مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در مورد گوشی تلفن همراه در روز کنکور
میخواستم سوال کنم با توجه به اینکه گفته میشه ورود تلفن همراه به جلسه حتی خاموش هم ممنوع هست گوشی تلفن رو روز کنکور باید چیکار کرد؟؟
خاموش کن بزار جیبت ، کسی دست بهت نمیزنه
pouyasony
31-05-2012, 13:53
اقا یه 5 ساعت گوشیتو بذار خونه دیگه نمیتونی؟گوشیارو باید تحویل بدی اتفاقا من تاحالا 3تا کنکور دادم از سرتا پای ادمو میگردن بگیرن بدبخت میشی اکه ام تحویل بدی که گوشیت گم و گور میشه مثل گوشیه من
Reza31001
31-05-2012, 14:21
بستگی به حوزه داره یه جا بازرسی بدنی می کنن یه جا تخل پخلی میری تو
ولی برفرض ببری هم ریسکش بالاس بگیرن ازت (حتی خاموش) محرومیت داره
یه نصفه روز جدایی گوشی از من رو داشته باشین هیچی نمیشه ها!
یا بذار خونه یا بده به همراهت
یه دفعه موقع بازرسی گوشی من رو پیدا کرد
دیگه گیر نداد منم رفتم تحویل دادم شماره گرفتم
خاموش بود البته
کنکور کارشناسی نبود ، چون کارشناسی خیلی -ر تو -ر تره!
با تشکر از همه , مسئله دور بودن و جدا شدن یک ساعت دو ساعت از یک گوشی نیست برای من یک مسئله ضروری هست که بعد از اتمام جلسه یک گوشی همراهم باشه و بتونم تماس بگیرم واقعا اگر گوشی رو تحویل بدیم گم میشه؟؟ در ضمن مگر میشه تو کنکور همراهی برد که بدمش به همراهی؟
با تشکر از همه , مسئله دور بودن و جدا شدن یک ساعت دو ساعت از یک گوشی نیست برای من یک مسئله ضروری هست که بعد از اتمام جلسه یک گوشی همراهم باشه و بتونم تماس بگیرم واقعا اگر گوشی رو تحویل بدیم گم میشه؟؟ در ضمن مگر میشه تو کنکور همراهی برد که بدمش به همراهی؟
قاعدتا تو حوزه امتحانی تون یه جایی هست که گوشی و چیزهای دیگه رو تحویل بگیرند و شماره بدند (کفش داری حوزه امتحانی:31:)
به همون جا بدید مسئله ای پیش نمیاد
البته اگه 2 یا چند تا گوشی دارید ارزون ترینش رو ببرید ، پین کدش رو هم میتونید فعال کنید
منظورشون اون کسی یه شما رو تا دم در حوزه همراهی کرده
شما اگه دیدید دم در کسی رو نمیگردن ، لازم نیست بدید چون تو دیگه تفتیشی در کار نیست
قاعدتا تو حوزه امتحانی تون یه جایی هست که گوشی و چیزهای دیگه رو تحویل بگیرند و شماره بدند (کفش داری حوزه امتحانی:31:)
به همون جا بدید مسئله ای پیش نمیاد
البته اگه 2 یا چند تا گوشی دارید ارزون ترینش رو ببرید ، پین کدش رو هم میتونید فعال کنید
منظورشون اون کسی یه شما رو تا دم در حوزه همراهی کرده
شما اگه دیدید دم در کسی رو نمیگردن ، لازم نیست بدید چون تو دیگه تفتیشی در کار نیست
راستش من مدرک کارشناسی دارم و دارم همین جوری میرم کنکور بدم 10 پیش که کنکور دادم هیچ کس رو دم در نگشتن بعدش سر جلسه در حین امتحان اومدن گشتن اون زمان هم اصلا موبایل و اینا مطرح نبود
میتونم سیم کارت رو در بیارم و گوشی رو تحویل بدم.
Extreme-Forces
31-05-2012, 20:20
سلام.
من دوبار گوشي بردم. دفعه اول كه جلوي ورودي گوشي ها رو ميگرفتم يه كاغذ ميدادن كه برگشتني تحويل بگيريم. ولي موقع تحويل اينقدر شلوغ شد كه 1 ساعت الاف شديم. دفعه دوم كه گوشي بردم ، خاموش كردم گذاشتم تو جورابم پشت ساق پا :31::27: كسيم نفهميد. البته بازرسي بدني داشتيم ولي به اونجا دست نزدن.
tariran0
31-05-2012, 20:40
من درست یادم نیست ولی فکر کنم با خودم بردم... با گوشی که کار نداشتن، هیچ! همه هم تقلب میکردن ! نگهبانا هم انگار نه انگار!
Alireza SM
01-06-2012, 07:07
خاموش کن بزار جیبت ، کسی دست بهت نمیزنه
کی گفته کسی دست بهت نمیزنه ؟
جلوی در ورودی سالن کنکور چندتا سرباز گذاشتن که همه جای بدنت رو خوب میگرردن و ماشین حساب و گوشی و mp3 player و از این چیزا پیدا کنن کارت ساختس.
ولی بعضی جاها هستن که حراست میاد قبل کنکور همه این چیزها رو تحویل میگیره و رسید میده بهت که بعد جلسه بهت پس میده ولی کلا بهتره ریسک نکنین و به جز مدارک شناسایی و لوازم تحریر و خوراکی چیز دیگه نبرین با خودتون
دیروز عصر کنکور زبان شرکت کردم دم در گوشی ها رو میگرفتن رسید میدادن یک بازرسی بدنی هم بود موقع تحویل گوشی هم هیچ معطلی بود چون هرکی هر وقت میخواست دفترچه اش رو میداد از همه کسانی هم که در این بحث شرکت کردند بسیار ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.