PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Error loading operating system!!

s_khaste
31-05-2012, 17:37
سلام
من یه کامپیوتر تازه اومده دستم با مشخصات زیر:
amd athelon...
mainboard asus
geforce 7600
2gb ram ddr2
و...ببخشید اطلاعاتش ناقص بود ولی همیناشو میدونم.و مشخصات کامپیوتر خودم:
intel celeron 430
geforce 9400gt
1gb kingston ram ddr2
mainboard asus
خوب حالا مشکل من اینجاست که وقتی من هارد خودم رو (seagate 500gb) میخوام به اون سیستم وصل کنم این ارور error loading operating system میده!روی هارد من 2تا ویندوز (ایکس پی و 7) نصبه.(هاردم با پورت ساتا وصل میشه)
از مدیر این بخش به خاطر زدن این تاپیک در بخش غیر مربوط معذرت خواهی میکنم...پاک شود

A M ! N
01-06-2012, 15:47
سلام..

اگه هارد خودتون رو به عنوان Slave میخاین روی اون یکی سیستم بزارین به صورتی که سیستم عامل از روی هارد خود اون سیستم بالا بیاد، اگر اون سیستم DVD ساتا داره، دی وی دیش رو قطع کنید و به جای اون هارد خودتون رو وصل کنید،

اینبار امتحان کنید، اگر باز نشد برین داخل بایوز اونجا یکبار بزارین روی حالت Default دوباره ریستارت کنید تست کنید، درصورتی که هاردشون روی حالت AHCI هست بزارین روی حالت ATA ، و یک قسمتی هم هست که بوت رو مشخص میکنه که با کدوم هارد بالا بیاد اونجا هم تنظیم کنید برای هارد دوستتون.

بهترین آرزوها..

jafarian
06-06-2012, 22:30
dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو صفحه اول گزینه Repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید بعدش تو صفحه آخر از قسمت System Recovery Options گزینه Command Prompt انتخاب کنید این دستور Bootrec.exe داخلش وارد کنید اینتر کنید بعدشم این دستورهای پایین وارد کنید

bcdedit /export C:\BCD_Backup
c:
cd boot
attrib bcd -s -h -r
ren c:\boot\bcd bcd.old
bootrec /RebuildBcd

برای هرکدوم هم اینتر بزنید از آخرم سرم این دستور /FixMbr با /FixBoot وارد کنید اینتر کنید سیستم ریستارت کنید درضمن کابل هارد خودتون که همون ساتا باشه رو چنج کنید درضمن این مشکلم امکانش هست باشه که سخت افزار سیستم خودتون با این سیستم ست نباشه برای همین این پیغام دریافت میکنید که باید ویندوز روی هارد خودتون از نوع عوض کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]