ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ایجاد پارتیشن !!!لطفا کمک کنید

حمید031090
02-06-2012, 17:25
سلام
زمانی که به وسیله ی manage اقدام به ایجاد پارتیشن می کنم از مقدار فضای خالی 580 گیگ هارد فقط اجازه ی ایجاد یه پارتیشن 283 گیگ رو میده و هر کاری که می کنم نمی تونم فضای بیشتری رو از درایو c بگیرم تا پارتیشن بیشتری انجام بدم...
مقدار کل هاردم 640 است اما 580 تای ان قابل استفاده و قصد ایجاد 2 درایو
200 گیگ را دارم
در ضمن ویندوزم اورجیناله 7 x64 است
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هایتان

emadpumad
02-06-2012, 20:17
سلام
زمانی که به وسیله ی manage اقدام به ایجاد پارتیشن می کنم از مقدار فضای خالی 580 گیگ هارد فقط اجازه ی ایجاد یه پارتیشن 283 گیگ رو میده و هر کاری که می کنم نمی تونم فضای بیشتری رو از درایو c بگیرم تا پارتیشن بیشتری انجام بدم...
مقدار کل هاردم 640 است اما 580 تای ان قابل استفاده و قصد ایجاد 2 درایو
200 گیگ را دارم
در ضمن ویندوزم اورجیناله 7 x64 است
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هایتان
از برنامه پارتیشن مچیک استفاده کنید
درایو هاتون چه فرمتی داره؟
fat 32?
ntfs

حمید031090
02-06-2012, 23:05
سلام
فرمت درایوم ntfs هست...
این برنامه ای که معرفی کردید رو میشه کمی توضیح بدهید ...
چرا از قسمت manage نمی توان به تمام فضای هارد دسترسی پیدا کرد??...منظورم اینه که هر چقدر که لازمم باشه از درایو اصلی c بردارم

emadpumad
03-06-2012, 01:39
سلام
فرمت درایوم ntfs هست...
این برنامه ای که معرفی کردید رو میشه کمی توضیح بدهید ...
چرا از قسمت manage نمی توان به تمام فضای هارد دسترسی پیدا کرد??...منظورم اینه که هر چقدر که لازمم باشه از درایو اصلی c بردارم

در مورد عدم توان نرم افزار نمیتونم ابراز نظر بکنم
ولی این برنامه میتونه مشکل شما رو رفع کنه Partition magic

Farshid72
03-06-2012, 09:40
ببینید دوسته عزیز بخشی از حجم رو شرکت ورداشته و روش ویندوز شما رو قرار داده تا در صورتی که شما دیسک های ریکاوری رو گم کردید بتونید دوباره ویندوز اصل خودتونو داشته باشید
در مورد اینکه شما نمیتونید بیش از یه مقدار خاص حجم بیشتری رو اضافه یا کم کنید طبق گفته دوستمون بهتره که شما از نرم افزارهای مشابه هم استفاده کنید برای این کار