مشاهده نسخه کامل
: مشکل ویندوز7 روی کامپیوترم
سلام دوستان این سوالی که دارم ممکنه تکراری باشه ولی هیچ جا نه تو یاسایتهای ایرانی و نه در سایتهای خارجی هیچ جواب درست و حسابی براش پیدا نکردم
مادربورد من ایسوس p5kc هست و ویندوز 7 رو ساپورت نمی کنه وقتی ویندوز رو نصب می کنم و کامپیوتر رو خاموش میکنم به ظاهر کامپیوتر خاموش میشه ولی فن سی پی یو از کار نمی افته و با سرعت چند برابر حد معمولی کار می کنه و مجبور میشم دکمه پاور رو برای خاموش شدنش بزنم ( اینم بگم آپدیتهای این مادربورد به هیچ عنوان وجود نداره حتی تو سایت خود ایسوس پس پیشنهاد ندین برم مادربورد یا بایوس رو آپدیت کنم)
البته مشکل نصب کارت صدا و کارت شبکه رو هم داره ولی با آپدیت جدید کارت های صدا و شبکه می شه ازش استفاده کرد
اگه کسی راه حلی می دونه لطفا راهنمایی کنه ممنون
سلام دوستان این سوالی که دارم ممکنه تکراری باشه ولی هیچ جا نه تو یاسایتهای ایرانی و نه در سایتهای خارجی هیچ جواب درست و حسابی براش پیدا نکردم
مادربورد من ایسوس p5kc هست و ویندوز 7 رو ساپورت نمی کنه وقتی ویندوز رو نصب می کنم و کامپیوتر رو خاموش میکنم به ظاهر کامپیوتر خاموش میشه ولی فن سی پی یو از کار نمی افته و با سرعت چند برابر حد معمولی کار می کنه و مجبور میشم دکمه پاور رو برای خاموش شدنش بزنم ( اینم بگم آپدیتهای این مادربورد به هیچ عنوان وجود نداره حتی تو سایت خود ایسوس پس پیشنهاد ندین برم مادربورد یا بایوس رو آپدیت کنم)
البته مشکل نصب کارت صدا و کارت شبکه رو هم داره ولی با آپدیت جدید کارت های صدا و شبکه می شه ازش استفاده کرد
اگه کسی راه حلی می دونه لطفا راهنمایی کنه ممنون
سلام.
دوست من اولا که چرا ویندوز ۷ ساپورت نمیشه ؟
مادربورد شما ضعیف یا خیلی قدیمی نیست که قطعه های جدید روش ساپورت نشه. حتی رم تا DDR3 براش جواب میده و چیپ اصلیش هم LGA775 هستش که میتونه تا Core 2 du رو ساپورت کنه.
ضمنا آپدیت بایوز شما هم موجوده اگه بخواین میتونم بهتون لینک دانلود بدم ولی نیازی به آپدیت بایوز نیست. درایور ها فکر میکنم که درایورهای ویستا که روی سایت موجوده روی ۷ به خوبی جواب بدن.
این مشکل ذاتا به خاطر پاور یا همون منبع تغذیه هستش.
اول یکبار بایوز رو Defualt optimized کنید دوباره تست کنید اگه مشکل وجود داشت دوباره به بایوز برین و در این قسمت :
51013
ببینید که ACPI روی چه حالتی هستش و با تموم حالتها یکی یکی تست کنید ببینین مشکل حل میشه یا نه.
موفق باشی.
سلام دکتر جان دستت درد نکنه راستش هنوز وقت نکردم امتحان کنم
حالا اگه لینک دانلود رو هم بدی بد نیست
سلام.
دوست من اولا که چرا ویندوز ۷ ساپورت نمیشه ؟
مادربورد شما ضعیف یا خیلی قدیمی نیست که قطعه های جدید روش ساپورت نشه. حتی رم تا DDR3 براش جواب میده و چیپ اصلیش هم LGA775 هستش که میتونه تا Core 2 du رو ساپورت کنه.
ضمنا آپدیت بایوز شما هم موجوده اگه بخواین میتونم بهتون لینک دانلود بدم ولی نیازی به آپدیت بایوز نیست. درایور ها فکر میکنم که درایورهای ویستا که روی سایت موجوده روی ۷ به خوبی جواب بدن.
این مشکل ذاتا به خاطر پاور یا همون منبع تغذیه هستش.
اول یکبار بایوز رو Defualt optimized کنید دوباره تست کنید اگه مشکل وجود داشت دوباره به بایوز برین و در این قسمت :
51013
ببینید که ACPI روی چه حالتی هستش و با تموم حالتها یکی یکی تست کنید ببینین مشکل حل میشه یا نه.
موفق باشی.
مخصوص ویندوز ویستا که البته احتمال میدم روی ویندوز 7 با تغییر Comptability جواب بدن
آخرین آپدیت بایوز :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابزار آپدیت بایوز :
درایور Chipset مادربورد :
درایور ACPI :
درایور کارت صدا ورژن 5 :
درایور کارت صدا ورژن 6 :
درایور LAN :
درایور RAID :
با آرزوی بهترینها...
jafarian
06-06-2012, 21:54
مشکل شما هم مربوط به سخت افزار سیستم میشه هم نرم افزار یک موردش امکان داره از پاور سیستم باشه داخل سایت پایین که از ایسوس باشه برین بعدش آخرین ورژن بایوس دانلود کنید بعد برنامه لینک دوم به اسم ASUS Update دانلود کنید بایوس مادربورد با این برنامه آپدیت کنید چون بیشتر این مشکلها که باگم باشه با بروز رسانی بایوس مرتفع میشه اگر بازم نشد روی همون مورد اول که گفتم باید برین یعنی پاور:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.