PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویژوال استودیو با وجود sql server

shadmehrshadow1
31-05-2012, 13:38
سلام.من میخواستم sql server 2012 رو نصب کنم . که وسط نصبش گفت باید ویژوال استودیو ۲۰۱۰ رو حذف کنید. منم حذف کردم و اس کیو ال رو نصب کردم. اما حالا که دوباره بعد از نصب اس کیو ال میام ویژوال استودیو ۲۰۱۰ رو نصب میکنم . وقتی اجرا میکنم ویژوال استودیو رو یه پنجره پیغام میده که مثلا باید آپگرید بشه و این جور چیزا که یه دکمه ok داره که وقتی میزنم بسته میشه.خواهش میکنم کمکم کنید . خیلی مهم و فوریه

senaps
31-05-2012, 14:55
سلام....

بزرگترین اشتباهی که ادم میتونه بکنه، پاک کردن ویژوال اوستودیو هستش!!!
اخرین باری که من اینکارو کردم، هیچ رقمه حاضر به نصب نشد! جالبش اینجاست که منم به خاطر همین سی کو ال سرور پاکش کردم....
اخرشم مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم تا نصب بشه....
البته دوستان میان پاسخ میدن...من فقط سابسکرایب کردنب ه تاپیک پست دادم!

shadmehrshadow1
02-06-2012, 12:05
مرسی.آره هرکاری میکنم دیگه نصب نمیشه. همون پیغام خطا رو میده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددلیلش چیه؟ ممکنه به خاطر این بوده باشه که اس کیو الی که نصب کردم۲۰۱۲ بوده و ویژوال استودیو ۲۰۱۰ بوده و ورژنش پایین تر بود؟یعنی باید حتما ویندوز رو عوض کنم؟ اگه خواستم دوباره نصب کنم اس کیو ال ۲۰۰۸ نصب کنم که مشکل پیش نیاد؟

senaps
02-06-2012, 18:50
اوه اوه!!! شما که هنوز داری ویژوال اوستودیو ۲۰۱۰ استفاده میکنی که؟!! بابا هزار ساله اپدیت شده به سرویس پک یک!!!! سرویس پکش رو بنصب بابا....!!!!

برو تو بخش اپدیت های ویندوزت، فایل های مربوط به اپدیت به سرویس پک ۱ رو پیدا کن و بزن که دانلود شده...دانلود که شد و نصب هم شد، سیستم طبق رسم ویندوز!! ریست میشه و بعد شما میتونی استفاده کنی....

راستی، همیشه اول سی کو ال سرور رو نصب میکنن، بعد ویژوال اوستودیو....

shadmehrshadow1
03-06-2012, 14:06
آخه قبلا بعد از نصب ویژوال اس حیو ال رو نصب کرده بودم مشکلی پیش نیومده بودبازم مرسیوقتی ویژوال رو برای اولین بار که اجرا میکنیم یه پنجره باز میشه که میخواد حالت باز شدنش رو انتخاب کنیم من یکی دیگه رو انتخاب کردم بر خلاف قبل ولی زیاد با این حالتش آشنایی ندارم. مثلا توی منوی فایلش new team project داره. نمیشه یه کاریش کرد که بتونم این حالت رو تغییر بدم.من فعلا دسترسی به اینترنت ندارم واسه آپدیت. اگه بخوام سی دیش رو بگیرم . برم ویژوال استودیو سرویس پک یک رو بگیرم؟

senaps
03-06-2012, 15:52
اره....باید سرویس پک رو بگیرین....

یعنی وقتی پروژه جدید میخواین راه بندازین، فقط تیم داره؟!!! خوی این که میشه یه نسخه‌ی دیگه‌ی ویژوال اوستدویو که مخصوص کار تیمی بر روی یک پروژه هستش!!!