ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EPSON PX660 یا HP PHOTO SMART 5510

E.G_band
01-06-2012, 22:14
سلام:

اول از همه از آقا محمد و آقا حامد خیلی خیلی ممنونم توی این چند وقته ازشون چند بار کمک گرفتم و به این 2 پرینتر رسیدم.

1-EPSON PX660 پرینتر رنگی سه کاره اپسون که همون P50 خودمونه ولی از نوع 3 کارش.

اینم از مشخصاتش:

EPSON PX660 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت این پرینتر 400 هزار تومان با مخزن اورجینال اپسون می باشد.

2-HP PHOTOSMART 5510 این هم پرینتر رنگی 3 کاره می باشد با صفحه ی لمسی .

اینم مشخصات:
HP PHOTOSMART 5510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت این پرینتر 250 هزار تومان می باشد.

__________________________________________________ __________________________________

خب با این مشخصات کدوم رو پیشنهاد می دین؟

اگر نظرات دیگه ای هم هست توی این مایه ها مرا راهنمایی کنید.

خواسته های من از یک پرینتر هم :50-60 برگ پرینت سیاه سفید در ماه-----20-30 برگ پرینت رنگی-----10 تا عکس-----30-40 تا هم کپی

بودجه هم تا 400 هزار تومان.
.................................................. ...........................................

خب حالا یه سری ها شاید فکر کنن چرا اون 400 هزار تومنی رو نمی خره؟؟؟به این دلیل که با توجه به راهنمایی های دوستان از جمله آقا محمد عزیز به این نتیجه رسیدم که بیشتر اون پرینتر به درد لابراتوار و کارهای حرفه ای تر از من می خوره.و بهتره که یه چیز ساده تر و ارزون تر برای خونه بگیرم.

از این که وقت گذاشتید ممنون.

mohammad.t
02-06-2012, 18:04
خودتون جواب خودتون رو داديد!
وقتي ميگيم يه پرينتر 150 تومني هم براي كار شما كافيه براي اينه كه هزينه كمتري بپردازيد. وگرنه يه پرينتر يك ميليوني بگيريد چه مشكلي پيش مياد؟
px660 قيمت و امكانات بيشتري داره.

h!tman
02-06-2012, 18:19
به نظر من شما کاربرد خاصی نداری که بخوای 150 بیشتر بدی
من در ماه حدود 20تا کتاب چاپ میکنم برا همین یکم هزینه کردم
ولی شما کلا چیز زیادی چاپ نمیکنی
به نظرم Hp بهتره

E.G_band
02-06-2012, 18:44
درسته ولی یه چیز دیگه از بین این دوتا کدومش؟؟؟؟؟؟؟

b209 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت:215 هزار و 5510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (یه لینک هم در بالا قرار دادم.)قیمت:250 هزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

نظر نهایی تون رو بگید و ما رو به سمت خرید راهی کنید.

ممنون.

E.G_band
04-06-2012, 11:28
B209 یا 5510 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما سر خرید پرینتر پیر شدیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی:هنگام خرید به چه چیز هایی باید توجه کنم؟باید حتما پرینتر تست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.t
04-06-2012, 14:01
B209 یا 5510 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما سر خرید پرینتر پیر شدیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی:هنگام خرید به چه چیز هایی باید توجه کنم؟باید حتما پرینتر تست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما هم همينطور!
فرق چنداني ندارند هر كدوم رو دوست داري بگير:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بگو روشن كنه يه كپي بگير باهاش.

m_2t_ab
04-06-2012, 15:38
من در حالت کلی اچ پی رو پیشنهاد نمی کنم. البته راجع به این مدل شما اطلاعی ندارم