ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد اینترنال

alyy
01-06-2012, 22:29
سلام دوستان من یه هارد 160 اینترنال از اونایی که کابل پهن میخورن گیر اوردم که حالا میخوام بزارم رو سیستمم که یه مشکل کوچیک هست.
سیستمم فقط یه دونه از اون کابلها داره که دو سر داره که یکیش به ویویدی رام وصله و یکی دیگش بیکاره ولی وقتی هارد رو بهش وصل میکنم سیستم نه دیویدی رام رو میشناسه نه هارد رو و وقتی یکیشونو (یا دیویدی رام یا هارد) رو قطع میکنم سیستم اون یکی رو میشناسه .به طور کلی فقط باید کابل رو یه یکی از اینا وصل کنم تا جواب بده. حالا راهه حلی هست که بشه هر دوتا با هم شناسایی بشن؟
اینم عکس از کابل که یه سرش به دیویدی رایتر و یه سرش که تو عکس مشخصه آزاده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
01-06-2012, 22:35
مشکل شما از جامپره با جامپر هارد کاری نداشته باشین جامپر درایو اپتیک رو بزارین رو slave جامپر پشت درایو است اندازه یک عدس است و خاکستری رنگه
اگه درست نشد جامپر هارد رو هم بزارین رو master

alyy
01-06-2012, 22:55
دوست عزیز پشت ویویدی رام همون قسمت جامپر slave و master مشخص نشده و سه تا جا داره واسه جامپر ولی من نمیدونم رو کدوم بزارم . اگه از پشت دیویدی رام نگاه کنیم جامپر از سمت راست به اولی خورده حالا باید به کدوم یکی وصل کنم ؟ولی از هارد مشخص بود که گزاشتمش رو master ولی بازم جواب نداد

EXTREME
01-06-2012, 23:21
دوست عزیز پشت ویویدی رام همون قسمت جامپر slave و master مشخص نشده و سه تا جا داره واسه جامپر ولی من نمیدونم رو کدوم بزارم . اگه از پشت دیویدی رام نگاه کنیم جامپر از سمت راست به اولی خورده حالا باید به کدوم یکی وصل کنم ؟ولی از هارد مشخص بود که گزاشتمش رو master ولی بازم جواب نداد

پشت دی وی دی رام معمولا بالاش نوشته master و slave رو ولی اگه بخوای slave بزاری رو دومی است از سمت راست

alyy
02-06-2012, 00:46
دوست عزیز ممنون درست شد
جهت اطلاع: دیویدی رام رو گذاشتم رو slave و هارد رو گذاشتم رو master حل شد.
با تشکر