ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : readprocessmemory کمک میخوام

had-hasrat1i
04-06-2012, 16:19
سلام لطفا کمک کنین

Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.

این ارور از چن روز پیش نمیذاره فایلهای exe اجرا بشه:19: تورو خدا اگه کسی بلده بگه چجوری درستش کنم ویندوز رو هم عوض کردم .:44:.کلا رو همه جای سیستم اثر گذاشته.

emadpumad
04-06-2012, 16:49
سلام لطفا کمک کنین

Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.

این ارور از چن روز پیش نمیذاره فایلهای exe اجرا بشه:19: تورو خدا اگه کسی بلده بگه چجوری درستش کنم ویندوز رو هم عوض کردم .:44:.کلا رو همه جای سیستم اثر گذاشته.
پیش نهاد میکنم یک بار با یک آنتی ویروس قوی و به روز مثل کاسپر اسکی دستگاهتون رو اسکن کنید

had-hasrat1i
06-06-2012, 01:45
خودم پیدا کردم اسم این بی صاحاب jefoo هست خدا سازندشو لعنت کنه الهی آمین :42: 20GB رو هاردم برنامه داشتم همشون به باد فنا رفت:44:

A M ! N
06-06-2012, 09:21
خودم پیدا کردم اسم این بی صاحاب jefoo هست خدا سازندشو لعنت کنه الهی آمین :42: 20GB رو هاردم برنامه داشتم همشون به باد فنا رفت:44:

سلام.

درصورتی که Jeefo داشتین ، هارد رو برای بدسکتور چک کنین حتما..

ازونجایی که ممکنه Sality یا Virut هم داشته باشین ، با کسپراسکی اسکن کنید تا شاید بتونین برنامه های Exe رو تعمیر کنید.

با آرزوی بهترینها..

had-hasrat1i
07-06-2012, 00:53
داااش با چه نرم افزاری برای بد سکتورو چک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاسپر رو هم پاک کردم سرعتو میکشید پایین.برنامه هارو پاک کردم فقط بعی وقتا سیستم ریستارت میشه

A M ! N
07-06-2012, 01:09
سلام.

برای چک بدسکتور از برنامه ی پایین استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فاصله ها رو از لینک حذف کنید.

دلیل ریستارت هاتون هم احتمالا صفحه ی آبی داشتین که اونم دلیلش میتونه ویروس باشه ، البته خیلی دلیلهای دیگه هم داره.

با آرزوی بهترینها..

had-hasrat1i
07-06-2012, 23:29
مرسی و خیلی ممنون از پاسخ هاتون . من کاسپر رو نصب کردم سرعتمو گرفت آپدیت هم کردم اما هیچ ویروسی پیدا نکرد اون گزینه هم که میگن برای جدا کردن ویروس از فایل به کار میره پیدا نکردم کاسپر 2012 بود. راستی کاسپر رو که پاک کردم نود32 نصب کردم و آپدیت کردم اون ویروس رستارت رو پیدا کرد اسمش تروجان ShotDowner بود لا مصب تو مسیر C:Recycle بود .

A M ! N
09-06-2012, 20:13
سلام

خواهش میکنم. اما حداقل کسپراسکی از ناد خیلی قوی تره که ؟! به نظرم به جای ناد32 حداقل نورتون نصب کن، ناد همیشه باعث آلودگی کاربرا شده طبق تجربم:20:

موفق باشی.