ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شبکه گیم نت

partomatin
04-06-2012, 13:53
با سلام خدمت اساتید پی سی
3 روز هست یه مشکل برخوردم و عملا از کار افتادم
شبکه واسه گیم نت هست و نرم افزار گیم پورت
یهو ارورر میده که ای پی ها مشابه هست در صورتی که ای پی سرور و گیم پورت 192.168.000.1 و ای پی کلاینت ها از 192.168.000.2 به بالا هست
عکس های شبکه و ارورری رو که میده رو میزارم خدمتتون راهنمایی بفرمایید.ضمنا هاب و تمام کابل ها رو چک کردم درست بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FerineFast
19-06-2012, 17:58
با سلام خدمت اساتید پی سی
3 روز هست یه مشکل برخوردم و عملا از کار افتادم
شبکه واسه گیم نت هست و نرم افزار گیم پورت
یهو ارورر میده که ای پی ها مشابه هست در صورتی که ای پی سرور و گیم پورت 192.168.000.1 و ای پی کلاینت ها از 192.168.000.2 به بالا هست
عکس های شبکه و ارورری رو که میده رو میزارم خدمتتون راهنمایی بفرمایید.ضمنا هاب و تمام کابل ها رو چک کردم درست بود

اول که IP ها به صورت 192.168.000.1 نیست اینطور 192.168.0.1 هست.
دوم اینکه روی کلاینت ها چک کنید همه اتومات Ip رو از DHCP بگیرند.
سوم اگر باز هم مشکل بود Ip ها رو دستی بدید.

mohsen3110
21-12-2014, 01:56
سلام و عرض ادب خدمت اساتيد محترم ..بنده يه راهنمايي ميخواستم و يا بهتر بگم يه سوال ..در برنامه گيم پورت براي اينكه بازي ها روي كلاينت ها اجرا بشوند حتما بايد روي هر كدام از انها جدا جدا نصب بشود يا اينكه فقط بايد روي سرور نصب شود.. مثلا من براي اينكه بازي pes 2015 را بتونم به اشتراك بگذارم براي كلاينت ها سريعترين راه چيست ؟/آيا اين بازي بايد روي همه كلاينت ها نصب بشود و يا روي سرور فقط بايد نصب بشو و يا فقط روي يك كلاينت اگر نصب بشود كفايت ميكند... من خودم با برنامه گيم پورت تا حد زيادي آشنايي دارم و براحتي بازي ها را براي كلاينت ها با اشتراك ميذارم ولي خوب همه بازي ها روي همه كلاينت ها نصب بوده حتي بر روي سرور و ادرس يكسان داشتند و من به راحتي به اونا ادرس ميدادم ..بدنبال راهي هستم كه بتونم با يكبار نصب و اشتراك گذاري بتونم نتيجه بگيرم و مثلا با نصب PES 2015 روي يك سيستم بقيه هم بتوانند از اون استفاده كنند و احتياج به نصب اون بازي بر روي همه سيستم ها نباشد..بسيار بسيار ممنون ميشم بنده حقير را راهنمايي بفرماييد......