pourya_bo2pmc
01-06-2012, 21:00
سلام به دوستان خوبم
قصد خرید یه گوشی لمسی با تاچ خازنی رو دارم
کاربردم و دلیل عمدم وصل به اینترنت شدن و باز کزدن یاهو مسنجر و چک کردن ایمیلهام ، فیسب....ک و ... هستش اما میخوام از یه کلاس نسبی هم وقتی تودستمه برخوردار باشه
اما گزینه هام که گیج کننده هستش با توجه به رنج قیمتی که میخوام بخرم
HTC Explorer
Sony Ericsson Xperia Mini
کدومش ؟ :9:
اچ تی سی برند مورد علاقمه یه جورایی با کلاسه ، صفحه نمایشش بزرگتر ، نازکتر و شیکتر ، اما مشخصاتش از قبیل پردازنده و دوربین خیلی پائینتره
سونی اریکسون برندی که ازش زیاد خوشم نمیاد ، صفحه کوچیکتر ، ضخیمتر و زشتتر ، اما خب بقیه خصوصیاتش واقعا بالاتره پردازنده ، دوربین و فلشش مخصوصا قابلیت ارتقا به آندروئید 4 ، اما شنیدم زیادم داغ و هنگ میکنه
آیا با ارتقا به آندروئید 4 در سونی اریکسون این داغ و هنگ کردنش برطرف میشه ؟
کدومش برای وصل شدن به نت و کلاسش بهتره ؟ ایا پردازنده ی ضعیف اچ تی سی در وصل به نت شدن خیلی تاثیر داره ؟
من که موندم شما با توجه به حرفام بگین
Help Me:33:
قصد خرید یه گوشی لمسی با تاچ خازنی رو دارم
کاربردم و دلیل عمدم وصل به اینترنت شدن و باز کزدن یاهو مسنجر و چک کردن ایمیلهام ، فیسب....ک و ... هستش اما میخوام از یه کلاس نسبی هم وقتی تودستمه برخوردار باشه
اما گزینه هام که گیج کننده هستش با توجه به رنج قیمتی که میخوام بخرم
HTC Explorer
Sony Ericsson Xperia Mini
کدومش ؟ :9:
اچ تی سی برند مورد علاقمه یه جورایی با کلاسه ، صفحه نمایشش بزرگتر ، نازکتر و شیکتر ، اما مشخصاتش از قبیل پردازنده و دوربین خیلی پائینتره
سونی اریکسون برندی که ازش زیاد خوشم نمیاد ، صفحه کوچیکتر ، ضخیمتر و زشتتر ، اما خب بقیه خصوصیاتش واقعا بالاتره پردازنده ، دوربین و فلشش مخصوصا قابلیت ارتقا به آندروئید 4 ، اما شنیدم زیادم داغ و هنگ میکنه
آیا با ارتقا به آندروئید 4 در سونی اریکسون این داغ و هنگ کردنش برطرف میشه ؟
کدومش برای وصل شدن به نت و کلاسش بهتره ؟ ایا پردازنده ی ضعیف اچ تی سی در وصل به نت شدن خیلی تاثیر داره ؟
من که موندم شما با توجه به حرفام بگین
Help Me:33: