مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم tp link 8951 nd
aliiiiiii
30-05-2012, 23:28
با سلام
من به تازگی مودم 8951 خریدم قبلا 8811 tp link داشتم مودم 8811 به حالت pppoe اتوماتیک با روشن شودن کامپیوتر به اینترنت وصل میشود اما با مودم جدید 8951 باید با کانکشن حتمن وصل بشم در صورتی که تنظیمات مودم رو مثل 8811 تنظیم کردم هر کاری کردم فرقی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام
من به تازگی مودم 8951 خریدم قبلا 8811 tp link داشتم مودم 8811 به حالت pppoe اتوماتیک با روشن شودن کامپیوتر به اینترنت وصل میشود اما با مودم جدید 8951 باید با کانکشن حتمن وصل بشم در صورتی که تنظیمات مودم رو مثل 8811 تنظیم کردم هر کاری کردم فرقی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
فریم ویر مودمتون رو اپدیت کنید و مجددا مودم رو رو pppoe کانفیگ کنید
با سلام من هم همین مودم رو دارم. چراغ مودمم خاموشه ولی تو اینترنتم. چیکارکنم تا روشن بشه!
با سلام من هم همین مودم رو دارم. چراغ مودمم خاموشه ولی تو اینترنتم. چیکارکنم تا روشن بشه!
کدوم چراغ خاموش میشه ؟
کدوم چراغ خاموش میشه ؟
ااااااااااااااااااااا ببخشید یادم رفت. چراغ اینترنت!:sq_24:
ااااااااااااااااااااا ببخشید یادم رفت. چراغ اینترنت!:sq_24:
قبلش چراغ ADSL هم خاموش میشه ؟ یا چشمک میزنه ؟
وقتی با تلفن صحبت کنید این اتفاق میفته یا هر زمانی اتفاق میفته ؟
مودم رو هم رو چه حالتی کانفیگ کردین ؟
فریم ویر مودم آپدیت شده ؟
نه بابا من که گفتم. الان با همون وضع توی اینترنتم. adsl روشنه!چراغ اینترنت همیشه خاموشه! بدون تلفن هم همونطوره! فریم ویر چیه؟ چطور کانفیگ کنم؟
نه بابا من که گفتم. الان با همون وضع توی اینترنتم. adsl روشنه!چراغ اینترنت همیشه خاموشه! بدون تلفن هم همونطوره! فریم ویر چیه؟ چطور کانفیگ کنم؟
شما با کانکشن وصل میشین به اینترنت ؟
بله قربان!!
شما مودم رو pppoe کانفیگ کن چراغ نتت روی مودم روشن میشه دیگه هم نیازی به کانکشن نیست
[QUOTE=EXTREME;7281002]شما مودم رو pppoe کانفیگ کن چراغ نتت روی مودم روشن میشه دیگه هم نیازی به کانکشن نیست[/QUOTE
خوب روی pppoe تنظیمه دیگه! منظورت از کانفیگ چه قسمتیه و باید چیکار کنیم؟
[QUOTE=EXTREME;7281002]شما مودم رو pppoe کانفیگ کن چراغ نتت روی مودم روشن میشه دیگه هم نیازی به کانکشن نیست[/QUOTE
خوب روی pppoe تنظیمه دیگه! منظورت از کانفیگ چه قسمتیه و باید چیکار کنیم؟
اگه روی pppoe تنظیم باشه نیازی به کانکشن نیست
شما با زدن ip 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشین و مودم رو به صورت pppoe کانفیگ کنید از user-pass هم admin بزنید از قسمت quick ssetup با زدن run wizard وقتی pppoe کانفیگ بشه چراغ نت مودم روشن میشه و نیازی به کانکشن هم برای وصل شدن به اینترنت نیست
خوب من همه ی اینکارارو کردم. دوباره هم رفتم نگاه کردم. درست بود!
ولی بازم چراغ اینترنت خاموشه!
خوب من همه ی اینکارارو کردم. دوباره هم رفتم نگاه کردم. درست بود!
ولی بازم چراغ اینترنت خاموشه!
بدون کانکشن این دفعه وصل میشدین؟
مراحل کارتون رو به صورت کامل بگین
کانکشن دارم! و بدون کانکشن امتحان کردم نشد!
خیلی معمولی، کانکشن رو فعال میکنم اما وقتی با کامپیوتر معمولی توی اینترنت هستم. با لب تاپ نمیشه رفت یا با گوشی.
کانکشن دارم! و بدون کانکشن امتحان کردم نشد!
خیلی معمولی، کانکشن رو فعال میکنم اما وقتی با کامپیوتر معمولی توی اینترنت هستم. با لب تاپ نمیشه رفت یا با گوشی.
خوب مراحل کار رو برای کانفیگ مودم که انجام دادین بگین
وقتی به صورت کانکشن باشین باید تو لپ تاب هم کانکشن بسازید وقتی با وایرلس وصل شدین با کانکشنی که ساختین وصل بشین
اگه کلا با لپتاب نمیتونید به وایرلس وصل بشین باید چک کنید ببینید acess point فعاله در مودم یا نه
خوب مراحل کار رو برای کانفیگ مودم که انجام دادین بگین
وقتی به صورت کانکشن باشین باید تو لپ تاب هم کانکشن بسازید وقتی با وایرلس وصل شدین با کانکشنی که ساختین وصل بشین
اگه کلا با لپتاب نمیتونید به وایرلس وصل بشین باید چک کنید ببینید acess point فعاله در مودم یا نه
منظورتون از acess point همون شکل قفله؟
از کجا باید بفهمم که فعاله یا نه؟
از کجا باید بفهمم که فعاله یا نه؟
نه از تو تنظیمات مودم از تو قسمت تنظیمات وایرلسش باید ببینی فعاله یا نه
نه از تو تنظیمات مودم از تو قسمت تنظیمات وایرلسش باید ببینی فعاله یا نه
نمیدونم چی شده ولی الان که حتی تو تنظیمات مودم هم نمیره!
دفعه های قبل میرفت!
نمیدونم چی شده ولی الان که حتی تو تنظیمات مودم هم نمیره!
دفعه های قبل میرفت!
مودم وقتی وصله از تو cmd بزنید ping 192.168.1.1 ببینید پینگ میخوره یا نه
مودم وقتی وصله از تو cmd بزنید ping 192.168.1.1 ببینید پینگ میخوره یا نه
اتفاق خاصی نیفتاد. هرچی نوشت اینا بود!
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Novin Pendar>ping 192.168.1.1
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
C:\Users\Novin Pendar>192.168.1.1
'192.168.1.1' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
C:\Users\Novin Pendar>ping 192.168.1.1
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
C:\Users\Novin Pendar>
الان سیستم به مودم پینگ میخوره و مشکلی نداره
شما حافظه کش مرورگر رو پاک کنید و با یک مرورگر دیگه هم تست کنید و تنظیمات ------ مرورگر رو چک کنید که تغییر پیدا نکرده باشه و با چیز - پ ی ا - ن هم نباشید ببینید وارد تنظیمات مودم میشه یا نه نشد مودم رو از پشت به صورت سخت افزاری ریست کنید و دوباره تست کنید
الان سیستم به مودم پینگ میخوره و مشکلی نداره
شما حافظه کش مرورگر رو پاک کنید و با یک مرورگر دیگه هم تست کنید و تنظیمات ------ مرورگر رو چک کنید که تغییر پیدا نکرده باشه و با چیز - پ ی ا - ن هم نباشید ببینید وارد تنظیمات مودم میشه یا نه نشد مودم رو از پشت به صورت سخت افزاری ریست کنید و دوباره تست کنید
خوب میدونی من با لبتاپ(با وایرلسش) امتحان کردم به خوبی وارد شد اما با lan نرفت حالا چی؟
خوب میدونی من با لبتاپ(با وایرلسش) امتحان کردم به خوبی وارد شد اما با lan نرفت حالا چی؟
مگه شما از تو pc پینگ نزنید ؟
پینگ خورده و مشکلی نداشته
میخواین جای کابل لن روی مودم رو اگه چند پورته است عوض کنید و با یک کابل دیگه تست کنید ببینید چی میشه
مگه شما از تو pc پینگ نزنید ؟
پینگ خورده و مشکلی نداشته
میخواین جای کابل لن روی مودم رو اگه چند پورته است عوض کنید و با یک کابل دیگه تست کنید ببینید چی میشه
چرا، آخه میخواستم تست کنم!
رو بقیه پورتا هم امتحان کردم ولی نشد که نشد!
خواهش میکنم کمکم کن! کارم گیره!
چرا، آخه میخواستم تست کنم!
رو بقیه پورتا هم امتحان کردم ولی نشد که نشد!
خواهش میکنم کمکم کن! کارم گیره!
با یک کابل دیگه هم تست کردین ؟
درایور شبکرو آپدیت کنید و حالت کارت شبکرو رو full duplex بزارید از دیوایس منیجر و دوباره تست کنید
با یک کابل دیگه هم تست کردین ؟
درایور شبکرو آپدیت کنید و حالت کارت شبکرو رو full duplex بزارید از دیوایس منیجر و دوباره تست کنید
نه خیر! با کابل دیگه امتحان نکردم!
از کدوم قسمت device manager و چطور حالت کارت شبکه رو عوض کنم ؟
ببین من زنگ زدم به مخابرات بعد طرف گفت: چونکه یه دفعه مودم رو ریست کردی مودم از حالت اتوماتیک خارج شده پس نباید انتظار داشته باشی که دوباره مودم به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشه. یه نفر مثل تو که حرفه ای باشه مودم رو به سیستم تعریف کنه اونوقت که مودم به وسیله کانکشن اتوماتیک وارد اینترنت شد چراغ هم روشن میشه!
حالا چطور مودم رو معرفی کنم؟
ببین من زنگ زدم به مخابرات بعد طرف گفت: چونکه یه دفعه مودم رو ریست کردی مودم از حالت اتوماتیک خارج شده پس نباید انتظار داشته باشی که دوباره مودم به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشه. یه نفر مثل تو که حرفه ای باشه مودم رو به سیستم تعریف کنه اونوقت که مودم به وسیله کانکشن اتوماتیک وارد اینترنت شد چراغ هم روشن میشه!
حالا چطور مودم رو معرفی کنم؟
همچین چیزی نیست
شما میشه مراحل کانفیگتون رو به ترتیب برای من بگین
همچین چیزی نیست
شما میشه مراحل کانفیگتون رو به ترتیب برای من بگین
وای خدای من! عصبانی نشی ها! باشه!؟
سی دی tp-link نصب نبوده!
در هر صورت دست شد!
خیلی از راهنمایی هات ممنونم!
ببخش که وقتتو الکی گرفتم!
واقعا ممنونم!
shahed-gh
26-06-2013, 12:28
سلام .خسته نباشید.من مودم 8951 خریدم .حتی وارد مودمم نمی تونم بشم .با ip192.168.1.1اصلا داخلش نمیره.دلیلش چیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.