ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی از دوستان جهت خرید سیستم صوتی

T E R M I N A T O R
02-06-2012, 11:54
سلام بچه ها
میخوام یه سیستم صوتی کامل برای اتاقم بخرم و هیچ چیزی هم از امکانات و مدل ها و وسایل موردنیاز نمیدونم و درکل چیز خاصی درمورد سیستم صوتی نمیدونم و هرچیزی که نیازه (اعم از ساب، آمپلی فایر ، باند و...) خودتون بهم بگید.
کار من هم فقط و فقط موزیک گوش دادنه (حالا نمیدونم برای موزیک چندکاناله خوبه، دوکاناله ، 5 کاناله و...) .
موزیک سنتی و پاپ ایرانی(مثلا شش و هشت) گوش میدم. اهل فیلم هم نیستم.
اتاق من اندازش 5 در 3 هست. به هیچ وجه اهل صدای خیلی بلند نیستم (درحد همون اتاق برام کافیه) ولی بجاش کیفیت صدا برام خیلی حیاتیه.
میخوام صداش شفاف و زلال باشه و روح آدمو طراوت ببخشه :دی از نویز شدیدا متنفرم.
بودجه من نهایتش 600 تومان هست، میدونم کمه ولی مگه ما بی پول ها دل نداریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif. فقط هرچی لازمه خودتون بگید و درکل بیشتر از این قیمت نشه.
بازم تاکید میکنم هیچی بلد نیستم. پس هراصطلاح عجیبی استفاده کردین درموردش توضیح بدین. اگه مورد خاصی دارید بی زحمت یه لینک یا عکس هم بزارید.
دم همتون گرم.

kindlinessangel
02-06-2012, 13:38
سلام
برای موزیک توی بودجه شما دو کاناله بهترین انتخاب هست چون خیلی تراک های کمی داریم که چند کاناله باشند و سورس های ما هم که معمولا دانلودی هستند و کاملا بی کیفیت
شما پلیر دارید یا بودجه با پلیر هست؟

T E R M I N A T O R
02-06-2012, 22:33
ممنون از جوابتون. من چیز خاصی برای پخش ندارم (البته یه کامپیوتر قدیمی دارم با صدای آنبرد که نمیدونم بدرد پلی بخوره یانه:31:) . بودجه من برای همه چیز، فقط همون مقداره:41:.
منتظر راهنماییتون هستم.

mr_rayan
03-06-2012, 01:09
شما با این بودجه باید برید سراغ محصولات جی وی سی.فیلیپس هم میکرو های فای و مینی های فای خوبی تولید می کرد.تو بازار جستجو کنید ببینید هنوز هم یافت میشه یا نه.

T E R M I N A T O R
03-06-2012, 10:20
شما با این بودجه باید برید سراغ محصولات جی وی سی.فیلیپس هم میکرو های فای و مینی های فای خوبی تولید می کرد.تو بازار جستجو کنید ببینید هنوز هم یافت میشه یا نه.

ممنون دوست عزیزم، من شهرستانم زیاد به بازارهای بزرگ دسترسی ندارم، اگه زحمتی نیست میشه برای مثال حداقل یه لینک (اگه داخلی باشه که چه بهتر) یا اسم مدل کامل یکی از نمونه های پیشنهادیتون را بهم بدین تا درموردش سرچ کنم ببینم چیه و چطوریه؟ (ببخشید که اطلاعاتم پایینه) . یه دنیا ممنون :46:

klipsch
03-06-2012, 10:48
دوست عزیز میتونم سیستم مناسب بهتون پیشنهاد بدم یه پیغام خصوصی برام بفرستید راهنمایی بیشتر بدم

arashtn
05-06-2012, 15:48
سلام دوستان میخوام بدونم این سیستم چقدر خرج بر میداره ؟؟ویدیو در لینک زیر میتونید مشاهده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]