ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویندوز لبتاپ

kasra2002
01-06-2012, 12:03
سلام جای مناسبی پیدا نکردم
لبتاب سونی دارم با ویندوز اوریجینال 7
بعد از مدتی که سیستم کند شده بود اونو با ریکاوری خود وایو برگندوندم اونم 2 تا 3بار
ولی هنگش خیلی زیاد شده و اذیت میکنه
آیا راهی سراغ دارید که درست شه نمیدونم چکار کنم
دوتا موضوع هم داره یکی اینکه میخوام ویندوز اوریجینال خودش باشه چون درایور و برنامه هاشو ندارم
یکیم اینکه امکان پاک کردن تمام اطلاعاتمنیست چون فقط درایو سی رو میتونم پاک کنم
ممنون

Farshid72
01-06-2012, 12:51
ببین دوسته عزیز من یک نکته رو باید به شما یاد آوری کنم اونم اینکه :
درسته در ابتدا ویندوز شما ارجینال هستش ولی پس از مدتی چون شما دارید برنامه های کرکی و پچ دار رو نصب میکنید برای همین ریجستری ویندوز شما بهم میخوره و برای همین ویندوز شما از حالت ارجینال بودن خودش خارج میشه
پس نمیخواد نگران باشد و تو صیه من اینه شما یه ویندوز کزکی که برای لپ تاپ هم مناسب هستش رو خریداری کنید و پس از نصب اون شما ویندوز رو کرک نکنید و با سریالی که پشت لپ تاپ هست اونو ریجستر کنیدش
درایور ها رو هم میتونید وارد سایت سونی بشید و از اونجا مدل لپ تاپ خودتونو تایپ کنید و وارد صفحه لپ تاپ خودتون بشید و در قسمت دانلود درایور ها رو دانلود و نصب کنید
شما بهتره که قبل از این کارا هارد خودتونو با برنامه HDD REGENARATOR چک کنید و بد سکتور های اونو از بین ببرید البته در صورتی که هارد لپ تاپ شما مغناطیسی هستش
وهمینطور سیستم خودتونو ویروس یابی کنید و اگه کار سنگینی با اون انجام میدادید ممکنه مشکل از خمیر سیلیکون پردازنده هم باشه که بهتره اونم چک کنید
بایوس روهم آپدیت کنید

kasra2002
10-06-2012, 20:17
ممنون دوست عزیز ولی مگه با فرمت کردن درایو سی و نصب دوباره ویندوز اوریجینال نباید این مشکلات ی که میکی ن حل شه