PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادر بورد GIGA GA-VM900MC بعد از آپديت بايوس به ورژن F4 ديگه بالا نمياد!!!

Pejvak61
04-06-2012, 14:03
يك اشكالي در سيستمي كه مادربوردش GIGA GA-VM900MC وجود داشت كه يكي از راههايي كه توصيه شده بود كه انجامش بديم اين بود كه بايوس را آپديت كنيم و من هم بعد از دانلود آپديت اونو از طريق QFlash با آدرس دادن به فلاپي كه آپديت مورد نظر را در اونجا كپي كرده بودم آپديت كردم و بعدش پيغام هايي هم مبني بر با موفقيت انجام شدن آپديت برصفحه ظاهر شد و سر انجام سيستم را ريبوت كردم ولي اصلاً ديگه بالا نمياد.

آيا اين كار باعث ايجاد نقص در مادربورد شده؟ آيا راهي وجود داره كه بتونم دوباره به حالت اول برش گردونم؟ قبل از انجام اين كار از ورژن بايوس قبلي يك بكاپ گرفتم ولي اصلاً صفحه بايوس نشون داده نميشه تا من بتونم اونو به ورژن قبليش برگدونم.

خواهش ميكنم يكي كمكم كنه.

EXTREME
05-06-2012, 08:16
احتمالا ورژن بایوس مشکل داشته و بایوس مینتون پریده
شما سیستم رو خاموش کنید و با در آوردن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید ببینید درست میشه یا نه اگه درست نشد باید بایوس دوباره بوسیله پروگرمر فلش بشه که باید ببرید بیرون اینکارو براتون انجام بدن

Pejvak61
06-06-2012, 21:58
متشكرم

من هم همين طور فكر ميكنم ولي آخه من آپديتش را از سايت Gigabyte.com گرفتم. با ذكر مدل دقيقش و در حين انجام آپديت هيچ پيغام مشكوكي هم داده نشد و در انتها گفت shut down كن يا restart و من هم shutdown كردم ولي ديگه بالا نيومد.
راستي من باتري را در آوردم ولي هيچ فايده اي نداشت.

پس بايد بدم برام با پروگرامر فلشش كنن؟

EXTREME
06-06-2012, 22:26
متشكرم

من هم همين طور فكر ميكنم ولي آخه من آپديتش را از سايت Gigabyte.com گرفتم. با ذكر مدل دقيقش و در حين انجام آپديت هيچ پيغام مشكوكي هم داده نشد و در انتها گفت shut down كن يا restart و من هم shutdown كردم ولي ديگه بالا نيومد.
راستي من باتري را در آوردم ولي هيچ فايده اي نداشت.

پس بايد بدم برام با پروگرامر فلشش كنن؟

بله تنها راه همینه از چه سروری فایل بایوس رو دانلودکردین ؟

Pejvak61
11-06-2012, 10:56
بله تنها راه همینه از چه سروری فایل بایوس رو دانلودکردین ؟

مگه فرقي هم ميكنه؟

از ftp استفاده دانلود كردم.

EXTREME
11-06-2012, 11:51
مگه فرقي هم ميكنه؟

از ftp استفاده دانلود كردم.

بله بهتره از سرورهای آسیا استفاده بشه تا اروپا