ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی تا الان در مورد گارانتی فیوچر که میگن رقیب سازگار ارقام هست شنیده ؟؟؟

sara100
02-06-2012, 22:08
سلام دوستان بنده دیروز می خواستم یک لپ تاپ ACER بگیرم به من گفتند با گارانتی 1 ساله فیوچر داریم که رقیب جدی سازگار ارقام هست یا حتی بهتر ؟ کسی در مورد این گارانتی تا الان شنیده که میگن الان 1 سال هست داره فعالیت میکنه ؟

merikhi
02-06-2012, 22:49
فیوچر خیلی وقته هستش همین که اسمشو نشنیدید خودش گویاست دیگه :31: سافایر و وسترن‌دیجیتال و کلی برند دیگه رو گارانتی میکنه! از من میپرسید همون با گارانتی سازگار ارقام بگیرید.

Mr.Mazmamfi
03-06-2012, 19:40
سلام دوستان بنده دیروز می خواستم یک لپ تاپ ACER بگیرم به من گفتند با گارانتی 1 ساله فیوچر داریم که رقیب جدی سازگار ارقام هست یا حتی بهتر ؟ کسی در مورد این گارانتی تا الان شنیده که میگن الان 1 سال هست داره فعالیت میکنه ؟

سلام

تا اونجایی که میدونم این گارانتی تو بحران 6 ماه پیش که بازار اصلا جنس نداشت و سازگار هم جنس هاشو وارد بازار نمیکرد زاییده شد !!! ( قبلش اصلا اسمشو نشنیده بودم )

گارانتی های ایسر به ترتیب :

1 ) سازگار
2 ) دیجیتال
3 ) الماس یا ویستا ( میتونه سریر هم باشه )
4 ) سریر ( میتونه الماس هم باشه )

موفق باشید.

hatef_4541
25-09-2012, 10:38
میدونم تاپیک قدیمی هست اما میگم برای آیندگان !
همین الان که پست میزنم لب تاپ dell XPS L502 Touch من رفته برای گارانتی - 8 ماه پیش خریدم امروزم قسط آخرش رو دادم 8ماهه ! هاردش سوخت فرستادم گارانتی میگن آقا روی دستگاهت آب ریخته اندازه یک پارچ باید هزینه بدین براتون تعمیر کنیم ! :) هر بار هم یک چیز میگه , میگه شاید شمال هستی رطوبت زده lol , میگه کس دیگه ریخته به شما نگفته ! کاملا معلومه داره میپیچونه چون آبی روی لب تاپ من هرگز نریخته ! گارانتی مزخرفی هست ! با اریس کار کردم قبلا یه dell 1510 داشتم مشکلی نداشت سر گارانتی ! فیوچر = هزینه تعمیر

orbital2
25-09-2012, 21:40
پیشنهاد بنده هم سازگار هستش!!

majidli
25-09-2012, 21:52
جون مادرتون سمت فیوچر نرید بلایی به سر من اوردن که گریم درومد از یه کارت گرافیک 200 تومنی که موقع تست بردش سوخته بود و به قول خودشون بردش اب شده پس از کلی برو بیا 50 تومن بم دادن!!!!!!!!!!

goodfellas21
01-12-2012, 11:32

من پیشناهد میکنم گارانتی فیوچر رو انتخاب کنید من هم میخواستم لپ تاپ بگیرم و یکی دوستام که توی بازار هست بهم گارانتی فیوچر رو معرفی کرد و من هم پرس و جو کردم برای گارانتی و خدمات گویا فیوچر نماینده مستقیم شرکت دل و ایسر در خاور میانه داره و من لپ تاپ دل با گارانتی این شرکت و خریدم و راضیم یک بار لپ تاپم مشکل ی براش پیش اومد که تصویر نداشتم رفتم گارانتی فیوچر و با احترام و خیلی خوب رفتار گردن و بدون هزینه در 4 روز صفحه نمایش لپتاپ من رو عوض کردن

goodfellas21
01-12-2012, 11:33
برادر خوب معلومه گه قعطه سوخته گارانتی نداره حالا جالبه که به شما 50 هزار تومان هم پرداخت کردن

goodfellas21
01-12-2012, 11:39
من توی بحران خریدم لپ تاپ مو و وبسایت فیچر رو برسی کردم دیدم خیلی خوبه یعنی این حرف شما که فیوچر توی بحران زاییده شد و قبول ندارم وب سایتشو ببینین خوت متوجه میشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed458
21-06-2013, 12:30
سلام اصلا طرف فیوچرنرید
بدترین گارانتی رو داره درحد صفر به دردتون نمی خوره که هیچ وبال گردنتون هم میشه
لب تاپ دل xps l502 با3سال گارانتی فیوچرخریدم بعداز6ماه یکی ازusp هاش خراب شد 30هزارتومن هزینه گرفت وگفت شامل گارنتی نمیشه وبعدازتعمیرکردن دوباره خراب شد ودوتا ازusp هاش ازکارافتاد ودیگه لب تاپم روشن نشد .بردم میگم خرابه میگه دیگه شامل گارانتی نمیشه .میگم چرا میگه پورت usp شماپینش شکسته بود تعویض کردیم بنابراین میشه عیب دیدگی فیزیکی پس لب تاپ شماکلاازگارانتی خارج شده وماهم هرکاری ازدستمون برمیومده کردیم .
لب تاپ من فقط یک پورتusp کارنمی کرد حالاشده 2تا سیستم هم روشن نمیشه 30هزارتومن هم دادم .سیستمم هنوز دوسال هم گارانتی داره

saeed458
21-06-2013, 12:32
بهترین گارانتی سازگاره