مشاهده نسخه کامل
: کند شدن ویندوز 7 ، کمک کنید لطفاً ...
saeid_14
03-06-2012, 22:33
سلام دوستان
چند مدتی هست ویندوزم بشدت کند شده و دیگه غیر قابل تحمل شده واسم ، نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ، cpu usage هم بیشتر اوقات تا 100 میره خواهش میکنم راهنمایی کنید شاید مشکل حل بشه !
اینم یه تصویر از تسک منیجر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پروسه system idle چیه ؟ به نظر میرسه مشکل از اون باشه نه ؟
سلام.
دوست گلم..اون پروسه ای که نشون دادین داخل تصویر که 96 درصد هستش درواقع مقدار فضای آزاد CPU هستش.. هرچقدر اون بیشتر باشه یعنی CPU کمتر داره استفاده میشه و بهتر هست. پس مشکلی با اون نیست و کاملا نرمال هست.
ولی برای افزایش سرعت سیستم و بهینه کردن من نرم افزار TuneUp utilities 2012 رو توصیه میکنم تاثیر خیلی زیادی داره و شمارو خوشحال خواهد کرد
موفق باشی.
saeid_14
03-06-2012, 23:07
جناب Dr.Smith ممنون از راهنماییتون .
من این نرم افزار رو نصب میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه .
پ.ن: اگه اسپم شد ببخشید حقیقتش هرچی نگاه کردم دکمه تشکر رو پیدا نکردم که از دوستمون بابت راهنماییشون تشکر کنم مجبور شدم پست بدم :)
saeid_14
04-06-2012, 23:36
مشکل رو پیدا کردم ، با حذف آنتی ویروس Nod32 سرعت سیستمم به حالت معمول برگشت ولی مشکل اینجاست که هر آنتی ویروس دیگه ای نصب میکنم باز سیستم کند میشه!
خواهش میکنم اگه راهکاری به ذهنتون میرسه کمک کنید ! چون نصب یه آنتی ویروس روی کامپیوتر ضروریه .
مشکل رو پیدا کردم ، با حذف آنتی ویروس Nod32 سرعت سیستمم به حالت معمول برگشت ولی مشکل اینجاست که هر آنتی ویروس دیگه ای نصب میکنم باز سیستم کند میشه!
خواهش میکنم اگه راهکاری به ذهنتون میرسه کمک کنید ! چون نصب یه آنتی ویروس روی کامپیوتر ضروریه .
عزیز ناد 32 که سرعت رو کم کنه که دیگه هیچی !! یعنی دیگه هیچی نصب نکن !! سبکترین آنتی ویروس حال حاضر ناد هست. ولی چون قابلیت Monitor و On-Access یعنی مانیتور داشتن روی تموم کارهای شما ، فعال هست ممکنه کمی سرعت رو بگیره.
با همون برنامه ای که گفتم نصبش کنید یکم باهاش Optimize کنید سرعت سییستم در حد نور میشه.
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.