مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیکم چیش شده..؟! کاریش نکردم
چند وقت پیش کارت گرافیکمو میخواستم روی دستگاهی امتحان کنم
کارتمو در اوردم گذاشتم روی دستگاه دستگاه دیگه
بعد که مال خومو گذاشتم سر جاش بعد یکی دو روز ویندوزم یه جوری میشد تصاویر...
فکر کردم مال ویندوزه..ویندوز رو که عوض کردم 7 وقتی مراحل نصب انجام میشد به مرحله اخر که رسید که دیگه خواست ویندوز بیاد بالا و قسمت perpaering desktop رو نمایش بده مانیتور خاموش می شد..اول فکر کردم از مانیتوره ولی فهمیدم یک مشکلی از کارت گرافیک هست
چون کارت گرافیکمو که در میارم همچین مشکل یندارم ولی خب خیلی سیستمم کند میشه و مجبورم فقط ایکس پی بریزم اونم با کلی دردسر خواستم ببینم مشکل چیه؟ چرا اینطوری شده باید چیکار کنم..کارت گرافیک قابل تعمیر هست یا نه؟
قیمت کارت گرافیکم چه قدره اگه بخوام یک گرافیک بخرم؟
مادر برد گیگابایت
گرافیک 128 nvidia
چند وقت پیش کارت گرافیکمو میخواستم روی دستگاهی امتحان کنم
کارتمو در اوردم گذاشتم روی دستگاه دستگاه دیگه
بعد که مال خومو گذاشتم سر جاش بعد یکی دو روز ویندوزم یه جوری میشد تصاویر...
فکر کردم مال ویندوزه..ویندوز رو که عوض کردم 7 وقتی مراحل نصب انجام میشد به مرحله اخر که رسید که دیگه خواست ویندوز بیاد بالا و قسمت perpaering desktop رو نمایش بده مانیتور خاموش می شد..اول فکر کردم از مانیتوره ولی فهمیدم یک مشکلی از کارت گرافیک هست
چون کارت گرافیکمو که در میارم همچین مشکل یندارم ولی خب خیلی سیستمم کند میشه و مجبورم فقط ایکس پی بریزم اونم با کلی دردسر خواستم ببینم مشکل چیه؟ چرا اینطوری شده باید چیکار کنم..کارت گرافیک قابل تعمیر هست یا نه؟
قیمت کارت گرافیکم چه قدره اگه بخوام یک گرافیک بخرم؟
مادر برد گیگابایت
گرافیک 128 nvidia
تو نصب xp مشکل تصویر نداشتین ؟
درایور تو xp قشنگ نصب شد ؟
تو نصب ایکس پی نه با کارت گرافیک مشکلی نداشتم..ولی به محضی که سی دی درایور گرافیک رو نصب کردم سیستم دیگه بالا نیومد..مجبور شدم کارت گرافیک رو بردارم...باز سیستم اومد بالا و الان با همونم و درایور ندارم فقط...
تو نصب ایکس پی نه با کارت گرافیک مشکلی نداشتم..ولی به محضی که سی دی درایور گرافیک رو نصب کردم سیستم دیگه بالا نیومد..مجبور شدم کارت گرافیک رو بردارم...باز سیستم اومد بالا و الان با همونم و درایور ندارم فقط...
یعنی درایور نصب میکنید موقع لود ویندوز تصویر میپره ؟
اگه اینطور باشه درایور رو آخرین ورژن نصب کنید و همچنین درایور مانیتور رو نصب کنید و با اوناع ریزولیش ها تست کنید اگه با نصب درایور تصویر موقع لود ویندوز رفت برید تو safe mode درایور رو پاک کنید تا سیستم بوت بشه و حالت های دیگرو بررسی کنید
درست نشد اگه از dvi استفاده میکنید از تبدیل dvi به vga استفاده کنید یا از یک خروجی تصویر دیگه استفاده کنید
درست نشد گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کنید و ببینید با نصب درایور باز هم اینطوری میشه یا نه
reza7434
02-06-2012, 14:33
احتمالا که چیپست کارت گرافیک شما در حین باز و بسته کردن و جابجایی آسیب دیده باشه، که اونهم به احتمال زیاد قابل تعمیر و خرج آنچنانی هم نداره
از کجا باید مطمئن بشم که مشکل از چیپسته ؟ دلیل دیگه ای داره؟
از کجا باید مطمئن بشم که مشکل از چیپسته ؟ دلیل دیگه ای داره؟
دوست من اون مواردی که تو پست گفتم کامل انجام بدین اگه مطمئن شدین مشکل قطعا از گرافیکه بگین تا بگم مشکل از کجاست
alirezawater
02-06-2012, 17:21
این تاپیکها رو بخون شاید کمکی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Khan gholi
02-06-2012, 21:47
من یک کارت گرافیک 8600 nvidia دارم.خیلی وقت بود فن زیرش کار نمیکرد طبیعی بود. ولی الان تازه گی ها خیلی داغ میکنه به طوری که اگر دست بزنی دستتو میسوزنه و باعث میشه تو بازی های خیلی ساده مثل dota هم افت فریم داشته باشم.میخواستم ببینم میشه کاری کردم که فن کار کنه چون اگه با دست یک هل اروم به پره هاش بدم دو دور میچرخه ولی باز وایمیسته.اگر بخوام فنش رو عوض کنم چقدر هزینه اش میشه؟بدم بازار تعمیرش کنند چقدر میشه؟
من یک کارت گرافیک 8600 nvidia دارم.خیلی وقت بود فن زیرش کار نمیکرد طبیعی بود. ولی الان تازه گی ها خیلی داغ میکنه به طوری که اگر دست بزنی دستتو میسوزنه و باعث میشه تو بازی های خیلی ساده مثل dota هم افت فریم داشته باشم.میخواستم ببینم میشه کاری کردم که فن کار کنه چون اگه با دست یک هل اروم به پره هاش بدم دو دور میچرخه ولی باز وایمیسته.اگر بخوام فنش رو عوض کنم چقدر هزینه اش میشه؟بدم بازار تعمیرش کنند چقدر میشه؟
شما فن گرافیک رو یک خاک گیری بکنید و سپس با روغن چرخ خیاطی فن رو روغنکاری کنید درست نشد یک فن براش تهیه کنید البته به شرطی که مدار pwm فن سالم باشه و مشکل از طرف اون نباشه
Khan gholi
03-06-2012, 11:42
شما فن گرافیک رو یک خاک گیری بکنید و سپس با روغن چرخ خیاطی فن رو روغنکاری کنید درست نشد یک فن براش تهیه کنید البته به شرطی که مدار pwm فن سالم باشه و مشکل از طرف اون نباشه
دقیقا من خوندم میگن مدار فن رو روغن کاری کنید.یعنی کجاش رو روغن بزنم؟یک وقت نزنم همش به اف بره
روی هر مادر برد و سیستمی میتونم کارت گرافیکمو نصب کنم برای تست
مثلا روی مادر برد ایسوس
دقیقا من خوندم میگن مدار فن رو روغن کاری کنید.یعنی کجاش رو روغن بزنم؟یک وقت نزنم همش به اف بره
مدار فن رو که روغنکاری نمیکنن خود فن رو باید روغنکاری کنید برچسب فن رو برمیدارید و داخلش روغن چرخ خیاطی میریزین اونم چند قطره
مدار فن هم یک چیپ pwm است که کارش کنترل دور فن است با تنظیم ولتاژ موارد دیگه ای هم که گفتم بررسی کنید خوب بود یک تاپی میزنید الان این تاپیک شلوغ شد دوست من
روی هر مادر برد و سیستمی میتونم کارت گرافیکمو نصب کنم برای تست
مثلا روی مادر برد ایسوس
بله رو هر مادربوردی میشه تست کرد تا اونجایی که یا دمه گرافیکتون agp بود باید رو مینی چک بشه که اسلات agp رو داشته باشه
کارت گرافیکم روی روی مادربردی که شبیه مادر بیر خودم بود تست کردم هم با ایکس پی و هم با سون اومدم بالا و دیدم هیچ مشکلی نیست قشنگ درایور رو میشناسه تازه تو سون که خودش اوتوماتیک دراتیور رو نصب میکنه..
پس مشکل سیستم من از چی میتونه باشه که روی سیستم خودم وقتی کارت گرافیک رو نصب میکنم موقع بالا اومدن ویندوز 7 مانیتور خاموش میشه
مشکل از مانیتورم هم نیست چون مانیتورم رو با سک سیستم دیگه ویندوز 7 روش نصب بود امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت
الانم که سیستم بدون گرافیک داره خوب کار میکنه و حتی روش سون نصب کردم و راحت کارامو انجام میدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من مدار رم منظورش چیپ pwm است که دور فن رو کنترل میکنه با تنظیم ولتاژ چیپ رو که روغنکاری نمیکنند فن رو روغنکاری میکنند
اگه منظورتون مدار داخلی فن است اونم روغنکاری نمیکنند
کارت گرافیکم روی روی مادربردی که شبیه مادر بیر خودم بود تست کردم هم با ایکس پی و هم با سون اومدم بالا و دیدم هیچ مشکلی نیست قشنگ درایور رو میشناسه تازه تو سون که خودش اوتوماتیک دراتیور رو نصب میکنه..
پس مشکل سیستم من از چی میتونه باشه که روی سیستم خودم وقتی کارت گرافیک رو نصب میکنم موقع بالا اومدن ویندوز 7 مانیتور خاموش میشه
مشکل از مانیتورم هم نیست چون مانیتورم رو با سک سیستم دیگه ویندوز 7 روش نصب بود امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت
الانم که سیستم بدون گرافیک داره خوب کار میکنه و حتی روش سون نصب کردم و راحت کارامو انجام میدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه مطمئن شدین گرافیک سالمه بایوس مینتون رو یک دور دیفالت کنید
اسلات گرافیکتون رو تمیز کنید و گرافیک رو جا بزنید
اگه درست نشد یا پاور مشکل ایجاد میکنه یا اسلات گرافیک مشکل داره بهتره با یک پاور دیگه سیستم تست بشه
این مشکل میتونه از تنظیمات ریزولیشن مانتیورتون هم باشه اون رو هم تنظیم کنید و درایور مانیتورتون رو هم نصب کنید ببینید نتیجه میگیرین با این کارها یا نه
بایوس رو چه جوری به دیفالت برگردونم..از کجا..مزرسی/
بعد دلیل اینکه ممکنه از پاور باشه چیه؟
سیستم رو خاموش کنید و با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
باید تست بشه پاور بهتره تست بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست موارد دیگرو هم تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.