PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رندر گیری

ursamajor
03-06-2012, 16:32
سلام به دوستان
من به تازگی کارت گرافیک MSI 6790 رو واسه رندر گرفتم ولی وقتی تو مکس رندر میگیرم یا توی اسکچاپ با maxwell رندر میگیرم همش داره از CPU استفاده می کنه و اصلا از کارت گرافیک استفاده نمی کنه!!؟:41:
به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...

ursamajor
04-06-2012, 00:16
کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟

ursamajor
04-06-2012, 09:07
...:19:........Somebody Help Me...

Lord-Voldemort
04-06-2012, 13:16
اشتباه جواب دادم
لطفا پاک بشه :27:

N O V A L I S
04-06-2012, 14:43
جوابتون ساده است. چون مکسول یه موتور رندر CPU-Based هست و از کارت گرافیک برای رندر استفاده نمی کنه.
اگر می خواین با کارت گرافیک رندربگیرید از موتور رندری مثل Iray استفاده کنید که از مکس 2012 به بعد رسما و بدون سرویس پک و... به مکس اضافه شد. که برای اون هم باید از کارت گرافیک های NVIDIA که هسته ی Cuda دارند استفاده کنید.
اما Iray می تونه از CPU هم برای رندر استفاده کنه، اما سرعت پردازش تصویر تواین حالت خیلی کنده...

ursamajor
04-06-2012, 21:22
:18: یعنی من نمیتونم از گرافیک ATI واسه رندر استفاده کنم؟؟؟
برای رندر گرفتم تو مکس و Maxwell باید چیکار کنم؟ آخه با این CPU خیلی طول میکشه. میخوام از همین کارت گرافیک که خریدم برای رندر استفاده کنم. لطفا یه راهنمایی جامع بفرمایید.
متشکرم

N O V A L I S
05-06-2012, 10:48
:18: یعنی من نمیتونم از گرافیک ATI واسه رندر استفاده کنم؟؟؟
برای رندر گرفتم تو مکس و Maxwell باید چیکار کنم؟ آخه با این CPU خیلی طول میکشه. میخوام از همین کارت گرافیک که خریدم برای رندر استفاده کنم. لطفا یه راهنمایی جامع بفرمایید.
متشکرم

برای مکسول و موتور رندرهای همراه مکس نه نمی تونید. برای رندر با مکسول از CPU قوی استفاده کنید.
اما ظاهرا موتوررندرهایی هستند که می تونن برای رندر از کارت گرافیک شما استفاده کنند، اما مطمئن نیستم این لیست درست باشه، خودتون یه تحقیق کنید :
luxrender
vray rt
cebas final render

ursamajor
05-06-2012, 15:35
برای مکسول و موتور رندرهای همراه مکس نه نمی تونید. برای رندر با مکسول از CPU قوی استفاده کنید.
اما ظاهرا موتوررندرهایی هستند که می تونن برای رندر از کارت گرافیک شما استفاده کنند، اما مطمئن نیستم این لیست درست باشه، خودتون یه تحقیق کنید :
luxrender
vray rt
cebas final render

الان خیلی دپرس شدم که نمیشه از کارت گرافیک واسه رندر استفاده کرد:41:
آخه من اینو واسه رندر گیری بخصوص تو اسکچاپ گرفتم و تازه قبلش تو همین فروم برای خرید مشورت گرفتم! بعد حالا بفهمی که نمیشه .....
حالا نمیشه کاری کرد که کارت گرافیک به کمک CPU بیاد موقع رندر گیری؟

ursamajor
06-06-2012, 22:52
کسی نبود به ما کمک کنه...

SSS_HHH_OOO
07-06-2012, 22:26
چرا میتونی
مکسول یه موتور رندر ریلتایم ارائه داده به اسم فایر اگه اشتباه نکنم
اون از کارت گرافیک و سی پی یو همزمان استفاده میکنه

M0hsen3D
07-06-2012, 22:53
خب اشکال نداره بیا پیش ما بازیسازا کار ریل تایم بزن حالشو ببر :دی دو ساعتم نمیخواد هیچ وقت وایسی کارت رندر شه real-time هست :دی

ursamajor
07-06-2012, 23:39
خب اشکال نداره بیا پیش ما بازیسازا کار ریل تایم بزن حالشو ببر :دی دو ساعتم نمیخواد هیچ وقت وایسی کارت رندر شه real-time هست :دی

بله خب. الانم دارم با AC Revelation حالشو میبرم:31: ولی از اون طرف هم بدجوری ضد حال خوردم واسه این رندر:41:. موندم چیکار کنم، الان هم تو فرجه امتحانات هستیم و باید پروژه تحویل بدیم . منم که زیاد تری دی مکس بلد نیستم و همش با اسکچاپ کار میکنم و موتور رندر مکسول روش نصب کردم که اونم داره از CPU استفاده میکنه انگار نه انگار که یه کارت گرافیکی هم هست :9: