ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش نشدن چراغ شارژ باطري لپتاپ Asus U30SD

wxShayan
01-06-2012, 12:29
سلام،
من ديروز يک دستگاه لپتاپ Asus U30SD خريدم. از ديروز تا حالا به برق وصله و ميزان شارژ هم درون ويندوز 100% نشون داده مي​شه ولي چراغ شارژ باطري خاموش نمي​شه. من يه لپتاپ HP Pavilion DV5-1070ee هم دارم که بعد از 3 سال باطريش خراب شد و همين مشکل براش پيش اومد. ولي اين يکي تازه يه روزشه! تو دفترچش نوشته بايد چراغش خاموش بشه ولي مطمئن نيستم توضيحاتش مال همين مدل باشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟ ضمنا" نرم افزار BatteryCare هم ميزان فرسايش باطري را فقط 1.81% نشان مي​دهد!

Farshid72
01-06-2012, 12:33
سلام دوسته عزیز
آیا چراغ شارژ باتری با چراغی که نشان دهنده اینه که لپ تاپ داره از باتری استفاده میکنه مشترک هستش ؟
در صورتی که مشترک هستش مشکلی نیستش

wxShayan
01-06-2012, 16:04
سلام
با تشکر فراوان
مشکلم حل شد، چراغ​ها مشترک نيستند ولي دفترچه راهنما اشتباه نوشته بود، موقع شارژ چراغ قرمز هست و وقتي شارژ کامل مي​شه به رنگ سبز در مياد و روشن باقي مي​مونه. البته من اين مورد را هم امتحان کرده بودم. شارژ را تا 97% خالي کردم و دوباره به برق زدم چون همچنان چراغ سبز بود نگران شدم. راجع به اين مطلب در دفترچه راهنماي فارسي چيزي نديدم ولي دفترچه راهنماي انگليسي ذکر کرده بود که به دليل جلوگيري از فرسايش زودرس باطري تا شارژ به زير 95% نرسه عمل شارژ مجدد انجام نمي​شه :20:

cfz_mohammad
14-06-2012, 23:11
سلام دوستان لپ تاپ من وقی که خانوش کردم شارژ وصل بود ولی دوباره که لپ تاپ رو روشن کردم شارژ را به لپ تاپ زدم دید شارژ نمیشه ..باطری هم سالم هست و از شارژ دیگه تست کردم باز هم شارژ نشد به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون میشم دوستان اگر کمکم کنید لپتاپ ن hp هست