ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب مانیتور led تا 220 تومن

zarger
01-06-2012, 16:34
سلام همگی من میخواستم 200 220 تومان فقط هزینه کنم برای مانیتورم که میخوام بخرم اما نمیدونم چه مدلی خوبه ... مد نظرم هست که 21 20 اینچی باشه اما اگه 18 اینچ عالی هم بود از دست ندم برا بازی هم نمیخوام بیشتر فیلم و کارای اداری و می که led باشه (نمیدونم شاید حسی میگم چون جدید تره کیفیت بهتری داره...)
فکرم میکنم یکی از ملاک های مانیتور خوب کنتراست بالاشه درسته دوستان ؟
من چنتا هم مدل پیدا کردم ممنون میشم دوستان از این ها یا اگه بهتر میشناسند معرفی کنن
ببخشید زیاد شد
AOC 20" E2036V[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung LED 20" BX2085NPlus[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-Samsung-LED-20-BX2085NPlus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asus "20 VE208T[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AOC "21.5 E2236VWA[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنکیو BenQ 20" - GL2030AM + SPK[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ال جي W2061TQ 20 سري كريستال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال جي 20LED E2050S[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال جي E2041S[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال جي E2040S 20" LED[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايسوس VS197D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zarger
02-06-2012, 09:18
سلام همگی راستش با سرچی هم که تو نت کردم دیدم ل سی دی ها هم بد نیستن اما واقعا باز نمیدونم یکمی بودجمو میتونم ببرم بالا تر تا حدود 250
دوستان یکم عجله دارم اگه میشه راهنماییم کنید برای انتخاب واقعا ممنون میشم:20:

bobSilon
02-06-2012, 10:21
سلام دوست من، اینکه ملاکتون اینه که مانیتورتون LED باشه خیلی خوبه، چون LED ها مصرف برقشون تقریبا نصف LCD ها هستش اگه اشتباه نکنم. کنتراست هم تا جایی که میدونم هرچقدر که بالاتر باشه کیفیت تصویر بهتری ارائه میده، مثلا یک مانیتور کنتراستش 1:10000 هست که تفاوت بین نقطه های سیاه و سفید تو صفحه رو نشون میده که هرچی بالاتر باشه بهتره.

zarger
02-06-2012, 17:33
سلام دوباره به همگی ظهر تون بخیر
دوستان امروز رفتم پاساژ رضا با گشتگذاری کخ کردم یه دستگاه ips lg خریدم 292 تومان اما امدم خونه راضی و خوشحال د اشتم باهاش کار میکردم که متوجه هاله سفید رنگ در سمت چپ دستگاه شدم !:18:!! از شانس من خراب در اومده خلاصه زنگ زدم نمایدگی گفت سشنبه میاد میبینه تعویض میکنه :44:

NewDesigner
06-06-2012, 11:12
سلام دوباره به همگی ظهر تون بخیر
دوستان امروز رفتم پاساژ رضا با گشتگذاری کخ کردم یه دستگاه ips lg خریدم 292 تومان اما امدم خونه راضی و خوشحال د اشتم باهاش کار میکردم که متوجه هاله سفید رنگ در سمت چپ دستگاه شدم !!! از شانس من خراب در اومده خلاصه زنگ زدم نمایدگی گفت سشنبه میاد میبینه تعویض میکنه
IPS226V خریدی ؟ نگران نباش ، خداییش من خدمات مادیران رو 2 بار توی مانیتور تست کردم . واقعا" خوب و سریع مشکلم رو حل کردن . مطمئن باش اگه مشکلی داشته باشه برات برطرفش میکنن .