personal_68
03-06-2012, 14:24
دوستان کمک کنید یه لپ تاپ تا یک میلیون و چهارصد می خوام بخرم ترجیحا core i5 یا i3 می خوام رم 4 گیگ و مهم ترین چیز برام صفحه نمایش اونه.
من تو دست دوستام که لپ تاپ جدیدا خریدن ، هر کی رو دیدم صفحه های لپ تاپشون مات هست و خوشم نیومد ازشون ، ولی یه دوستم مدل قدیمی Dell Inspiron 1501 رو داره و صفحش خیلی شفافه و خیلی از صفحه نمایشش خوشم اومده ، من فیلم زیاد می بینیم و می خوام تو صفحه شفاف ببینم که قشنگ تر نشون میده یا عکس گرافیکی و فتوشاپ کار کردن.
کسانی که Dell Inspiron 1501 رو داشتن می تونن بگن جنس و نوع صفحه نمایشش چیه؟
اینترنت سرچ کردم زده Inspiron 1501 WXGA screen
حالا نمی دونم چی هست نوع این صفحه شفاف ها بعضی ها می گن به اصلاح صفحه لایت
خلاصه هر مارکی هم بود لپ تاپ باز میشه یه جوری کنار اومد ولی صفحه نمایش شفاف داشته باشه آیا هست همچین مدل هایی ؟؟؟؟ ، باز حالا بیشتر مد نظرم ایسوس هست تا مدل های دیگه
دوستان کمک کنید هر مدلی بود ذکر کنید :11: :11::11:
من تو دست دوستام که لپ تاپ جدیدا خریدن ، هر کی رو دیدم صفحه های لپ تاپشون مات هست و خوشم نیومد ازشون ، ولی یه دوستم مدل قدیمی Dell Inspiron 1501 رو داره و صفحش خیلی شفافه و خیلی از صفحه نمایشش خوشم اومده ، من فیلم زیاد می بینیم و می خوام تو صفحه شفاف ببینم که قشنگ تر نشون میده یا عکس گرافیکی و فتوشاپ کار کردن.
کسانی که Dell Inspiron 1501 رو داشتن می تونن بگن جنس و نوع صفحه نمایشش چیه؟
اینترنت سرچ کردم زده Inspiron 1501 WXGA screen
حالا نمی دونم چی هست نوع این صفحه شفاف ها بعضی ها می گن به اصلاح صفحه لایت
خلاصه هر مارکی هم بود لپ تاپ باز میشه یه جوری کنار اومد ولی صفحه نمایش شفاف داشته باشه آیا هست همچین مدل هایی ؟؟؟؟ ، باز حالا بیشتر مد نظرم ایسوس هست تا مدل های دیگه
دوستان کمک کنید هر مدلی بود ذکر کنید :11: :11::11: