مشاهده نسخه کامل
: نیازمند کمک دوستان ویروسی که کلافم کرده
با سلام
آنتی ویروسم کاملا آچدیت شده هستش ولی نمیدونم چیه توی بعض از درایوها پوشه نیوفولدر در حالت مخفی وجود داره که وقتی روش دبل کلیک میکنم دیگه شروع میشه کاملا همه هارد رو الوده کرده تقریبا همونه برنامه رو فایل اجرایشون رو با ویروسی به نام virut با پسوندهای مختلفو یا slaity.nba و نود32 هم تند تند همه رو پاک میکنه و برنامه های نصب شده روی سیستم همش یا اجرا نمیشن دیگه یا ناقص اجرا میشن خواهش میکنم بفرمایید که این چع ویروسیه و نحوه کارش چجوریه ؟
و چجوری باید پاک کرد
در ضمن بعضی فایلهای ست اپ برنامه هم دیگه اجرا نمیشه تا نصب بشن از نو اینها رو چیکار باید کنم ؟
خواهشا کمک کنید بد جوری بهم ریختم
سلام ابزار پاکسازی ویروس virut رو از لینک زیر دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش اسکن کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش سیستمتون رو با ابزار پاکسازی ویروس سالیتی که در این پست هست اسکن کنید
پنجمین ابزار
سلام ابزار پاکسازی ویروس virut رو از لینک زیر دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش اسکن کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش سیستمتون رو با ابزار پاکسازی ویروس سالیتی که در این پست هست اسکن کنید پنجمین ابزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم ولی اون نرم افزارها کارساز نبود لطفا دقیقا بفرمایید که باید چکار کنم
دوستان خواهشا کمک کند چیکا باید بکنم کدوم آنت ویروس استفاده کنم نود32 که نتونست
hassanshaikhi
03-06-2012, 22:51
مقصر خودتون هستین که آنتی ویروس nod32 نصب کردین.من دو بار این ویروسو گرفتم هر دو بارم آنتی ویروس nod32 نصب و آپدیت بود.
آنتی ویروس زیاده اول با malwarebyte امتحان کن
اینم فایل آفلاین آپدیتشه
دوست عزیز مطمئن هستین که درست نشد ؟؟ چون چند تا از بچه های همین فرو استفاده کردن و جواب گرفتن(شما یک بار دیگر فایل های بالا رو امتحان کنید و اجازه دهید که تا آخر کارش رو انجام بده )
نود 32 که نمیتونه ولی بیت دیفندر و کسپر مطمئنا میتونن این ویروس رو از بین ببرن البته قبلش با فایل کم حجم زیر هم امتحان کنید
ایا خود کسپر میتونه ان ویروس رو از بین ببره اصلا در مورد این ویروس اطلاع دارین میشه در مورد بیشتر توضیح بدن؟
من تا به حال از کسپر استفاده نکردم میشم بفرمایید که اصول استفاده و نصبش چجوری و حجمش فایلش برای دانلود چقدره ؟
با تشکر
ایا خود کسپر میتونه ان ویروس رو از بین ببره اصلا در مورد این ویروس اطلاع دارین میشه در مورد بیشتر توضیح بدن؟
من تا به حال از کسپر استفاده نکردم میشم بفرمایید که اصول استفاده و نصبش چجوری و حجمش فایلش برای دانلود چقدره ؟
با تشکر
بله کسپر میتونه
اصول خاصی هم نداره شما اینترنت سکوریتی رو نصب کنید که فکر کنم 70 80 مگ حجم اولیه آن است و آپدیتش هم 100 مگ تا 150 مگ
البته مشکلی که شما دارین اینه که این ویروس تمام فایل های exe رو آلوده میکنه و سخت آنتی ویروس واستون سخت میشه بهترین کار هم استفاده از ابزارهایی هست که من واستون گذاشتم
سعی کنید از سیف مود هم امتحان کنید
ممنونم رفتم کسپر خریدم ولی نمیدونم چجور باید اکتیوش کرد همینجوری مشکلی پیش نمیاره ؟چجوری باید اینکار رو بکنم
و همینطور چجوری نمیشه یه پوشه ر بهش آدرس داد تا به اون کاری نداشته باشه حتی اگه ویروسی باشه فایلی دارم که به اشه ویروش شناسایی میشه رو نود همچین چیزی بود
ممنونم رفتم کسپر خریدم ولی نمیدونم چجور باید اکتیوش کرد همینجوری مشکلی پیش نمیاره ؟چجوری باید اینکار رو بکنم
و همینطور چجوری نمیشه یه پوشه ر بهش آدرس داد تا به اون کاری نداشته باشه حتی اگه ویروسی باشه فایلی دارم که به اشه ویروش شناسایی میشه رو نود همچین چیزی بود
چرا کسی نیست جواب بده
چون جواب شما اینــــــــــــــــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شده :9:
این مباحث رو تو همون تاپیک کسپر دنبال کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.