ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن ویندوز و مشکل در نصب ویندوز جدید

ramindesign
03-06-2012, 10:22
سلام

من دو روز پیش خواستم روی یکی از درایو ها ویندوز سرور رو نصب کنم، بعد اینکه در محیط نصب ویندوز سرور درایو رو انتخاب کردم و بعد فرمت و کپی فایل های نصب سیستم ریستارت شد (تا اینجای کار مشکلی نبود) ولی بعد از رستارت باید وارد مرحله اصلی نصب بشه که نشد!
مشکل اینجاست که هارد بوت نمیشه و بدون دادن هیچگونه خطا منتظر بوت شدنش میمونه!
نه ویندوز قبلی بالا میاد و نه میتونم نصب ویندوز سرور رو ادامه بدم

لطفا راهنمایی کنید مشکل رو چطور رفع کنم؟

emadpumad
03-06-2012, 10:57
سلام

من دو روز پیش خواستم روی یکی از درایو ها ویندوز سرور رو نصب کنم، بعد اینکه در محیط نصب ویندوز سرور درایو رو انتخاب کردم و بعد فرمت و کپی فایل های نصب سیستم ریستارت شد (تا اینجای کار مشکلی نبود) ولی بعد از رستارت باید وارد مرحله اصلی نصب بشه که نشد!
مشکل اینجاست که هارد بوت نمیشه و بدون دادن هیچگونه خطا منتظر بوت شدنش میمونه!
نه ویندوز قبلی بالا میاد و نه میتونم نصب ویندوز سرور رو ادامه بدم

لطفا راهنمایی کنید مشکل رو چطور رفع کنم؟
یک سیدی بوت تو دستگاه قرار بدید و با تنظیمات بایاس بوت اول رو روی سیدی درایو قرار بدید و مجددا اقدام به نصب ویندوز بکنید

ramindesign
03-06-2012, 11:20
منظور از CD بوت همون ویندوز bootable هست؟ بوت اول رو سی دی درایو هست.
من مشکلی با ورود به صفحه نصب ندارم، مرحله اولیه نصب رو میتونم ببینم (یعنی موافقت با Tos میکروسافت و پارتیشن بندی یا انتخاب درایو و کپی فایل های نصب در درایو) مشکل دقیقا بعد از این مرحله رخ میده
سیستم که ریستارت میشه تا ادامه نصب رو انجام بده دیگه هارد رو بوت نمیکنه! یعنی نه میتونم ادامه نصب رو ببینم و نه میتونم وارد ویندوز قبلی بشم!

emadpumad
03-06-2012, 11:25
منظور از CD بوت همون ویندوز bootable هست؟ بوت اول رو سی دی درایو هست.
من مشکلی با ورود به صفحه نصب ندارم، مرحله اولیه نصب رو میتونم ببینم (یعنی موافقت با Tos میکروسافت و پارتیشن بندی یا انتخاب درایو و کپی فایل های نصب در درایو) مشکل دقیقا بعد از این مرحله رخ میده
سیستم که ریستارت میشه تا ادامه نصب رو انجام بده دیگه هارد رو بوت نمیکنه! یعنی نه میتونم ادامه نصب رو ببینم و نه میتونم وارد ویندوز قبلی بشم!
بله منظورم همونه
تا حالا با این سیدی ویندوز نصب کرده بودید قبلا؟

ممکنه مشکل از سی دی باشه

ramindesign
03-06-2012, 11:29
با 2 سیدی امتحان کردم
البته هر دو رو تازه گرفتم و اولین بار رو همین سیستم نصب میخوام نصب کنم!

emadpumad
03-06-2012, 11:49
با 2 سیدی امتحان کردم
البته هر دو رو تازه گرفتم و اولین بار رو همین سیستم نصب میخوام نصب کنم!
با وجود اینکه دو سی دی دارید ولی باز حدث من مشکل سیدیا هست

ramindesign
03-06-2012, 11:57
خوب اگه مشکل با سیدی هم باشه حداقل باید هارد دیسک بوت بشه یا نه!؟ ویندوز قبلی (windows7) هم بالا نمیاد آخه
سیدی میتونه باعث اختلال در ویندوز قبلی بشه!؟

A M ! N
03-06-2012, 18:53
خوب اگه مشکل با سیدی هم باشه حداقل باید هارد دیسک بوت بشه یا نه!؟ ویندوز قبلی (windows7) هم بالا نمیاد آخه
سیدی میتونه باعث اختلال در ویندوز قبلی بشه!؟

سلام.

اینکه ویندوز قبلی شما بالا نمیاد سه حالت داره:
یا اینکه تنظیمات بوت دستکاری شده ؛
یا اینکه موقعی که میخواستین فرمت کنید اشتباهی درایو ۷ رو فرمت کردین.
یا اینکه وقتی ویندوز ایکس پی سرور رو نصب کردین Boot loader ویندوز ۷ پاک شده.

به هرطریق من فک میکنم حالت سوم اتفاق افتاده. پس :
شما باید اول سرور رو نصب کنید بعد ازونجا با نرم افزار EasyBCD بوت ویندوز ۷ رو بسازین.:20:

اول وارد بایوز بشین و تنظیمات رو روی حالت Default بزارین حتما..

با سی دی ویندوز ایکس پی مجددا بوت کنید؛
به بخش انتخاب پارتیشنها که رسیدید دقت کنید
که پارتیشن ویندوز ۷ کدوم هست و وقتی پیداش کردین
نگا کنید که free space چقدر داره
اگه برابر با حجم کلیش باشه که زدین فرمتش کردین؛
اگه هم نه که اتفاقی براش نیفتاده.

مشکل شما فقط بوت هست و لاغیر..:20:

موفق باشی.

jafarian
07-06-2012, 07:12
اول از همه تنظیمات بایوس سیستم به حالت دیفالت در بیارین بعدشم رم ویندوز سون چنج کنید یعنی کلا بارم یک سیسنم دیگه عوضش کنید در مرحله بعدم برنامه WinSetupFromUSB از لینک پایین دانلود کنید تیک گزینه دوم بزنید قبلش فلش به سیستم وصل باشه همچنین فرمت باشه بعد که تیک گزینه مورد نظر زدین مسیر ویندوز 7 که داخل دستگاه قرارداره رو بدین بعدشم ویندوز روی فلش بوت کنید از طریق فلش تست بزنید چون بعضی مواقع ممکن دسنگاه dvd rom هم این مشکل هنگ به وجودبیاد آخر سرم پیشنهاد فرمت سطح پایین میدم:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maziyar.87
11-06-2012, 23:23
سلام .. من یک لپ تاپ DELL1440 دارم که هاردشو به 4 درایو 45 45 100 100 پارتیشن بندی کردم .. تو درایو C ویندوز XP نصب کردم .. همه درایور هاشو نصب کردم ... بعد روی درایو D سون نصب کردم و تا اخرین لحظه سون نصب شد تا ریست آخر که دیگه بالا نیومد .... روی صفحه مشکی یه خط سفید چشمک میزنه و هر چی ریستش میکنم درست نمیشه .. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10 بار ویندوزاشو عوض کردم بازم به محض اینکه سون میریزم دیگه بالا نمیاد .... راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن وقتی اینطوری میشه هیچ بوتی بالا نمیاد نه CD نه HARD ....

A M ! N
12-06-2012, 00:46
سلام .. من یک لپ تاپ DELL1440 دارم که هاردشو به 4 درایو 45 45 100 100 پارتیشن بندی کردم .. تو درایو C ویندوز XP نصب کردم .. همه درایور هاشو نصب کردم ... بعد روی درایو D سون نصب کردم و تا اخرین لحظه سون نصب شد تا ریست آخر که دیگه بالا نیومد .... روی صفحه مشکی یه خط سفید چشمک میزنه و هر چی ریستش میکنم درست نمیشه .. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10 بار ویندوزاشو عوض کردم بازم به محض اینکه سون میریزم دیگه بالا نمیاد .... راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن وقتی اینطوری میشه هیچ بوتی بالا نمیاد نه CD نه HARD ....

سلام.

یک اینکه تنظیمات بایوز رو دیفالت کنید

دو ویندوز رو که میخواین با بوت دوگانه یعنی
شامل بوت XP و 7 باشه ، باید براش بوت دوگانه
تشکیل بدین، اینبار ویندوز رو اگه نصب کردین قبل
ازینکه ریستارت کنید با برنامه ی EasyBCD بوت رو
بسازید برای هردو ویندوز.

سه نتیجه رو بگین.

** یک سوال رو فقط و فقط یکجا بپرسید درهرصورت به شما جواب داده میشه اینجا چیزی گم نمیشه.. با تشکر.

با آرزوی بهترینها..