مشاهده نسخه کامل
: مشکل با گرافیک Asus K53SD
Ce-masoud
04-06-2012, 00:43
سلام من این لپ تاپو حدود دو هفتس خریدم. 3d max کار میکنم. اما بعد از نصب نرم افزار نماهای دید خالی هستن و بک گراند ویندوز دیده میشه. و در قسمت preferences نرم افزار هم کارت گرافیک لپ تاپمو نشون نمیده. به هر کی گفتم گفتن مشکل از نصب درایور کارت گرافیگه اما دی وی دی همراه لپ تاپو که میذارم و درایورو آپدیت میکنم چیزی عوض نمیشه. خواهش میکنم راهنمایی کنید.
این عکس مربوط به نرم افزاری هست که روی pc نصبه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مربوط به لپ تاپ:
اینم عکس محیط برنامه روی لپ تاپ که میبینین اوضاعش چطوریه:
Ce-masoud
04-06-2012, 11:37
منتظر کمکم!
Amir-Rainman
04-06-2012, 12:59
با توجه به این که جدیدا لپ تاپ ها دوتا کارت گرافیک دارن
شما برو کارت گرافیک قدرتمند (که میشه همون انویدیا) رو واسه این برنامه بزار، (منظورم رو متوجه شدی؟) همون کاری که باعث میشه یه برنامه فقط با گرافیکی که واسش در نظر گرفتی اجرا بشه!
اگه درست شد که هیچی، اگر هم درست نشد برگردونش به حالت اولش
تویه اینترنت هم بگردی راهنمای انجام اون تنظیم رو میتونی پیدا کنی!
این فقط یه راهکار بود، عواقبش گردن خودت :31:(البته فکر نکنم مسئله ی خاصی با اینکار پیش بیاد)
میتونی آخرین درایور کارت گرافیک انویدیا رو از اینترنت دانلود کنی ممکنه درایور روی دیویدی آخرین نسخه نباشه.
همونطور هم که گفتند توی تنظیمات گرافیک تو کنترل پنل ویندوز برنامه 3dmax رو تنظیم کن که از گرافیک انویدیا استفاده کنه.گمونم اسم قسمت تنظیماتش اپتیموس باشه! Nvidia Optimus
Ce-masoud
04-06-2012, 17:42
ممنونم اما تنظیماتشو توی کنترل پنل پیدا نکردم:41:
Amir-Rainman
04-06-2012, 19:14
ممنونم اما تنظیماتشو توی کنترل پنل پیدا نکردم:41:
به این آدرس برین توضیحات کاملی در این مورد دادن.
Ce-masoud
04-06-2012, 21:04
کارت گرافیک اینتل هم باید نصب بشه؟ مگه الان نصب نیست؟ برای کارای معمولی مشکلی با گرافیک ندارم پس نصبه دیگه
Ce-masoud
04-06-2012, 22:21
آقا من درایورو از سایت nvidia دانلود کردم اما نصب نمیشه. اسنادش هم موجوده:
چکار کنم من؟!
Ce-masoud
05-06-2012, 14:05
یکی به دادم برسه واویلا:9:
TATAR.BonFire
06-06-2012, 20:39
منم همینطور.n55
مثل اینکه فقط باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی.درسته؟
arashlolos
10-06-2012, 21:04
آقا مسعود چنتا سوال:
منم دقيقا همين لپ تاپ يكي از گزينه هاي اولمه.
اول اينكه چند خريدي؟
دوم اينكه ازش راضي هستي؟
منم مث شما 3dmax كار ميكنم.مشكلي نداره؟
بعد اينكه نميدونم تحقيق كردي يا نه ولي مدل asus a53sv نميدوني چه برتري هايي نسبت به اين مدل شما داره؟
صداي لپ تاپت خوبه؟
نور زمينه كيبورد داره؟
شارژ زود خالي نميكنه؟
Ce-masoud
10-06-2012, 21:44
آقا مسعود چنتا سوال:
منم دقيقا همين لپ تاپ يكي از گزينه هاي اولمه.
اول اينكه چند خريدي؟
دوم اينكه ازش راضي هستي؟
منم مث شما 3dmax كار ميكنم.مشكلي نداره؟
بعد اينكه نميدونم تحقيق كردي يا نه ولي مدل asus a53sv نميدوني چه برتري هايي نسبت به اين مدل شما داره؟
صداي لپ تاپت خوبه؟
نور زمينه كيبورد داره؟
شارژ زود خالي نميكنه؟
من 1250 قیمت همکاری گرفتم دو هفته پیش
تا الان که ازش ناراضی نبودم. کاملا بی صداست و گرمای زیادی هم نداره. فقط دی وی دی درایوش موقع خوندن یه کم قیژ و ویژ میکنه که اونم فک میکنم طبعی باشه
مشکلی که باهاش دارم فقط همین کارت گرافیکه که نصب نمیشه. A53 sv هاردش بیشتره (هارد من 320) و گرافیکشم قویتره به گمونم. usb 3 هم که هیچکدوم نداره. صدای لپ تاپ بد نیست ینی خوبه. من بیشتر با برق کار میکنم اما با باتری فک کنم تا 3 ساعت جواب میده با کار معمولی
arashlolos
10-06-2012, 21:52
من 1250 قیمت همکاری گرفتم دو هفته پیش
تا الان که ازش ناراضی نبودم. کاملا بی صداست و گرمای زیادی هم نداره. فقط دی وی دی درایوش موقع خوندن یه کم قیژ و ویژ میکنه که اونم فک میکنم طبعی باشه
مشکلی که باهاش دارم فقط همین کارت گرافیکه که نصب نمیشه. A53 sv هاردش بیشتره (هارد من 320) و گرافیکشم قویتره به گمونم. usb 3 هم که هیچکدوم نداره. صدای لپ تاپ بد نیست ینی خوبه. من بیشتر با برق کار میکنم اما با باتری فک کنم تا 3 ساعت جواب میده با کار معمولی
مرسي
با برق كار ميكنيد باتريشو در مياوريد ديگه آره؟
اين usb3 كه ندارن به نظرتون به كارمون ميان؟فكر مكينم زياد مهم نباشه
آخه ميخوام هارد پايين بگيرم و يه هارد اكسترنال بگيرم واسه لپ تاپ.اونوجوري فكر كنم يو اس بي 3 به كار مياد.
نور زمينه كيبورد نداره اذيت نميكنه شبا؟؟؟؟؟
Ce-masoud
10-06-2012, 23:17
نه باتریشو در نمیارم. وقتی به برق وصله باتری از مدار خارجه خراب نمیشه. البته هر از چند گاهی هم یه نیم ساعت یک ساعتی با باتری هم کار میکنم که اونم خاک نخوره. والا این سری لپ تاپا فقط اونی که i7 داره usb3 داره بقیشون ندارن. ولی چیز خوبیه اگه باشه بعدن به درد میخوره مخصوصن برای هارد البته الان همه وسایلی که من دارم مث دوربین و فلش و ... که به usb میخورن خودشون usb 2 هستن ولی الن دیگه کم کم همه چی داره usb 3 میشه. نور زمینه هم نیست دیگه به نظرم نبودنش خیلی بد نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.