مشاهده نسخه کامل
: کوچک شدن تصویر در KMPlayer
مهندس الهه
30-05-2012, 22:48
سلام
این برنامه همه فیلما رو در یه اندازه کوچک وسط صفحه نمایش میده
کجاشو باید دستکاری کنم که تصویر به حالت نرمال برگرده ؟ :20:
سلام روی فیلمی که گذاشتی کلیک راست کن برو قسمت screen controlsاونجا میتونی فیلمها رو تو حالت های مختلف مثل half size,normal size,full screenو حالت های دیگه فیلم به صورت تمام صفحه ببینی
sara_program
17-11-2014, 20:09
سلام. من مشکلی مشابه دارم. مشکلم اینه که تصویر توی km player کوچک شده و رفته سمت چپ. هر کاری هم می کنم درست نمی شه. اعصابمو ریخته به هم. چند بار هم kmplayer را از اول نصبش کردم ولی نمی شه
اینم یه نمونه تصویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milad_gta
17-11-2014, 20:22
سلام. من مشکلی مشابه دارم. مشکلم اینه که تصویر توی km player کوچک شده و رفته سمت چپ. هر کاری هم می کنم درست نمی شه. اعصابمو ریخته به هم. چند بار هم kmplayer را از اول نصبش کردم ولی نمی شه
اینم یه نمونه تصویر
کلید دات رو بزنید ببینید تغییری میکنه؟ میتونید تنظیمات رو ریست کنید تا مشکل حل بشه.
sara_program
17-11-2014, 23:36
نه دات را که می زنم تصویر با همین کادری که هست زوم می شه. تنظیمات را هم ریست کردم ولی نشد. ویدئو رندر را هم آپدیت کردم. اصلا نمی شه که نمی شه
sinaking123456
18-11-2014, 00:06
کلید ستاره استفاده کنید (چند بار بزنید تا تصویر نرمال شه)
اگه نشد نوم لاک را خاموش, کنید و از کلید های 2.4.6.8 و + و - برای تنظیم تصویر استفاده کنید
ghomeishi
18-11-2014, 00:11
نه دات را که می زنم تصویر با همین کادری که هست زوم می شه. تنظیمات را هم ریست کردم ولی نشد. ویدئو رندر را هم آپدیت کردم. اصلا نمی شه که نمی شه
دوست عزیز کلید 5 (از قسمت num lock) را بزن درست میشه با کلید های 4 و 6 و 8 و 2 می تونید جابجا کنید
sara_program
18-11-2014, 11:21
کلید 5 را که می زنم اصلا بزرگ نمیشه وقتی هم فیلم به آخرش می رسه تصویر اینطوری می شه:
ghomeishi
18-11-2014, 11:32
KMPlayer Setup Wizard را اجرا کن بعد default setting را انتخاب کن
sara_program
18-11-2014, 12:25
اجرا کردم ولی default را نمیاره. اول این گزینه (عکسشو گذاشتم) میاد بعد یهو می ره برای نصب. توی مراحل نصب هم default نمیاد. بعد از نصب هم آپدیت می شه
ghomeishi
18-11-2014, 12:46
اجرا کردم ولی default را نمیاره. اول این گزینه (عکسشو گذاشتم) میاد بعد یهو می ره برای نصب. توی مراحل نصب هم default نمیاد. بعد از نصب هم آپدیت می شه
شما بعد از اینکه km را نصب کردید از منوی استارت The KMPlayer را انتخاب بعد KMPlayer Setup Wizard و در اخر default setting
sara_program
18-11-2014, 13:45
این کار را کردم. الان یه سری فیلمها درست شدن ولی فیلمهای با فرمت avi همونجوری مونده.
صداش هم که کلا داغون شد:n03:
aghazadeh_hastam
18-11-2014, 13:56
با یه پلیر دیگه تست کن .
sara_program
18-11-2014, 18:29
با vlc player هیچ مشکلی نداره. kmplayer هم از اولش اینطوری نبود. یهویی اینطوری شد. اولین باره که یه مشکل نرم افزاری منو از پا در آورده
با ریست کردن تنظیمات هم مشکلش حل نشد؟
یکبار برنامش از روس سیستمتون پاک کنید بعد سیستم ری استارت کنید
اخرین ورژنش v3.9.0.129 نصب کنین ببینید مشکلتون حل میشه
خیلی از مشکلات نسخه های قبلی تو این ورژنش حل شده
sara_program
18-11-2014, 18:52
من ورژن 130 را نصب کردم. البته ورژن 129 را هم دارم.
نه با ریست کردن تنظیمات درست نشد. الان صداش داغون شده. می ترسم کارت صدام بسوزه:n03:
leon15851
22-06-2015, 23:18
من ورژن 130 را نصب کردم. البته ورژن 129 را هم دارم.
نه با ریست کردن تنظیمات درست نشد. الان صداش داغون شده. می ترسم کارت صدام بسوزه:n03:
رو صفحه ی فیلم راس کلیک کنین، options > preferences
پایین صفحه ای که باز میشه Reset current preset رو بزنین
موفق باشین
elihessi
15-07-2015, 11:59
سلام
این برنامه همه فیلما رو در یه اندازه کوچک وسط صفحه نمایش میده
کجاشو باید دستکاری کنم که تصویر به حالت نرمال برگرده ؟ :20:
شما وقتی که فیلمو پلی کردی دکمه ۶ رو بزن . از تو کیبورد بزن از تو نامپد نزن .
منم یه بار دستم خورد به یه دکمه ای اینجوری شد دقیقا همینجوری .وسط صفحه ی km plaer راست کلیک کن برو تو screen controls بعد برو تو keep video frame to روی windows size(deafault) کلیک کن درست میشه.:n06:
این km player خیلی اشغال شده فیلمها رو صحنه اهسته نشون میده با total unistaller کاما پاک کردم نصب کردم دوباره فایده نداشت . vlc player مشکلی نداره
دوستان مدتیه KM بازی در آورده و من POT نصب کردم که خیلی هم رون و خوبه فقط می خوام هر بار باز میشه سایز تصویر سفارشی باشه و پنجره نمایش فول نشه واونقدری رو که خودم تو تنظیمات لحاظ کردم رو اعمال کنه اما بازم مطابق با فیلم اعمال میشه واون تنظیمات من عمل نمیشه چرا؟
اگر اینگونه نیست حتما آدرس ایمیل خود را با یک ایمیل فعال عوض کنید
اگر اینگونه نیست حتما آدرس ایمیل خود را با یک ایمیل فعال عوض کنید
:n13::n13::n13::n04::n04::n04::n04:
CafeNet999
02-01-2017, 19:58
دوستان مدتیه KM بازی در آورده و من POT نصب کردم که خیلی هم رون و خوبه فقط می خوام هر بار باز میشه سایز تصویر سفارشی باشه و پنجره نمایش فول نشه واونقدری رو که خودم تو تنظیمات لحاظ کردم رو اعمال کنه اما بازم مطابق با فیلم اعمال میشه واون تنظیمات من عمل نمیشه چرا؟
اینجا سایز رو تعیین کنید
اینجا سایز رو تعیین کنید
با سپاس همین کار رو میکنم اما بازم فول باز میکنه
CafeNet999
05-01-2017, 05:08
با سپاس همین کار رو میکنم اما بازم فول باز میکنه
احتمال میدم که preset تغییر میکنه و این تنظیمات بهم میریزه.
شما یه preset طبق این عکس درست کنید(با هر اسمی که دوست داشتید) و فعالش کنید(Active selected preset)
بعد توی این preset تنظیمات مربوط به عکس قبلی رو اعمال کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.