ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک گرافیک و سی پی یو

baktash1370
04-06-2012, 18:28
سلام دوستان
چند وقتی بود تصمیم گرفته بودم که سیستم رو ارتقا بدن که دوستانی گل از همینجا گفتن سیستم هم خوبه و با یکمی اور خیلی کارکردش بهتر میشه
حالا چندتا سوال وام پیش اومده
اول اینکه این سیستم منه
مادربرد : p5qc
رم : 2*2g
سی پی یو :q6700 2.4g
گرافیک : ati vaporx 5770 1g
پاور : گرین 535 بی
الان کیس من 3تا فن داره که امروز 2تاشو ورودی و یکیشو خروجی هوا کردم
فن سی پی یو هم استوکه
طبق آموزشهای سایت گرافیک رو تا 920 اور کردم که دمای گرافیک به 85 رسید که سریع جمش کردم
اومدم به صورت دستی فن گرافیک رو بردم بالا تا حدود دور 80-90 ایندفعه توی تست پایداری دما فوق به 80 رسید
حالا مطمئنا اگه بخواد فن اینطوری با دور بالا کار کنه میترکه :ی
یه 20 دقیقه هم در کیس رو باز گذاشتم توی آور 910 دما فوق به 83 رسید
حالا اول سوالم اینه که پاورم کافیه واسه آور سی پی یو و گرافیک
دوما یه کولینگ واسه گرافیک حتما نیازه چه مدلی و چه قیمتی؟
سوما کولینگ برای سی پی یو
چهارم آموزش اور سی پی یو .چون خدایی پیدا نکردم چیزی که بفهممش :ی
جوری باشه که نسبت به خرید گرافیک و سی پی یو به صرفه :ی
راستی یادم رفت بگم توی furmark anti-aliasing رو میزارم روی 2 که یکی بهم گفت بزارش روی 8 تا اگه ناپایداره یکم زودتر خودشو نشون بده که هنوز انجام ندادم

baktash1370
05-06-2012, 10:51
کسی نیست کمکم کنه؟

ess_1362
05-06-2012, 11:28
حالا اول سوالم اینه که پاورم کافیه واسه آور سی پی یو و گرافیک
کافیه و مشکلی نداره

دوما یه کولینگ واسه گرافیک حتما نیازه چه مدلی و چه قیمتی؟
شما به کولینگ برای گرافیک نیازی نداری چون :
1-دماش کاملا مناسب هست
2-خرید کولر برای 5770 کار ارزشمندی نیست

سوما کولینگ برای سی پی یو
کاملا بستگی به بودجه شما داره
ولی توصیه می کنم بیشتر از 100 تومن هزینه نکنید
این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونه به شما کمک کنه

چهارم آموزش اور سی پی یو .چون خدایی پیدا نکردم چیزی که بفهممش :ی
این تاپیک و فایل ضمیمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می تونه به شما کمک کنه

موفق باشید

baktash1370
05-06-2012, 12:24
خب اگه وقتی به 920 میرسه دماش بزنه بره بالا و هنوز هم واسه آور جا داشته باشه باید یه طوری خنکش کنم دیگه
یه مساله دیگه هم اینه تونستم یه طوری با 930 اور هسته دما رو روی 79 نگه دارم اما به محض اینکه مموری رو از 1200 افزایش دادم و با furmark تست گرفتم صفحه قفل کرد و صفحه کلا به هم ریخت که مجبور به ریستارت شدم
چرا؟
چون هنوز دما هم به 75 هم نرسیده بود
کلا بهتر نیست سیستم ارتقا بدم؟(سی پی یو و گرافبک و مادربرد)
چون توی یه تاپیک دیگه گفته بودم زیاد اهل بازی نیستم اما خب اگه بازی پدر مادر دار بیاد میشنم بازی میکنم.مثل همین ال ای نویر یا جی تی ای یا مکس پین 3 که میخوام تیک نداشته باشن حداقل
چون توی ال ای نویر به تنظیمات دیفالت تیک داره و مجبورم گرافیکشو بیارم پایین

EXTREME
05-06-2012, 12:36
خب اگه وقتی به 920 میرسه دماش بزنه بره بالا و هنوز هم واسه آور جا داشته باشه باید یه طوری خنکش کنم دیگه
یه مساله دیگه هم اینه تونستم یه طوری با 930 اور هسته دما رو روی 79 نگه دارم اما به محض اینکه مموری رو از 1200 افزایش دادم و با furmark تست گرفتم صفحه قفل کرد و صفحه کلا به هم ریخت که مجبور به ریستارت شدم
چرا؟
چون هنوز دما هم به 75 هم نرسیده بود
کلا بهتر نیست سیستم ارتقا بدم؟(سی پی یو و گرافبک و مادربرد)
چون توی یه تاپیک دیگه گفته بودم زیاد اهل بازی نیستم اما خب اگه بازی پدر مادر دار بیاد میشنم بازی میکنم.مثل همین ال ای نویر یا جی تی ای یا مکس پین 3 که میخوام تیک نداشته باشن حداقل
چون توی ال ای نویر به تنظیمات دیفالت تیک داره و مجبورم گرافیکشو بیارم پایین

دلیل اینکه مموری رو زیاد کردید و رنگ ها به هم ریخت به دلیل دما نبوده چون دما 79 است و دمای بالایی برای گرافیک شما نیست به دلیل کمبود ولتاز بوده باید به گرافیک 10 میلی ولت ولتاژ بدین و همینطور ادامه بدین تا به پایداری برسین ولتاز که داده بشه دمای گرافیک هم بالا میره و این قضیه رو هم باید درنظر داشته باشین

baktash1370
05-06-2012, 12:51
خب مساله اینجاست قسمت ولتاژ واسه کارت من غیر فعاله !

ess_1362
05-06-2012, 13:05
شما روی هسته متمرکز بشید و خیلی روی مموری مانور ندین کلا افزایش کلاک مموری تاثیر کمی در گرفتن فریم داره!!
شما روی فرکانس هسته مانور بده
خرید خنک کننده برای کارت گرافیک توجیه نداره چون معمولا بالای 150 تومن در میاد
شما با فروختم کارت خودت و کنار گذاشتن 150 تا 200 می تونی یک کارت قویتر بگیری که تازه امکان اورکلاک برای شما مقدور خواهد بود
فکر می کنم گیر شما در بازی ها بیشتر روی فرکانس پردازنده باشه!!

baktash1370
05-06-2012, 13:19
شما روی هسته متمرکز بشید و خیلی روی مموری مانور ندین کلا افزایش کلاک مموری تاثیر کمی در گرفتن فریم داره!!
شما روی فرکانس هسته مانور بده
خرید خنک کننده برای کارت گرافیک توجیه نداره چون معمولا بالای 150 تومن در میاد
شما با فروختم کارت خودت و کنار گذاشتن 150 تا 200 می تونی یک کارت قویتر بگیری که تازه امکان اورکلاک برای شما مقدور خواهد بود
فکر می کنم گیر شما در بازی ها بیشتر روی فرکانس پردازنده باشه!!

دقیقا مسئله من هم همینه
موندم ارتقا بدم سی پی یو و گرافیک رو یا بزنم توی کار آورکلاکش؟
کدومش بهتره؟
مثلا اور کلاک این 2 چند درصد بهبود میبخشه گرافیکمو توی بازی و فریمش تا اینکه برم مثلا یه سری 6000 ati بگیرم؟
در مورد قیمت فن ها هم اصلا قیمتش مهم نیست
فقط مسئله من اینه که کدومو انجام بدم؟آور یا ارتقا؟
ممنون

EXTREME
05-06-2012, 13:24
گرافیکتون اونقدرها هم بدنیست میتونید فعلا ازش استفاده کنید اگه میخواین گرافیک بخرید یکم صبر کنید سری 7000 قیمتش تثبیت بشه اون سری رو تهیه کنید سراغ 6000 نرید
بستگی به بازیتون داره من تو بازی مافیا 2 با اور گرافیک 4 فریم اضافه میگیرم و با اور سی پی یو هم که حدود 1ghz اور شده اوضاع بهتر شده بنابراین به نظر من فعلا این سیستم رو نگه دارین
سی پی یو و مینتون هم خوبه با یک کولر خوب میتونید تا 3.4 ببرید
نیازی به خرید کولر برای گرافیک هم نیست

baktash1370
05-06-2012, 13:45
گرافیکتون اونقدرها هم بدنیست میتونید فعلا ازش استفاده کنید اگه میخواین گرافیک بخرید یکم صبر کنید سری 7000 قیمتش تثبیت بشه اون سری رو تهیه کنید سراغ 6000 نرید
بستگی به بازیتون داره من تو بازی مافیا 2 با اور گرافیک 4 فریم اضافه میگیرم و با اور سی پی یو هم که حدود 1ghz اور شده اوضاع بهتر شده بنابراین به نظر من فعلا این سیستم رو نگه دارین
سی پی یو و مینتون هم خوبه با یک کولر خوب میتونید تا 3.4 ببرید
نیازی به خرید کولر برای گرافیک هم نیست

اوکی
پس من یه کولر خوب واسه سی پی یو بخرم و اورش کنم تا حدود 3.4(اگه میشه یه خوبشو معرفی کنید یا برندشو که دیگه تاپیک الکی نزنم)
گرافیک هم دیگه فقط هسته رو تا جایی که جا داره بالا ببرم بدون خرید فن جدید.فقط الان من تا 930 بالا بردم و هنوزم جا داره اگه مثلا 940 دادم و دما رفت بالای 85 چکار کنم؟
توی اموزشهای اور سی پی یو با اینکه اون فایلی که دوستمون دادن رو خوندم بازم سر در نیوردم :ی/گرافیک آسونتر بود
آخه نوشته اگه اینقدر باشه باید اینقدر بالا ببریم اما نمیدونم کجا رو بالا ببرم بعدش چه کار کنم؟ تا کجا بالا ببرم و به چه طریقی و...

EXTREME
05-06-2012, 13:56
باید تا 930 بردید با نرم افزار furmark تست پایداری بگیرید ببینید بعد از 10 دقیقه دما به چند میرسه اگه از 85 گذشت تست رو قطع کنید و مقدار core clock رو کاهش بدین
کولر خوب من مدنظرم کولر tuniq tower 120 extreme است که خودمم دارم از این کولر استفاده میکنم و کاملا راضیم کیستون هم تهویه خوبی داشته باشه دیگه مشکلی نیست
قیمتشم حدود 84 تومن است این کولر rev.2 است و روی +am3 و سوکت 2011 هم میشینه

baktash1370
05-06-2012, 14:06
باید تا 930 بردید با نرم افزار furmark تست پایداری بگیرید ببینید بعد از 10 دقیقه دما به چند میرسه اگه از 85 گذشت تست رو قطع کنید و مقدار core clock رو کاهش بدین
کولر خوب من مدنظرم کولر tuniq tower 120 extreme است که خودمم دارم از این کولر استفاده میکنم و کاملا راضیم کیستون هم تهویه خوبی داشته باشه دیگه مشکلی نیست
قیمتشم حدود 84 تومن است این کولر rev.2 است و روی +am3 و سوکت 2011 هم میشینه
نه منظورم اینه که تا 930 توی تست پایداری دما 79-80 بود که خوبه
اما حالا میخوام هسته رو بیشتر کنم.میرم روی 940 بتزم خوبه بعد میرم 950 یدفعه دما به 86-87 میرسه.در حالی که هسته تا 1290 هم جا داره.منظورم اینه بهتر نیست با کولینک جی پی یو دماش رو بیارم پاین که مثلا دیگه فوقش تا 970-80 اور کنم؟
اینطوری دستم بازتره اما اگه میگید که گرافی ککولینگ لازم نداره پس چطور تا جایی که پایدار باشه اور کنم؟
در ضمن کولر geminii m4 خوبه؟

EXTREME
05-06-2012, 14:14
اگه تهویه کیس خوب باشه و بازم این مشکل رو داشته باشین میتونید یک کولر خوب برای گرافیک تهیه کنید برای کولر گرافیک متاسفانه من مدلاشو نمیدونم ولی گرافیک رو بهتره با واترکولینگ خنک کنید تاثیرش خیلی بیشتره ولی متاسفانه هزینش خیلی زیاد میشه و ارزش نداره

baktash1370
05-06-2012, 14:30
ممنون دوست عزیز
فقط اگه میشه جواب اون سوالی که 2 پست قبل نوشتم هم بدید
در مورد به صرفه بودن ارتقا یا اور و خرید فن و...

EXTREME
05-06-2012, 14:39
ممنون دوست عزیز
فقط اگه میشه جواب اون سوالی که 2 پست قبل نوشتم هم بدید
در مورد به صرفه بودن ارتقا یا اور و خرید فن و...

جوابتون رو دادم
اور سی پی یو و گرافیک برای مین به صرفه بود و خرید کولر سی پی یو هم به صرفه است برای اور سی پی یو
در مورد کولر گرافیک در پست قبلی گفتم متاسفانه مدل ها و قیمتشم نمیدونم ولی اگه قیمتش مناسب باشه خریدش به صرفه است ولی اگه دید هزینش بالاتری میره برید یک گرافیک بهتر بخرید چون دیگه ارزش نداره اونقدر پول برای خرید کولر گرافیک بدین

baktash1370
05-06-2012, 14:49
این مدل کولر سی پی یو اطلاعی ازش دارین؟
geminii m4
واسه کار من خوبه یا کمه؟

EXTREME
05-06-2012, 15:17
کولر بدی نیست تا حدودی میتونه جواب بده تا 800 مگاهرتر میتونید با این ببرید ولی بیشتر نیاز به کولر بهتر دارین
مثل zalman cnps 10x performa حدود 75 تومنه

baktash1370
05-06-2012, 17:32
اوکی
اما از کجا بفهمم که چه مدلی بدردم میخوره
منظورم اینه میرم توی مغازه چندتا مدل بزاره جلوم از کجا بفهمم کدوم رو بخرم؟ممکنه اینایی که شما میگید پیدا نشه
عدددی؟سرعت دوری؟چیزی داره از روش بفهمیم کدوم خوبه؟
در ضمن سی پی یو من تا کجا آور میشه اگه کولر خوب واسش گیر بیارم؟

EXTREME
05-06-2012, 20:19
مینتون خوبه اگه کولر خوب داشته باشین تا 3.6 که میره برای استفاده 24/7
برای رکورد زنی هم میتونید بالاتر هم ببرید مثل 4
البته مشکلی که شما دارین و ممکنه یک مقدار محدودتون کنه سی پی یو تون است که 65 نانومتری است و دماش به نسبت بالاست پس باید حواستون به دما خیلی زیاد باشه که از 65 در لود بالاتر نره
کولر تا 70 الی 80 تومن هم zalman cnps 10x performa خوبه هم tuniq tower 120 extreme