مشاهده نسخه کامل
: طرح های rex123
حرفه ای نیست ولی خودم خیلی خوشم اومد ...اون دختره رو یکجا کوچیک دیده بودم از نو هم بزرگش و هم کاملش کردم با پسره گذاشتم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها پیوست شد../یحیی
اینم برای یک مدتی بود که با بچه ها میرفتیم بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح تکمیل شد...
این طرح رو هم خیلی خیلی دوست دارم! :31: نمیدونم موهام رو هم حالت خطی کنم یا همینطوری که هست خوبه ؟ ولی دیگه تکمیل شده است.از رنگ بندی و سادگیش خیلی خوشم میاد! من ساده و سفیدی که توی سیاهی یک ملت بعد از رحلت حضرت محمد (ص) بوجود اومده گم شدم ... :31: (البته برعکسش بیشتر صدق میکنه :31: )
بند انگشتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahabaliboys
31-05-2012, 21:23
به به محمد جان طرحات قشنگن ولی بعضیاش جای کار داره :11:
hamid_diablo
31-05-2012, 21:42
سلام
طرحات جالب هستند..در عین سادگی شیک...
خوشم میاد سبک خاصیه و میتونی بهتر از اینا هم باشی
به به محمد جان طرحات قشنگن ولی بعضیاش جای کار داره :11:
به سلام شهاب جون! از این ورا! راه گم کردی اومدی اینجا یا من اشتباهی اومدم اینجا؟ :31: آره گفته بودم که تکمیل نشده است.الان تکمیل شد دوباره ادیتش کردم و تکمیلش رو گذاشتم.:11:
سلام
طرحات جالب هستند..در عین سادگی شیک...خوشم میاد سبک خاصیه و میتونی بهتر از اینا هم باشی
سلام
از نظرت ممنونم
من هم همیشه سعی میکردم خیلی خیلی ساده کار کنم! در عین حال پر مفهوم! هیچ وقت از شلوغ کاری خوشم نیومده و دوست نداشتم چند تا عکس رو بردارم و مود لایش رو عوض کنم و یه هایدی هم بهش بدم و بزارم. همیشه سعی میکنم از کمترین رنگ و بیشترین ایده استفاده کنم.البته باز هم بیشتر از اینا ایده و جذابی می بینی انشا الله. امیدوارم همینطور همراه باشی.
اینجا هم دوتا طرح ساده از اسمم میزارم که ایده خودمه
نوشته smkh
اینم خیلی شیک و ساده! بوضوح معلومه چی هم نوشته! محمد ...
این یکی رو دیگه نمیخواستم بزارم!! آبرووووووریزیه! :31:
اگه نشناختینش که عیب نداره! ولی مردم از خنده! ببین چی بخش میکردن! ما ایرانی ها هم که مردیییییم برای این کارا!!! :31: به نداشتن روسری و ... هم توجه شود! :31: خدایا توبه!!! :42::31:
بند انگشتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یک سادگی دیگه!
بند انگشتی:
این هم دو مدل که درست کرده بودم...
بند انگشتی1:
بند انگشتی2:
وای خدا! چقدر خاطرات برام زنده شده از قدیم! فکر کنم دیگه باسه امروز بسه! :31: اگه می بینین جواد میزنن یا یکم بازم سادست دیگه خیلی قدیمین! خودتون ببخشین :31: بقیش باشه باز دفعه بعدی که باز اومدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.