسختون

آره دوست عزیز مطمئن هستم چون در Device Management هم نگاه کردم حذف شده فقط یک پارتیشن سیستم داره در حد دو گیگ که آپدیت بایوس داخلش هست.
الان دارم یه ویندوز جدید و خوب دانلود می کنم اگر باز هم همینطور بود دیگه می فرستم گارانتی...
یه سایت دیدم که آموزش رفع این مشکل رو اموزش داده اما من انجام دادم درست نشد.بهتره شما هم یه نگاهی به این سایت بندازید و ببینید این راه حله؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshid72
07-06-2012, 11:53
خب اگه مشکل حل نشده توصیه میکنم بیخیال ویندوزی که دارید میگیرید باشید و بفرستید گارانتی