مشاهده نسخه کامل
: Dead Space 3
pedram_sad
22-03-2013, 13:22
منم بازی رو الان تمام کردم
گفتنی ها رو اکثرا دوستان گفتن
منم میخواستم بنویسم اما به یک تصویری برخوردم که خلاصه حرف های من داخلش بود به همین بسنده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedblack
23-03-2013, 10:13
نسخه مال من ریپک و DLC روش اجرا نمیشه خواهشا اگه کسی تمومش کرده تو اسپویلر بزاره ببینیم آخرش چی شد؟
amirpers
24-03-2013, 19:34
دوستان تو اون مراحلی که باید از کوه و صخره بالا رفت و آیزاک آویزونه، چه جوری باید پرید؟ من فقط می تونم بالا و پایین و چپ و راست برم و با هیچ دکمه ای نمی پره.
havas_1980
24-03-2013, 22:54
دوستان تو اون مراحلی که باید از کوه و صخره بالا رفت و آیزاک آویزونه، چه جوری باید پرید؟ من فقط می تونم بالا و پایین و چپ و راست برم و با هیچ دکمه ای نمی پره.از دکمه شیفت کمک بگیر.
amirpers
25-03-2013, 16:48
از دکمه شیفت کمک بگیر.
شیفت رو هم می زنم اما نمیپره.
میشه با سیو من امتحان کنید ببینید شما مشکل دارید یا نه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Khan gholi
25-03-2013, 17:46
اگر فاصله زیاد باشه می پره ولی باز لیز میخوره بر می گرده.اگر این شیفت و جهت رو میگیرید و این اتفاق می افته برای این هست باید از نزدیک ترین نقطه به نقطه دیگه بپرید.اگر کلا نمی پره که حتما باگه
Bobby Sands
25-03-2013, 22:01
منم تو این قسمتش کلی ور رفتم باهاش تازه فهمیدم چی به چیه! شما احتمالا شیفت رومیگیری میخوای بپری بالا در حالی که باید به چپ یا راست بپری:n02:
ali_agha1981
26-03-2013, 17:10
با کدوم دکمه میشه کاور گرفت ؟؟
تنها کاری که میکنه اینه که با یه دکمه میشینه..کاور گیری اش فقط همینه ؟
virus2009
26-03-2013, 17:47
با کدوم دکمه میشه کاور گرفت ؟؟
تنها کاری که میکنه اینه که با یه دکمه میشینه..کاور گیری اش فقط همینه ؟
آره همونه ؛ دکمه خاصی برای کاور گیری نداره
به نظرم بازی قشنگی بود البته نسخه های قبلیش رو بازی نکرده بودم و پیش زمینه ای از بازی نداشتم
ali_agha1981
29-03-2013, 17:01
این اسلحه هاش چطوری باز میشن..؟ تا چپتر 12 رفتم فقط 2 اسلحه بیشتر باز نشده...همه گزینه هاش قرمز هست
این گزینه های منو bench خیلی گیج کننده است..یکی توضیح بده چی به چیه ؟
ali_agha1981
31-03-2013, 22:28
بازی رو تموم کردم....
به نظرم شماره دوم بهترین نسخه بازی بود...این نخسه خیلی خسته کننده بود و سراسر خالی بندی بود...!! دلیلش هم میگم..
این نسخه از بازی منو یاد کارتون پلنگ صورتی و تام و جری میندازه که هزار اتفاق براشون میافته ولی بازم زنده میموند.. انگاری ایزاک و دوستانش ضد ضربه هستند و اصلا نمی میرند.در طول بازی از 100 جای مختلف پرت میشه پایین، دوباره بلند میشه راه میره و هیچ اتفاق خاصی براش نمیافته...!! یه جای دیگه توی بازی که سفینه دچار مشکل میشه و سفینه تیکه تیکه میشه اون دختره از اون ارتفاع و با اون سرعت از سفینه پرت میشه پایین و هیچ اتفاقی براش نمیافته و مسخره تر اینکه ایزاک با اون سرعت بالا در سفینه کیلومترها ازش فاصله میگیره ولی دوباره دو قدم راه میره بهش میرسه....!!! همچنین آخر بازی که در حال پرت شدن هست و کاملا مشخص هست در جو هست و مسلما چون هوا نیست و ماسکش هم خراب میشه باید خفه بشه...یا اگه خفه نشه باید از اون ارتفاع و با اون سرعت در جو اگه یه جایی پرت میشه درجا باید جان به جان آفرین تسلیم بکنه که در نهایت بعد credits میبینم که دوباره صداش میاد و دختره رو صدا میزنه !!! واقعا از یه بازی نسل هفتمی که سعی داره واقع گرا باشه دیدن چنین صحنه هایی واقعا مسخره است
tahami7064
04-04-2013, 19:24
تویه چپتر 9 اولین تیغ تیغو رو رد می کنم ولی دومین تیغه خیلی سرعتش زیاده هرکاری می کنم له میشم چجوری تند برم آخه شیفت رو میگیرم آخرش هم کنترل رو میزنم ولی رد نمیشه!
تویه چپتر 9 اولین تیغ تیغو رو رد می کنم ولی دومین تیغه خیلی سرعتش زیاده هرکاری می کنم له میشم چجوری تند برم آخه شیفت رو میگیرم آخرش هم کنترل رو میزنم ولی رد نمیشه!
مگه اون تیغ ها رو نمیتونی اهسته کنی . نشونه بگیر روشون و C رو بزن .
tahami7064
05-04-2013, 18:14
مگه اون تیغ ها رو نمیتونی اهسته کنی . نشونه بگیر روشون و C رو بزن .
دمت گرم:n06: آدم وقتی مخش کار نکنه دیگه همینه:n02:
دوستانی که تموم کردند چپتر 15 ترتیب اعضای بدن اون فضاییه چطوریه؟یه ربعی کار کردم اتفاقی نیفتاد.توضیح خاصیم نداده.فقط گفته سر و دمش رو پیدا کن و بعد به وسطش برس.هر پارتیم سر جاش بداری چیزی نمی گه که درسته یا نه
ولی چقدر گیم پلی خسته کننده ای داره.اصلا حال نکردم باهاش.چقدرم زیاده گیم پلیش.اقلا مثل کرایسیس و ... کم بود زود تموم می شد شاید بهتر بود!گرافیکشم که اصلا مالی نیست.من موندم با تنظیمات very high چجوری با لپتاپ 80-90 فری ممی گیرم من!البته بیشتر رو 55-60 هست.ولی تا 100 هم اومده!Devil may cry5 رو با تنظیمات آخر بالای 31-2 نمی داد به من!
ali_agha1981
09-04-2013, 10:42
دوستانی که تموم کردند چپتر 15 ترتیب اعضای بدن اون فضاییه چطوریه؟یه ربعی کار کردم اتفاقی نیفتاد.توضیح خاصیم نداده.فقط گفته سر و دمش رو پیدا کن و بعد به وسطش برس.هر پارتیم سر جاش بداری چیزی نمی گه که درسته یا نه
ولی چقدر گیم پلی خسته کننده ای داره.اصلا حال نکردم باهاش.چقدرم زیاده گیم پلیش.اقلا مثل کرایسیس و ... کم بود زود تموم می شد شاید بهتر بود!گرافیکشم که اصلا مالی نیست.من موندم با تنظیمات very high چجوری با لپتاپ 80-90 فری ممی گیرم من!البته بیشتر رو 55-60 هست.ولی تا 100 هم اومده!Devil may cry5 رو با تنظیمات آخر بالای 31-2 نمی داد به من!
آره بازیش بیش از حد طولانی هست...و خسته کننده میشه..چند تا پست قبل هم نظرم رو درباره بازی گفته بودم..
در مورد اون اعضای بدن باید بگم..منم یه ذره گیر کرده بودم توش..
باید به ترتیب از سر تا دمش رو بذاری کنار هم...تنها راهنمات هم اینه که انتهای هر قسمت رو نگاه کنی که با ابتدای قسمت بعدی با هم تقارن داشته باشن...یعنی اول و آخر هر پارت روی همدیگه قرار بگیرن...
وقتی آخرین پارت رو درست بذاری خودش اتوماتیک وصل میشه..
ممنون.همون دیشب یه نیم ساعت ور رفتم درست شد.ولی یه جاهایی از بازی به نظرم سازنده می خواد بره رو اعصاب بازیکن انگار!مثلا همینجا خیلی راحت می تونست یه سری چراغ سبز و قرمز بذاره و هر پارت رو که درست می ذاری مثلا سبز بشه که بفهمی درسته.اخه تو کدوم بازی 7-8 تا پارت رو بدون اینکه بهت بگه کدوم درسته کدوم غلطه می گه کنار هم بچینی!اصلا از کجا معلوم شکل اون alien چه جوریه و سر و دمش چه شکلیه!مگه عکس نشون داده تو بازی!منم حال کردم.ولی خیلی مسخره بود.الکی یه ساعت از وقتم تلف شد.اعصابم هم خورد شد.اینا همه امتیاز منفی و ضعف بازیه به نظرم.خیلی از این چیزای مسخره تو بازی هست.مثلا بعضی جاها معلوم نیست اون دکمه ای که نشون می ده رو باید نگه داری یا تند تند بزنی.اصلا این چیزاش معقول نیست.خیلی اعصاب خورد کنه.من دانلودش کردم.تموم شه حتی dvd ش هم نمی کنم.پاکش می کنم بره.همین یه بارم به زور تمومش کردم.کرایسیس 3 با اینکه خیلی هم مالی نبود 2 بار تمومش کردم.این واقعا ارزشش رو نداره به نظرم.اصلا نه شوتر درست و حسابیه.نه معلومه چیه.داستانش هم اصلا دلچسب نیست.گیم پلی مسخره ای هم داره.عین این فیلمهای ترکیه ای و مکزیکیه که توش آب می گیرن.این هم دقیقا هم تو داستان هم تو گیم پلی شلنگ گرفتن که اصلا منو جذب نکرد.می تونست کوتاهتر و جذاب تر باشه.کلا فقط از دو سه تا مرحله اش خوشم اومد.بیشتر اونایی که تو فضا بود.محیط جالبی داشت.ولی الان زورم میاد یه ربع هم بازی کنم!می خوام زود تموم شه پاکش کنم tomb rider رو برم
به هر حال ممنون از راهنمایی
ممنون.همون دیشب یه نیم ساعت ور رفتم درست شد.ولی یه جاهایی از بازی به نظرم سازنده می خواد بره رو اعصاب بازیکن انگار!مثلا همینجا خیلی راحت می تونست یه سری چراغ سبز و قرمز بذاره و هر پارت رو که درست می ذاری مثلا سبز بشه که بفهمی درسته.اخه تو کدوم بازی 7-8 تا پارت رو بدون اینکه بهت بگه کدوم درسته کدوم غلطه می گه کنار هم بچینی!اصلا از کجا معلوم شکل اون alien چه جوریه و سر و دمش چه شکلیه!مگه عکس نشون داده تو بازی!منم حال کردم.ولی خیلی مسخره بود.الکی یه ساعت از وقتم تلف شد.اعصابم هم خورد شد.اینا همه امتیاز منفی و ضعف بازیه به نظرم.خیلی از این چیزای مسخره تو بازی هست.مثلا بعضی جاها معلوم نیست اون دکمه ای که نشون می ده رو باید نگه داری یا تند تند بزنی.اصلا این چیزاش معقول نیست.خیلی اعصاب خورد کنه.من دانلودش کردم.تموم شه حتی dvd ش هم نمی کنم.پاکش می کنم بره.همین یه بارم به زور تمومش کردم.کرایسیس 3 با اینکه خیلی هم مالی نبود 2 بار تمومش کردم.این واقعا ارزشش رو نداره به نظرم.اصلا نه شوتر درست و حسابیه.نه معلومه چیه.داستانش هم اصلا دلچسب نیست.گیم پلی مسخره ای هم داره.عین این فیلمهای ترکیه ای و مکزیکیه که توش آب می گیرن.این هم دقیقا هم تو داستان هم تو گیم پلی شلنگ گرفتن که اصلا منو جذب نکرد.می تونست کوتاهتر و جذاب تر باشه.کلا فقط از دو سه تا مرحله اش خوشم اومد.بیشتر اونایی که تو فضا بود.محیط جالبی داشت.ولی الان زورم میاد یه ربع هم بازی کنم!می خوام زود تموم شه پاکش کنم tomb rider رو برم
به هر حال ممنون از راهنمایی
این نسخه از بازی به نظرم تنها نکته جذابش که داشت این بود که سلاح هات رو خودت درست میکردی . وگرنه منم حوصله دو بار رفتن رو نداشتم . هر چند خواستم برم دیگه نرفتم . کرایسیس 3 رو هم گرفتم ولی نرفتمش . ولی فکر نمیکنم اونم ارزش دوبار رفتن رو داشته باشه . بازی های این دور و زمونه دیگه کم پیدا میشه که بخوای بیشتر از یه بار بریش . بستگی به سلیقه ات داره . مثلا من DMC رو یه بارشو به زور رفتم و در حالی که نسخه 4 رو یه 10 باری تا اخر رفتم . حتی کرایسیس 1 و دو . خیلی از بازی ها دارن از هم تقلید میکنن یا نو اوری خیلی کمی دارن تو نسخه های جدیدشون . شاید با اومدن نسل جدید بازی ها این قضایا کمتر بشه .
یه سوال نسخه ۱ و دو.... ایزاک با یه دختری بود که دوستش داشت ؟؟ که یادم نیست درست فهمید مرده؟؟ اسمش چی بود؟؟؟ بازیش یادم نیست نسخه شماره دو اخرش تونست دوست دخترشو بیدا کنه یا نه؟؟؟
Khan gholi
13-04-2013, 00:07
اسم دختره شماره یک نیکول بود که در اخرا نسخه 1 می فهمید که نیکول به توسط خودش به نکرومورف تبدیل شه.اخرشم که سوار سفینه میشید توهم می زنید که داره بهتون حمله میکنه
شماره دو بود اخرش چطور تموم شد؟؟؟؟؟
سلام به همگی ببخشید یک سوال دارم در مورد این بازی که پدرم رو دراورد چیزی هم نیست بدبختی رد نمیکنه دوستانی که بازی کردن اگه ممکنه بهم کمک کنن یا راهی پیش پام بزارن
تو مرحله ایی که برف هستش که یک طرف ماشین لیز میخوره و بعد میافتی تو دره باید از اینور ماشین بریم داخلش ولی بدبدختی به در میرسه ولی باز نمیشه
باید از این سمت ماشین سوار بشیم w رو نگه میداریم وارد کامیون میشه و e رو تند تند میزنیم که بپره تو ماشین بعدش میزنه باید باز W رو بگیریم و بعد باز هم w رو که بعد از اینکه یکبار دیگه پرت میشه میاد بالا باز W رو نگه میداریم که از اونور ماشین با زدن ضربه سر پیاد بشه ولی وقتی به در میرسه دسش لیر میخوره و همینجوری میمونه و هیچی هم نمیگه بزنیم ولی من هر چی w رو نگه داشتم یا تند تند زدم یا e رو تند تند زدم بازم هیچی با ماشین پرت میشم پایین
احتمالا سیستمم باگ گرفته که نمیگذره اول نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و الان نسخه کامل بازی که 11 گیگ هستش رو دانلود کردم از اول بازی کردم بازم همینجا گیر کردم اگه کدی چیزی داره که بزنم این مرحله رد بشه که ممنونتون میشم احتمالا سیستمم باگ گرفته و نمیدونم چیجوری درستش کنم کرک ها رو هم تست کردم سه نوع کرک رو بازم مشکل داره ماندم چیکار کنم بازی قشنگی هستش حیف هستش راحش کنم ممنون میشم راستی اگه یکی از اینجا یکم جلوتر رفته اگه سیوش رو بهم بده میتونم استفاده کنم
کسی از دوستان کمی جلوتر از اینجایی که من هستم هستش که سیوش رو در اختیار من هم بزار سیستم من باگ گرفته رد نمیکمنه از دوستان پرسیدم اصلا کاری نداره حتی اروجینال این بازی رو دانلود کردم درست نشد اگه کسی از دوستان سیو هاش رو در اختیار من بزاره واقعا ممنونتون میشم
تمومش كردم بازي خيلي ضعيف بود /// اصلا انتظار نداشتم نسخه يك و دو خيلي خيلي بهترن///بازي اصلا طولاني نيست اما روند بازي
خيلي خيلي كنده و مثلا واسه باز كردن يه در بايد 10 بار از اسانسور بالا پايين بشين... اپديت سلاح ها خوب بود //
golmohammadi
07-05-2013, 10:34
اونطور هم که میگین بد نیست
من که بازی میکنم و خوشم اومده
ویرایش
بازیو تمومش کردم
اینبار گرافیکم ضعیف بود (6670)
هر چند بازیو فول اچ دی تمومش کردم ولی تنظیمات گرافیکی رو حداقل بود
و 30 فریم میداد که گاها افت فریم میکرد تا 25 و حتی بعضا تا 23
به نظر من گیم پلی بازی خوب بود
اون بخشهای اعصاب خورد کن ورژنهای قبلی در این ورژن تقریبا تموم شده بود
یه سری باگ هم بود مثلا گیر کردن نکروموف در لای در آسانسور ....
در ورژن دوم هم وجود داشت
در ورژن 3 من حداقل ندیدم
شاید در آینده دوباره بازیو تموم کنم به خاطر اینکه الان گرافیک خوبی ندارم
کمتر شدن هیجان به خاطر تکراری بودن بازیه
چون کسی که ورژن 1 و 2 را تموم کرده طبیعتا ورژن سوم هیجان کمتری براش خواهدداشت
یادمه نسخه های قبلیو هر کدومو 3 یا 4 بار تمومش کردم
در کل بازی خوبی بود و حتما ارزش تموم کردنشو داره
نمره کلی من به این بازی 8.8
سلام
آقا خدا لعنت کنه این بازی رو.
من تو این مرحله که باید عنکبوت رو بکشیم با اون دستگاه که کابل جمع میکنه! یم هفتس دارم میرم اما عنکبوته نمیمیره، خودش رو آزاد میکنه، انقدر دکمه اف رو زدم که انگشتم تاول زده!!!!
دوسان راهنمایی؟؟؟!!!!!:n28:
ali_agha1981
17-05-2013, 18:04
سلام
آقا خدا لعنت کنه این بازی رو.
من تو این مرحله که باید عنکبوت رو بکشیم با اون دستگاه که کابل جمع میکنه! یم هفتس دارم میرم اما عنکبوته نمیمیره، خودش رو آزاد میکنه، انقدر دکمه اف رو زدم که انگشتم تاول زده!!!!
دوسان راهنمایی؟؟؟!!!!!:n28:
اگه اون منطقه برفی رو میگی...میاریش وسط..
بعد زمان رو کند می کنی..بعد میری یه طرف یه دکمه هست میزنی که یه چیزی بهش وصل میشه و میکشه سمت خودش..بعدش دوباره زمان رو کند میکنی...دقیقا یه طرف دیگه یه دکمه دیگه هست که میزنی یه دوباره یه چیزی بهش وصل میشه و اینطور از دو طرف کشیده میشه و به دو قسمت مساوی تقسیم میشه..:n09:
rezadarabi34
18-05-2013, 21:01
سلام دوستان من بازیم سیو نمیشه لطفا کمکم کنین ما تازه واردیم:n30:
rezadarabi34
18-05-2013, 21:03
شما ک کمک میکنین ب صورت روان بگینش ک خوندم بفهمم:n02: مرسی:n28:
rezadarabi34
18-05-2013, 21:22
جوابتون در پست آخر تاپیک زیر موجوده :
مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا درو
خودت یه لطفی بکن ب زبانه ساده اینو برامون تو همون تاپیک بزار دمت گرم
ali_agha1981
19-05-2013, 10:40
سلام دوستان من بازیم سیو نمیشه لطفا کمکم کنین ما تازه واردیم:n30:
شما ک کمک میکنین ب صورت روان بگینش ک خوندم بفهمم:n02: مرسی:n28:
اقا درو
خودت یه لطفی بکن ب زبانه ساده اینو برامون تو همون تاپیک بزار دمت گرم
دوست عزیز شما باید سوالت رو تو تاپیک زیر بپرسی :::
مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ها این مشکل رو داشتن که بازی سیو نمی شده مشکل از کرک هست شما باید کرک بازی رو دانلود کنی
اگه صفحات تاپیک بالا رو بخونی متوجه میشی باید چیکار کنی..
rezadarabi34
21-05-2013, 00:03
داش دمت گرم بازم بس نیس یه جوابی گرفتیم صدتا کرک دانلود کردم ولی باز نشد بازم دمت گرم ستاره هات بیشتر شن انشالا:n12::n16:
sunrise1
30-07-2013, 09:25
سلام
در مورد آپگرید و اسلحه ها ...
کلی اسلحه و آپگرید داره که همشون قرمز هستن و من پول اضافی برای خریدن اسلحه ندارم...
شما چند تا اسلحه باز کردید و بگید چطوری میشه اینکارو کرد چون این بازی پول زیاد نمیده....
The monster raptor
30-07-2013, 20:48
در طول بازی در جاهای مختلف میتونید قطعه های اسلحه ها رو پیدا کنید و بعد سر همشون کنید
ilililililiili
17-09-2013, 13:44
سلام یه سوال: این DLC که برای بازی اومد به نام Awakened باید یعد از تموم کردن بازی نصب کنم با قبلش؟
اگه قبلش نصب کنم دیگه داستان اصلی بازیو نمیشه انجام داد؟
یجای بازی گیر کردم.اولاشه.توی فضا هستم و اکسیژن دارم و میرم جلو و یجایی هست که در نداره برم توش ولی احتمالا باید برم همونجا اما نمیشه راهی پیدا نمیکنم داخلش برم و اکسیژنم تموم میشه و میمیرم.باید چیکار کنم؟
یجای بازی گیر کردم.اولاشه.توی فضا هستم و اکسیژن دارم و میرم جلو و یجایی هست که در نداره برم توش ولی احتمالا باید برم همونجا اما نمیشه راهی پیدا نمیکنم داخلش برم و اکسیژنم تموم میشه و میمیرم.باید چیکار کنم؟
اگه میشه یه عکس بزار شاید بتونم کمکت کنم.
چون خیلی وقت پیش تموم کردم زیاد یادم نمیاد.
درسته . از همونجا باید بری . اون دره روی میتونی باز کنی . روی در نگاه کن یه چیزی مثل فرمونه که باید بچرخونیش . با تلسیس اونو باید بچرخونی تا در باز بشه . از این درا تا اخر بازی زیاده . منم خیلی اینجا گیر کردم و چه جاهایی که نرفتم و از اخر دیدم همون دره رو باید باز کنم .
ilililililiili
22-09-2013, 19:00
این DLC که برای بازی اومد به نام Awakened باید یعد از تموم کردن بازی نصب کنم با قبلش؟
اگه قبلش نصب کنم دیگه داستان اصلی بازیو نمیشه انجام داد؟
دوستان اینقدر این بازی ضعیف عمل کرده که رفته تو صفحه 6 ؟
من دارم بازی میکنم خیلی قشنگه اون اهنگهایی که میزنه مو به تنه ادم سیخ میشه که تو هیچ بازیه ترسناکی اینجوری نیست
ali_agha1981
02-01-2014, 17:36
دوستان اینقدر این بازی ضعیف عمل کرده که رفته تو صفحه 6 ؟
من دارم بازی میکنم خیلی قشنگه اون اهنگهایی که میزنه مو به تنه ادم سیخ میشه که تو هیچ بازیه ترسناکی اینجوری نیست
نه داداش کسی نمیگه بازی قشنگی نیست...
شما دیر اومدی......
ما ته دیگشم خوردیم رفت....:n09:
خیلی بازی قشنگیه.امروز نصبش کردم.موزیکاش آدمو سکته میده!
رزولوشن رو هم بذارید بالا گرافیک خوبی داره.آدمو یاد quake 4 مرحوم میندازه
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
خیلی بازی قشنگیه.امروز نصبش کردم.موزیکاش آدمو سکته میده!
رزولوشن رو هم بذارید بالا گرافیک خوبی داره.آدمو یاد quake 4 مرحوم میندازه
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
منم واقعا قبول دارم بازی قشنگی بود نمیدونم چرا بعضی دوستان میگند خوب نیست .
گرافیک بالا و فضای متفاوتی داشت گیم پلی هم که عالی بود تازه فاکتور ترس هم چاشنی بازی بود دیگه آدم از بازی مگه چی میخواد.
دوستان من توی این قسمت گیر کردم.مرحله 13 هست.هرچقدر هم F رو میزنم اتفاقی نمیفته.باید در کنارش کلید دیگه ای رو بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark Soul
09-01-2014, 12:15
دوستان من توی این قسمت گیر کردم.مرحله 13 هست.هرچقدر هم F رو میزنم اتفاقی نمیفته.باید در کنارش کلید دیگه ای رو بزنم؟
باید بری سمت راستت که یک دستگاه کنترل هست و فعالش کنی .
باید بری سمت راستت که یک دستگاه کنترل هست و فعالش کنی .
چه دستگاهی؟اون یکی دستگاه که چیزی برای کنترل نداره و قبلا فعالش کردم و وقتی هیولا میاد و گیر میفته میام سراغ این یکی دستگاه(که عکسشو گذاشتم)و میگه F رو بزن و هرچقدر میزنم فقط نمیذاره هیولا از اون وضعی که گیر افتاده دربیاد و وقتی F رو نمیزنم دوباره هیولا آزاد میشه
باید F رو زیاد و پشت سر هم میزدم تا هیولا رو نصف کنه.رفتم مرحله 14
خب بازی رو تموم کردم.باید بگم بازی خیلی قشنگی بود با گرافیک خوب(روی آخرین رزولوشن) و گیم پلی عالی.من چون هدست میزنم ولوم رو گذاشته بودم رو 40:n02:انصافا موزیک های خوفی داشت.اگه این کلید B رو نذاشته بودن کلا توی بازی گم میشدیم:n02:انصافا بازی سختی بود.یکی از سخت ترین بازی هایی بود که کردم.قرار هست قسمت 4 هم براش ساخته بشه؟
حالا این آیزاد بیچاره مرد؟؟؟
dr.vampire
06-02-2014, 21:37
اون غول گندهه که اول رفته بودیم تو شیکمش و بعد زنده شد رو چجطوری باید بکشمش؟
Dark Soul
07-02-2014, 12:32
اون غول گندهه که اول رفته بودیم تو شیکمش و بعد زنده شد رو چجطوری باید بکشمش؟
چپتر چندی ؟
sistani14
10-01-2015, 13:33
توی اون مرحله که غولی میاد و شاخکهای متورم از سرش بیرون میزنه رو چطور از بین ببرم هر چی اون شاخکهارو با تیر میزنم دوباره درمیاد!!
alibay13
10-01-2015, 14:11
دوست عزیز تا اونجا که یادم میاد تو این مرحله این غول کشته نمیشه تو باید با یه دستگاه هی اونو منجمد کنی و از دستش فرار کنی راه فرار رو هم تا یه جایی که بری خودش بهت نشون میده بازم میگم هرچقدر غولو بزنی کشته نمیشه و دوباره اعضای بدنش جاش در میاد:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.