مشاهده نسخه کامل
: مشورت در مورد خرید مانیتور
با سلام دوستان
من یه نوت بوک کوچیک دارم، می خواستم یه مانیتور بگیرم با ویژگی های زیر:
سایز بالای 20 اینچ
Full HD
دارای پورت HDMI
چشم رو خسته نکنه (چون خیلی با کامپیوتر کار می کنم)
کیفیت نمایش و ساختش بالا باشه
قیمت مناسب
حالا شما به من چی چیزی پیشنهاد می کنید؟
نظرتون راجع به این تلوزیون X.VISION LE-22D20 چیه؟ به نظرتون ارزش خرید داره؟ و انتظارات من رو برآورده می کنه؟
اینم لینک مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوست من تلویزیون اینجا جاش نیست.
من در کل این مانیتور رو پیشنهاد میدم:
Asus "21.5 MS228H - LED= 320.000
Display Size - Inch
21.5
Panel Technology
LED
Contrast Ratio
1:10.000.000
Brightness - cd/m2
250
Response time - ms
2
Pixel Pitch - mm
0.248
Display Color - M
16.7
Resolution - Pixel
1080 * 1920
Viewing Angle
Horizental
170
Vertical
160
Frequency
Horizental - kHz
83~30
Vertical - Hz
75~55
Input Signals
HDMI ,D-Sub,DVI-D (via HDMI-to-DVI cable)
Power Consumption
Normal Operating - W
25
Stand by / Power off Mode - W
1
Physical Specs
Dimension - mm
156 * 378 * 519.5
Weight - Kg
3
Wall / Arm Mount
نامعلوم
Available Colors
مشکی - آبی آسمانی
Memory Input Slot
نامعلوم
USB Port
USB Hub
نامعلوم
USB Input
نامعلوم
Build In Speaker
Build In Speaker
نامعلوم
Power of Speakers - W
نامعلوم
Woofer
نامعلوم
Build In Webcam
Build In Webcam
نامعلوم
Webcam Resolution - Pixel
نامعلوم
Build in TV Tuner
نامعلوم
Special Features - I
VGA cable Power cord Power adapter Quick start guide HDMI-to-DVI cable Warranty Card
Special Features - II
Energy Star®, UL/cUL, CB, CE, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, MEPS, VCCI, PSE, J-MOSS, PSB,China Energy Label ,RoHS, WEEE, WHQL
دوست من تلویزیون اینجا جاش نیست.
ممنون که جواب دادید، درسته تلوزیون جاش اینجا نیست اما منظورم این بود آیا انتظارات من رو از مانیتور براورده می کنه یا خیر؟ چون هم قیمتش خیلی خوبه هم اینکه به عنوان تلوزیون میشه ازش استفاده کرد.
alilosting
06-06-2012, 14:09
LE-22D20 جزء سری جدید تلویزیونهای xvision هست . اگه تلویزیونی میخوای که به عنوان مانیتور هم ازش استفاده کنی حتما" این مدل رو بگیر چون مشخصات خیلی خوبی مثل قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی ، گیرنده دیجیتال داخلی ، زاویه دید وسیع و کیفیت تصویر خوب داره و مجهز به ماشین زمان هست و میتونه به عنوان یه تلویزیون و مانیتور با مشخصات خوب و کامل مورد استفاده باشه . توی آگهی هاش هم دیدم تا یه مدت محدودی قیمتش رو کمتر کردن و الان قیمتش با گارانتی 249 تومن هست که به نظرم با توجه به امکاناتش واقعا" عالیه .
NewDesigner
06-06-2012, 14:26
پیشنهاد من مدل e2236Vwa AOC هست . مانیتور led و حدود 250 تومنه . به نظر من این مدل یکی از مانیتورهای خوب بازاره که کیفیت تصویر و امکانات خوبی داره . کلا" اگه دنبال مانیتور خوب با قیمت مناسب هستی AOC بگیر . مانیتور خودمم AOC هست و راضیم .
21.5 Wide
مگا كنتراست 2,000,000:1
Full HD
DVI
وضوح تصوير 1920x1080
Speaker
پردازش رنگ DCB
مجهز به تكنولوژي DCR
USB HUB
داراي كليدهاي لمسي
قاب مشكي براق
قابل اتصال به پايه ديواري
پیشنهاد من مدل e2236Vwa AOC هست . مانیتور led و حدود 250 تومنه . به نظر من این مدل یکی از مانیتورهای خوب بازاره که کیفیت تصویر و امکانات خوبی داره . کلا" اگه دنبال مانیتور خوب با قیمت مناسب هستی AOC بگیر . مانیتور خودمم AOC هست و راضیم .
21.5 Wide
مگا كنتراست 2,000,000:1
Full HD
DVI
وضوح تصوير 1920x1080
Speaker
پردازش رنگ DCB
مجهز به تكنولوژي DCR
USB HUB
داراي كليدهاي لمسي
قاب مشكي براق
قابل اتصال به پايه ديواري
هرچی نگاه می کنم می بینم روی کاغذ X.VISION LE-22D20 یه سر و گردن از این محصول AOC بالاتره و امکاناتش بیشتره و قیمتش مناسب تره، اما من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم که آیا X.VISION LE-22D20 به عنوان مانیتور هم خوب جواب می ده یا اینکه چون از پایه تلوزیونه نمی شه روش حساب کرد؟
اگه کسی X.VISION LE-22D20 رو از نزدیک دیده یا در موردش اطلاعات بیشتره داره خوشحال می شم کمکم کنه.
ممنون از همگی.
NewDesigner
20-06-2012, 12:30
مشخصات کامل مدل LE-22D20 XVision رو ندیدم ولی با توجه به چیزایی که alilosting نوشته ، به نظر میاد امکانات و مشخصات خوبی داشته باشه . اگه میبینی تلویزیون بودنش هم به کارت میاد و ازش استفاده میکنی که همونو بخر ولی اگه فقط مانیتور میخوای همون AOC بگیر چون قیمت و مشخصاتش خوبه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.